The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hama Mini Statief

13,99
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type statief
Ministatief
Compatibel met producttype
Compactcamera's
Werkhoogte
13 - 21 cm
Gewicht
0,088 kg
Maximale gewichtsbelasting
0,3 kg

Plus- en minpunten

Volgens onze statiefspecialist
  • Door het compacte formaat en lage gewicht neem je het statief eenvoudig mee.
  • Voor interviews dient het statief op een tafel of andere hoge oppervlakte te worden gezet.

Omschrijving

Dit zeer compacte statief is ideaal voor het maken van onbewogen foto's. Wanneer het statief is uitgevouwen, is hij 21 cm lang. Met een gewicht van 124 gram is dit statief ideaal voor op vakantie. Perfect voor de reiziger die compact bepakt wil zijn.

Dit zeer compacte statief is ideaal voor het maken van onbewogen foto's. Wanneer het statief is uitgevouwen, is hij 21 cm lang. Met een gewicht van 124 gram is dit statief ideaal voor op vakantie. Perfect voor de reiziger die compact bepakt wil zijn.

Belangrijkste eigenschappen

Type statief
Ministatief
Compatibel met producttype
Compactcamera's
Werkhoogte
13 - 21 cm
Gewicht
0,088 kg
Maximale gewichtsbelasting
0,3 kg


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima statief, zeer stabiel, ook op oppervlaktes m...

    Pieter S. | 25 april 2006

    Prima statief, zeer stabiel, ook op oppervlaktes met verschillende hoogten door 3 onafhankelijke pootjes. Heeft ook rubberen voetjes, schuiven gebeurt dus niet. Goed in te stellen.

    Pieter S. | 25 april 2006
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Een mooi en handig statief.

    Mike | 21 mei 2014

    • Niet duur
    • Handig
    • Mooi

    Ik gebruik dit statief om mooie video's te kunnen maken voor mijn kanaal op YouTube. Hij is vooral heel handig, want hij is klein dus je kan hem overal mee naar toe nemen. Ik raad iedereen aan die graag video's maken, dit statief te kopen voor een klein prijsje. Kopen dus!

    Mike | 21 mei 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Hama Mini Statief

    Hardy Comijs | 18 februari 2010

    Wilde een statief die bij wijze van spreken in je achterzak paste en dus altijd bij de hand was.
    Door zijn afmetingen,ingeklapt 15cm en uitgeschoven 22cm,voldeed dit product er helemaal aan.Het gewicht is trouwens te verwaarlozen en is toch in staat een wat grotere camera te dragen.Door de schroefdraad bevestiging staat de camera muurvast en de prijs verraste me ook.

    Hardy Comijs | 18 februari 2010
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Goed stevig functioneel mini statief
    • Lichtgewicht
    • Makkelijk (de)monteerbaar
    • Goed in te stellen
    • De kop van het statief is wat slap

    Het is een goed stevig mini statief. Het is erg functioneel in gebruik. De pootjes gaan in en uit met enige moeite, maar dit zorgt er ook voor dat hij blijft staan en dat hij op meerder manieren is in te stellen. Ook op ongelijke vlakken dus! Ik ben er verder heel erg tevreden mee. Ik gebruik hem om een compact camera neer te zetten voor een opname. Het enige wat ik wat vervelend vind is de kop van het mini statief. Deze kun je wel goed vast zetten door het draaisysteem, ik vind alleen zodra je deze losdraait de kogel erg losjes. Dit had van mij nog wel iets stroever mogen zijn, dit zou de instellingsmogelijkheden terwijl hij los gedraaid is ten goede komen. Echter als ik hem vast draai, en hem dan instel werkt het ook prima. Goede prijs voor een uitstekende kwaliteit met een uistekende functionaliteit!

    Jaap Verhagen | 26 september 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    superhandig
    • klein, makkelijk mee te nemen in een tas
    • pootjes snel uitgetrokken en neergezet
    • camera makkelijk aan te brengen
    • voorzichtig plaatsen, anders kan het omvallen door het gewicht van de camera

    Ik heb dit mini statief gekozen, omdat ik een compact camera heb en hiermee graag groepsfoto's maak. Ik wil het makkelijk kunnen meenemen in een tas en dat gaat prima. Dit statiefje voldoet aan mijn eisen: het is klein en handzaam en snel neergezet. De camera is er vlot op aan te brengen. Je moet het mini statief wel voorzichtig plaatsen, anders kan het omvallen, maar op gladde oppervlakken levert dat geen probleem op. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd in het gras of op bosgrond.

    Thea van Eijk-van Wiechen | 15 mei 2012
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prima prijs/kwaliteit verhouding

    Het Hama mini statief doet simpelweg wat hij moet doen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat er geen tasje/zakje bij geleverd wordt om hem handig in op te bergen. Wij gebruiken hem voor een Canon Powershot. Al met al een aanrader.

    Dorine | 17 augustus 2011
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Stabiel statief, compact en makkelijk mee te nemen. Perfect.
    • Stabiel
    • compact
    • Makkelijk in gebruik

    Het statief is compact en klein. Hij is makkelijk mee te nemen en eenmaal uitgeklapt heel stevig. Als ik hem juist plaats, kan zelfs mijn zware spiegelreflex camera erop!
    Goede aankoop.

    Sanne | 18 augustus 2015
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer fijn, lekker compact. Ook goede kwaliteit. De...

    Zeer fijn, lekker compact. Ook goede kwaliteit. De verpakking ziet er alleen wat goedkoop uit. Verder ben ik er tevreden over dus.

    Wieger van der Burgt | 17 december 2005
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima reisgezel

    Ik maak regelmatig fietsreizen en dan telt elke gram.
    Dit statief is de ideale aanvulling voor mijn 2 degelijke compactcamera's.
    Een echte aanrader dus.

    Luc Beyers | 24 augustus 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Fijn product
    • Klein
    • Lichtgewicht
    • Stabiel
    • Snel inzetbaar
    • ook voor zwaardere camera's

    Klein en groot gemak.

    Hans Wijgergangs | 11 januari 2016

Specificaties

Product

Artikelnummer
11038
Fabrikantcode
4009
Merk
Hama
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Type statief
Ministatief
Materiaal
Metaal
Type metaal
Aluminium
Flexibele poten
Nee
Maximale gewichtsbelasting
0,3 kg
Toepassing
Foto, Video
Gewicht
0,088 kg
Kleur
Zilver
Waterpas inbegrepen
Nee
Compatibel met producttype
Compactcamera's
Gemaakt voor merk
Universeel

Statiefkop

Statiefkop meegeleverd
Ja
Type statiefkop
Balhoofd
Snelkoppelplaat
Nee
Arca Swiss snelkoppeling
Nee
Pan-bereik
360 °
Tilt-bereik
90 °
Bevestiging statiefkop
Geïntegreerde kop
Draaibereik statiefkop
Pan-bereik, Tilt-bereik

Statiefpoten

Uitschuifbaar
Ja
Uitgeschoven lengte
21 cm
Ingeklapte lengte
13 cm
Werkhoogte
13 - 21 cm
Aantal secties poten
2

Middenzuil

Verwijderbare middenzuil
Nee
Haak voor toevoegen gewicht
Nee
Bevestigingsmethode statief
Statiefkop (1/4")

Dit wordt 'm

13,99
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen