The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Neem je product mee naar één van onze winkels. Onze specialisten helpen je daar met plezier een product te vinden dat wél bij je past. Je hoeft je product niet aan te melden via de website, maar het is wel goed om je ordernummer bij de hand te hebben.

Weet je al voor welk product je het wilt omruilen? Reserveer je nieuwe product dan alvast op onze website. Dat doe je door het product te bestellen en tijdens het afronden van je bestelling aan te geven dat je jouw product op wilt halen in de winkel. Je hoeft dan nog niets af te rekenen. We laten je dan meteen weten wanneer het nieuwe product in de winkel ligt.


Zodra we jouw product binnen hebben, versturen we je nieuwe product. De dag erop heb je het in huis. Is je nieuwe product niet op voorraad? Dan laten we je dat weten en krijg je je geld terug.


Goedkoper product Goedkopere optie gevonden die voldoet aan jouw wensen? Het restbedrag ontvang je binnen 3 dagen na ontvangst op je rekening.

Duurder product Kies je voor een upgrade en is je nieuwe product duurder? Je ontvangt van ons een betaalverzoek voor het restantbedrag. Na het ontvangen van je betaling sturen wij het product naar je op.© 1999 - 2019 - Coolblue N.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.563 beoordelingen