The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Asus RT-AC68U Zwart

In de variant

Voor surfen en streamen
Asus RT-AC68U Zwart
Asus RT-AC88U
Asus RT-AC86U Gaming Router
87,99
Morgen geleverd
87,99
Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type router
Wifi router
Snelheidsklasse
Basisklasse
Aantal stations
1
Wifi snelheid
AC1900
Wifi standaarden
Wireless AC (Wifi 5), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Plus- en minpunten

Volgens onze routerspecialist
  • Met een snelheid van 1300 Mbps op de 5 GHz band is deze router sneller dan vergelijkbare routers.
  • Met een snelheid van 600 Mbps op de 2.4 GHz band is deze router sneller dan vergelijkbare routers.
  • Beamforming zorgt voor een groter bereik en een stabieler wifi signaal.
  • Deze router ondersteunt alleen wifi 5, je draadloze internet is daardoor minder stabiel als je met veel apparaten tegelijk online bent dan met wifi 6.
  • Deze router biedt, afhankelijk van de grootte van je huis, dekking op 1 of 2 verdiepingen. Kies Multiroom wifi voor wifi in je hele huis.
Productspecialist routers

Omschrijving

Voorzie je huis van een snel draadloos netwerk met de Asus RT-AC68U. Door de hoge snelheid van deze router stream je moeiteloos een HD-film naar je smart tv, terwijl je ook aan het gamen bent op je tablet. Dankzij quality of service krijgen streams voorrang, waardoor die niet uitvallen als je internetverbinding flink wordt gebruikt. Koppel meerdere van deze routers aan elkaar met AiMesh om een Multiroom wifi netwerk te creëren. Zo zet je een supersnel wifi netwerk op met een groot bereik. Dankzij AiProtection beveilig je jouw thuisnetwerk tegen virussen en hackers. Sluit een externe harde schijf of usb-stick aan op de router en met de app van Asus kun je overal ter wereld bij je eigen bestanden.

Voorzie je huis van een snel draadloos netwerk met de Asus RT-AC68U. Door de hoge snelheid van deze router stream je moeiteloos een HD-film naar je smart tv, terwijl je ook aan het gamen bent op je tablet. Dankzij quality of service krijgen streams voorrang, waardoor die niet uitvallen als je internetverbinding flink wordt gebruikt. Koppel meerdere van deze routers aan elkaar met AiMesh om een Multiroom wifi netwerk te creëren. Zo zet je een supersnel wifi netwerk op met een groot bereik. Dankzij AiProtection beveilig je jouw thuisnetwerk tegen virussen en hackers. Sluit een externe harde schijf of usb-stick aan op de router en met de app van Asus kun je overal ter wereld bij je eigen bestanden.


Handleiding

Handleiding (9,43 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (9,43 MB)
  • Netwerkkabel
  • Cd met handleiding en software
  • Stroomadapter
  • Snelstartgids

Standaard meegeleverd

  • Netwerkkabel
  • Cd met handleiding en software
  • Stroomadapter
  • Snelstartgids

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (9,43 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Type router
Wifi router
Snelheidsklasse
Basisklasse
Aantal stations
1
Wifi snelheid
AC1900
Wifi standaarden
Wireless AC (Wifi 5), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)

Aanbevolen combinatie

Asus RT-AC68U Zwart
Asus RT-AC68U Zwart
Inbegrepen accessoires
Utp kabel
Utp kabel
Kies alternatief
Netwerk switch
Netwerk switch
Kies alternatief
Access point
Access point
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
298,97 288,42
Morgen geleverd



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Prima toestel !!!

    David Camerlinckx | 9 augustus 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen

    • Installatie
    • Verbinding
    • Snelheid
    • Geen gevonden.

    We waren op zoek naar een andere router omdat we met onze vorige een beetje op de sukkel waren. We hebben 2 tienerdochters in huis en tegenwoordig zijn er veel toestellen die op wifi werken,dus moest het een router zijn die wel iets aankan. Daarom hebben we gekozen voor deze Asus. De installatie is kinderspel,de verbinding is zeer goed en de overdracht is supersnel. Het is niet meteen de goedkoopste maar het toestel is zijn geld dik waard !!

    David Camerlinckx | 9 augustus 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Beste van 4 door mij grondig geteste 802.11ac routers

    Paul Van Cotthem | 9 augustus 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen

    • hoogste draadloze snelheden van 4 geteste routers
    • grootste bereik qua afstand tot router
    • heel eenvoudig te configureren
    • meest geavanceerde en fijnmazige mogelijkheden
    • doordachte gebruiksvriendelijkheid van hardware en software
    • geen "parental control" via sleutelwoorden
    • geen Nederlandstalige webinterface

    De Asus Asus RT-AC68U is de beste van 4 door mij grondig geteste 802.11ac routers.

    Ik kreeg onlangs de kans om vier van de momenteel beste 802.11ac routers te testen bij mij thuis:
    - Asus Asus RT-AC68U
    - Netgear Nighthawk R7000
    - D-Link DIR-880L
    - Linksys EA6900

    De Asus Asus RT-AC68U kwam als beste uit mijn grondige testen, zowel qua prestaties, functionaliteit, configureerbaarheid, en functionaliteit. Op de tweede plaats kwam de Netgear-router, die qua prestaties dicht bij de Asus komt, maar die minder configureebaar is op bepaalde vlakken (bvb “tuning” van de snelheid van de draadloze verbindingen, gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de web-interface voor configuratie). De D-Link en Linksys zijn ook heel goede routers, maar schieten toch flink tekort qua prestaties in moeilijke omstandigheden (bij grotere afstanden tot de router, bij verbindingen met obstabels) en hun configuratie-mogelijkheden zijn veel beperkter op diverse vlakken.

    In mijn testen van deze vier routers heb ik me voornamelijk toegelegd op:
    - Snelheid van de draadloze verbindingen tussen router en client-toestellen
    - Configureerbaarheid van de router
    - Gebruiksvriendelijkheid van de router

    Op andere vlakken heb ik geen testen gedaan, omdat ze in mijn gebruikssituatie niet belangrijk zijn. Ik testte niet de aankoppeling van een externe harde schijf aan de router via USB, noch andere functies zoals bvb AiCloud, DDNS, Parent Controls, VPN, Repeater Mode, Bridge Mode, Media Bridge.

    1) Snelheidstesten

    De Asus Asus RT-AC68U haalde de hoogste draadloze snelheden van deze 4 routers, zowel op de 2.4 GHz als 5 GHz band.
    De Asus haalde ook de beste score qua maximaal bereik qua afstand, en die zowel in een situatie zonder signaal-verzwakkende obstakels, als in situaties met obstakels (één of meerdere muren of plafonds) tussen de router en het client-device.
    Ook als LAN-router presteert de Asus uitstekend, en

    De prestaties heb ik gemeten op 8 verschillende locaties in onze woning en tuin, op meerdere tijdstippen van de dag, en met 3 verschillende toestellen (Asus Windows 8 laptop, Sony Xperia Tablet Z Android tablet, HTC One Android smartphone).

    Op de Windows laptop gebruikte ik de “Amped Wi-Fi Analytics” software om de procentuele signaalsterkte en “WiFi link speed” in Mbps te meten. Op de Android-toestellen gebruikte ik hiervoor de WiFi Analyzer app. De snelheid van download en upload naar het internet heb ik gemeten met de “Ookla Speedtest” website en app. De internetverbinding was een Telenet Whoppa met 160 Mbps downstream en 10 Mbps upstream.

    De maximaal haalbare snelheden van deze router zijn 1300 Mbps op de 5 GHz band en 600 Mbps op de 2.4 GHz band. In de praktijk is de snelheid die je haalt uiteraard afhankelijk van de test-omstandigheden. Hoe verder de client van de router komt, hoe trager. Hoe meer obstakels er zijn, hoe trager. Ook de ethernet-chip die in de client zit speelt mee. Om de hoogste snelheden te halen moet de ethernet-chip recent en modern zijn, en dus functies ondersteunen zoals de 802.11ac standaard, “beamforming” en TurboQAM. Bijvoorbeeld mijn HTC One Android smartphone zijn deze aanwezig.

    Op elk van de client-devices kon ik de maximale snelheden van de Telenet Internet verbinding behalen, dus downloads tot 160 Mbps en uploads tot 10 Mbps. Het is dus de internetverbinding die de bovengrens hier vormt, want de router zelf kan nog veel hogere snelheden aan, dat zie je bijvoorbeeld bij data transfers op het lokale netwerk in huis.

    Ook de andere geteste routers kunnen deze snelheden aan, in optimale omstandigheden. De Asus behaalt echter de hoogste snelheid van de 4 routers in non-optimale omstandigheden: verder weg van de router, en/of met meerdere obstakels tussen router en client-device.

    2) Configureerbaarheid & gebruiksvriendelijkheid

    De Asus AC-RT68U is heel eenvoudig te configureren, en heel vriendelijk in het gebruik. Van de 4 door mij geteste routers vond ik deze het beste evenwicht bieden tussen eenvoud en configuratie-mogelijkheden.

    Bij de initiële configuratie komt een “Quick Internet Setup” ter hulp. Die helpt minder ervaren gebruikers om de router vlot en snel in dienst te krijgen. Na een paar minuten had ik een werkende verbinding met Telenet Internet, en met mijn diverse client-devices.

    Verdere configuratie en optimalisering doet men vervolgens via een duidelijke en snelle web-interface.

    De Asus biedt de meest geavanceerde en fijnmazige mogelijkheden om de snelheid van de draadloze verbinding te optimaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kanaalbandbreedte op de 2.4 GHz band in te stellen op “40 MHz only”, en op de 5 GHz band op “80 MHz only”, wat de andere routers niet toelaten. Via de “Wireless - Professional” instellingen kan men verder de verbinding “tunen”. Met de hoger vernoemde test-tools kan men de impact van elke instelling beoordelen.

    De router is ook de meest handige qua hardware: alle poorten zijn aan de achterzijde makkelijk bereikbaar. De USB-poorten zitten ook daar, in tegenstelling tot enkele van de andere routers waar die vooraan of aan de zijkant zitten, wat een “slordig” uitzicht qua kabels geeft.

    Een voorbeeld van doordachte gebruiksvriendelijkheid zijn de indicatorlichtjes: die zitten aan de voorzijde, heel duidelijk zichtbaar door de verticale stand van de router; en voor gebruik op een slaapkamer is er een knop om alle LED-lampjes uit te schakelen, zodat ze niet storen. Nog zoÂ’n voorbeeld is dat men aan elk van de geconnecteerde client-devices zelf een eigen naam en een icoon kan toekennen. Dat is bij sommige andere routers niet mogelijk, daar ziet men enkel een cryptische omschrijving van de aangesloten toestellen.

    Kortom, de Asus AC-RT68U is een betrouwbare, performante, professionele en gebruiksvriendelijke router. De beste van de vier in mijn testen thuis.

    Paul Van Cotthem | 9 augustus 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Goed bereik en snel

    Herbert | 23 mei 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen

    • Bereik
    • Snelheid
    • LEDjes kunnen met een knop uit
    • Gastnetwerk (meervoudig)
    • Zeer veel mogelijkheden
    • Beetje groot, misschien

    Bereik spectaculair verbeterd in vergelijking met vorige router (D-Link DIR655)
    Als je ontvanger het toelaat, haal je met deze router ook zeer hoge WiFi snelheden.
    Aanvankelijk herstartte deze router ongeveer 1 keer per dag, maar met de laatste firmware is dat euvel ook verholpen. Hij draait nu heel stabiel.

    Herbert | 23 mei 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Snel, stabiel en veel functionaliteit
    • Alle denkbare functies aanwezig
    • Groot draadloos bereik
    • Snelle Wired/Wireless verbindingen
    • Custom firmware mogelijk (Merlin)
    • Overklokken tot 25% mogelijk
    • USB3 snelheid laag
    • Geen hardware versnelling bij gebruik QoS (optioneel)
    • Onduidelijke voorwaarden Trend Micro beveiliging (optioneel)

    Prima router, zonder problemen aangesloten en geinstalleerd. Er was wel een update van de firmware benodigd maar deze bood de router zelf aan bij inloggen.

    Het draadloos bereik is prima; plekken waar voorheen geen bereik was met de standaard Ziggo modem, is er nu nagenoeg volledig bereik. Ook het wegvallen van bedrade en draadloze verbindingen waar de Ziggo modem last van had, behoort nu tot het verleden. (ik heb hiervoor wel de Ziggo modem in bridge mode laten zetten via de helpdesk)

    De functionaliteit die de router aanbied is zeer uitgebreid; zowel qua (draadloze) verbindingen, beveiliging, vpn, qos, delen van bestanden, downloaden, verbindingen met cloud, etc.
    De functionaliteit is eventueel nog verder uit te breiden door het gebruik van Merlin firmware.
    De webinterface is duidelijk, maar vanwege de vele opties wel wat overweldigend.

    Enige minpunten van deze router zijn de USB3 poort die eigenlijk alleen als USB2 poort te gebruiken is ivm. storing op draadloos netwerk.
    Verder schakelt de router de ingebouwde hardware versnelling uit als je bepaalde functies gebruik zoals QoS of de Trend Micro beveiligingen. Bij zeer snelle internetverbindingen (glasvezel, ethernet to the home) zul je dit wel merken. (Het is wel mogelijk om de router te overklokken met 25% om dit te compenseren.)
    Als laatste, in de meest recentie firmwares is netwerkbeveiliging van Trend Micro aanwezig, maar de gebruikersvoorwaarden zijn uitgebreid, onduidelijk en enigzins zorgwekkend als het op privacy aankomt.

    Sander H. | 7 maart 2015 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Heel goed, maar noch niet perfect.
    • Installatie (setup)
    • Design
    • Gigabit / Usb3.0 aansluitingen
    • Wifi krachtig en snel in directe omgeving, maar verderaf gaat het snel bergaf
    • NAS-functie met usb3.0 werkt niet vlot
    • Toestel kan enkel staan, niet liggen of hangen

    Leuk toestel met een vlotte setup. Wifi signaal nu overal veel beter, maar op een achterkamer één verdiep hoger lukt het niet. Terwijl mijn oudere router daar wel (weliswaar zwak) signaal gaf. Bij het aansluiten van een usb (3.0) harde schijf op de usb3.0 aansluiting, lukte het eerst maar niet. Na het uitschakelen van "Reducing usb 3.0 interference" in het menu "Wireless - Professional", werkte het wel. Maar na enige tijd niet gebruikt te hebben valt de schijf "in slaap" en ziet de router de schijf niet meer.
    Verder veel pracht en praal door mooie webinterface en design vormgeving.

    Chris Penne | 28 augustus 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Retesnelle router!
    • Retesnel
    • Echt, retesnel!
    • Ziet er mooi uit
    • Telenet (en andere) IPTV ondersteuning
    • Uitgebreide instelmogelijkheden
    • CoolBlue heeft te weinig vakjes om pluspunten in te vullen :-)
    • Aan de dure kant, maar je krijgt er heel veel voor terug!

    Alle netwerkkabels thuis komen uit in een kast, waar ook deze wireless router nu staat. Spijtig, want hij is eigenlijk te mooi om te verbergen in een kast. Zowel wifi als bedraad netwerk zijn supersnel! De webinterface is volgens mij een aangepaste versie van DD-WRT wat enorm veel mogelijkheden biedt tot configuratie. Jumbo packets staan nu aan, waardoor bedraad netwerk op volle snelheid werkt.

    Een leuke verrassing van deze router is de IPTV ondersteuning! Voorheen was mijn Telenet Digicorder via een switch aangesloten op het kabelmodem. Met deze router kan je makkelijk 1 poort in een VLAN steken zodat die extra switch niet meer nodig is en de router direct in het kabelmodem kan.

    Super dingetje! Aan de dure kant, maar je krijgt er veel voor terug. Aanrader!

    Maarten Balliauw | 3 september 2014 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    In 1 keer klaar voor de toekomst
    • Snel en makkelijk te installeren
    • Dekking door heel het huis
    • Best wel groot

    Installatie was (in tegenstelling tot al zijn voorgangers) fluitje van een cent. Door beantwoording van wat simpele vragen heb je precies de WIFI router die je wilt. Zonder dat je verplicht een keuze hoeft te maken over allerlei toeters en bellen.
    Kan al mijn WIFI apparaten zonder moeite aan.

    Michel Zagers | 7 februari 2016 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    De ASUS ROUTER van ROUTERCENTER, Dik in orde!!!!
    • eenvoudige installatie
    • heel goed bereik
    • stabiel werkend
    • goed in te stellen
    • twee USB poorten

    Mijn internet aansluiting is van Ziggo, de draadloze router van Ziggo heeft een slecht bereik en de WiFi valt regelmatig weg, dat is vervelend als je er van afhankelijk bent. Er moest een nieuwe router komen want het bekabelde internet van Ziggo is geweldig.
    Na onderzoek op het internet viel mijn keuze op de Asus router, welke kwalitatief dik in orde is en qua prijs ok.
    Bel Ziggo klantenservice, tel. 1200 en vraag ze jouw modemrouter als bridge in te stellen, na een paar minuten is dat gebeurd, sluit de asus aan en je internet werkt alweer. Nog even via het menu de wachtwoorden aanmaken voor de WiFi
    Nu geniet ik van een goede, stabiele en snelle WiFi verbinding door het hele huis, 3 verdiepingen. Op de eerste etage nog 179 Mbps op de 5G band.
    De bezorging van RouterCenter is meteen de volgende dag, dus waarom je nog te ergeren aan de aan de Ziggo router. Bestel een Asus router bij RouterCenter.

    DD_SOLO | 12 februari 2016 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Een router klaar voor de toekomst

    Deze router is zeker een aanrader.
    Gemakkelijk firmware om de router te configureren zelf noobs kunnen dit.
    Als je kijkt om je router te vervangen voor de toekomst dan is deze zeker geschikt
    Ik ben nl een persoon die fiber thuis heb en dus snelheid=Cpu nodig heb.
    Daarvoor heb je een router nodig die veel kracht heeft anders kan deze router je snelheid niet aan en benut je zeker je snelheid niet.
    Deze router kan dit gerust aan en bevat trouwens een dualcore 800mhz.
    Als je meerdere mensen wil laten streamen, gamen, tablets en 4g 4k films enz... voor deze router geen probleem.
    Deze router kan dit gerust aan.
    Deze bevat trouwens een dualcore 800mhz.
    Koop zeker geen lager model anders zul je het beklagen.
    Deze is ook geschikt voor business je kan gemakkelijk vpn connecties aanmaken wat heel handig kan zijn voor verschillende mensen.
    Wat ook handig is dat je custom firmware kunt opzetten wat je wilt.
    Deze heeft goede loging,security wat je bij veel routers onbreekt.
    Wat zeker een ➕ is dat je deze via ssl of secure https kan bereiken
    Om een schepje boven te doen heeft deze trend micro om je te beschermen tegen hacking,malware en dns filtering dus als er iets mis is verwittig je router dat deze pagina niet safe is.
    wifi kan ik allen maar zeggen uitstekende bereik volgens de EU normen je kan deze nog tweaken met eventueel andere firmware maar zie het nut niet in.
    Kortom ik ben klaar voor de toekomst cpu zit nu op 50%als fiber op volle toeren zit dus ruimschoots over.
    Ben heel tevreden met de service van coolbleu zoals iedereen al ondertussen weet is dit gewoonweg super bedankt

    Sebastien | 21 januari 2016 | In de variant: Voor surfen en streamen
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Perfecte router voor beginners én gevorderden
    • functionaliteit
    • gebruiksgemak, interface
    • stijlvol design
    • stabiel
    • krachtig signaal
    • kwaliteit heeft een prijskaartje

    De router voor de veeleisende gebruiker. Voor een democratisch prijsje geef je dit krachtige bakje de thuis die het verdient. Een vlotte configuratie-wizard zorgt ervoor dat zelfs een netwerk-leek hier binnen de 5 minuten mee aan de slag kan, maar gelukkig heeft Asus ook aan de gevorderde gebruikers gedacht.

    Dit apparaat ondersteunt zowat alle courante technologieën. Draadloos signaal op 2.4 en 5 GHz (600 Mbps + 1300 Mbps), DMZ-functie, VPN, Tor-netwerk, NAT, ingebouwde firewall, port forwarding, ouderlijk toezicht, WPS, weergave van het dataverbruik per applicatie, en ga zo maar verder.

    Ondertussen draait de router hier een tweetal weken, en heb ik de firmware vervangen door "Asuswrt-Merlin", een ietwat uitgebreidere versie dan wat de fabrikant standaard meelevert. Waarom? Gewoon, omdat het kan!

    En laat ons het belangrijkste niet uit het oog verliezen: het wifi-signaal! Dat is supersnel en stabiel, op beide frequenties. Het bereik hier in huis is onovertroffen.

    Om samen te vatten: een heel fijn apparaat, makkelijk configureerbaar, met uitgebreide mogelijkheden. Niet voor niets heeft deze router meerdere lovende kritieken in ontvangst mogen nemen. Aanradertje!

    Bartel | 12 september 2015 | In de variant: Voor surfen en streamen

Verzeker je router

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Asus RT-AC68U Zwart

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (8,63 per jaar) 25,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (7,98 per jaar) 39,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
436631
Fabrikantcode
90IG00C3-MM3G10
Merk
Asus
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Router opties

Type router
Wifi router
Snelheidsklasse
Basisklasse
Aantal stations
1
Uitbreidbaar met extra stations
Nee
Ouderlijke controle
Ja
Installatiegemak volgens klanten
Zeer eenvoudig
Montage mogelijk
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Gastnetwerk
Ja
VPN-server
Ja
VPN client
Ja
VPN pass-through
Ja
Aantal usb-aansluitingen
2
Installatie op locatie
Nee
Verbinden met nodes mogelijk
Nee
Port forwarding
Ja
Quality of Service (QoS)
Ja
Dynamic DNS-client
Ja
Beamforming
Ja
Seamless roaming
Nee
UPnP AV-ondersteuning
Ja
LACP Link aggregation
Nee
Zero-wait dynamic frequency selection
Nee
Professioneel gebruik
Nee

Draadloze eigenschappen

Wifi ingebouwd
Ja
Wifi standaarden
Wireless AC (Wifi 5), Wireless G (Wifi 3), Wireless N (Wifi 4)
WLAN-beveiliging
802.1X, WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
Wifi aan/uit-knop
Ja
Signaaluitzending
Omnidirectioneel
Wifi snelheid
AC1900
Frequentiebanden
Simultaneous dual-band
Snelheid van 2,4 Ghz-band
600 Mbit/s
Snelheid van 5 Ghz-band
1300 Mbit/s
Externe antennes
Ja
Aantal externe antennes
3
Aantal wifi antennes
3
Type antenne-aansluiting
Zonder Connector
Firewall
Ja
Type firewall
DoS, SPI-Firewall
MIMO
Ja
MU-MIMO
Nee
Mobiele dataconnectie
Geen
Automatisch wisselen naar 3G/4G
Nee
SIM-kaartslot
Nee

Bedrade mogelijkheden

Aantal ethernet poorten
4
Ethernetsnelheid
Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
WAN-poorten
1
Netwerkaansluiting
Ja
PoE-ondersteuning
Nee

Fysieke eigenschappen

Breedte
22 cm
Hoogte
16 cm
Diepte
8,33 cm
Gewicht
1200 g
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof

Stroomvoorziening

Stroombron
Nee
Indicator van batterij-niveau
Nee

Opslagcapaciteit

Geheugenkaartlezer
Nee

Dit wordt 'm

Asus RT-AC68U Zwart
Asus RT-AC68U Zwart
In de variant: Voor surfen en streamen
87,99
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen