The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Laptops

Alle laptops

Wil je een nieuwe laptop kopen? Bekijk dan ons brede assortiment laptops en vind de laptop die het beste past bij jouw gebruikssituatie.

Beantwoord enkele vragen en vind de beste laptop voor jou

Advies over laptops

Vraag Verdient een antwoord
Welke laptop past bij jou?

Zoek jij een nieuwe laptop, maar weet je niet goed welke geschikt is voor jou? Wij helpen je hier de juiste laptop kiezen voor jouw gebruikssituatie.

Wat is Windows 11?

Windows 11 is op 5 oktober 2021 gelanceerd. Niet iedere Windows 10 laptop ondersteunt de nieuwe versie direct. Lees hier alle updates over Windows 11.

Welk formaat past bij jou?

De ene laptop is de ander niet. Ze zijn allemaal verschillend in grootte, dikte en gewicht. Je leest hier welk inchformaat jij nodig hebt.

Hoe kies je een gaming laptop?

Of je nu af en toe een game speelt, of dagelijks je tegenstanders te slim af bent; er is altijd een gaming laptop die bij jou past.

Inspiratie

Laptops bekijken in onze winkels

Advies

Zoek jij een nieuwe laptop, maar twijfel je nog over de keuze? kom langs in onze winkel en krijg persoonlijk advies over laptops. Onze laptop specialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste laptop voor jou.

Ophalen

Geen tijd om te wachten op de bezorger? Kom jouw laptop dan direct ophalen in een van onze winkels bij jou in de buurt. Zo heb je jouw nieuwe laptop vandaag nog in huis.

Laptops services in de winkel

Om jou zo snel mogelijk op weg te helpen, bieden we verschillende laptop services in de winkel. We installeren de laptop, zetten bestanden over en helpen je met het gebruik van je nieuwe apparaat.