The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Case Logic VNCi-217 17" Black

In de uitvoering

17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen
Case Logic VNAi-215 15'' Black
Case Logic VNCi-215 15,6'' Black
Case Logic VNCi-217 17" Black
Case Logic VNCI-215 15" Zwart + Trust Yvi Draadloze Muis
Case Logic VNCi-217 17" + Trust Yvi Draadloze Muis
Case Logic VNAi-215 15'' + Trust Yvi Draadloze Muis
23,99
Voordelige Tweedekans van 21,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Grootte laptop vak
17 inch
Extra vakken
Accessoirevak, Documentenvak, Telefoonvak
Bescherming tegen
Lichte stoten, Waterspatten
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Materiaal
Textiel

Plus- en minpunten

Volgens onze schoudertasspecialist
  • De tas heeft een gewatteerd, 17,3 inch laptopvak om je laptop veilig mee te nemen.
  • Aan de binnenkant zitten aparte vakken voor kleine accessoires zoals een sleutel of ov-kaart.
  • De tas is gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor je spullen droog blijven tijdens een regenbui.
  • De schoudertas heeft geen gewatteerde schouderriem voor meer comfort.
  • Niet iedere 17 inch laptop past ook daadwerkelijk in deze tas, vergelijk daarom de binnenmaten van het laptopvak met de buitenmaten van jouw laptop.
Productspecialist schoudertassen

Omschrijving

De Case Logic Laptoptas 17,3 inch VNCi-217 is een tas met een zakelijke uitstraling en biedt extra bescherming voor je laptop. Het laptopcompartiment is voorzien van voering rondom je laptop. Zo voorkom je een deuk of krassen. Je accessoires passen ook in de Case Logic Laptoptas VNCi-217. Je lader, muis, hardeschijf en overige accessoires berg je namelijk op in de daarvoor bestemde compartimenten. Aan ruimte en protectie is er geen tekort. Deze tas is geschikt voor dagelijks gebruik, zonder de zorgen of je laptop beschadiging oploopt.

Let op: het formaat van je laptop, zoals 15" of 17,3", is het formaat van het scherm, niet van je hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, kies dan voor de zekerheid een laptopvak in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past.

De Case Logic Laptoptas 17,3 inch VNCi-217 is een tas met een zakelijke uitstraling en biedt extra bescherming voor je laptop. Het laptopcompartiment is voorzien van voering rondom je laptop. Zo voorkom je een deuk of krassen. Je accessoires passen ook in de Case Logic Laptoptas VNCi-217. Je lader, muis, hardeschijf en overige accessoires berg je namelijk op in de daarvoor bestemde compartimenten. Aan ruimte en protectie is er geen tekort. Deze tas is geschikt voor dagelijks gebruik, zonder de zorgen of je laptop beschadiging oploopt.

Let op: het formaat van je laptop, zoals 15" of 17,3", is het formaat van het scherm, niet van je hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, kies dan voor de zekerheid een laptopvak in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past.


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Grootte laptop vak
17 inch
Extra vakken
Accessoirevak, Documentenvak, Telefoonvak
Bescherming tegen
Lichte stoten, Waterspatten
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Materiaal
Textiel


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Supertas met goede garantie!

    Bouke Koning | 29 december 2015 | In de uitvoering: 17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen

    • Mijn HP PAvilion gaat er prima in
    • Handige ruimte voor documenten en lader
    • Materiaal voelt prima aan en geeft gevoel een stootje te kunnen hebben

    Deze tas heb ik nu al een paar jaar. Onlangs op zoek naar een nieuwe laptop en eigenlijk ook een nieuwe tas. Wel weer dezelfde. Reden was dat de rits toch kapot is gegaan. Ik dacht eerst: 'domme pech'. Toen ik deze tas opnieuw opzocht zag ik ineens staan dat het 25 jaar garantie met zich droeg. Ik dacht: 'he?'. Ik bellen met Coolblue, die meteen zeiden: dat mag niet gebeuren! Dus u krijgt een nieuwe...
    JA, zo snel ging het! Dag later de nieuwe tas thuis e, weer in gebruik naar volle tevredenheid. Echt super blij mee!

    Bouke Koning | 29 december 2015 | In de uitvoering: 17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Bang for the Buck

    Stijn De Praetere | 11 november 2014 | In de uitvoering: 15,6'' VNCi + verstevigde randen

    • Licht
    • Extra bergruimte
    • fijn design, niet lomp,log
    • combo: schoudertas, dragen met de hand
    • Goeie, eerlijke prijs
    • niet voor de mensen die veel extra bergruimte zoeken

    Dit is echt een Bang for it's Buck product. Met andere woorden een perfect functioneel, goed product voor een goeie prijs. Het is een lichte, doch stevige zak, waar onze laptop veilig in rondgedragen wordt. De extra bergruimte minder dan bij een dikke draagtas. Aangezien we hier geen nood aan hadden blijft dit de goede oplossing in onze situatie.

    Koop deze draagtas als je:

    Een lichte draagtas zoekt
    Die doet waarvoor hij gemaakt is
    Een beetje extra bergruimte zoekt, maar niet te veel.
    Een combinatie tussen dragen met de hand of op de schouder zoekt.
    Kwaliteit voor een redelijke prijs zoekt.

    Stijn De Praetere | 11 november 2014 | In de uitvoering: 15,6'' VNCi + verstevigde randen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Voldoet aan de verwachting

    Annie | 11 juli 2020 | In de uitvoering: 15,6'' VNAi

    • Mooie tas
    • Behalve de laptop past de oplader er ook in
    • Minimalistisch uiterlijk
    • Geen

    Het is qua uiterlijk een mooie, simpele tas. Mijn chromebook en oplader passen erin en daarbij zouden er nog documenten in passen. Super functioneel.
    Het was moeilijk om een goede, niet al te dure laptoptas te vinden (afgaande op alle reviews). Buiten het feit dat de tas functioneel moet zijn, moet deze uiterlijk toch ook redelijk zijn. De meeste laptoptassen vind ik persoonlijk niet mooi, te opzichtig. Deze tas is totaal niet opzichtig en als vrouw zijnde durf ik met deze tas over straat. De keuze voor 'goedkoop' heb ik gemaakt omdat ik niet heel vaak met mijn laptop hoef te slepen. Voor dagelijks gebruik zou ik in een duurdere klasse gaan kijken.

    Annie | 11 juli 2020 | In de uitvoering: 15,6'' VNAi
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    basic laptoptas
    • niet duur
    • licht
    • kwaliteit rits
    • niet erg stevig

    Goedkope, lichte laptoptas. Niet geschikt voor dagdagelijks gebruik. De tas is niet zo stevig. Bovendien sluit de rits sluit niet goed. Dit probleem was er al na enkele dagen.

    Carl | 12 november 2013 | In de uitvoering: 17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer handige draagtas
    • Lichtgewicht
    • Ruim oppervlak voor de laptop op te bergen

    Handige en vele opbergvakken, zeer handig om dragen. Met laptop in tas nog steeds lichtgewicht.

    Dave Claeijs | 29 juli 2019 | In de uitvoering: 17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Perfect match!
    • Past perfect
    • Plaats genoeg voor accessoires
    • Bescherming waar moet.

    Dit is perfect wat we zochten, de laptop en de tas hebben elkaar gevonden, en vullen je perfect aan.

    Kris Van den Bossche | 23 oktober 2014 | In de uitvoering: 17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Uitstekend product.!
    • Functioneel
    • Goede maat
    • Geen

    Voldoet volledig aan mijn wensen en behoefte.

    Tim | 5 juni 2018 | In de uitvoering: 15,6'' VNAi
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Goed !
    • Handvat die vormt naar je hand
    • Handige en genoeg binnenbeusjes!
    • Schouderriem kan afgehaald worden
    • Slechts 1 velcro riem vanbinnen om je laptop vast te maken

    Ik heb hem al enkele keren gebruikt, en het was enkel en alleen superhandig!

    Jeroen | 18 december 2013 | In de uitvoering: 17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfect
    • Extra bergruimte
    • Is stevig

    Voldoend ruimte om extra dingen mee te nemen.

    Ad Luykx | 4 maart 2019 | In de uitvoering: 17,3'' VNCi-217 + verstevigde randen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Case Logic Laptoptas
    • Stevigheid
    • Draagbaarheid
    • Veel ruimte

    Ik heb me bij het aankopen van een Acer Aspire laptop, deze laptoptas erbij genomen, en heb daar geen spijt van. Het is een stevige tas, maar toch makkelijk te dragen. (zelfs op de fiets). Er is meer dan genoeg plaats voor de laptop, en er is ook een compartiment voorzien voor documenten, maar deze kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een lapdesk. Verder is er nog een deel met ritssluiting waar je kabels, muizen, of andere hardware in kwijt kan. Heel handig!

    Xeno | 6 september 2012 | In de uitvoering: 15,6'' VNCi + verstevigde randen

Specificaties

Product

Artikelnummer
184439
Fabrikantcode
3201490
Merk
Case Logic
Garantie
25 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Afmetingen en materialen

Hoogte
40 cm
Breedte
47 cm
Diepte
8,9 cm
Materiaal
Textiel
Type textiel
Polyester
Kleur
Zwart

Draagsystemen

Schouderband
Ja
Schouderbanden verstelbaar
Ja
Dubbele schouderbanden
Nee
Gewatteerde schouderbanden
Nee
Handvat aanwezig
Ja
Smart sleeve
Nee

Type vakken

Laptopvak
Ja
Formaat laptopvak
17 inch
Tablet vak
Nee
Sluiting hoofdvak
Dubbele ritssluiting
Extra vakken
Accessoirevak, Documentenvak, Telefoonvak

Bouwkwaliteit

Bouwkwaliteit
Middenklasse
Bescherming tegen
Lichte stoten, Waterspatten
Waterdichtheid
Spatwaterdicht