The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Verzekering opzeggen

Terug naar de klantenservice

Als inwoner van België kun je je meerjarige verzekering jaarlijks opzeggen, uiterlijk drie maanden voor het einde van elk jaar dat de verzekering loopt. Hiervoor stuur je een mailtje naar verzekeringen@coolblue.be waarin je aangeeft dat je afziet van de overige jaren van de overeengekomen maximale verzekeringsduur. Zorg dat je in deze mail je naam, adres en polisnummer zoals vermeld op het polisblad vermeldt. Je krijgt van ons de resterende premie dan naar rato terug. Dus als je binnen 9 maanden je 2-jarige verzekering opzegt, krijg je de helft van de premie die je betaald hebt terug.


De verzekeringen in België hebben de maximale looptijd die aangegeven is op je polisblad en zullen niet oneindig stilzwijgend verlengd worden tot jij of wij opzeggen. Wat ons betreft heeft de verzekering de duur die we samen overeengekomen zijn, tenzij jij eerder besluit dat je de verzekering wil beëindgen. Je kunt je meerjarige verzekering namelijk elk jaar opzeggen, uiterlijk 3 maanden voor het einde van elk verzekeringsjaar.


Je kan je verzekering tot 30 dagen na afsluiting kosteloos opzeggen. Bel hiervoor met onze klantenservice. Je krijgt dan je vooruitbetaalde premie terug. De enige voorwaarde is dat je in deze periode geen claim ingediend hebt.


Ja. Als je binnen de 30 dagen je product retourneert, krijg je de premie voor de bijbehorende verzekering terug. De enige voorwaarde is dat je in deze periode geen claim ingediend hebt. Wij regelen de opzegging met de verzekeraar.© 1999 - 2020 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 8.793 beoordelingen