The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Pixel Afstandsbediening RW-221/E3 Canon

33,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
33,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel



Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze afstandsbediening voor camera'sspecialist
  • De set wordt geleverd met 4 AAA-batterijen.
  • De set heeft een groot bereik van 100 meter.
  • Je hebt dezelfde ontspanmogelijkheden als op je camera.
  • De set is niet erg compact en kan niet op de camera blijven zitten als je deze in je tas wil stoppen.
Productspecialist afstandsbedieningen voor camera's

Omschrijving

Bedien je camera tot een afstand van 100 meter met de Pixel Astandsbediening RW-221/E3. De ontvanger kan met de hot shoe-aansluiting boven op de camera geplaatst worden. De zender heeft dezelfde opnamefuncties als je camera. Zo kun je de zender instellen op enkele opname, meervoudige-opname, bulb of timer. De set werkt op AAA-batterijen. Bij normaal gebruik hebben deze batterijen in de ontvanger een levensduur van 3 jaar en in de zender een levensduur van 400 uur.


Let op: deze afstandsbediening is geschikt voor onder andere de Canon EOS 400D, EOS 600D, EOS 77D, EOS 200D, EOS 8000D, EOS 700D, EOS M5, EOS M6, EOS 80D, EOS 800D, EOS 70D, EOS 60D, Fujifilm X-T3- X-E1, X-70, X-T10, X-T20, X-E2, X-E3, Olympus OM-D E-M1 II, Hasselblad H3D, H4D series, H5D, H6D series, Pentax K20D, K-7, K-500, K-50, K-5, K-3, K200D, K70, KP en Samsung GX en NX.

Bedien je camera tot een afstand van 100 meter met de Pixel Astandsbediening RW-221/E3. De ontvanger kan met de hot shoe-aansluiting boven op de camera geplaatst worden. De zender heeft dezelfde opnamefuncties als je camera. Zo kun je de zender instellen op enkele opname, meervoudige-opname, bulb of timer. De set werkt op AAA-batterijen. Bij normaal gebruik hebben deze batterijen in de ontvanger een levensduur van 3 jaar en in de zender een levensduur van 400 uur.


Let op: deze afstandsbediening is geschikt voor onder andere de Canon EOS 400D, EOS 600D, EOS 77D, EOS 200D, EOS 8000D, EOS 700D, EOS M5, EOS M6, EOS 80D, EOS 800D, EOS 70D, EOS 60D, Fujifilm X-T3- X-E1, X-70, X-T10, X-T20, X-E2, X-E3, Olympus OM-D E-M1 II, Hasselblad H3D, H4D series, H5D, H6D series, Pentax K20D, K-7, K-500, K-50, K-5, K-3, K200D, K70, KP en Samsung GX en NX.


Handleiding

Handleiding (2,69 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,69 MB)
  • RW-221 zender
  • RW-221 ontvanger
  • AAA batterij (4x)
  • Sluiter verbindingskabel

Standaard meegeleverd

  • RW-221 zender
  • RW-221 ontvanger
  • AAA batterij (4x)
  • Sluiter verbindingskabel

Handleiding

Handleiding (2,69 MB)

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Comfort
8,4
Gebruikersgemak
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,7
Mogelijkheden
8,4
Vormgeving
7,8

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
7,6/10

Gebruiksvriendelijk

  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Gebruik externe flitser niet mogelijk

Ik kocht deze remote trigger omdat mijn statief niet altijd even stabiel is op de hoogste stand en ik de bewegingen in donkere ruimtes wou minimaliseren tijdens fotoshoots met auto's. De trigger wordt in een gebruiksvriendelijke verpakking geleverd met daarin: de trigger, de afstandsbediening, de kabel om de trigger met je toestel te verbinden en 4 AAA-formaat batterijen die overigens niet heroplaadbaar zijn. Qua gebruik is het heel simpel, je zet de trigger vast op de hot shoe van je fototoestel (het deel waarop je een externe flits kan vastklikken) waarna je deze vastdraait. Je neemt de kabel en steekt het ene einde in de trigger, het andere einde in de GPS-poort van je Nikon toestel. De trigger zet je aan door 2 seconden lang op de aan/uit-knop te drukken waarna je een rood lichtje op regelmatige basis zult zien flitsen. De afstandsbediening werkt net zoals de ontspanner op je fototoestel: een halve druk voor scherpstellen en doordrukken om de foto te maken. Terwijl je scherpstelt licht het lampje op de afstandsbediening alsook op de trigger groen op. Qua standen ben je echter iets beperkter, zo heb je de: single shot, burst, BULB en timelapse modus. Voor mij niet echt een beperking maar voor anderen misschien een nadeel als ze vanaf de afstandsbediening de instellingen van het toestel willen veranderen. De batterijen heb ik nog niet moeten vervangen, ze zouden in de ontvanger dan ook 3 jaar meegaan en in de zender 400 uur. Daar zit ik na een paar weken natuurlijk nog niet aan. Een nadeel is echter zoals eerder aangehaald dat er geen heroplaadbare batterijen meegeleverd worden, anderzijds mag je voor 30 EUR eigenlijk niet klagen over dit detail. Ik kan dus besluiten dat ik dit product zeker aanraad voor iemand die graag een remote trigger heeft die doet wat je ervan vraagt zonder teveel extra's voor een lage prijs!

  • Tom uytterhoeven
  • 6 mei 2014
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Super voor weinig geld

  • Groot bereik
  • Bulb mogelijkheid

De PIXEL AFSTANDSBEDIENING RW-221/DC2 NIKON werkt zoals het hoort voor weinig geld en kan een lange afstand overbruggen. En natuurlijk de super service van Coolblue niet vergeten op Zaterdag besteld en ZONDAG geleverd - ik wordt hier weer hellemaal blij van. :-) - nogmaals dank aan de werknemers van Coolblue en Bpost...

  • Jan cop
  • 10 oktober 2015
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
5 / 5 sterren
9,6/10

Zoals een afstandsbediening bedoeld is.

  • Gebruiksgemak
  • Batterijen meegeleverd
  • Interne flitser niet meer te gebruiken

Als je een afstandsbediening koopt verwacht je natuurlijk dat je zonder al te veel handelingen je camera op afstand kan bedienen. Nou met deze afstandsbediening kan dat zeker! Hij heeft een groot bereik, makkelijk op te zetten en er worden zelfs batterijen bijgeleverd. Dan denk je, dit kan toch nooit veel goeds zijn voor "maar 30 euro", nou dan heb je het mis. Zelf voor 30 euro kan er tegenwoordig dus nog een goed en degelijk product geleverd worden! Dus mocht je Long exposure foto's wilt maken of natuurlijk stiekem toch de ultieme selfie, dan zou ik deze afstandsbediening zeker aanraden!

  • Jasper geelen
  • 9 april 2014
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Goede werking en degelijk

  • makkelijk in gebruik
  • klein om op te bergen
  • de bijgeleverde uitlegfolder

Na uitpakken de batterijen er in en even zoeken om de ontvanger op " aan " te krijgen ... probleemloos te gebruiken. Alles wat in de folder staat werkt zoals het hoort, de bijgevoegde uitleg is wel een "Chinese " vertaling, maar zo ingewikkeld is her gebruik nu ook niet, dat dit problemen zou geven. Heb het toestel al gebruikt om dichtbij en macro foto's te nemen en alles werkt uitstekend, geen bewegingsonscherpte meer vanwege de camera.

  • De caluwé r.
  • 27 januari 2015
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
4 / 5 sterren
8,0/10

super kwaliteit en veel functies voor weinig geld

  • Handig scherpstellen
  • verschillende functies op de afstandsbediening
  • aparte batterijen ipv op de batterij van de camer te werken

Het doet fantastisch zijn werk! Ik ben er zeer tevreden van, vooral omdat je van op afstand kan scherpstellen op je onderwerp, wat heel makkelijk is als je zelfportretten neemt en dus niemand hebt die je camera kan focussen. Ook werkt het over een heel grote afstand, momenteel ben ik ten verste nog maar 15 gaan staan en daar deed ie perfect zijn job. Alleen rammelt het knopje om te scherpstellen een beetje maar dat is maar een kleine bijzaak. Een iets kleiner formaat had misschien wel handig geweest maar voor mij is deze perfect om te verdoezelen of als de time opstaat de afstandsbediening snel in mijn achterzak te steken en dan de foto te nemen via de timer. deze zit standaard in mijn camera tas als ik er weer eens opuit trek met mijn camera naar het bos om zelfportretten te maken, ik heb hieronder mijn laatste werk gezet waar alle foto's met de afstandsbediening voor zijn gemaakt.

  • Evelien van puymbroeck
  • 10 oktober 2017
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
4 / 5 sterren
7,6/10

Een goeie aankoop

  • Kun je mooie foto's van dichtbij maken
  • wijgert soms

Wij kregen bijna iedere dag 2 spechten achter ons huis, maar als ik met de camera te voorschijn kom, zijn ze weg. En met behulp van deze afstandbediening is het mij wel gelukt. Camera op een statief zetten de afstandbediening er op, en dan op een gepaste afstand wachten, en dat gaat heel goed. Dus super blij met deze aankoop.

  • Bert
  • 13 juli 2015
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
4 / 5 sterren
8,0/10

Werkt prima en is niet duur

Ik had een simpele draadloze afstandsbediening nodig met wat basisfuncties (single, bulb, timer). Het apparaatje werkt feilloos op grote afstand (tot 100 meter). Ben er blij mee. Het enige minpuntje was dat de in de omschrijving beloofde meegeleverde batterijen er niet bij zaten. Maar zelfs zonder de batterijen een prima ding voor weinig geld.

  • Marius suppers
  • 27 maart 2021
  • Pixel afstandsbediening: Canon
5 / 5 sterren
9,6/10

Doet het gewoonweg goed

  • Simpel en handig
  • Goede prijs
  • Bedieningsknop rammeld

Ik heb het gekocht voor mijn Nikon D3100 en het voldoet aan mijn verwachtingen! Zelf de interne flitser kan nog gebruikt worden! Gewoon het ding achterstevoren erop zetten, en dan kan de flitser nog net naar boven klappen. Het enige min punt is dat het knopje van de afstand bediening ligt te rammelen, net of het er gaat uitkomen? In elk geval bij mijn exemplaar? Maar het werk dus ik zal maar afwachten.

  • Marcel
  • 9 november 2014
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
4 / 5 sterren
7,6/10

Erg handige afstandbediening

  • Kan worden gemonteerd op de flitsschoen
  • Goede batterij duur
  • Als op flitsschoen is gemonteerd kan er geen flitser meer op

Door de lange range was groepsfoto's maken ideaal. Ik kon er zelf gemakkelijk op staan zonder een wijzende beweging naar de camera te maken (wat vaak met de IR afstandbediening het geval is). Hij reageerde erg snel zodat ik ook foto's kon maken zonder dat mensen het in de gaten hadden om zo de meest natuurlijke uitdrukkingen te krijgen.

  • Jurn van mieghem
  • 5 mei 2016
  • Pixel afstandsbediening: Canon
4 / 5 sterren
8,0/10

Handig en goede mogelijkheden

Ik gebruik de afstandsbediening voor mijn canon 70D en het werkt zeer goed. Ik vind het erg handig dat ik mijn camera op 'one shot' kan laten staan en op de afstandsbediening kan kiezen uit 'one shot', 'mutiple shots', 'bulb' en die met timer. dit zonder steeds naar de camera te moeten gaan om het aan te passen

  • Jelina de klerk
  • 3 april 2015
  • Pixel afstandsbediening: Canon
4 / 5 sterren
7,6/10

Gebruiksvriendelijk

  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Batterijduur
  • Gebruik externe flitser niet mogelijk

Ik kocht deze remote trigger omdat mijn statief niet altijd even stabiel is op de hoogste stand en ik de bewegingen in donkere ruimtes wou minimaliseren tijdens fotoshoots met auto's.

De trigger wordt in een gebruiksvriendelijke verpakking geleverd met daarin: de trigger, de afstandsbediening, de kabel om de trigger met je toestel te verbinden en 4 AAA-formaat batterijen die overigens niet heroplaadbaar zijn.

Qua gebruik is het heel simpel, je zet de trigger vast op de hot shoe van je fototoestel (het deel waarop je een externe flits kan vastklikken) waarna je deze vastdraait. Je neemt de kabel en steekt het ene einde in de trigger, het andere einde in de GPS-poort van je Nikon toestel. De trigger zet je aan door 2 seconden lang op de aan/uit-knop te drukken waarna je een rood lichtje op regelmatige basis zult zien flitsen. De afstandsbediening werkt net zoals de ontspanner op je fototoestel: een halve druk voor scherpstellen en doordrukken om de foto te maken. Terwijl je scherpstelt licht het lampje op de afstandsbediening alsook op de trigger groen op.

Qua standen ben je echter iets beperkter, zo heb je de: single shot, burst, BULB en timelapse modus. Voor mij niet echt een beperking maar voor anderen misschien een nadeel als ze vanaf de afstandsbediening de instellingen van het toestel willen veranderen.

De batterijen heb ik nog niet moeten vervangen, ze zouden in de ontvanger dan ook 3 jaar meegaan en in de zender 400 uur. Daar zit ik na een paar weken natuurlijk nog niet aan. Een nadeel is echter zoals eerder aangehaald dat er geen heroplaadbare batterijen meegeleverd worden, anderzijds mag je voor 30 EUR eigenlijk niet klagen over dit detail.

Ik kan dus besluiten dat ik dit product zeker aanraad voor iemand die graag een remote trigger heeft die doet wat je ervan vraagt zonder teveel extra's voor een lage prijs!

  • Tom uytterhoeven
  • 6 mei 2014
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Super voor weinig geld

  • Groot bereik
  • Bulb mogelijkheid
  • Makkelijk in gebruik

De PIXEL AFSTANDSBEDIENING RW-221/DC2 NIKON werkt zoals het hoort voor weinig geld en kan een lange afstand overbruggen. En natuurlijk de super service van Coolblue niet vergeten op Zaterdag besteld en ZONDAG geleverd - ik wordt hier weer hellemaal blij van. :-) - nogmaals dank aan de werknemers van Coolblue en Bpost...

  • Jan cop
  • 10 oktober 2015
  • Pixel afstandsbediening: Nikon
5 / 5 sterren
9,6/10

Zoals een afstandsbediening bedoeld is.

  • Gebruiksgemak
  • Batterijen meegeleverd
  • Groot bereik
  • Interne flitser niet meer te gebruiken

Als je een afstandsbediening koopt verwacht je natuurlijk dat je zonder al te veel handelingen je camera op afstand kan bedienen.
Nou met deze afstandsbediening kan dat zeker!
Hij heeft een groot bereik, makkelijk op te zetten en er worden zelfs batterijen bijgeleverd.
Dan denk je, dit kan toch nooit veel goeds zijn voor "maar 30 euro", nou dan heb je het mis.
Zelf voor 30 euro kan er tegenwoordig dus nog een goed en degelijk product geleverd worden!

Dus mocht je Long exposure foto's wilt maken of natuurlijk stiekem toch de ultieme selfie, dan zou ik deze afstandsbediening zeker aanraden!

  • Jasper geelen
  • 9 april 2014
  • Pixel afstandsbediening: Nikon

Specificaties

Product

Artikelnummer
444655
Fabrikantcode
3930257
Merk
Pixel
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Hoogte
9,7 cm
Diepte
1,5 cm
Breedte
3,3 cm
Kleur
Zwart

Eigenschappen

Opties ontspanknop
Enkele opname, Lange belichting (bulb), Serie opname, Vertraagd ontspannen
Autofocus
Ja
Camera afstandsbediening
Ja

Dit wordt 'm

Pixel Afstandsbediening RW-221/E3 Canon
Pixel Afstandsbediening RW-221/E3 Canon
Pixel afstandsbediening: Canon
33,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel