The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Smartphones

Advies over het kiezen van een smartphone

Snelheid

Op een traag of haperend toestel zit je niet te wachten. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een smartphone met genoeg rekenkracht voor jouw gebruik. Wij hebben alle toestellen alvast voor je beoordeeld op snelheid. Benieuwd welke smartphone qua snelheid het beste bij jou past? Lees dan ons adviesartikel.

Camerakwaliteit

Wil je veel foto's maken met je nieuwe smartphone? Kijk dan vooraf goed naar wat de camera van een toestel kan. Hierbij moet je op veel, ingewikkelde specificaties letten. Om je hierbij te helpen, beoordelen wij de camerakwaliteit van elke smartphone. In ons adviesartikel lees je meer over de camerakwaliteit en waar je op moet letten.

Batterijduur

Je hebt geen zin om je steeds zorgen te maken over de batterij van je nieuwe smartphone. Daarom ben je op zoek naar een toestel met een batterij die sterk genoeg is voor jouw gebruik. De batterijduur van een smartphone is afhankelijk van verschillende onderdelen. Op onze adviespagina vertellen we waar je allemaal op moet letten.

Smartphone van de maand

De Xiaomi Poco X3 Pro

De Xiaomi Poco X3 Pro heeft opvallend veel rekenkracht voor zijn prijs. Je schakelt dus soepel tussen verschillende apps. De grote batterij gaat bij gemiddeld gebruik de hele dag mee.

Bekijk alle Xiaomi Poco X3 Pro
Dewy Mobiele telefoons specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 15418- 15.418 beoordelingen