The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bamix SwissLine M200 Zilver

Variant: Zilver
Kleur:
Zilver
225,-
Beperkte voorraad, bestel snel
225,-
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Opbergruimte voor toebehoren
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze staafmixerspecialist
  • In de meegeleverde hakmolen vermaal je noten binnen 15 seconden tot pindakaas.
  • Berg de staafmixer en de accessoires op in de staande houder.
  • Met een vermogen van 200 watt en 18.000 toeren per minuut is deze staafmixer stil, zuinig en zeer krachtig in gebruik.
  • De staafmixervoet is niet afneembaar voor reiniging in de vaatwasser; je spoelt hem wel gemakkelijk af onder de kraan.
Productspecialist staafmixers

Omschrijving

De Bamix SwissLine is zuinig en stil in gebruik en toch bijzonder krachtig. Met een vermogen van slechts 200 watt wordt een snelheid bereikt tot 18.000 toeren per minuut. De mixer wordt zeer compleet geleverd. Zo is er het multimesje waarmee je mixt, vermaalt en pureert en ijs kan crushen. De klopper gebruik je voor luchtige bereidingen als slagroom of mousse. Dan is er nog de menger, voor bijvoorbeeld puree, mayonaise of pannenkoekenbeslag. In de hakmolen maak je korte metten van droge groenten, chocolade, kruiden en harde kazen. Bamix is zelf ook overtuigd van de kwaliteit van de staafmixers en geeft 10 jaar garantie op de motor.

De Bamix SwissLine is zuinig en stil in gebruik en toch bijzonder krachtig. Met een vermogen van slechts 200 watt wordt een snelheid bereikt tot 18.000 toeren per minuut. De mixer wordt zeer compleet geleverd. Zo is er het multimesje waarmee je mixt, vermaalt en pureert en ijs kan crushen. De klopper gebruik je voor luchtige bereidingen als slagroom of mousse. Dan is er nog de menger, voor bijvoorbeeld puree, mayonaise of pannenkoekenbeslag. In de hakmolen maak je korte metten van droge groenten, chocolade, kruiden en harde kazen. Bamix is zelf ook overtuigd van de kwaliteit van de staafmixers en geeft 10 jaar garantie op de motor.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,19 MB)
  • Multimes
  • Klopper
  • Mixer
  • Hakmolen
  • Mengbeker
  • Staande houder

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,19 MB)
  • Multimes
  • Klopper
  • Mixer
  • Hakmolen
  • Mengbeker
  • Staande houder

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Opbergruimte voor toebehoren
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    de beste staafmixer

    Schonkeren | 14 januari 2013 | Kleur: Zilver

    • degelijk
    • geen

    De beste staafmixer onder de staafmixers kan je keukenmachine vervangen als je alle toebehoren ook aanschaft. Mij bevalt de bamix zeer goed het is een degelijk apparaat. Klopt melk heerlijk schuimig en bevroren fruit wordt geweldig ijs! Met de verschillende opzetstukjes kan je precies dat doen wat je verwacht. Het mixbakje wat erbij zit is ook ideaal. Advies: zoek ook wat filmpjes op internet voor nog meer ideeën en tips.

    Schonkeren | 14 januari 2013 | Kleur: Zilver
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Mijn review

    Linthout Brigitte | 7 oktober 2013 | Kleur: Zilver

    Jarenlang heb ik naar demonstraties van Bamix staan kijken op verschillende beurzen zoals voedingssalon, jaarbeurs Gent, enz. Het enige wat mij tegenhield was de prijs.Van het toestel zelf was ik al lang overtuigd. Ook dit jaar stond ik te watertanden in Gent. Bij mijn thuiskomst ben ik gaan zoeken op het internet en vond ik de bamix aan een betere prijs en heb hem aangekocht. Super tevreden ben ik zoals verwacht van mijn toestel, mijn soepjes zijn zijn nog lekkerder dan tevoren.

    Linthout Brigitte | 7 oktober 2013 | Kleur: Zilver
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Lekker makkelijk

    Kees Jasperse | 5 augustus 2013 | Kleur: Rood

    Ik heb nu de Bamis Swissline M200 een paar weken in huis en de eerste gerechten mee gemaakt.
    Wat opvalt is dat de staafmixer "stil" is en stabiel. Dwz ligt rustig in de hand. De capaciteit is prima. Ik heb er nu twee soepen mee gepureerd en dat gaat prima. Ook het crunchen van ijs gaat top.
    Dus: ik ben tevreden over en met deze aankoop.

    Kees Jasperse | 5 augustus 2013 | Kleur: Rood
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastische mixer

    Gekocht op basis van reviews als een kado en wat voor één!
    Super mixer, zeer degelijk. We hebben hem nog maar enkele weken maar in vergelijking met een andere mixer is dit werkelijk een fantastisch apparaat.
    Het is bovendien ook een mooi toestel met vele handige hulpstukken.
    De levering was (zoals altijd bij coolblue) zeer vlot en een leuke ervaring.
    Bedankt!

    Ludwig Bonte | 7 januari 2013 | Kleur: Zilver
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Nog steeds bamix

    Mijn schoonmoeder heeft +-30 jaar terug een bamixstaafmixer op de huishoudbeurs gekocht. Ze is overleden maar de bamix heb van haar overgenomen, omdat deze nu stuk is gegaan wilde ik weer een nieuwe. Niet naar andere staafmixers gekeken ben gewoon weer voor de BAMIX gegaan. Het product is duurzaam, ligt goed in de hand, kortom een prettig apparaat. Kleur rood staat ook nog eens leuk in de keuken

    Ritmeijer | 9 augustus 2012 | Kleur: Rood
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Absoluut de top!!!
    • krachtig
    • prachtig
    • ligt geweldig in de hand
    • kan zowat alles
    • geen
    • geen
    • geen

    pureert als de beste, is prachtig, stoer, sterk en altijd bij de hand. Waarom heb ik toch zolang gewacht?

    Josy van de Laar | 30 oktober 2014 | Kleur: Rood
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Beste koop ooit
    • Te veel om op te noemen
    • Weet ik niet

    Ik heb ondertussen twee Bamixen versleten. Nu zul je zeggen: "dat is ook geen kwaliteit", maarrrrr. Dat is het wel, want ik heb het over een periode van 45 jaar. De huidige is ook al weer 20 jaar oud. Ik las dat mensen soepen, sausen, enz maken. Maar wij stampen er zelfs de stampot mee. Wij gebruiken hem zoals je een lepel gebruikt. Gebruiken even onder de kraan en klaar. Dus de volgende staafmixer wordt weer een Bamix.

    Christy | 1 januari 2014 | Kleur: Zilver
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mayonaise
    • in een bewerking

    Ik heb vorige zaterdag mayonaise gemaakt.
    Mooi, glad en stevig. De smaak is wat je er zelf in verwerkt. Complimenten gekregen van mijn bezoek.

    Lieve De Clerck | 7 januari 2014 | Kleur: Rood
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Onze derde bamix

    Met de ogen toe hebben we terug voor bamix gekozen,we gebruiken hem bijna iedere dag,de vorige heeft wel 20 jaar prima gewerkt en de service van coolblue tot nu toe prima.

    Luc nachtergaele | 27 augustus 2013 | Kleur: Rood
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    De beste staafmixer

    Nadat mijn vorige bamix ermee ophield was hij ongeveer 25 jaar oud.
    Dus hij had z'n werk gedaan. Zo blijkt maar weer goedkoop is duurkoop en natuurlijk andersom. De vormgeving is prachtig en past goed op het aanrecht.
    Ook handig voor het gebruik en daarna even onder de kraan afspoelen.

    Ik ben er heel blij mee en ga voor de volgende 25 jaar.

    Henny Steenbergen | 11 augustus 2012 | Kleur: Rood