The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Diamant Sabatier Riyouri Messenblok 5-delig Zwart

184,99
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Hardheid (Rockwell)
57 HRC
Type slijphoek
Japans geslepen
Snede
Combinatie
Gesmeed mes
Nee
Materiaal lemmet
RVS

Plus- en minpunten

Volgens onze keukenmesspecialist
  • De antislipstructuur op het heft zorgt voor een goede grip tijdens het snijden.
  • Dankzij de kuiltjes in het lemmet plakken de ingrediënten niet vast aan het mes.
  • Het icoontje op de achterkant van het heft geeft aan om welk mes het gaat, zo houd je de messen gemakkelijk uit elkaar.
  • Er worden geen extra accessoires meegeleverd voor het onderhoud.
Productspecialist keukenmessen

Omschrijving

Deze stijlvolle messenset geeft je een complete startuitrusting voor je hak- en snijwerk. De set bevat een koksmes, santokumes, officemes, tomatenmes en broodmes. De Riyouri messen zijn geïnspireerd op het Verre Oosten en volledig van roestvrij staal. Het heft heeft een speciale antislipstructuur die zorgt voor een goede grip. Samen met het stoere, zwart houten blok verdient het een vaste plek op je aanrecht.

Deze stijlvolle messenset geeft je een complete startuitrusting voor je hak- en snijwerk. De set bevat een koksmes, santokumes, officemes, tomatenmes en broodmes. De Riyouri messen zijn geïnspireerd op het Verre Oosten en volledig van roestvrij staal. Het heft heeft een speciale antislipstructuur die zorgt voor een goede grip. Samen met het stoere, zwart houten blok verdient het een vaste plek op je aanrecht.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Koksmes 20 cm
  • Santokumes 17 cm
  • Officemes 11 cm
  • Tomatenmes 13 cm
  • Broodmes 20 cm
  • Zwart houten messenblok

Standaard meegeleverd

  • Koksmes 20 cm
  • Santokumes 17 cm
  • Officemes 11 cm
  • Tomatenmes 13 cm
  • Broodmes 20 cm
  • Zwart houten messenblok

Belangrijkste eigenschappen

Hardheid (Rockwell)
57 HRC
Type slijphoek
Japans geslepen
Snede
Combinatie
Gesmeed mes
Nee
Materiaal lemmet
RVS


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Kleine probleempjes

    Rob Diekmann | 11 januari 2013

    • Zeer bekend merk/goede kwalteit
    • grote hardheid
    • japans geslepen
    • mooi messenblok(moderne uitstraling)
    • niet zelf te slijpen
    • geen aanzetstaal
    • geen vleesmes (uitwisselen met "tomatenmes")

    Zeer goede messenset van bekend merk. Sabatier messen worden bij mijn opleiding voor SVH kok voorgeschreven. Tomatenmes zou een vleesmes moeten zijn en dus langer. Overigens wordt zo'n mes een groentemes genoemd, maar zelden gebruikt. Je neemt hier je office-mes of koksmes voor. Japans geslepen is beter dan Europees geslepen. Scherpere vouw. Nadeel: niet zelf te slijpen. De bundelaanbieding met een slijper is dus onzin. Een aanzetstaal voor oneffenheden en bramen zou een optie kunnen zijn als extra of voor op de plaats van het santokumes.

    Rob Diekmann | 11 januari 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Perfecte Messenset met een geweldige uitstraling

    Erwin de Winter | 24 januari 2013

    • Strak design
    • Ligt goed in de hand
    • Snijdt perfect
    • Prima prijskwaliteit verhouding
    • Geen

    Belangrijkste: snijdt perfect, super scherp, ligt super in de hand. Voor zowel links- en rechtshandige.
    En een strak design!
    Wij kunnen iedereen dit aanraden. Wij hebben er te lang meegewacht. In de keuken hoor je gewoon een uitstekende messenset te hebben.

    Erwin de Winter | 24 januari 2013
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Als een mes door warme boter...

    Fabian | 22 april 2013

    • Goed gewicht, waardoor hij lekker in de hand ligt
    • Mooi, ergonomisch gevormd handvat
    • Mag, heeft niet de voorkeur, in de vaatwasser
    • Nog niets gevonden

    Een mooi messenblok op het aanrecht. Het staat chique en professioneel. De goed gevormde en "zware"messen liggen heerlijk in de hand. Daarnaast snijden ze perfect, ze snijden zonder problemen door het vlees, nog iets bevroren kip of vers brood uit de broodbakmachine. Dat is nog al eens moeilijk om dan dunne plakken te snijden. Op de handvatten staat een symbool, zodat je weet welk mes je uit het blok pakt. Ook dit is erg handig. Kortom, aanrader!

    Fabian | 22 april 2013
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Eerste ervaring messen set

    Dit is mijn eerste professionele messenset. Hiervoor gebruikte ik een goedkoop merkloze messenset.

    Eerste weken gerechten gemaakt waarbij veel groente en vlees gesneden moest worden. Messen liggen lekker in de hand, bieden voldoende grip en zijn mooi scherp.

    Verzending was zoals beloofd snel en volgens afspraak. Messen waren netjes verpakt en vrij van schade.

    Op termijn moeten ze zich nog bewijzen, maar de eerste indruk is erg goed.

    Richard Oprins | 30 januari 2013
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Nooit meer zoeken achter een goed mes.
    • Echt een mooie set
    • Ligt goed in de hand
    • Uit één stuk geen klinknagels
    • Geen

    Super

    Franky Minne | 12 oktober 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig
    • Strak design
    • Kwaliteit
    • Netjes verpakt

    Ik Schrijf deze review, omdat het product het zeker waard is. Het is een super strak design en de messen zijn zoals ik het verwacht had (top dus). Ik ben blij met mijn aankoop en zal in de toekomst zeker vaker producten van Diamant Sabatier kopen. Ook moet ik zeggen dat de service van Coolblue geweldig is. In minder dan 24 uur had ik mijn pakketje en alles was netjes en heel. Conclusie: geweldig!

    Bart.

    Bart | 22 oktober 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Een super blok met super messen

    Doet wat het moet doen zonder moeite

    Anoniem | 20 januari 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    snijden met een glimlach
    • ligt lekker in de hand
    • mooie messen
    • design van het blok

    Een genot om met goed materiaal te werken. Iedere keer weer een glimlach als ik iets kan snijden in de keuken.

    Rik Roosen | 23 maart 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Het meest ideale cadeau voor de thuiskok
    • strak design
    • erg scherp

    Gewoon een genot om met deze messen te werken, kijk wel uit zijn heel scherp!

    Wilma Stolwijk | 14 januari 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Snijd een tomaat perfect zonder hem te pletten
    • Messen zijn scherp

    Ze snijden perfect

    Bahar | 21 juni 2019

Specificaties

Product

Artikelnummer
218262
Fabrikantcode
35DS88/221.5
Merk
Diamant Sabatier
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Enkel mes of messenset
Messenset
Kleur
Zilver, Zwart
Aantal delen in messenset
5-delig
Messenblok meegeleverd
Ja
Gesmeed mes
Nee
Materiaal handvat
RVS
Materiaal lemmet
RVS
Damaststaal
Nee
Hardheid (Rockwell)
57 HRC
Type slijphoek
Japans geslepen
Type mes
Broodmes, Koksmes, Officemes, Santokumes
Slijphoek
15 °
Snede
Combinatie
Aantal messen meegeleverd
5
Afwerking
Mat
Lemmetlengte
10 cm
Vaatwasmachinebestendig
Ja
Geschikt voor aanzetstaal
Ja
Meegeleverde accessoires keukenmessen
Houder
Kuiltjes in lemmet
Nee
Openingen in lemmet
Nee
Lemmetlengte van messen in messenset
11 cm

Dit wordt 'm

Diamant Sabatier Riyouri Messenblok 5-delig Zwart
Diamant Sabatier Riyouri Messenblok 5-delig Zwart
184,99
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen