The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588

In de variant

Grillplaat
Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588
Tefal 3-in-1 gourmetstel RE45A8
73,99
Op voorraad
73,99
Op voorraad


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Aantal personen
10
Uitneembare bakplaten
Ja
Meegeleverde platen
Geribbeld

Plus- en minpunten

Volgens onze Gourmetstelspecialist
  • De Thermo-Spot kleurt effen rood wanneer de grillplaat klaar is voor gebruik.
  • Je gebruikt het gourmetstel met 10 personen tegelijk.
  • Dankzij de antiaanbaklaag gebruik je minder vet en reinig je de plaat en pannetjes gemakkelijk.
  • Het gourmetstel beschikt maar over één temperatuurstand.
Productspecialist Gourmetstellen

Omschrijving

Je gebruikt de Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 om met 10 personen te grillen en racletten. Je bereidt verschillende ingrediënten tegelijkertijd. Zo schroei je een biefstukje dicht terwijl je in het pannetje een lekkere kaaspannenkoek bakt. Dankzij de Thermo-Spot weet je precies wanneer de grillplaat klaar is voor gebruik. De stip kleurt namelijk effen rood wanneer de plaat op temperatuur is. Door de antiaanbaklaag gebruik je minder boter of olie en maak je de plaat en pannetjes eenvoudig schoon.

Je gebruikt de Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 om met 10 personen te grillen en racletten. Je bereidt verschillende ingrediënten tegelijkertijd. Zo schroei je een biefstukje dicht terwijl je in het pannetje een lekkere kaaspannenkoek bakt. Dankzij de Thermo-Spot weet je precies wanneer de grillplaat klaar is voor gebruik. De stip kleurt namelijk effen rood wanneer de plaat op temperatuur is. Door de antiaanbaklaag gebruik je minder boter of olie en maak je de plaat en pannetjes eenvoudig schoon.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (5,63 MB)
  • Onderstel
  • Verwijderbare grillplaat
  • Raclette pannetjes 10x

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (5,63 MB)
  • Onderstel
  • Verwijderbare grillplaat
  • Raclette pannetjes 10x

Belangrijkste eigenschappen

Aantal personen
10
Uitneembare bakplaten
Ja
Meegeleverde platen
Geribbeld

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Grootte kookoppervlak
8,2
Gebruiksgemak
8,9
Grillresultaat
8,9

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

4.5 / 5 sterren
9,3/10

heel fijn gourmetstel

  • erg goede anti-aanbaklaag
  • goede bakjes
  • grill plaat wel wat smal voor 10 personen

mooie vormgeving en makkelijk van alle kant erbij kunnen. goede anti-aanbaklaag en mooie vorm en diepte van de pannetjes. heel goed en makkelijk schoon te maken. het gril oppervlak lijkt op de foto groter maar is in werkelijkheid wat aan de smalle kant voor 10 personen

  • R.c kinnegen
  • 7 maart 2017
  • In de variant: Grillplaat
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Mooi en goed product. max. 8 personen

  • Snel warm/heet
  • Stevig
  • Voor 10 personen? Eerder maximaal. 8

Mooi en degelijk product. Wordt goed heet en is gemakkelijk schoon te maken. Absoluut aanrader. Met 10 personen zie ik niet gebeuren. 8 is het maximale zonder ruzie; -)

  • Marcel maat
  • 2 juli 2016
  • In de variant: Grillplaat
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Top apparaat. Zowel boven als onder.

  • Zeer fijne grillplaat
  • Ook onder worden de pannetjes goed watm
  • Niet geschikt voor 10 personen

Al een paar keer had ik een princess of soortgelijk gourmet apparaat van rond de 25 a 35 euro gekocht. Steeds weer met hetzelfde knelpunt. De grillplaat werkt, maar de onderkant wordt niet goed warm). Met dit apparaat is dat verleden tijd. En ook de grillplaat zorgt voor veel lekkerder vlees. Aandachtspunt is de grootte. Dit apparaat is prima geschikt voor 5 personen. Maar met 10 wordt het veel te krap.

  • Jorien
  • 4 februari 2018
  • In de variant: Grillplaat
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Prima aankoop voor gezin of met feestje

  • Handige 10 persoons; goed voor kinderfeestje met 10, maar ook prima met eigen gezin.
  • Prima voor vleesjes bovenop grillplaat (handige anti-aanbaklaag), omeletje onder in pannetje
  • Pannetjes onder niet zo geschikt voor pannekoekje of vlees, is gemaakt voor raclette dus lagere temperatuur

Makkelijk in gebruik

  • Marga
  • 17 juli 2017
  • In de variant: Grillplaat
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Prima gourmetstel, niet voor 10 personen.

  • goede temperatuur, geen verbranding op de plaat.
  • bakplaat mag in vaatwasser
  • de ruimte waar de pannetjes moeten is wat klein.

De woonkamer stond niet blauw, dat was erg prettig!Temperatuur bleef goed. Het toestel is erg licht! Prettig.

  • Kleinveld
  • 6 december 2016
  • In de variant: Grillplaat
4 / 5 sterren
8,0/10

great

  • top
  • mega

Met 8 pers top met eten

  • John van leerdam
  • 9 oktober 2017
  • In de variant: Grillplaat
5 / 5 sterren
10/10

Top apparaat !!

Afgelopen kerstdagen op beide dagen gebruikt. Was een prima ervaring.

  • Ronald van der mark
  • 27 december 2019
  • In de variant: Grillplaat
5 / 5 sterren
10/10

Goede aankoop

lekker groot en omdat er ik 2 heb gekocht kunnen met veel familie of vrienden aan tafel zitten. Makkelijk schoonmaken en een strak design.

  • Monika sutter
  • 24 maart 2018
  • In de variant: Grillplaat
4 / 5 sterren
8,0/10

Snel en gelijk warm, gemakkelijk schoon te maken!

  • Snel warm
  • Anti-aanbak is geweldig! Heel gemakkelijk schoon te maken
  • Grootte van het grilloppervlak vind ik vrij klein voor 10 personen

Eindelijk kunnen gourmetten met 10pers die een eigen pannetje hebben. Alleen valt de plaat oppervlakte tegen vind ik. Het is niet iets te weinig voor 10 pers. Verder ben ik echt zéér tevreden en is het en echte aanrader!

  • Hanaa aoudair
  • 29 juni 2016
  • In de variant: Grillplaat
5 / 5 sterren
10/10

Helemaal super voor een gezellig avondje tafelen!

  • Zeer goede bakplaat met thermospot
  • Snel op temperatuur
  • Geen houten spatels meegeleverd

Altijd een tefal gourmetset gehad. De kwaliteit is goed en vertrouwd. Stevige bakplaat, fijne pannetjes met goede anti aanbaklaag. Doordat de set smal en lang is, kan deze goed in midden van de tafel en kan aan alle zijde van de plaat gegeten worden, zo kan iedereen goed bij de plaat. Door middel van de thermospot is het goed te zien als de plaat warm is. Kortom, wij zijn zeer tevreden. Wel jammer dat er geen houten spateltjes zijn meegeleverd, gelukkig hadden we nog spatels van de vorige set.

  • Karin kalkhoven
  • 8 maart 2016
  • In de variant: Grillplaat
4.5 / 5 sterren
9,3/10

heel fijn gourmetstel

  • erg goede anti-aanbaklaag
  • goede bakjes
  • snel warm
  • grill plaat wel wat smal voor 10 personen

mooie vormgeving en makkelijk van alle kant erbij kunnen. goede anti-aanbaklaag en mooie vorm en diepte van de pannetjes.
heel goed en makkelijk schoon te maken. het gril oppervlak lijkt op de foto groter maar is in werkelijkheid wat aan de smalle kant voor 10 personen

  • R.c kinnegen
  • 7 maart 2017
  • In de variant: Grillplaat
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Mooi en goed product. max. 8 personen

  • Snel warm/heet
  • Stevig
  • Voor 10 personen? Eerder maximaal. 8

Mooi en degelijk product. Wordt goed heet en is gemakkelijk schoon te maken. Absoluut aanrader. Met 10 personen zie ik niet gebeuren. 8 is het maximale zonder ruzie; -)

  • Marcel maat
  • 2 juli 2016
  • In de variant: Grillplaat
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Top apparaat. Zowel boven als onder.

  • Zeer fijne grillplaat
  • Ook onder worden de pannetjes goed watm
  • Niet geschikt voor 10 personen

Al een paar keer had ik een princess of soortgelijk gourmet apparaat van rond de 25 a 35 euro gekocht. Steeds weer met hetzelfde knelpunt. De grillplaat werkt, maar de onderkant wordt niet goed warm).

Met dit apparaat is dat verleden tijd. En ook de grillplaat zorgt voor veel lekkerder vlees.

Aandachtspunt is de grootte. Dit apparaat is prima geschikt voor 5 personen. Maar met 10 wordt het veel te krap.

  • Jorien
  • 4 februari 2018
  • In de variant: Grillplaat

Tefal: tot € 30,- cashback

Tefal: tot € 30,- cashback
Wanneer je tussen 28 oktober 2021 en 31 december 2021 de Tefal Gourmet 10 Inox &...
Wanneer je tussen 28 oktober 2021 en 31 december 2021 de Tefal Gourmet 10 Inox & Design RE4588 aanschaft, ontvang je tot € 30,- cashback van Tefal. Je meldt je product uiterlijk 14 januari 2022 aan om gebruik te maken van de promotie van Tefal. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
515413
Fabrikantcode
RE4588
Merk
Tefal
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Eigenschappen

Soort grill
Gourmetstel
Aantal personen
10
Uitneembare bakplaten