The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Steba Raclette Grill RC3 Plus Chroom

149,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
149,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Aantal personen
8
Uitneembare bakplaten
Ja
Meegeleverde platen
Geribbeld, Steen

Plus- en minpunten

Volgens onze Gourmetstelspecialist
  • Dit gourmetstel beschikt over een omkeerbare geribbelde en gladde bakplaat, én een tweede van natuursteen.
  • De pannetjes zijn snij- en krasvast, zo snijd je veilig voedsel in het pannetje.
  • Dankzij de regelbare thermostaat stel je de temperatuur gemakkelijk in.
  • Dit gourmetstel neemt relatief veel ruimte in je keukenkastjes in beslag door zijn formaat en verschillende bakplaten.
Productspecialist Gourmetstellen

Omschrijving

Dit veelzijdige Steba Raclette Grill RC3 Plus Chroom beschikt over een afneembare, geëmailleerde grillplaat met zowel een geribbelde als een gladde kant. Grill een stukje vlees op de geribbelde kant en draai de plaat om voor het bakken van stukjes groenten of vis. Gourmet je het liefst op een gezondere manier? Gebruik dan de natuurstenen grillplaat. Met deze plaat gebruik je namelijk weinig boter of olie om je biefstukje te bakken. In de raclettepannetjes smelt je ondertussen kaas. De pannetjes zijn kras-, en snijvast, zodat veilig met je vork in het pannetje prikt. Met de regelbare thermostaat regel je de temperatuur zelf en voorkom je dat je eten aanbrandt.

Dit veelzijdige Steba Raclette Grill RC3 Plus Chroom beschikt over een afneembare, geëmailleerde grillplaat met zowel een geribbelde als een gladde kant. Grill een stukje vlees op de geribbelde kant en draai de plaat om voor het bakken van stukjes groenten of vis. Gourmet je het liefst op een gezondere manier? Gebruik dan de natuurstenen grillplaat. Met deze plaat gebruik je namelijk weinig boter of olie om je biefstukje te bakken. In de raclettepannetjes smelt je ondertussen kaas. De pannetjes zijn kras-, en snijvast, zodat veilig met je vork in het pannetje prikt. Met de regelbare thermostaat regel je de temperatuur zelf en voorkom je dat je eten aanbrandt.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,03 MB)
  • Onderstel
  • Afneembare grillplaat
  • Natuurstenen grillplaat
  • Raclettepannetjes 8x

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,03 MB)
  • Onderstel
  • Afneembare grillplaat
  • Natuurstenen grillplaat
  • Raclettepannetjes 8x

Belangrijkste eigenschappen

Aantal personen
8
Uitneembare bakplaten
Ja
Meegeleverde platen
Geribbeld, Steen

Aanbevolen combinatie

Steba Raclette Grill RC3 Plus Chroom
Steba Raclette Grill RC3 Plus Chroom
Inbegrepen accessoires
Stekkerdoos
Stekkerdoos
Kies alternatief
Keukenmes
Keukenmes
Kies alternatief
Snijplank
Snijplank
Kies alternatief
0% korting
op de accessoires op het accessoire
379,97 379,97
Morgen in huis


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    geweldig

    b jongenelen | 8 december 2017

    • makkelijk schoon te maken
    • grill resultaat prima
    • zeer snel warm
    • bak resultaat mag er zijn !!!!
    • geen
    • geen
    • geen
    • geen

    ik ben de commentaren eens goed gaan bestuderen
    ik ben tot de zelfde conclusie gekomen
    dit is gewoon een degelijk en mooi product waar niets is op aan te merken echt een topper !!

    b jongenelen | 8 december 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Kwalitiatief, functioneel en mooi product.

    V Bandjar-van Wijk | 5 januari 2018

    • Anti aanbaklaag pannetjes
    • Gietijzeren plaat
    • Mooi sterk materiaal
    • Makkelijk schoonmaken
    • Verschillende warmte standen
    • Opbergen in de doos met twee platen gaat lastig
    • Olie/vocht moet je weg vegen, anders kan het nergens heen

    Ik wilde een goed gourmetstel voor jaren gebruik en daar voldoet de Steba aan. Ik kende het merk niet, maar werd er door een kennis op gewezen. Het is een gourmetstel/grilplaat van heel mooi materiaal. Geschikt voor 8 personen, maar doordat hij vierkant is ook compact genoeg voor een kleine tafel. De pannetjes worden heet genoeg om te bakken. De anti aanbaklaag is na 5x gebruik nog steeds mooi.

    V Bandjar-van Wijk | 5 januari 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top ding, en aanrader

    Henk de Koning | 22 januari 2019

    • Snel warm
    • Variatie mogelijkheden
    • Degelijk

    Wat je ook gebruikt steenplaat, grillplaat of de pannetjes is allemaal prima bevallen. Snel opgewarmd, bak / braad / grill tijd is perfect .

    Schoonmaken gaat heel makkelijk al met al met veel plezier gebruikt.

    Gaat zeker vaker uit de kast gehaald worden.

    Henk de Koning | 22 januari 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    aanrader
    • warmte goed te rgelen
    • verwarmt prima
    • goed te reinigen

    verwarmt over geheel de oppervlakte van de steen/plaat egaal

    Karin de Vliegher | 21 december 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Steba steengril-gourmet RC3 plus Chroom
    • Degelijk toestel
    • Perfect regelbare temperatuur
    • Onderhoud
    • verpakking

    Heb een jaar achter zo'n toestel gezocht en eindelijk gevonden.
    Donderdag besteld, vrijdag geleverd, zaterdag gegrild op de stevige gietijzeren plaat en zondag steengril. Pannetjes en platen schoonmaken na gebruik, fluitje van een cent
    Waren met 6 personen zondag en dat werkte perfect, genoeg plaats op de plaat en de pannetjes werden ook goed warm. Gesneden champignons, tomaatjes, noem maar op, het ging allemaal goed in de pannetjes.
    Mijn droom is eindelijk uitgekomen.

    Peter | 20 januari 2014
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Als kok wil ik ook thuis professioneel "bakken"
    • Eenvoudig design,makkelijk in gebruik
    • Roestvrijstaal is mooi en BLIJFT mooi
    • De power van dit apparaat is meer dan voldoende
    • Geen

    We hebben er wel twee gekocht maar dan is het 8 personen wel erg prettig gourmetten.

    Pieter van Boxtel | 26 december 2016
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Prima apparaat, alleen prijzig
    • Wordt goed heet
    • Mooi ruim
    • Niet goedkoop

    Product bevalt tot nu toe prima, grilt prima, wordt snel heet.

    Heins | 29 december 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goeie aanwinst voor een gezellige avond
    • Regelbare thermostaat
    • Compact
    • Moeilijk schoon te maken
    • Geen olie opvangbakje

    Bevalt goed, kwalitatief een goed apparaat

    D Scheltens | 19 januari 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    goede koop
    • licht en makkelijk handteerbaar
    • word goed heet
    • in de pannetjes word alles mooi gebakken eerste keer dat ik dat zie gebeuren
    • geen

    mooi handig en zeer goed werkend product warmt goed op en de steen blijft lang heet beste gourmet stel tot nu toe.

    nouwen dirk | 4 januari 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Echte kwaliteit mag wat kosten.
    • Pannetjes en steen makkelijk schoon te maken
    • Temperatuur zeer goed te regelen
    • Oerdegelijk
    • Chroomrand lastig schoon te maken.

    Tijdens de recente feestdagen heb ik de Steba Steengrill een aantal keren gebruikt, tijd dus voor een review.
    De Steba Steengrill is een zware jongen, zwaar in gewicht en zwaar in prestaties. Alles ademt Duitse degelijkheid uit. Een echte gietijzeren bakplaat/grill, een zware steen en geëmailleerde pannetjes waarbij je niet aan beschadiging van de antiaanbaklaag hoeft te denken.

    De prestaties zijn ook zeer goed. Alleen de eerste keer de steen even oliën, daarna is dat niet meer nodig. De steen is in een halfuurtje zeer heet. Zo heet, dat je tijdens het bakken op de steen de temperatuur wat terug moet schroeven omdat het anders te heet wordt. Dat regelen van de temperatuur gaat trouwens zeer goed, ook bij die hete steen. Het vlees is zeer goed te bakken, biefstukjes hoeven maar kort en zijn nog mooi rood van binnen. Maar ook het gehakt is prima gaar te krijgen zonder dat de buitenkant verbrand is.

    Last but not least: het schoonmaken van het geheel.
    Steen: even weken in warm water (uiteraard de steen wel even laten afkoelen!) en het vuil gaat er met een sponsje zo vanaf.
    Pannetjes: even weken en alles spoelt er zo vanaf.
    Enige minpuntje is het schoonmaken van de chromen rand. Hier zitten wat vetspetterjes op die er niet meer af te krijgen zijn. Maar goed, als dat nou alles is.

    De prijs van deze steengrill is wellicht wat hoger dan die standaard setjes, maar dat merk je dan ook in alles.

    Maarten | 5 januari 2018