The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bosch MES25A0

Variant: Wit
Kleur:
Wit
129,95
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen
129,95
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen



Productinformatie

Beknopte specificaties

Inhoud
1,25 l

Plus- en minpunten

Volgens onze Juicerspecialist
  • Dankzij de grote vulopening heb je van tevoren minder snijwerk.
  • Met het meegeleverde borsteltje maak je de zeef eenvoudig schoon.
  • Dankzij de schuimafscheider ligt er geen laagje schuim op jouw sapje.
  • Er zit geen schenkstop op de juicer, waardoor al het sap er gelijk uitkomt en de juicer soms nadruppelt op jouw aanrecht.
Productspecialist Juicers

Omschrijving

Met de Bosch MES25A0 heb je geen smoes meer om je dagelijkse portie fruit niet binnen te krijgen. Het reservoir kan namelijk 2 liter pulp aan waardoor je in 1 keer veel sap maakt. Dit sap vang je op in het 1,25 liter sapreservoir waarna je het gemakkelijk uitschenkt. Het geperste sap is schuimvrij, dankzij de schuimafscheider. Heb je genoeg vitaminen binnen, maar te veel sap over? Bewaar dit met het deksel in de koelkast zodat je er de volgende dag ook nog van geniet.

Met de Bosch MES25A0 heb je geen smoes meer om je dagelijkse portie fruit niet binnen te krijgen. Het reservoir kan namelijk 2 liter pulp aan waardoor je in 1 keer veel sap maakt. Dit sap vang je op in het 1,25 liter sapreservoir waarna je het gemakkelijk uitschenkt. Het geperste sap is schuimvrij, dankzij de schuimafscheider. Heb je genoeg vitaminen binnen, maar te veel sap over? Bewaar dit met het deksel in de koelkast zodat je er de volgende dag ook nog van geniet.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (4,21 MB)
  • Sapkan (1,2 liter)
  • Reinigingsborstel

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (4,21 MB)
  • Sapkan (1,2 liter)
  • Reinigingsborstel

Beknopte specificaties

Inhoud
1,25 l

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Prestaties
9,0
Reiniging
7,8
Gebruikersgemak
9,2
Vormgeving
9,0

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Met mijn Bosch geperst zo snel mijn dorst gelest

  • Snel

Mooi snel

  • Ronda redjomoestari
  • 22 april 2016
  • Kleur: Wit
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Heerlijk en makkelijk

  • Werkt super snel
  • gemakkelijk in gebruik

Bijna alles kan in de afwasmachine. Alleen het mes moet even met de hand, maar als je hem direct afspoelt is ook eigenlijk al voldoende.

  • Mandy berendts
  • 6 oktober 2015
  • Kleur: Wit
5 / 5 sterren
9,5/10

Op alle fronten een aanrader

  • Vormgeving
  • Sap opbrengst

Haalt hoog sap rendement uit het te verwerken groente en fruit. Heb geen ervaring met andere sapcentrifuges maar deze vind ik een aanrader.

  • M.h. van der schuur
  • 6 februari 2016
  • Kleur: Blauw
4.5 / 5 sterren
8,5/10

bevalt goed

  • super snel en effectief
  • veel sap
  • pakt hem niet zo snel voor een glaasje sap teveel werk op het weer te reinigen

bevalt erg goed , heb hem ook inmiddels kado gedaan aan familie lid. Binnenkort gaan ik hem weer kado doen aan een ander.

  • Bolly
  • 23 januari 2018
  • Kleur: Blauw
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Aanrader

  • Haalt het maximale sap uit de groenten en fruit
  • Er zit geen greintje pulp of wat dan ook bij het sap

Ik ben erg blij met deze aankoop, alle onderdelen kan je makkelijk afspoelen onder de kraan, haalt veel sap uit de groenten en fruit, kortom een fantastische aankoop!

  • Annelies verhoeven
  • 23 februari 2016
  • Kleur: Wit
5 / 5 sterren
9,5/10

Worth buying

  • Easy to use
  • Very effective motor

A step for a healthy diet in a most convenient way. Recommended to everyone.

  • Samiksha dwivedi
  • 2 januari 2017
  • Kleur: Wit
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Voldoet prima!

  • Makkelijk schoon te maken
  • Vrij stil

Goed apparaat voor je dagelijkse dosis groeten en fruitsap

  • Sandy snoeren
  • 24 november 2015
  • Kleur: Wit
3.5 / 5 sterren
6,5/10

lekker sapje, veel schoonmaakwerk

  • Veel schoonmaakwerk

Bevalt prima, alleen is het bijzonder veel schoonmaakwerk als je 1 sapje wilt maken...

  • Thomas
  • 19 juli 2016
  • Kleur: Blauw
4 / 5 sterren
8,0/10

Is aan te raden

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Goede prestatie, je hebt lekker sap.
  • Groot als je niet veel sap nodig hebt. Goed voor grotere hoeveelheden te maken.

Goede sapcentrifuge, goed dat er een bakje apart is voor het schuim maar nie al het schuim word opgevangen. Gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

  • Lynn saelens
  • 30 november 2016
  • Kleur: Blauw
4 / 5 sterren
7,5/10

Gemakkelijk gezonde en lekkere sap maken

  • Je kan veel sap maken
  • Gemakkelijk te gebruiken

Mooi design, gemakkelijk te gebruiken. Maak dagelijks sap, maar altyd belangrijk alles te reinigen en dat neemt soms wat tijd in beslag. Alhoewel de meeste stukken kunnen in de vaatwas, maar ik spoel en reinig onmiddellijk na gebruik.

  • Fabienne de decker
  • 21 februari 2020
  • Kleur: Wit
5 / 5 sterren
10/10

Met mijn Bosch geperst zo snel mijn dorst gelest

  • Snel

Mooi snel

  • Ronda redjomoestari
  • 22 april 2016
  • Kleur: Wit
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Heerlijk en makkelijk

  • Werkt super snel
  • gemakkelijk in gebruik
  • makkelijk schoonmaken

Bijna alles kan in de afwasmachine.
Alleen het mes moet even met de hand, maar als je hem direct afspoelt is ook eigenlijk al voldoende.

  • Mandy berendts
  • 6 oktober 2015
  • Kleur: Wit
5 / 5 sterren
9,5/10

Op alle fronten een aanrader

  • Vormgeving
  • Sap opbrengst
  • Zuignappen

Haalt hoog sap rendement uit het te verwerken groente en fruit. Heb geen ervaring met andere sapcentrifuges maar deze vind ik een aanrader.

  • M.h. van der schuur
  • 6 februari 2016
  • Kleur: Blauw

Specificaties

Product

Artikelnummer
522702
Fabrikantcode
MES25A0
Merk
Bosch
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Type juicer
Sapcentrifuge
Diepte
31 cm
Breedte
31 cm
Hoogte
18 cm
Gewicht
5 kg
BPA-vrij
Ja
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Mat
Kleur
Wit
Sapreservoir meegeleverd
Ja
Maataanduiding
Nee
Inhoud: max aantal glazen
3 à 4 glazen