The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Brother QL-700

Beperkte voorraad, bestel snel
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

Tape breedten
12 mm, 18 mm, 19 mm, 24 mm, 36 mm, 62 mm
Netwerkaansluiting
Nee
Wifi ingebouwd
Nee
Draagbaar (mobiel gebruik)
Nee
Geschikt voor type label
Etiket

Plus- en minpunten

Volgens onze labelprinterspecialist
  • Deze labelprinter is geschikt voor adres-, verzend-, ordner-, naambadge- en barcode-etiketten.
  • Met de thermische printtechnologie zijn jouw labels na het afdrukken direct droog.
  • Er is geen draadloze verbinding mogelijk, waardoor je altijd bedraad vanaf je laptop of pc afdrukt.
Productspecialist labelprinters

Omschrijving

Met de Brother QL-700 haal je een professionele labelprinter in huis voor al je jouw labelbenodigdheden. Je bedrukt labels en tapes van 12 mm tot 62 mm breed met snelheden tot 150 mm of 93 labels per minuut. Doordat de Brother QL-700 over ingebouwde software beschikt (add-in voor Word, Excel en Outlook), is het apparaat plug & play. Sluit de QL-700 aan via usb op je computer of laptop en de software wordt automatisch herkend waarna je direct aan de slag gaat met het produceren van verschillende soorten labels.

Met de Brother QL-700 haal je een professionele labelprinter in huis voor al je jouw labelbenodigdheden. Je bedrukt labels en tapes van 12 mm tot 62 mm breed met snelheden tot 150 mm of 93 labels per minuut. Doordat de Brother QL-700 over ingebouwde software beschikt (add-in voor Word, Excel en Outlook), is het apparaat plug & play. Sluit de QL-700 aan via usb op je computer of laptop en de software wordt automatisch herkend waarna je direct aan de slag gaat met het produceren van verschillende soorten labels.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (656,71 KB)
  • Starterrol 29 mm x 90 mm adreslabel (100 labels)
  • Starterrol 62 mm doorlopende tape (8 m)
  • Software
  • Usb kabel
  • Netsnoer

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (656,71 KB)
  • Starterrol 29 mm x 90 mm adreslabel (100 labels)
  • Starterrol 62 mm doorlopende tape (8 m)
  • Software
  • Usb kabel
  • Netsnoer

Beknopte specificaties

Tape breedten
12 mm, 18 mm, 19 mm, 24 mm, 36 mm, 62 mm
Netwerkaansluiting
Nee
Wifi ingebouwd
Nee
Draagbaar (mobiel gebruik)
Nee
Geschikt voor type label
Etiket

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Aansluitmogelijkheden
8,9
Gebruiksgemak
8,8
Snelheid
9,6
Functionaliteit
9,2
Afdrukkwaliteit
9,6

Meest behulpzame reviews

3.5 / 5 sterren
7,2/10

Fijn apparaat

  • Handige klein printer
  • Goede kwaliteit
  • Installatie is een drama voor W10 gebruikers

Fijne label printer voor op je bureau. Veel mogelijkheden en mooie kwaliteit vd output. Maar…. Het duurt even voor die ’t doet als je Windows10 geïnstalleerd hebt. Brother helpt je niet echt op weg en ik ben er best even mee bezig geweest. Het downloaden van de driver voor Windows10 is helaas niet voldoende. Volgende moet je doen: Download en installeer de juiste driver op: https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk Of je 32 bits of 64 moet kiezen kun je daar uitzoeken. Download en installeer de juiste firmware op: https://support.brother.com/g/b/downloadend.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011&dlid=dlfp100053_000&flang=196&type3=503 Installeer P-editor addres book 1.3 op: https://support.brother.com/g/b/downloadend.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011&dlid=dlfp100375_000&flang=196&type3=10228 Installeer P-touch editor5.x https://support.brother.com/g/b/downloadend.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011&dlid=dlfp100375_000&flang=196&type3=10228 En installeer beide hulp programma’s op dezelde site: https://support.brother.com/g/b/downloadlist.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011 De Driver Deployment Wizard installeren P-touch Update Software Het verdient aanbeveling om tussendoor opnieuw op te starten. Succes

  • Pieter
  • 31 januari 2019
5 / 5 sterren
10/10

Goede kwaliteit printer met slechte software

  • Robuuste printer
  • Goede afdrukkwaleit
  • Slechte gebruikshandleiding fabricant

Het apparaat heeft cd ROM voor installatie in Windows 7 -8 - Vista. Niet voor 10. Heel veel uitzoekwerk voor het installeren van de juiste printerstuurprogramma in Windows 10. Hoop dat fabrikant hier wat aan gaat doen.

  • Rien aerts
  • 25 december 2017
4 / 5 sterren
8,4/10

Zeer goede labelwriter

  • Plug and play
  • Veel mogelijkheden
  • Uitgebreid programma

Veelzijdige labelprinter, vele mogelijkheden , etiketten op maat

  • Koen van veer
  • 4 januari 2019
5 / 5 sterren
10/10

zeer tevreden met de BROTHER QL700

  • weinig geluid
  • mooie letters
  • geen

na enige minuten had ik het bijbehorende programma door en printte ik of ik nooit anders gedaan had. Deze labelprinter is iets heel anders als de QL550 die ik ook in mijn bezit heb. Als deze printer er destijds was geweest had ik meteen deze BROTHER QL700 aangeschaft.

  • Jan de wit
  • 16 april 2014
5 / 5 sterren
9,6/10

Snel aan de slag of veel moglijkheden

Mooi apparaat. In de Lite-mode kun je direct aan de slag om labels te maken en te printen. Met de extra software kun je ook zelf templates aanpassen en maken en een adres-bestand beheren en selectief labels printen. Eigenlijk meer dan ik had verwacht. Top! Mooi scherpe labels en zwart is zwart! Ze "floepen" er uit met weinig geluid! (dat rijmt nog ook ;-) Ook was de CoolBlue opdracht snel uitgevoerd.... tegen een aardige (bundel-) prijs.

  • Piet
  • 14 augustus 2012
5 / 5 sterren
9,6/10

werkt perfect

Reeds enkele dagen in gebruik en is een prima toestel. lite versie start automatisch op zonder installatie. full versie via mijn programma's is stukje uitgebreider, en laat toe templates op te slaan. toestel in snel en stil ook ideaal is de ingebouwde adapter, zo heb je maar een kabel naar stopcontact te leggen ipv transfo er tussen. snelle service van coolbleu! as usual

  • Tim geers
  • 24 september 2012
5 / 5 sterren
10/10

Top

éénvoudig, snel en efficiënt

  • Erik herregodts
  • 12 september 2017
3 / 5 sterren
6,4/10

ziet er goed uit, maar is toch minder gemakkelijk dan ik dac

  • er op PC georiënteerd

Geen goede ervaring de handleiding geeft alleen aan hoe je hem moet aansluiten verder niet hoe je hem kunt gebruiken, geen helpdesk of andere hulp online klantenservice van Brother bestaat niet meer, nou lekker dan ?

  • Mc claire bouwens
  • 12 november 2018
5 / 5 sterren
10/10

Simpele, compacte printer die doet wat hij belooft!

  • Supersnel in installatie, zelfs bij Mac
  • Eenvoudig simpele etiketten maken met het gratis Brother programma

Voldoet exact aan waar ik naar op zoek was! Ik wilde voor mijn onderneming een eenvoudige, simpele label printer hebben om etiketten voor mijn pakketjes te printen. Uitgekomen bij deze unit, vandaag binnengekregen, in no-time geïnstalleerd en helemaal up and running!

  • Daan
  • 24 mei 2020
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Veel voor weinig

Je krijgt niet alleen betreffende produkt in prijs kwaliteit verhouding waar voor je geld, maar ook de kwaliteit van produktinformatie, algehele controle met mij tijdens het transport in zijn totaal en de snelheid van levering in ook al kwaliteitsverpakking is ongekend kwalitatief hoog. Dank! Houden zo!

  • Eam stehmann
  • 11 december 2012
3.5 / 5 sterren
7,2/10

Fijn apparaat

  • Handige klein printer
  • Goede kwaliteit
  • Snel
  • Installatie is een drama voor W10 gebruikers

Fijne label printer voor op je bureau. Veel mogelijkheden en mooie kwaliteit vd output.
Maar…. Het duurt even voor die ’t doet als je Windows10 geïnstalleerd hebt. Brother helpt je niet echt op weg en ik ben er best even mee bezig geweest. Het downloaden van de driver voor Windows10 is helaas niet voldoende.
Volgende moet je doen:
Download en installeer de juiste driver op: https://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk
Of je 32 bits of 64 moet kiezen kun je daar uitzoeken.
Download en installeer de juiste firmware op: https://support.brother.com/g/b/downloadend.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011&dlid=dlfp100053_000&flang=196&type3=503
Installeer P-editor addres book 1.3 op: https://support.brother.com/g/b/downloadend.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011&dlid=dlfp100375_000&flang=196&type3=10228
Installeer P-touch editor5.x https://support.brother.com/g/b/downloadend.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011&dlid=dlfp100375_000&flang=196&type3=10228

En installeer beide hulp programma’s op dezelde site:
https://support.brother.com/g/b/downloadlist.aspx?c=nl&lang=nl&prod=lpql700euk&os=10011
De Driver Deployment Wizard installeren
P-touch Update Software

Het verdient aanbeveling om tussendoor opnieuw op te starten.
Succes

  • Pieter
  • 31 januari 2019
5 / 5 sterren
10/10

Goede kwaliteit printer met slechte software

  • Robuuste printer
  • Goede afdrukkwaleit
  • Vele afdruk opties
  • Slechte gebruikshandleiding fabricant

Het apparaat heeft cd ROM voor installatie in Windows 7 -8 - Vista. Niet voor 10. Heel veel uitzoekwerk voor het installeren van de juiste printerstuurprogramma in Windows 10. Hoop dat fabrikant hier wat aan gaat doen.

  • Rien aerts
  • 25 december 2017
4 / 5 sterren
8,4/10

Zeer goede labelwriter

  • Plug and play
  • Veel mogelijkheden
  • Uitgebreid programma om etiketten te creëren
  • Uitgebreid programma

Veelzijdige labelprinter, vele mogelijkheden , etiketten op maat

  • Koen van veer
  • 4 januari 2019

Specificaties

Product

Artikelnummer
172337
Fabrikantcode
QL700RF1
Merk
Brother
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Eigenschappen Labelprinter

Printtechniek labelprinter
Direct thermisch printen
Maximale print breedte
59 mm
Geschikt voor type label
Etiket
Maximale label breedte
62 mm
Tape breedten
12 mm, 18 mm, 19 mm, 24 mm, 36 mm, 62 mm
Printsnelheid
150 mm/s
Maximale printresolutie hoogte
300 dpi
Maximale printresolutie breedte
300 dpi
Label ontwerp mogelijkheid
Nee
Toetsenbordindeling
Niet meegeleverd
Automatisch uitschakelen
Nee
Draagbaar (mobiel gebruik)
Nee
Snijmechanisme
Automatisch
Barcode protocollen
Ja
Fysiek toetsenbord
Ja
Verlicht toetsenbord
Nee
Label lijn
Brother DK

Fysieke eigenschappen

Gewicht
1,12 kg
Diepte
22,1 cm
Breedte
12,8 cm
Hoogte
15,3 cm
Kleur
Wit, Zwart

Aansluitingen