The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Wesco Kickmaster 33 Liter Zwart

Variant: Zwart
Collectie kleur:
Zwart
Morgen geleverd
Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type prullenbak
Pedaalemmer
Plaatsing in huis
Keuken
Kleur
Zwart
Inhoud
33 l
Hoogte
69 cm

Plus- en minpunten

Volgens onze prullenbakspecialist
  • Deze prullenbak heeft een inhoud van 33 liter en is daarmee erg geschikt voor een 3 persoons huishouden.
  • De binnenbak is van rvs, waardoor deze vlamdovend is.
  • Door de uitneembare binnenemmer maak je 'm eenvoudig schoon en vervang je gemakkelijk de vuilniszak.
  • Een metalen prullenbak is gevoeliger voor deuken, krassen en vingerafdrukken.
Productspecialist prullenbakken

Omschrijving

De Wesco Kickmaster 33 Liter Zwart is een ronde pedaalemmer met een inhoud van 33 liter. De prullenbak heeft een bol deksel dat bestaat uit twee delen die opzij schuiven wanneer hij opent. Deze afvalemmer is te bedienen via een pedaalmechanisme zodat hij ook makkelijk te openen is wanneer je je handen vol hebt. De Wesco Kickmaster heeft een vuurbestendige binnenemmer en de buitenkant van de prullenbak is gemaakt van glanzend roestvrijstaal. Wil je je prullenbak liever op een andere plek? De kunststof ring aan de voet voorkomt krassen op de vloer en biedt extra stevigheid waardoor de emmer goed blijft staan.

De Wesco Kickmaster 33 Liter Zwart is een ronde pedaalemmer met een inhoud van 33 liter. De prullenbak heeft een bol deksel dat bestaat uit twee delen die opzij schuiven wanneer hij opent. Deze afvalemmer is te bedienen via een pedaalmechanisme zodat hij ook makkelijk te openen is wanneer je je handen vol hebt. De Wesco Kickmaster heeft een vuurbestendige binnenemmer en de buitenkant van de prullenbak is gemaakt van glanzend roestvrijstaal. Wil je je prullenbak liever op een andere plek? De kunststof ring aan de voet voorkomt krassen op de vloer en biedt extra stevigheid waardoor de emmer goed blijft staan.

Belangrijkste eigenschappen

Type prullenbak
Pedaalemmer
Plaatsing in huis
Keuken
Kleur
Zwart
Inhoud
33 l
Hoogte
69 cm


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Mooi, maar niet praktisch

    Chantal | 24 augustus 2014 | Collectie kleur: Zwart

    • Design
    • Stevige kwaliteit
    • Heel Lastig schoonmaken
    • Vuilniszak maar tot helft te gebruiken

    Prachtig design en zeer goede kwaliteit.

    Maar: Na 1 jaar gebruik waren we al twee keer de rubberring kwijt geraakt die de zak vastzet om de binnen emmer. Die gaat heel makkelijk per ongeluk met het vuilnis mee. Ook komt er veel vuil tussen de scharnieren en dat is alleen goed schoon te krijgen met een hoge drukspuit. De binnen emmer is veel sneller vol dan de vuilniszak die erin zit. Wij zouden hem nu niet meer kopen.

    Chantal | 24 augustus 2014 | Collectie kleur: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Een bovenlader is ideaal voor ieder met maar twee handen

    Miranda | 15 oktober 2014 | Collectie kleur: Zilver

    Deze robuuste oogstrelende bak vul je van rechtboven. De opening opent en sluit met een stevig pedaal. Nooit sta je nog te hannesen met vieze borden tegen de klep etc. Deze vuilisbak sluit ook perfect af, dus geen sprake van vieze geur of insecten. Kost wat, maar dan heb je wél de Rolls onder de bakken die je hele leven met je meegaat. Bovendien: hier is ie het wel goedkoopst.

    Miranda | 15 oktober 2014 | Collectie kleur: Zilver
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top

    Monica Lubbers | 13 februari 2019 | Collectie kleur: Zwart

    • Super fijne prullenbak
    • Geen

    Dit is onze 2e Wesco..heeft een mooie uitstraling en lange levensduur. De 1e hebben we 20.jaar mee gedaan.

    Monica Lubbers | 13 februari 2019 | Collectie kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een mooie design prullenbak
    • Afwerking
    • Sluit zachtjes

    Een blikvanger in de keuken. Mooi afgewerkt en niet te groot.

    casarobi | 4 oktober 2015 | Collectie kleur: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Prima prullenbak.
    • Bedieningsgemak
    • Ziet er goed uit.
    • Soft closing werkt goed
    • Hij mag wel iets groter. Bijv 40L

    Prima prullenbak. We hebben hem gekocht als opvolger van de liftmaster van hetzelfde merk. Die was na 20 jaar wel aan zijn einde. Het soft closing mechanisme werkt goed. Hij zou wel iets groter mogen. De liftmaster was 40 liter.

    Rob | 12 november 2017 | Collectie kleur: Zilver
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooi en handig. Groot genoeg.

    Eerst één met een klep, deze is veel handiger.

    Anne Klaassen | 23 oktober 2016 | Collectie kleur: Grafiet
  • 3.5 / 5 sterren
    6,7/10
    Hele slechte kwaliteit voor zo'n dure prullenbak!
    • Mooi design
    • Lastig schoon te maken
    • Verschuift tijdens het openen. Waardoor er krassen komen op de vloer
    • Nu verschuift ie niet meer want pedaal is stuk

    We hebben 'm inmiddels 3 jaar. Je zou verwachten voor dat bedrag dat ie een paar jaar mee zou moeten gaan. Maar na 1,5 jaar werkte de pedaal niet goed. En nu al helemaal niet. De onderdelen kan je wel los kopen maar eigenlijk mag dit gewoon niet gebeuren. Verder is het lastig om schoon te maken, viezigheid komt tussen de scharnieren. Enige manier om hem goed schoon te maken is met een hogedrukspuit.

    Het is een supermooie prullenbak om te zien. Als je m daarvoor wilt kopen prima moet je doen! Maar het gebruiksgemak laat helaas te wensen over.

    Alicia | 28 maart 2017 | Collectie kleur: Grafiet
  • 2 / 5 sterren
    4,0/10
    Nooit meer een Wesco.
    • Oogt leuk
    • Prijs
    • Veer gebroken binnen het jaar.
    • Opening blijft vaak open staan/loopt vast.
    • Goedkoop plastic ; handvatten compleet versleten binnen 1 jaar.
    • Overrated design spul.

    Enorm spijt van dit duur stuk afval. Mijn vorige Wesco was een prima ding, maar deze bak is pure ellende met gebroken onderdelen, bovenkant blijft vaak open staan, handvatten versleten/zien er niet meer uit. Deze afvalbak koop je voor het design, maar is nu de modderschuit voor de vlag.

    L. R. | 3 november 2020 | Collectie kleur: Rood
  • 2.5 / 5 sterren
    4,7/10
    Design mooi echter totaal niet praktisch
    • Mooi design
    • Snel kapot
    • Moeilijk schoon te maken
    • De hele ton eruit halen om de vuilniszak te verwisselen

    Ik beveel dit product absoluut niet aan, wordt heel vies van binnen (etensresten blijven zitten). Zak zit vaak klem, de hele emmer moet eruit om de zak te verwisselen. Het enige pluspunt is het uiterlijk.

    K Pechtold | 21 september 2020 | Collectie kleur: Grafiet
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Zeer tevreden!
    • Mooi
    • Stabiel
    • Handig open/sluitmechanisme
    • Perfecte maat voor vuilniszakken van de gemeente
    • Laat sommige geurtjes door.
    • Vuilniszak komt niet altijd makkelijk uit de emmer

    Een vuilnisbak met de perfecte maat emmer voor de vuilniszakken in onze gemeente (Achel). Staat mooi, handige pedaal ook. Sommige geurtjes houdt hij echter niet helemaal tegen.

    Nathalie Van Turnhout | 20 juni 2014 | Collectie kleur: Grafiet

Specificaties

Product

Artikelnummer
272591
Fabrikantcode
184631-62V
Merk
Wesco
Garantie
5 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Gebruik

Type prullenbak
Pedaalemmer
Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Plaatsing in huis
Keuken
Afvalscheiding
Nee
Aantal compartimenten
1
Aantal binnenemmers
1

Afmetingen

Inhoud
33 l
Hoogte
69 cm
Hoogte met deksel open
69 cm
Breedte
37 cm
Diepte
37 cm
Vorm
Rond
Diameter
37,5 cm
Gewicht
8 kg

Gebruiksgemak

Bediening prullenbak
Pedaal
Type afvalzakbevestiging
Om de rand
Geurfilter
Nee
Vingerafdrukbestendig
Nee
Vlamdovend
Nee
Geruisloze sluiting deksel
Ja
Uitneembare binnenemmer
Ja
Binnenemmer
Ja

Materiaal

Materiaal
Metaal
Materiaal deksel
RVS
Materiaal binnenemmer
RVS
Materiaal pedaal
Kunststof
Type metaal
RVS

Deksel

Kleur deksel
RVS
Deksel
Ja
Richting openen deksel
Naar binnen

Dit wordt 'm

Wesco Kickmaster 33 Liter Zwart
Wesco Kickmaster 33 Liter Zwart
Collectie kleur: Zwart
149,99
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen