The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Unold Chinese Fonduepan

99,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel
99,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Materiaal pan basis
RVS
Inhoud
2 l
Antiaanbaklaag
Nee
Verwarmingssyteem fondue
Elektrisch
Onderstel meegeleverd
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze Fonduesetspecialist
  • Beschikt over zowel een fondue- als een grillfunctie.
  • Is volledig demonteerbaar en daardoor gemakkelijk te reinigen.
  • Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
  • Geen op graad nauwkeurige temperatuurinstelling mogelijk.
Productspecialist Fonduesets

Omschrijving

Met de Chinese fonduepan van Unold ga je niet langer naar restaurants om van een heerlijke Chinese fondue te genieten. Deze elektrische fondueset beschikt over twee instelbare fonduetemperaturen. Daarbij beschikt de fondueset over zowel een fondue- als een grillfunctie die afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Op de afneembare grillplaat grill je heerlijke stukjes vlees of vis, waarna je met de fonduefunctie groenten kookt in lekker gekruide bouillon. De 6 meegeleverde fonduevorkjes zijn in verschillende kleuren, zodat je gemakkelijk eigen fonduevorkje terugvindt. Om alle groenten uit de bouillon te scheppen beschikt de fondueset over 6 netjes. Het fonduestel is volledig demonteerbaar, zodat je ieder onderdeel gemakkelijk reinigt. Met uitzondering van de kabel en het basisstation zijn alle onderdelen dan ook vaatwasmachinebestendig.

Met de Chinese fonduepan van Unold ga je niet langer naar restaurants om van een heerlijke Chinese fondue te genieten. Deze elektrische fondueset beschikt over twee instelbare fonduetemperaturen. Daarbij beschikt de fondueset over zowel een fondue- als een grillfunctie die afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Op de afneembare grillplaat grill je heerlijke stukjes vlees of vis, waarna je met de fonduefunctie groenten kookt in lekker gekruide bouillon. De 6 meegeleverde fonduevorkjes zijn in verschillende kleuren, zodat je gemakkelijk eigen fonduevorkje terugvindt. Om alle groenten uit de bouillon te scheppen beschikt de fondueset over 6 netjes. Het fonduestel is volledig demonteerbaar, zodat je ieder onderdeel gemakkelijk reinigt. Met uitzondering van de kabel en het basisstation zijn alle onderdelen dan ook vaatwasmachinebestendig.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Roestvrijstalen fonduepan
  • Glazen deksel
  • Grillplaatje
  • Elektrisch onderstel
  • Netjes 6x
  • Fonduevorkjes 6x

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Roestvrijstalen fonduepan
  • Glazen deksel
  • Grillplaatje
  • Elektrisch onderstel
  • Netjes 6x
  • Fonduevorkjes 6x

Belangrijkste eigenschappen

Materiaal pan basis
RVS
Inhoud
2 l
Antiaanbaklaag
Nee
Verwarmingssyteem fondue
Elektrisch
Onderstel meegeleverd
Ja

Aanbevolen combinatie

Unold Chinese Fonduepan
Unold Chinese Fonduepan
Inbegrepen accessoires
Stekkerdoos
Stekkerdoos
Kies alternatief
Keukenmes
Keukenmes
Kies alternatief
Snijplank
Snijplank
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
225,97 219,62
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Chinese fondue

    Ageeth Remmers | 28 december 2013

    • Grilplaatje
    • Bouillon pruttelt goed
    • Fondue vorkjes en -netjes

    Heel fijne pan voor Chinese fondue. Super dat er ook vorkjes bij zitten.
    De pan houdt de bouillon goed heet, eten voor 6 personen gaart vlot. Het grillplaatje dat bovenop zit grilt prima en is vooral fijn voor diegenen die meer van gebakken voedsel houden dan van gekookt. Of gewoon voor de afwisseling.

    Ageeth Remmers | 28 december 2013
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Geweldige ervaring

    John | 18 december 2013

    • goed schoon te houden
    • vlees en vis het smaakt geweldig
    • een feest op tafel
    • eigenlijk niet

    Wij kregen er een cadeau en inmiddels alweer de derde weggegeven als cadeau echt een super ding.

    John | 18 december 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Chinese Fonduepan

    Marianne | 30 december 2013

    • Voldoende inhoud
    • Warmt snel op en blijft goed warm
    • Makkelijk schoon te maken

    De pan dient voor gebruik goed worden schoongemaakt, het liefst uitkoken met kraanwater. Er bleef wel een restje kalk achter, maar dit was eenvoudig weg te vegen met een doek. De pan is eenvoudig in gebruik. De pan warmt snel op en het is fijn dat er twee standen zijn. Het is wel aan te bevelen om de bouillon er warm in te gieten. Ook het bakplaatje aan de bovenzijde voldoet prima en is een leuk extraatje. Wij hebben met 4 personen gegeten, maar de pan is qua inhoud voldoende voor gebruik met 6 personen. De bijgeleverde netjes doen prima dienst voor vlees en groente. De bijgeleverde prikkers hebben wij niet gebruikt. Na gebruik was de pan makkelijk te reinigen. Kortom wij zijn zeer tevreden met dit product.

    Marianne | 30 december 2013
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Unold Chinese Fonduepan
    • geen stank in de kamer
    • het gril plaatje in het midden
    • makkelijk schoon te maken
    • vorkjes vallen om in de pan
    • de netjes blijven ook niet staan

    De Unold Chinese Fonduepan heel fijn om je gasten eens te trakteren op een etentje het is wel jammer dat de vorkjes in de pan vallen en de netjes niet op de rand passen maar hij komt deze maand weer op tafel.

    P Schoon | 12 november 2013
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Altijd feest met deze visfonduepan
    • Gebruiksgemak
    • origineel concept

    Een echte aanrader voor wie van vis en gezelligheid houdt.
    Maar ook de vleesliefhebbers en vegetariërs worden verwend.

    Je kan op deze manier een echte feestmaaltijd op tafel toveren zonder uren in de keuken te staan.
    Originele visnetjes en ook de grill waarop je zowel een stukje vlees, vis als groenten kan bakken maakt deze Chinese fonduepan tot een topper.

    Annemie Heyvaert | 16 december 2013
  • 4 / 5 sterren
    7,5/10
    Chinese Fonduepan
    • Fonduepan > Prima
    • Grill >> Prima
    • verwarmingselement was slecht afgewerkt

    Op het verwarmingselement zat een braam(eerst niet gezien),dus bij het opwarmen, (met water) meteen al inbranding in inoxschotel.
    Braam eraf gehaald met mes en schuurpapier!
    Nu alles OK, behalve blauwe lijn in inoxschotel.
    Heb naar Duitsland gemaild, geen antwoord ontvangen!
    Nu het positieve: De fonduepan doet het uitstekend! Jammer van het slechte begin, misschien iets voor de kwaliteitscontrole?
    Met vriendelijke groet
    Jürgen of Juergen

    Jürgen Missfeldt | 21 januari 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima apparaat.
    • Groot genoeg voor 4 personen
    • Grillplaatje is handig.
    • Net even anders dan gewone fondue.
    • Wordt goed warm.
    • Stinkt niet in huis. (Boulion)
    • Te kleiin voor 6 personen
    • Verder niks.

    Prima apparaat voor iedereen die net iets anders willen dan gewone fondue. Stinkt niet in huis. Groot voordeel.

    Pieter Van Kemenade | 14 maart 2019
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prachtig apparaat met groot bedieningsgemak
    • Gebruiksgemak
    • Geen spiritus lucht
    • Eenvoudige bediening

    Prachtig apparaat met groot bedieningsgemak

    Piet van Oorschot | 22 december 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer praktisch en veilig
    • Electrisch i. P. Van jell
    • Ruime inhoud
    • Blijft geweldig op temperatuur

    Makkelijk in gebruik en geen jell i.v open vuur
    En je kunt de gamba's apart grillen

    Jan Van Leijsen | 26 september 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    fijne aanwinst
    • bediening
    • temp regeling
    • inhoud
    • doos om weer in op te bergen

    makkelijk regelbare temperatuur, het grill gedeelte is leuke bijkomstigheid. de pan staat mooi stabiel op tafel

    Lianne Bakker | 2 december 2016

Specificaties

Product

Artikelnummer
354724
Fabrikantcode
48746
Merk
Unold
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Inhoud
2 l
Materiaal pan basis
RVS
Deksel
Ja
Handvat/handgrepen
Ja
Materiaal deksel
Glas
Koude greep
Ja
Vorm
Rond
Kleur
Zilver
Kleur deksel
Transparant
Richting openen deksel
Los deksel
Thermometer in deksel
Nee
Dubbelwandige deksel
Nee
Bediening via handgreep
Nee
Materiaal handvat
RVS
Ergonomisch handvat
Ja
Vorm handvat
Gebogen
Geruisloze sluiting deksel
Nee

Eigenschappen

Inhoud
2 l
Materiaal pan basis
RVS
Deksel
Ja
Handvat/handgrepen
Ja
Materiaal deksel
Glas
Koude greep
Ja
Vorm
Rond
Kleur
Zilver
Kleur deksel
Transparant
Richting openen deksel
Los deksel
Thermometer in deksel
Nee
Dubbelwandige deksel
Nee
Bediening via handgreep
Nee
Materiaal handvat
RVS
Ergonomisch handvat
Ja
Vorm handvat
Gebogen
Geruisloze sluiting deksel
Nee
Geschikt voor type fondue
Chinese fondue
Aantal personen
6
Onderstel meegeleverd
Ja
Aantal standen
1
Fonduevorken meegeleverd
Ja
Instelbare temperatuur
Ja
Antiaanbaklaag
Nee
Verwarmingssyteem fondue
Elektrisch
Materiaal onderstel
RVS
Aantal fonduevorken meegeleverd
6
Vermogen
1950 W
Geschikt voor oven
Nee
Geschikt voor magnetron
Nee
Geschikt voor gasfornuis
Nee
Vaatwasmachinebestendig
Ja
Temperatuursensor
Nee
Afzonderlijke temperatuurstanden
0 °C
Type baklaag
Geen antiaanbaklaag

Dit wordt 'm

Unold Chinese Fonduepan
Unold Chinese Fonduepan
99,-
Nog maar 1 op voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen