The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830

In de variant

Steengrill
Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830
Princess Raclette 8 Grill and Teppanyaki Party 162840
45,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
45,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Aantal personen
8
Uitneembare bakplaten
Nee
Meegeleverde platen
Steen

Plus- en minpunten

Volgens onze Gourmetstelspecialist
  • Er is geen boter of olie nodig om te grillen op de steengrillplaat.
  • Je stelt de temperatuur traploos in, zodat je 'm nauwkeurig afstemt op de bereiding.
  • Het gourmetstel is geschikt voor 8 personen.
  • Het gourmetstel is aardig van formaat en is daardoor lastiger op te bergen.
Productspecialist Gourmetstellen

Omschrijving

De Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830 gebruik je om met 8 personen te steengrillen en racletten. In de raclettepannetjes maak je omeletten en pannenkoeken terwijl je op de steengrillplaat groenten, vlees en vis bakt. Het voordeel van een steengrill is dat je geen boter of olie gebruikt. Zo is gourmetten niet alleen gezellig, maar ook een stuk gezonder dan bij een gewone grillplaat. De temperatuur stel je traploos in met de draaiknop. Zo zet je 'm laag voor groenten en vis en juist hoog wanneer je varkenshaas dichtschroeit.

De Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830 gebruik je om met 8 personen te steengrillen en racletten. In de raclettepannetjes maak je omeletten en pannenkoeken terwijl je op de steengrillplaat groenten, vlees en vis bakt. Het voordeel van een steengrill is dat je geen boter of olie gebruikt. Zo is gourmetten niet alleen gezellig, maar ook een stuk gezonder dan bij een gewone grillplaat. De temperatuur stel je traploos in met de draaiknop. Zo zet je 'm laag voor groenten en vis en juist hoog wanneer je varkenshaas dichtschroeit.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • 1 x Gourmetstel
  • 8 x Raclette pannetjes
  • 8 x Spatels

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • 1 x Gourmetstel
  • 8 x Raclette pannetjes
  • 8 x Spatels

Belangrijkste eigenschappen

Aantal personen
8
Uitneembare bakplaten
Nee
Meegeleverde platen
Steen

Aanbevolen combinatie

Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830
Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830
Inbegrepen accessoires
Stekkerdoos
Stekkerdoos
Kies alternatief
Keukenmes
Keukenmes
Kies alternatief
Snijplank
Snijplank
Kies alternatief
0% korting
op de accessoires op het accessoire
200,96 200,96
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch product, het is een all-in-one!

    Hanne Lenaerts | 28 december 2017 | In de variant: Grillplaat

    • De temperatuur is goed regelbaar
    • De gril geeft een extra smaak aan je vlees
    • Makkelijk te reinigen!
    • Groot

    Het gourmet-stel is enorm gemakkelijk om te gebruiken. Je kan het makkelijk reinigen en de temperatuur is goed regelbaar!

    Hanne Lenaerts | 28 december 2017 | In de variant: Grillplaat
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    absoluut geen spijt van

    L uit de Bulten | 28 februari 2015 | In de variant: Grillplaat

    • ruime bakplaat
    • temperatuurregelaar
    • na het eten in 3 minuten schoon

    Het is een zeer fijne en royale bakplaat. Ook de pannetjes zijn qua vorm erg prettig in gebruik. De ovale of driehoekige pannetjes van andere gourmetsets ervaren wij zelf als veel minder gebruiksvriendelijk.

    L uit de Bulten | 28 februari 2015 | In de variant: Grillplaat
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch

    Theo | 11 januari 2015 | In de variant: Steengrill

    • heel gemakkelijk in gebruik
    • onderhoud

    Aangenaam samenzijn. Steen gemakkelijk te onderhouden. Geen rookontwikkeling. Aanbevolen voor zowel in huis als in de tuin.

    Theo | 11 januari 2015 | In de variant: Steengrill
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Verhouding kwaliteit en prijs is dit apparaat een aanrader.
    • Gril plaat warmt snel op.
    • Makkelijk schoon te maken
    • Pannetjes onderin . Verwarmt langzaam

    Met de Paasdagen, na jaren weer eens met 6 personen gegourmet en lekker grillen. Het apparaat beviel prima..

    Jacqueline Dijkstra | 5 april 2018 | In de variant: Grillplaat
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Meer dan zijn geld waard!
    • Snelwarm
    • Makkelijk schoon te maken
    • Plakt niet

    Fijne bakplaat, bakt snel en makkelijk schoon te maken.

    Burry | 16 december 2018 | In de variant: Grillplaat
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Prima apparaat
    • Lengte bakpaat
    • Warmte bakplaat
    • Makkelijk reinigen
    • Ij
    • Raketten niet warm genoeg

    Het voldoet aan de beloftes die ze bij de informatie van de plaat schrijven.

    Lya Reijenga | 31 december 2018 | In de variant: Grillplaat
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    een aanrader
    • regelbaar
    • omkeerbare plaat
    • makkelijk te reinigen
    • pannetjes zeer handig om kaas mee op te warmen
    • pannetjes moeilijk bereikbaar voor mensen die haaks op het toestel zitten

    Toestel geeft bevredigend resultaat, zowel op het regelbaar bakken en makkelijk reiningen. Voor 6 personen zeker groot genoeg. (niet getest met 8)

    Paul Van Der Goten | 29 december 2017 | In de variant: Grillplaat
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Waar voor je geld
    • Grootte
    • Warmte regelaar
    • Prijskwaliteit
    • Lage pannetjes

    Een geweldig product dat doet wat het moet doen, de "plug in play". Met maar liefst 8 plekken is het niet geschikt voor alleen maar een gezellig avondje samen, of een avondje met de kinderen, maar je vrienden en familie kunnen dus ook meedoen. Zeker omdat er een combi is van een grillplaat en een "pannetjesplaat". Het enige wat ik iets minder vind zijn de lage pannetjes, van mij hadden ze iets meer diepte mogen krijgen.

    Frank Visser | 26 december 2018 | In de variant: Grillplaat
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aan te raden voor sfeer en gezelligheid te creëren.
    • Zeer warme steenplaat en bakt het vlees goed.
    • Raclette warmt ook zeer snel.
    • Geen rook of zware geuren in huis.
    • Makkelijk schoon te maken.

    Zeer tevreden, vlees en groenten hadden door de steenplaat een lekker smaakje. Voor 6 personen was dit goed te doen. Het draait allemaal om de gezelligheid bij het gebruik van dit product.

    Samia Fares | 6 januari 2021 | In de variant: Steengrill
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gebruiksvriendelijk
    • Makkelijk te reinigen
    • Steen blijft lang warm
    • Houten spateltjes bijgeleverd

    Makkelijk in onderhoud

    Nath Greniers | 4 december 2020 | In de variant: Steengrill

Specificaties

Product

Artikelnummer
496893
Fabrikantcode
01.162830.01.001
Merk
Princess
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Eigenschappen

Soort grill
Gourmetstel, Steengrill
Aantal personen
8
Uitneembare bakplaten
Nee
Aantal standen
5
Antiaanbaklaag gourmetstellen
Ja, bakplaat, Ja, pannetjes
Vorm
Rechthoekig
Instelbare temperatuur
Ja
Temperatuurlampje
Ja
Vaatwasmachinebestendig
Nee
Meegeleverde platen
Steen

Fysieke eigenschappen

Vermogen
1300 W
Materiaal
Metaal
Diepte
24,2 cm
Hoogte
14 cm
Breedte
56,2 cm
Kleur
Zwart

Dit wordt 'm

Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830
Princess Raclette 8 Stone Grill Party 162830
In de variant: Steengrill
45,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen