The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Fysic FM-7500 Senioren Telefoon


Aanbevolen combinatie

Fysic FM-7500 Senioren Telefoon
Fysic FM-7500 Senioren Telefoon
Inbegrepen accessoires
Datakabel
Datakabel
Kies alternatief
Kabel converter
Kabel converter
Thuislader
Thuislader
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
107,96 105,01
Morgen in huis

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Klein
Batterijduur volgens klanten
Standaard
Snelheidsklasse
Matig
Beeldscherm kwaliteit
Matig
Totale opslagcapaciteit
0,004 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze Mobiele telefoonspecialist
  • Wanneer je de telefoon gebruikt in combinatie met hoortoestellen, heb je door HAC geen last van ruis.
  • Met de noodknop bereik je in geval van nood snel vooraf ingestelde contacten.
  • Dankzij de grote knoppen is deze senioren telefoon gemakkelijk te bedienen.
  • Er zit geen camera op dit toestel.
Productspecialist Mobiele telefoons

Omschrijving

Aan de Fysic Big Button Comfort FM-7500 Zwart senioren telefoon ben je snel gewend. De FM-7500 is uitgerust met extra grote letters en een duidelijke cijferweergave op het scherm. Dankzij de vereenvoudigde bediening navigeer je gemakkelijk door het menu en bel je snel je vrienden en familie op. Op het gebied van geluid volg je moeiteloos ieder gesprek. De telefoon is geschikt voor je hoortoestel. De FM-7500 is daarnaast voorzien van een alarmtoets. Een noodnummer bellen heb je hierdoor met één druk op de knop gedaan. Ook heb je de mogelijkheid om 2 snelkiestoetsen in te stellen. Belangrijke contacten bel je zo snel op.

Aan de Fysic Big Button Comfort FM-7500 Zwart senioren telefoon ben je snel gewend. De FM-7500 is uitgerust met extra grote letters en een duidelijke cijferweergave op het scherm. Dankzij de vereenvoudigde bediening navigeer je gemakkelijk door het menu en bel je snel je vrienden en familie op. Op het gebied van geluid volg je moeiteloos ieder gesprek. De telefoon is geschikt voor je hoortoestel. De FM-7500 is daarnaast voorzien van een alarmtoets. Een noodnummer bellen heb je hierdoor met één druk op de knop gedaan. Ook heb je de mogelijkheid om 2 snelkiestoetsen in te stellen. Belangrijke contacten bel je zo snel op.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Klein
Batterijduur volgens klanten
Standaard
Snelheidsklasse
Matig
Beeldscherm kwaliteit
Matig
Totale opslagcapaciteit
0,004 GB

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Ik ben een oud besje

    Cora Lindemann-Muller | 5 augustus 2013

    Wars van techniek.
    Geen internet, een gewone telefoon die ik wil.
    Helder display, grote duidelijke toetsen. Gemakkelijke lader.
    Ik kreeg wat ik vroeg.

    Cora Lindemann-Muller | 5 augustus 2013
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima toestel

    Robert Pillard | 16 april 2016

    • makkelijke bediening
    • goed leesbare toetsen
    • prima scherm
    • je kiest voor beperkte mogelijkheden
    • je moet de toetsenblokkering uitzetten om een oproep te kunnen beantwoorden.

    Deze telefoon heeft zijn beperkingen, maar dat betekent ook dat wat hij wel kan binnen een eenvoudige menustructuur te vinden is. Voor mij een perfecte oplossing. Het is inderdaad een hele plezierige senioren telefoon. een knopje voor toetsenblokkering en een voor volume aan de zijkant vind ik ook een hele goede oplossing. Telefoon niet kunnen opnemen omdat toetsenblokkering aanstaat vind ik een beetje dom.

    Robert Pillard | 16 april 2016
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    Redelijk

    Elly | 8 februari 2015

    • Grote cijfers
    • Dubbele functie m1toetd
    • Dubbele functie m2toets

    De cijfertoetsen zijn groot en prima. De m1en m2toetsen hebben verschillende functies. Als je de m1toets 1sec. Indrukt en loslaat zit je in sms menu. Als je hem 2seconden indrukt bel je iemand. Bij m2toets idem bij 1sec ingedrukt namenlijst en bij 2sec ingedrukt bel je iemand. Voor de veel oudere jongere onder ons is en blijft dit verwarrend en moeilijk om mee om te gaan.

    Elly | 8 februari 2015
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Een topper !!!

    Eindelijk een gsm gevonden voor m'n ma op leeftijd die totaal een leek is op dat vlak....een aanrader zonder toeters en bellen maar met veel gebruiksgemak !!!

    daems luc | 9 september 2015
  • 1.5 / 5 sterren
    2,8/10
    niet gebruiksvriendelijk
    • geen
    • onhandig voor senioren

    Toestel blijft te ingewikkeld voor senioren. Waarom toch steeds die menu's. Dat moet toch eenvoudiger kunnen

    Jo Burm | 6 maart 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Makkelijk in gebruik, aanrader!
    • Batterijduur
    • Eenvoudig in gebruik
    • Nog geen ontdekt

    Voor onze tante die tijdelijk buitenshuis zorg nodig had, deze mobiel aangeschaft, de Fysic FM-7500. Prepaid kaartje gekocht, geïnstalleerd, contacten toegevoegd en voilà. Zo simpel, ook al met de voorhanden zijnde Coolblue expert videos.

    Dies Hagen | 19 maart 2018
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    seniorentelefoon
    • gewicht
    • helder scherm
    • duidelijke toetsen
    • led-lampje
    • SMS: geen woordenboek

    De FM-7500 is een prettig licht toestel met duidelijke cijfers en een helder scherm. Wat ook fijn is is dat er een led-lampje is om in het donker b.v. het sleutelgat te vinden. Wat SMS-berichten schrijven betreft is er echter een groot nadeel: er is geen woordenboek, maar dat zal voor de meeste senioren wel niet het belangrijkste zijn.

    Maurits Berendsen | 11 maart 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Wat een geweldig TOESTEL.
    • alles
    • geen

    Dit was wat ik lang moest zoeken, grote heldere toetsen,makelijke bediening,in het donker verlicht,ook een zaklamp als je sleutelgat niet vinden kan. En alle die extras b.v. Alarmtoets,laad standhouder,ectr.
    Nederlandse handleiding,kan door kinderen gebruiken.

    A.R.Horsky | 25 juli 2014
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Voor de prijs prima deal
    • value for money
    • zaklampje met schuifschakelaar
    • geen

    Simpel, stevig toestel. Schermpje is beetje low-res, maar zeker wel werkbaar.
    Jammer van die zielige blauwe verlichting achter de toetsen.
    Handige standaard voor het opladen, makkelijk als je beverig bent en al die kleine stekkertje niet te hanteren zijn.
    Gebruik is á la Nokia en de accu ook - handig bij vervangen, kun je overal op de kop tikken.

    J.J. van den Berg | 3 augustus 2014
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    heerlijk product
    • grote toetsen
    • spraak funtie
    • eenvoudig

    installatie gemakkelijk geeft precies aan wat je moet doen, goed te bedienen. echt een product voor de oudere generatie.

    robbie adams | 1 januari 2015


Kom langs in één van onze winkels, ook op afspraak

  • Bekijk nog veel meer mobiele telefoons in onze winkels
  • Laat je adviseren door een specialist
  • We hebben winkels in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Zaventem

Verzeker je Mobiele telefoon

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Fysic FM-7500 Senioren Telefoon

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (22,90 per jaar) 22,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (22,95 per jaar) 45,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10%


Alternatieven

Gerelateerde producten