The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Makita 4350T

145,99
Beperkte voorraad, bestel snel
145,99
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een decoupeerzaag op netstroom voor de fanatieke doe-het-zelver.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Type klusser
Fanatieke doe-het-zelver
Vermogen
580 W
Maximale zaagcapaciteit hout
135 mm
Maximale zaagcapaciteit metaal
10 mm
Gewicht
2,6 kg

Plus- en minpunten

Volgens onze decoupeerzaagspecialist
  • Dankzij de blaasfunctie blijft de zaaglijn schoon, zodat je zicht tijdens het zagen niet belemmerd wordt.
  • Er worden 3 zaagbladen meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag.
  • De decoupeerzaag wordt geleverd in een handige koffer.
  • De zaagsnelheid is niet aan te passen naar het te zagen materiaal.
Productspecialist decoupeerzagen

Omschrijving

Met decoupeerzagen is het niet altijd even gemakkelijk om recht te zagen. Met de Makita 4350T decoupeerzaag heb je hier geen last van. Om te zorgen dat je altijd goed zicht op de zaaglijn hebt, blaast hij al het zaagsel direct van de zaaglijn af met zijn koelluchtkanalen. met de 580 watt decoupeerzaag zaag je tot 135 millimeter diep in hout en tot 10 millimeter diep in metaal. Makita heeft ook de nodige maatregelen getroffen om het zaagblad altijd recht te houden. Door de vierkante zaagas kan het zaagblad niet draaien. De 4350T is vorozien van een beugelhandgreep, zodat je altijd optimale controle over de machine hebt. Vooral handig wanneer je bochten moet zagen met de machine. De antivibratie technologie maakt de machine nog comfortabeler.

Met decoupeerzagen is het niet altijd even gemakkelijk om recht te zagen. Met de Makita 4350T decoupeerzaag heb je hier geen last van. Om te zorgen dat je altijd goed zicht op de zaaglijn hebt, blaast hij al het zaagsel direct van de zaaglijn af met zijn koelluchtkanalen. met de 580 watt decoupeerzaag zaag je tot 135 millimeter diep in hout en tot 10 millimeter diep in metaal. Makita heeft ook de nodige maatregelen getroffen om het zaagblad altijd recht te houden. Door de vierkante zaagas kan het zaagblad niet draaien. De 4350T is vorozien van een beugelhandgreep, zodat je altijd optimale controle over de machine hebt. Vooral handig wanneer je bochten moet zagen met de machine. De antivibratie technologie maakt de machine nog comfortabeler.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Afzuigadapter 22x19mm
  • Anti-splinterplaat
  • 2 x decoupeerzaagblad BR13
  • 2 x decoupeerzaagblad B10
  • 2 x decoupeerzaagblad B22
  • Glijplaat
  • Inbussleutel 4.0mm
  • Koffer

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Afzuigadapter 22x19mm
  • Anti-splinterplaat
  • 2 x decoupeerzaagblad BR13
  • 2 x decoupeerzaagblad B10
  • 2 x decoupeerzaagblad B22
  • Glijplaat
  • Inbussleutel 4.0mm
  • Koffer

Belangrijkste eigenschappen

Type klusser
Fanatieke doe-het-zelver
Vermogen
580 W
Maximale zaagcapaciteit hout
135 mm
Maximale zaagcapaciteit metaal
10 mm
Gewicht
2,6 kg

Aanbevolen combinatie

Makita 4350T
Makita 4350T
Inbegrepen accessoires
Zaagblad
Zaagblad
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
161,98 161,18
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    prijs/kwaliteit : super

    Alain Floré | 10 januari 2014

    • degelijk
    • ergonomie
    • prijs/ kwaliteit
    • antisplinterstukje

    Deze decoupeerzaag is, zoals we dit van Makita gewoon zijn, een goed gereedschap voor een schappelijke prijs.
    Makita is zo'n merk die je bijna blindelings kunt kopen. Gewoon degelijk.
    Je voelt direct dat je een degelijke tool in handen hebt waar is over nagedacht.
    Let wel, tevredenheid van een machine hangt niet alleen van de machine af maar ook van de manier waarop je deze gebruikt. Bij decoupeerzagen is dit bvb. belangrijk dat je de juiste zaag plaatst voor het juiste werk en de instelling op de machine tevens aanpast. Nogal dikwijls zijn mensen ontevreden over een aankoop maar dit kan ook liggen aan eigen onkunde.
    Even inloggen bij makita, je type zaag opzoeken en je hebt direct een idee van welke zaag bij wel werk hoort.
    Enig punt van kritiek is het antisplinterstukje die meegeleverd wordt. Dit is in kunststof en wanneer de zaag dit even raakt is het vlug beschadigd.

    Alain Floré | 10 januari 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top apparaat voor goede prijs

    Wouter | 19 mei 2014

    • Betrouwbaar
    • Zaagstanden
    • Snelwisselsysteem
    • Mag iets meer vermogen

    Deze makita heeft alles wat je nodig hebt voor iets met zo'n vermogen. Verschillende zaagstanden voor snel zagen tot secuur zagen. Snelwisselsysteem voor de zaagjes, zonder imbus. Erg fijn apparaat.

    Wouter | 19 mei 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Ommekeer.

    Ton Vogelezang | 14 januari 2014

    Al jaren werk ik met een blauwe bosch decoupeerzaag. Op mijn werk, maar ook thuis heb ik er een. De eerste was versleten thuis, dus kocht ik een nieuwe. Deze was al snel kapot, ik kon hem opsturen. Ik kreeg hem terug met de mededeling dat ik hem verkeerd gebruikte. Ik ben 40 jaar timmerman, dus misschien dat het terecht was dat ik boos werd. Vlak daarna kreeg hij weer dezelfde kuren, weer opsturen. Ditmaal kreeg ik hem retour met de mededeling dat er niets aan de hand was.
    Nu een half jaar later is hij weer stuk. Ik kan thuis helaas niet zonder, dus besloot op het internet te zoeken naar een goed geprijste Makita.
    Ik had wel gerede twijfel, daar ik slechte ervaringen heb met bestellen via het web.
    Wat een verademing was het om via Cool blue te bestellen.
    Het was allemaal erg snel geregeld. Via email kon ik de makita volgen, en de volgende dag was hier aan de deur de bezorger.
    Heel fijn om weer een goeddraaiende machine te hebben, de handzaag kan weer even in de hoes.....

    Ton Vogelezang | 14 januari 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede waar voor het geld
    • Nauwkeurig
    • Ligt goed in de hand
    • Snelle verwisselbaarheid zaagjes

    Uitstekende machine, goed hanteerbaar, ligt goed in de hand, zeer nauwkeurig

    HS Mölling | 17 september 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    "fantastisch produkt
    • prijs
    • levering
    • kwaliteitsprodukt

    het is een Makita

    henk van bakel | 8 februari 2017
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    perfecte machine

    fijne machine om mee te werken, gemakkelijk in gebruik

    S Wormsbecher | 8 februari 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Makita 4350T
    • Mooie en krachtige machine
    • Kunststof onderplaat handig voor oppervlakte wat niet bekrast mag worden
    • Snel zaagbladen vervangen
    • Goeie grip

    Ik vind deze Makita 4350T een goeie machine, dit is een krachtige en lekker in de hand liggende machine. Voor de rest wisselt hij ook heel makkelijk zijn zaagbladen. Gewoon top machine.

    Nico Kuiper | 11 april 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goed gereedschap maakt het verschil.
    • stabiel
    • makkelijk in gebruik
    • zwaar
    • een snelheid

    werkt gemakkelijk en lijkt kwalitatief goed

    hobby robbie | 20 mei 2015
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Goeie machine, goeie service

    Via Google kwam ik op de site van de Powertoolshop omdat ik snel een goede zaag nodig had. Nadat ik telefonisch had besteld en via internet betaald had ik de volgende dag de zaag al in huis. Supersnel!
    Het was een demomodel, nauwelijks gebruikt.
    Inmiddels heb ik m al intensief gebruikt en het is een hele goede zaag, ligt goed in de hand en doet precies wat ik wil.
    Een aanrader!

    Marlo | 13 november 2011
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima, apparaat

    degelijk gereedschap wat je van Makita kunt en mag verwachten

    Eric | 30 september 2014

Makita extra garantie

Makita extra garantie
Registreer jouw Makita machine binnen 4 weken na aankoop en ontvang 2 jaar extra...
Registreer jouw Makita machine binnen 4 weken na aankoop en ontvang 2 jaar extra garantie bovenop de standaardgarantie van Makita. Hierdoor krijg je in totaal 3 jaar garantie op je Makita product. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
101321
Fabrikantcode
4350T
Merk
Makita
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Decoupeerzaag eigenschappen

Lasergeleider
Nee
Aansluiting voor stofafzuiging
Ja
Type stofafzuiging
Aansluiting voor stofzuiger
Ingebouwde verlichting
Nee
Maximale zaagcapaciteit hout
135 mm
Maximale zaagcapaciteit metaal
10 mm
Aantal slagen
800 - 2800 bpm
Zaagslaglengte
26 mm
Pendelfunctie
Ja
Aantal pendelstanden
3
Versteksnede
Ja
Maximale zaagbladhelling links
45 °
Maximale zaagbladhelling rechts
45 °
Variabele snelheid
Nee
Geschikt voor U zaagbladen
Ja
Geschikt voor T zaagbladen
Ja
Constant toerental
Nee
Maximaal geluidsniveau
83 dB
Bevestiging zaagblad
Gereedschapsloos klemsysteem
Inclusief zaagblad
Ja
Geschikt voor (oppervlakte)
Hard hout, Hout, Kunststoffen, MDF
Type zaagsnede
Bocht, Recht
Type aansluiting zaagblad
T-schacht
Type klusser
Fanatieke doe-het-zelver

Fysieke eigenschappen

Gewicht
2,6 kg

Stroomvoorziening

Stroombron
Ja
Type stroomvoorziening
Netstroom
Vermogen
580 W
Kabellengte
2,5 m
Aansluitspanning
220 - 240 V

Dit wordt 'm

145,99
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen