The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Jabra Tour

69,99
Beperkte voorraad, bestel snel
69,99
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

FM-transmitter
Nee
Bevestigingsmethode carkit
Klem
Houder plaatsing carkit
Zonneklep
Spreektijd
20 uren
Standby-tijd
1440 uren

Plus- en minpunten

Volgens onze Carkitspecialist
  • Dankzij Voice Control bedien je de carkit met je stem.
  • De carkit maakt gebruik van bewegingssensoren en weet wanneer je in de auto zit, zo hoef je de carkit nooit handmatig aan of uit te zetten.
  • Met een stand-by tijd van 1.440 uur en spreektijd van 20 uur gaat de batterij lang mee.
  • De carkit speelt audio niet direct over de autospeakers af.
Productspecialist Carkits

Omschrijving

Raak je telefoon niet meer aan tijdens het autorijden met de Jabra Tour. Dankzij Voice Control bedien je de carkit via spraakbesturing. Zo beantwoord je een inkomende oproep met je stem. De carkit gebruikt bewegingssensoren en weet wanneer je in de auto zit. Hierdoor hoef je de carkit nooit handmatig aan of uit te zetten. Hiermee voorkom je dat de carkit urenlang aan blijft staan zonder dat je hem gebruikt. Met een stand-by tijd van 1.440 uur en spreektijd van 20 uur gaat de batterij lang mee.

Raak je telefoon niet meer aan tijdens het autorijden met de Jabra Tour. Dankzij Voice Control bedien je de carkit via spraakbesturing. Zo beantwoord je een inkomende oproep met je stem. De carkit gebruikt bewegingssensoren en weet wanneer je in de auto zit. Hierdoor hoef je de carkit nooit handmatig aan of uit te zetten. Hiermee voorkom je dat de carkit urenlang aan blijft staan zonder dat je hem gebruikt. Met een stand-by tijd van 1.440 uur en spreektijd van 20 uur gaat de batterij lang mee.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Autolader
  • USB-kabel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Autolader
  • USB-kabel

Beknopte specificaties

FM-transmitter
Nee
Bevestigingsmethode carkit
Klem
Houder plaatsing carkit
Zonneklep
Spreektijd
20 uren
Standby-tijd
1440 uren

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Geluidskwaliteit
8,2
Gebruiksgemak
8,8
Design
8,9
Mogelijkheden
7,6

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,0/10

Werkt zoals zo n product behoort te werken

  • eenvoudige bediening
  • stemgeluid wordt niet vervormd

Jabra gewoon aanzetten, een lieftallige stem verteld je wat je moet doen, gaat dit te snel pak dan gewoon de gebruiksaanwijzing erbij, zet je bluetooth aan van je mobiel en het werkt, het geluid is duidelijk, geen echo, kortom geen omkijken meer naar, dit product is een opsteker waard, dit geldt tevens voor deze site.

  • Ralph
  • 12 januari 2014
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Bellen en podcasts perfect, muziek prima

  • Mooi
  • Bediening is prettig
  • Speaker is wat blikkerig voor muziek

De Jabra Tour bevalt me heel goed! Ik kan wekenlang bellen zonder opladen en hij springt aan (uit standby) zodra ik in de auto stap, vanwege de trillingsensor. De geluidskwaliteit voor bellen is zeer goed. Ook podcasts komen goed uit de verf. Voor muziek is de speaker prima, maar een beetje blikkerig. En dat allemaal via Bluetooth vanaf mijn telefoon. De bediening is heel makkelijk met grote knoppen of gesproken commando's. Tenslotte ziet de Tour er ook nog mooi uit op mijn zonneklep!

  • Aernout
  • 6 april 2013
4 / 5 sterren
8,0/10

eindelijk en complimenten

Na drie mislukte pogingen om met een Parrot Neo mini handsfree te bellen (batterij slecht, verbinding viel vaak uit, aan-uit functie werkte niet etc.) kreeg in van Coolblue mijn geld terug. Hulde hiervoor. Daarna dus de Jabra Tour, technisch en qua mogelijkheden veel simpeler en misschien daarom werkt hij wel beter. Altijd verbinding, geen lijst met contacten maar die staan gewoon in de telefoon, een grappig design met een opvallende 'speaker' en last but not least het lijkt of de batterij niet ophoudt. Jammer dat de stem alleen in het Engels is. Conclusie: Veel techniek en (leuke) mogelijkheden lijkt fijn maar is niet stabiel (de Parrot). De eenvoud en elegantie van de Jabra zorgen voor een stabiele en goed werkende handsfree oplossing.

  • Lucas reijmer
  • 26 april 2013
3.5 / 5 sterren
6,5/10

Mooi idee, maar niet helemaal zoals verwacht.

  • Ziet er leuk uit
  • Batterijduur
  • Slecht verstaanbaar aan de andere kant

Sinds een week deze Jabra tour aan de zonneklep hangen en tot zover alsnog elke keer mijn oordopjes moeten pakken omdat ik amper te verstaan ben. Muziek afspelen via de Jabra tour ook geen optie, het geluid is echt super blikkerig.

  • Joel rens
  • 9 november 2020
3 / 5 sterren
5,5/10

Af te raden toestel

  • vormgeving
  • makkelijk zo zonder draden
  • werking microfoon

Heb na ontvangst apperaat in auto gehangen op zonneklep. Uiteraard geprobeerd . Binnenkomende stemmen zijn uitstekend van geluid en je hebt het idee dat men naast je zit. Het grote probleem is het stemgeluid van jezelf via de microfoon. Het stoort zegt de andere kant en is nauwelijks te verstaan. Je valt ook regelmatig weg. Voor korte berichten is het te doen, langere gesprekken sterk af te raden.

  • Broekmeulen
  • 25 juli 2014
4 / 5 sterren
7,5/10

Werkgoedt met nieuwe telefoons!

  • Hij werkt met samsung 7.etge zeer goed
  • Installatie direct goedt
  • Mijn werktelefoon samsung 4.jaar oudt werk die niet??

Werkgoedt met nieuwe type telefoon goedt. Wat ouderen niet. Heb 5. Telefoon uit geprofeteerd 3.vrij nieuwe telefoon goed wat oudere niet van af 3.1/2 jaar

  • Klaucke
  • 20 maart 2017
4 / 5 sterren
7,5/10

Werkgoedt met nieuwe telefoons!

  • Hij werkt met samsung 7.etge zeer goed
  • Installatie direct goedt
  • Mijn werktelefoon samsung 4.jaar oudt werk die niet??

Werkgoedt met nieuwe type telefoon goedt. Wat ouderen niet. Heb 5. Telefoon uit geprofeteerd 3.vrij nieuwe telefoon goed wat oudere niet van af 3.1/2 jaar

  • Klaucke
  • 20 maart 2017
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Fijn apparaat dat je letterlijk door de installatie praat!

  • goed geluid
  • plug and play
  • zonneklep kan niet meer naar beneden (te zwaar)

Werkt goed, is heel makkelijk te installeren en gaat automatisch aan en maakt verbinding als ik in de auto stap.

  • Rene
  • 17 oktober 2015
3 / 5 sterren
6,0/10

Jabra tour

Zeer makkelijk in te stellen. Geluid is prima en tijdens rijden blindelings aan te passen. Eenvoudig te plaatsen op zonneklep. Nadeel is dat geluid bij de ontvanger soms wegvalt waardoor je niet altijd goed bent te verstaan. Levering zeer snel en keurig verpakt

  • Marcel de haas
  • 26 december 2012
2.5 / 5 sterren
4,5/10

Jabra tour

  • Gemakkelijke bediening
  • Snelle verbinding met de telefoon
  • Werkt niet zoals verwacht

Mijn ervaring met de Jabra is helemaal niet positief. Als vertegenwoordiger zit ik veel in de auto en doe ik al rijdend veel telefoons. Omdat de standaard handenvrije bediening van de wagen, volgens mijn klanten, dikwijls niet echt voldeed, wou ik iets anders proberen. Maar helaas, met de Jabra ben ik meestal zeer slecht verstaanbaar volgens mijn gesprekspartners. Veel achtergrondgeluid, wegvallende woorden, onderbrekingen, . . . kortom niet aan te raden en een veel slechtere kwaliteit dan ervoor.. En de opgegeven gespreksduur moet je ook met een stevige korrel zou nemen. Na een gesprek van 2 à 3 minuten, zakt de gespreksduur volgens de gesproken info telkens met ongeveer een half uur. Ik ben dus terug overgestapt naar de standaard handenvrije bediening van de wagen zelf en in vergelijking met de Jabra is dat een veel betere oplossing. Ik vermoed dat er veel beter werkende toestellen zijn. ik ga die Jabra cadeau doen aan iemand anders.

  • Ludo
  • 29 januari 2014
4 / 5 sterren
8,0/10

Werkt zoals zo n product behoort te werken

  • eenvoudige bediening
  • stemgeluid wordt niet vervormd
  • goede bevestiging

Jabra gewoon aanzetten, een lieftallige stem verteld je wat je moet doen, gaat dit te snel pak dan gewoon de gebruiksaanwijzing erbij, zet je bluetooth aan van je mobiel en het werkt, het geluid is duidelijk, geen echo, kortom geen omkijken meer naar, dit product is een opsteker waard, dit geldt tevens voor deze site.

  • Ralph
  • 12 januari 2014
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Bellen en podcasts perfect, muziek prima

  • Mooi
  • Bediening is prettig
  • Geen echo, beide bellers goed verstaanbaar
  • Speaker is wat blikkerig voor muziek

De Jabra Tour bevalt me heel goed! Ik kan wekenlang bellen zonder opladen en hij springt aan (uit standby) zodra ik in de auto stap, vanwege de trillingsensor. De geluidskwaliteit voor bellen is zeer goed. Ook podcasts komen goed uit de verf. Voor muziek is de speaker prima, maar een beetje blikkerig. En dat allemaal via Bluetooth vanaf mijn telefoon. De bediening is heel makkelijk met grote knoppen of gesproken commando's. Tenslotte ziet de Tour er ook nog mooi uit op mijn zonneklep!

  • Aernout
  • 6 april 2013
4 / 5 sterren
8,0/10

eindelijk en complimenten

Na drie mislukte pogingen om met een Parrot Neo mini handsfree te bellen (batterij slecht, verbinding viel vaak uit, aan-uit functie werkte niet etc.) kreeg in van Coolblue mijn geld terug. Hulde hiervoor.

Daarna dus de Jabra Tour, technisch en qua mogelijkheden veel simpeler en misschien daarom werkt hij wel beter. Altijd verbinding, geen lijst met contacten maar die staan gewoon in de telefoon, een grappig design met een opvallende 'speaker' en last but not least het lijkt of de batterij niet ophoudt. Jammer dat de stem alleen in het Engels is.

Conclusie: Veel techniek en (leuke) mogelijkheden lijkt fijn maar is niet stabiel (de Parrot). De eenvoud en elegantie van de Jabra zorgen voor een stabiele en goed werkende handsfree oplossing.

  • Lucas reijmer
  • 26 april 2013

Specificaties

Product

Artikelnummer
217610
Fabrikantcode
100-44000000-60
Merk
Jabra
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Eigenschappen

Plug-and-play of inbouw
Plug-and-play
Type microfoon
In bedieningspaneel
Ruisonderdrukking microfoon
Ja
Text to speech
Nee
Telefoonboek
Nee
Geluidsversterking via
Ingebouwde speaker
FM-transmitter
Nee
Houder plaatsing carkit
Zonneklep
Compatibel met producttype
Smartphone
Ritregistratie
Nee