The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Braun 70S Scheercassette

49,99
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen
49,99
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen



Productinformatie

Omschrijving

De Braun 70S Scheercassette is een vervangende scheercassette voor je Braun scheerapparaat. Het scheerblad bevat 4 scheerelementen met 1 middentrimmer en dit maakt het scheerblad geschikt voor het scheren van een gemiddelde en zware baardgroei.

Deze scheercassette is enkel geschikt voor:
  • Braun Series 7 720S
  • Braun Series 7 750CC
  • Braun Series 7 760CC
  • Braun Series 7 790CC
  • Braun Series 7 799CC
  • Braun Series 7 7840S
  • Braun Series 7 7840S
  • Braun Series 7 7850CC
  • Braun Series 7 7855S
  • Braun Series 7 7865CC
  • Braun Series 7 7880CC
  • Braun Series 7 7893S
  • Braun Series 7 7898CC
  • Braun Series 7 7899CC

Na 18 maanden is het tijd om de scheercassette te vervangen door een nieuw exemplaar. Alleen zo blijf je hygiënisch scheren én een goed scheerresultaat behouden.

De Braun 70S Scheercassette is een vervangende scheercassette voor je Braun scheerapparaat. Het scheerblad bevat 4 scheerelementen met 1 middentrimmer en dit maakt het scheerblad geschikt voor het scheren van een gemiddelde en zware baardgroei.

Deze scheercassette is enkel geschikt voor:
  • Braun Series 7 720S
  • Braun Series 7 750CC
  • Braun Series 7 760CC
  • Braun Series 7 790CC
  • Braun Series 7 799CC
  • Braun Series 7 7840S
  • Braun Series 7 7840S
  • Braun Series 7 7850CC
  • Braun Series 7 7855S
  • Braun Series 7 7865CC
  • Braun Series 7 7880CC
  • Braun Series 7 7893S
  • Braun Series 7 7898CC
  • Braun Series 7 7899CC

Na 18 maanden is het tijd om de scheercassette te vervangen door een nieuw exemplaar. Alleen zo blijf je hygiënisch scheren én een goed scheerresultaat behouden.


Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Scheerresultaat
8,9
Gebruiksgemak
8,8
Duurzaamheid
8,3

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,0/10

Weer lekker scherp

De opdruk is iets anders maar verder is het gelijk aan het origineel zoals het uit de fabriek ooit is meegeleverd. De 18 maanden levensduur die Braun zelf aangeeft voor dit produkt haal ik niet, ik merk nu na 12 maanden toch wel erg veel verschil met de "oude" scheerkop: die was aanzienlijk bot geworden. Dat merk je pas als je een nieuwe er op zet natuurlijk.

  • Peter
  • 15 november 2010
4 / 5 sterren
8,0/10

Een allrounder ook voor de zwaardere baard.

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Makkelijk te plaatsen op scheerapparaat.
  • Beste wel prijzig.

Voor een snelle scheerbeurt erg handig en geen last van een elektriciteit snoer zoals mijn oud apparaat.

  • Joop vreugdenhil
  • 19 oktober 2020
3.5 / 5 sterren
6,7/10

Braun lever een betere kwaliteit af, zoals in het verleden.

Ik vind dat de Braun scheerapparaten en het scheerkoppen van mindere kwaliteit dan vroeger. Ik scheer mijn vanaf 1970 (ruim 51 jaar) met de Braun scheerapparaten, ik heb er veel gehad van heel veel types. Voorbeeld: Scheercassette Braun Serie 7, 70S (9000 Serie) binnen scheermesje aan de zijkant los gegaan, door dit mankement haalde ik mijn gezicht open. Batterij te snel leeg, Scheerkoppen gaan minder lang mee. Ik overweeg serieus over te stappen naar een ander merk.

  • Harry van der horst
  • 6 augustus 2021
5 / 5 sterren
10/10

Opnieuw nieuw

  • goeie hulp bij bepalen juiste type scheerkop
  • snelle levering

Ik had al veel sneller de scheerkop moeten vervangen, maar ja, dan sta je in de winkel en weet je niet exact het juiste type. Via scheerapparaatshop.be krijg je duidelijke instructies, snel besteld en geleverd, én ... opnieuw een zacht velleke !

  • Gunther
  • 2 augustus 2013
1 / 5 sterren
2,0/10

Kwaliteit niet meer wat het was

  • Heel snel bot

Op maanden tijd 2 scheerkoppen bot. De eerste scheerbeurt merk je dat hij beduidend beter scheert dan de vorige scheerkop maar vanaf dan gaat het snel achteruit. Hij laat overal zichtbare stoppels staan, hoe hard je ook drukt, hoe lang je er ook overgaat. De stoppels zijn zo lang dat ik deze gewoon kan uittrekken met de pincet. Mijn vrouw dacht dat ik me vergat te scheren omdat mijn baard na het scheren nog zo’n schuurpapier is... De originele scheerkop die bij het apparaat zat heeft het bijna 2 jaar vol gehouden zonder enige problemen.

  • Jo
  • 24 mei 2020
5 / 5 sterren
10/10

Braun 790 CC + vervangende scheerkop/messen

ik heb het apparaat nu al meer dan twee jaar in gebruik en de resultaten zijn fantastisch! Het scheert glad (met heel weinig druk nascheren!) en zonder irritatie. De messenkop gaat veel langer mee dan de vervangingtijd van een jaar. Prima dus!

  • E j naafs
  • 14 december 2011
4.5 / 5 sterren
8,7/10

Een goede aankoop

Het scheren ging de laatste tijd steeds moeilijker. Niet alle haren gingen weg, dus hoog tijd na een paar jaar scheren met dit blad voor een nieuwe scheerkop Wat een verschil! Scheren gaat een stuk sneller, en de haren gaan een stuk sneller weg. De oude kop was dus echt bot! Deze aankoop, heeft mij echt geholpen!

  • R fleury
  • 30 juni 2014
5 / 5 sterren
10/10

snel

scheerapperaat doet het weer prima zeer snelle levertijd s,avonds besteld volgende dag in huis baard had geen tijd om te groeien

  • Francis w kalb
  • 15 juni 2012
5 / 5 sterren
10/10

Alleen een nieuwe kop voor nieuw scheerapparaat

  • scherp
  • glad
  • duur

scheerapparaat weer als nieuw

  • Jan-paul klein
  • 25 juli 2018
5 / 5 sterren
10/10

Doet wat het moet doen

Doet wat het moet doen

  • Freddy cocquit
  • 29 april 2017
4 / 5 sterren
8,0/10

Weer lekker scherp

De opdruk is iets anders maar verder is het gelijk aan het origineel zoals het uit de fabriek ooit is meegeleverd. De 18 maanden levensduur die Braun zelf aangeeft voor dit produkt haal ik niet, ik merk nu na 12 maanden toch wel erg veel verschil met de "oude" scheerkop: die was aanzienlijk bot geworden. Dat merk je pas als je een nieuwe er op zet natuurlijk.

  • Peter
  • 15 november 2010
4 / 5 sterren
8,0/10

Een allrounder ook voor de zwaardere baard.

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Makkelijk te plaatsen op scheerapparaat.
  • Beste wel prijzig.

Voor een snelle scheerbeurt erg handig en geen last van een elektriciteit snoer zoals mijn oud apparaat.

  • Joop vreugdenhil
  • 19 oktober 2020
3.5 / 5 sterren
6,7/10

Braun lever een betere kwaliteit af, zoals in het verleden.

Ik vind dat de Braun scheerapparaten en het scheerkoppen van mindere kwaliteit dan vroeger.
Ik scheer mijn vanaf 1970 (ruim 51 jaar) met de Braun scheerapparaten, ik heb er veel gehad van heel veel types.
Voorbeeld: Scheercassette Braun Serie 7, 70S (9000 Serie) binnen scheermesje aan de zijkant los gegaan, door dit mankement haalde ik mijn gezicht open.
Batterij te snel leeg, Scheerkoppen gaan minder lang mee.
Ik overweeg serieus over te stappen naar een ander merk.

  • Harry van der horst
  • 6 augustus 2021

Specificaties

Product

Artikelnummer
49231
Fabrikantcode
KEYPART 70S
Merk
Braun
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Scheerkop eigenschappen

Kleur
Zilver
Gemaakt voor merk
Braun

Dit wordt 'm

Braun 70S Scheercassette
Braun 70S Scheercassette
49,99
Beperkte voorraad, bestel snel