The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Cuisinart De Luxe ICE30BCE

117,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel
117,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor softijs
Nee
Geschikt voor roomijs
Ja
Geschikt voor sorbetijs
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze ijsmachinespecialist
  • Dubbel geïsoleerde wand voor gelijkmatige temperatuur.
  • Stijlvol en robuust ontwerp.
  • Anti-slip voetjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid.
  • De ijsemmer moet 10 tot 12 uur gekoeld worden voor bereiding.
  • Hij beschikt niet over een timer.
Productspecialist ijsmachines

Omschrijving

Wil jij een keer ander ijs dan wat je in de supermarkt vindt? Maak het zelf met de Cuisinart De Luxe ICE30BCE. Plaats de ijsemmer een nachtje in de vriezer en ga de volgende dag direct aan de slag. De deksel heeft een vulopening waardoor je vers fruit, chocola, nootjes of andere ingrediënten makkelijk toevoegt. Al na 25 minuten wachten smul jij van je zelfgemaakte toetje. De Cuisinart De Luxe ICE30BCE biedt verder een opbergsysteem voor de kabel, anti-slip voetjes en een dubbele geïsoleerde wand.

Wil jij een keer ander ijs dan wat je in de supermarkt vindt? Maak het zelf met de Cuisinart De Luxe ICE30BCE. Plaats de ijsemmer een nachtje in de vriezer en ga de volgende dag direct aan de slag. De deksel heeft een vulopening waardoor je vers fruit, chocola, nootjes of andere ingrediënten makkelijk toevoegt. Al na 25 minuten wachten smul jij van je zelfgemaakte toetje. De Cuisinart De Luxe ICE30BCE biedt verder een opbergsysteem voor de kabel, anti-slip voetjes en een dubbele geïsoleerde wand.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor softijs
Nee
Geschikt voor roomijs
Ja
Geschikt voor sorbetijs
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Lawaaierig

    Jeroen Van Orshaegen | 30 april 2013

    • Mooi design
    • Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
    • Veel lawaai
    • Receptenboek in het Italiaans

    Maakt enorm veel lawaai bij het bereiden,
    Is wel gemakkelijk in gebruik.
    Receptenboek is in het Italiaans! Serieus gebrek vind ik toch.

    Jeroen Van Orshaegen | 30 april 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    lekker vers ijs

    peggy van soom | 10 augustus 2012

    • perfect vers ijs
    • grote opening bovenaan kan niet afgedekt worden

    Prachtige ijsmachine!
    Ik kocht de machine enkele weken geleden aan op vraag van de kinderen. Het resultaat is lekker vers gedraaid ijs. Even lekker als vers ijs van het ijssalon. Het ijs kan ook bewaard worden in de diepvriezer zonder te hard te worden. Mijn dochter van 17 probeerde enkele recepten uit het boek De ijsmachine en iedere keer zijn we aangenaam verrast over het resultaat.

    peggy van soom | 10 augustus 2012
  • 3.5 / 5 sterren
    6,7/10
    wat een herrie!

    jarno | 7 augustus 2014

    • mooie vormgeving
    • redelijke prijs
    • maakt veel herrie
    • werkt minder bij buitentemperatuur boven de 25 graden Celsius

    Op zich een mooi apparaat voor relatief weinig geld. Maar hij maakt erg veel herrie en bij warm weer (boven de 25 graden Celsius) is het ijs van een mindere kwaliteit dan bij koeler weer.

    jarno | 7 augustus 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastische ijsmachine, constructief klopt alles

    Na jarenlang gebruik van de ijsmachine van een andere merk (naam begint met M) heb ik besloten om het weg te gooien en een andere ijsmachine aan te schaffen. Meerdere reviews doorgelezen en uiteindelijk keuze gemaakt voor deze Cuisinart ijsmachine. Ook uit de negatieve ervaring met de M-ijsmachine de conclusie getrokken dat de nieuwe machine 1) grotere vulopening voor ijsmassa moet hebben 2) geen zwakke menghaak op een pinnetje moet hebben met veel te weinig weerstand tijdens ijs maken waardoor na 5 minuten werk een dikke laag ijs op de wanden van mengkom komt te zitten en machine stopt met werken 3) geen deksel moet hebben met draai-vastklik mechanisme naar de andere kant dan de draairichting van de haak waardoor deksel spontaan open kan springen.
    Deze ijsmachine heeft geen enkele van deze constructiefouten waarmee ik jaren lang heb geworsteld omdat ik jammer vond om een enigszins werkende apparaat weg te gooien. Vandaag voor de eerste keer munt ijs gemaakt en het is super goed gelukt!

    Anna Aelmans | 17 mei 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    ijsmachine cuisinart

    Cuisinart ice30bce gezocht hier in de omgeving, niet gevonden tenzij een dubbele maar dit vonden we te groot. Vergelijkingen gemaakt qua vermogen , aan L bereid ijs en prijs , een beslist deze ICE30bce aan te schaffen. Zeer eenvoudig in gebruik, geen ingewikkelde manipulaties en aan/uit schakelaar.
    bestelling en levering bij Coolblue zeer goed verlopen. Zijn prestaties tot nu toe: zeer goed maar slechts een paar weken in ons bezig. Ik hoop dat onze mening over dit produckt zo mag blijven. Ook voor ons, de ervaring met Coolblue: zeer positief.

    Moens Emiel | 28 mei 2012
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Heerlijk ijs uit een oogstrelende machine!
    • makkelijk te bedienen
    • goed schoon te maken
    • snel resultaat
    • de machine is niet geruisloos

    Na een vlekkeloze bezorging heb ik me direct op het ijsmaken gestort: aardbeienroomijs, frambozensorbet en rabarbersorbet.
    Het ijs is, zoals beloofd, snel klaar en overheerlijk. Goed van constitentie een ook na her-invriezen erg lekker. Een aanrader, deze Cuisinart De Luxe ICE30BCE!

    lisbeth | 28 juni 2014
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Echt een aanrader!
    • Gemak
    • Eenvoud
    • Robust
    • Maakt wel wat geluid

    Na 40 minuten heerlijk ijs.

    D Boersma | 5 december 2017
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Goed maar kan beter
    • Goede machine, heerlijk ijs.
    • Coolblue service was helaas niet voor 2200 bestelt volgende dag inhuis, maar tweedagen later.
    • Receptenboekje in italiaans is ook erg fout!

    Een geweldige machine die heerlijk ijs maakt.
    Ik vindt het wel erg vreemd dat bij deze machine van amerikaanse makelij een recepten boekje zit in het italiaans?! In het engels vind ik acceptabel, maar italiaans niet. Ik vermoed dat hier sprake is van import ipv dealerschap.

    H. Willeboordse | 22 april 2013
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fijne machine die doet wat het moet doen
    • Koelelement past precies in de la van de vriezer
    • Geluidsniveau is ok
    • Inhoud container is voldoende voor ruime porties
    • Na gebruik van half uur is hij niet volledig ontdooid. Opnieuw invriezen gaat dan sneller

    Eenvoudig in gebruik. Een kind kan de was doen :-)

    M van Kester | 10 juli 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Heerlijk je eigen ijs maken. Ik ben gelukkig!
    • Snel klaar.

    Super ijsmachine. Pas op, het wordt verslavend. Zolang je gewicht het kan hebben, raad ik het aan.

    Carmen | 3 augustus 2021

Specificaties

Product

Artikelnummer
172042
Fabrikantcode
ICE30BCE
Merk
Cuisinart
Garantie
2 jaar