The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Black Friday: leveren

Terug naar de klantenservice

Ja. Als je kiest voor thuislevering, levert bpost je pakje gewoon bij je thuis.


Ja, daar doen we nog steeds hard ons best voor. Maar door Black Friday-drukte kunnen bij PostNL wel eerder vertragingen ontstaan en zitten onze Coolblue busjes sneller vol. Je hebt de grootste kans om je pakketje op tijd in huis te hebben als je in de week voor Black Friday bestelt (20-26 november).


Vervelend dat je pakketje is vertraagd. Houd je Track & Trace goed in de gaten, daar vind je altijd de meest actuele bezorginformatie. Meestal zijn vertraagde pakjes er alsnog de volgende dag, dus wacht nog even af. Heb je 5 dagen na je oorspronkelijke bezorgdag je pakketje nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Je hebt de grootste kans om je pakketje op tijd in huis te hebben als je in de week voor Black Friday bestelt (20-26 november).


Momenteel leveren wij producten alleen tot aan de drempel die toegang geeft tot je woning. We kunnen je televisie of groot elektro daarom helaas niet voor je installeren. Bekijk de tips van onze installateurs om je product zelf te installeren.

Het is helaas niet mogelijk om niet beschikbare services op een later moment in te plannen. We weten ook niet wanneer onze extra services weer beschikbaar zijn. Houd de productpagina in de gaten. Als de services beschikbaar zijn, wordt het direct weer mogelijk om deze te kiezen.
© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 6.834 beoordelingen