The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Klantenservice

Winkelbezoek

We helpen je zoveel mogelijk bij het beantwoorden van technische en praktische vragen na aankoop. We kunnen je helaas niet helpen met het instellen van je product ter plaatse.

Voor reparatieservices in de winkel

Voor reparaties in de winkel kunnen we je helpen met het repareren van je telefoon, tablet of Apple accessoire, maar enkel op afspraak. Maak een reparatieafspraak. Overige reparaties kunnen we niet ter plaatse voor je doen. Je kan je product wel voor reparatie afgeven in de winkel. We vragen je om je product vooraf als retour aan te melden.

Je kan hier een afspraak maken voor advies.

Nee, we zijn gewoon open zoals je van ons gewend bent. Hier vind je de openingsuren en adressen van onze winkels.

De openingstijden van onze fysieke winkels verschillen per dag en per locatie. Lees meer over de openingstijden en adressen van onze vestigingen. Bekijk eventueel ook de openingstijden van onze klantenservice.

Ja, volgens de huidige regels van de federale overheid is dat verplicht. Vergeet je mondmasker dus niet tijdens je winkelbezoek en houd ook steeds een veilige afstand. Zo houden we het samen veilig.

Ben je ziek, verkouden of heb je koorts? Dan vragen we je om thuis te blijven. Je kunt natuurlijk wel gewoon bestellen via onze website.

Heb je positief getest en was je in onze winkel? Stuur ons dan een e-mail via klantenservice@coolblue.be

Je kunt langskomen in onze winkel in:

  • Brussel
  • Gent
  • Hasselt
  • Kuurne
  • Wilrijk
  • Zaventem

Hier vind je de adressen en openingstijden van al onze winkels.

Ja, je kunt in onze winkels betalen met Bancontact, kredietkaart, cash en ecocheques. Cash betalingen zijn mogelijk tot een limiet van € 2.999,-.

Ja, je kunt gewoon langskomen voor advies, retouren of reparaties of om een bestelling af te halen. Hier vind je de adressen en openingsuren van al onze winkels.

Ja, onze winkels zijn gewoon open zoals je van ons gewend bent. Je kunt langskomen zonder afspraak voor advies, retouren of reparaties of om je bestelling op te halen. Hier vind je de adressen en openingstijden van al onze winkels.

Je kan een afspraak maken voor advies.

Dit is helaas niet mogelijk. Annuleer je afspraak via je bevestigingsmail en maak een nieuwe afspraak zodat je een ander tijdvak kunt kiezen.© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen