The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Emporia Pure Senioren Telefoon

58,99
Voordelige Tweedekans van 51,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Klein
Snelheidsklasse
Matig
Beeldscherm kwaliteit
Matig
Totale opslagcapaciteit
0,004 GB
Draadloos opladen
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Mobiele telefoonspecialist
  • Vlotte bediening dankzij het toetsenbord met extra grote, verlichte toetsen die iets verhoogd zijn.
  • Via de noodknop kunnen tot 5 noodoproepcontacten worden bereikt.
  • Dankzij de meegeleverde bureaulader heb je altijd een vaste plek om de telefoon op te laden.
  • Er is geen camera ingebouwd.
Productspecialist Mobiele telefoons

Omschrijving

De Emporia Pure Zwart, dat is puur gebruiksgemak in een herkenbare vorm. Het klassieke emporia-design is in een modern jasje gestoken, met een duidelijk kleurendisplay, ingebouwde zaklamp en een alarm. De toetsen zijn extra groot en iets verhoogd, zodat je berichten en telefoonnummers altijd vlot intikt. Bovendien zijn ze verlicht zodat ook in het duister de juiste toetsen makkelijk te vinden zijn. De Emporia Pure staat daarnaast garant voor een veilig gevoel. Met een druk op de noodknop worden automatisch 5 vooraf ingestelde contacten na elkaar opgebeld en noodoproep-SMS'jes verzonden.

De Emporia Pure Zwart, dat is puur gebruiksgemak in een herkenbare vorm. Het klassieke emporia-design is in een modern jasje gestoken, met een duidelijk kleurendisplay, ingebouwde zaklamp en een alarm. De toetsen zijn extra groot en iets verhoogd, zodat je berichten en telefoonnummers altijd vlot intikt. Bovendien zijn ze verlicht zodat ook in het duister de juiste toetsen makkelijk te vinden zijn. De Emporia Pure staat daarnaast garant voor een veilig gevoel. Met een druk op de noodknop worden automatisch 5 vooraf ingestelde contacten na elkaar opgebeld en noodoproep-SMS'jes verzonden.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Formaat mobiele telefoon
Klein
Snelheidsklasse
Matig
Beeldscherm kwaliteit
Matig
Totale opslagcapaciteit
0,004 GB
Draadloos opladen
Nee


Kom langs in één van onze winkels, ook op afspraak

  • Bekijk nog veel meer mobiele telefoons in onze winkels
  • Laat je adviseren door een specialist
  • We hebben winkels in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Zaventem

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Overzichtelijke gsm voor senioren

    Bart Waumans | 23 mei 2016

    • bediening van toetsen
    • eenvoud van menu
    • duidelijkheid van scherm
    • beltonen beperkt
    • instellen geluid wat omslachtig

    toestel gekocht voor m'n vader van 76. Het is z'n eerste gsm en na een introductie van een half uurtje is hij er goed mee weg.
    vlotte levering van CoolBlue

    Bart Waumans | 23 mei 2016
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Handig!

    Evi De Smet | 13 september 2015

    • grote knoppen
    • groot lettertype
    • luide beltoon

    Deze seniorentelefoon kocht ik voor mijn opa van 87 jaar. Hij was er onmiddellijk met weg én vond het handig da hij alles kon lezen zonder zijn bril op te zetten. Ook de lader waarop je de gsm kan rechtzetten vindt hij super, zo ziet hij hem altijd staan.

    Evi De Smet | 13 september 2015
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een must voor elke senior

    Luc D'hooge | 16 januari 2017

    • Gebruiksgemak
    • overzichtelijke menu's
    • noodknop
    • bureellader

    Ik kocht deze GSM voor mijn 87-jarige vader. Ik heb de GSM een uurtje in handen gehad, de noodnummer geprogrammeerd en ondertussen een handleiding geschreven waar ik hem klik voor klik alle procedures uitleg. Na dat hij deze had bekeken en even getest had, bleek dat hij de handleiding niet nodig had. De Menu's hebben een dergelijk gebruiksvriendelijke en logische gang, dat hij de volgende stappen bijna zelf kan voorspellen en terugvinden. Superproduct voor senioren... top
    Groetjes
    Luc

    Luc D'hooge | 16 januari 2017
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Aanrader voor de oudere telefoongebruiker!!
    • Eenvoudig
    • Duidelijk
    • Zeer begrijpelijk in gebruik

    Voor de oudere telefoon gebruiker is deze telefoon zeer handig in gebruik. Eenvoudige bediening in combinatie met een duidelijk display en grote toetsen. 1 knop met max 5 favorieten nummers voor noodgevallen geeft rust voor gebruiker en familie.

    Dirk van Meijeren | 15 mei 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super fijn toestel

    Heb dit toestel op aanraden van service medewerker kpn, na diverse toestellen te hebben bekeken, aangeschaft voor mijn vader die in een verzorgingstehuis zit. Kreeg het toestel heel snel geleverd en ben begonnen met alles in orde te maken. Duidelijke uitleg was meegeleverd bij het toestel. Mijn vader heeft stijve vingers en kan niet goed uit de voeten met een modern smart phone toestel en dit is echt de ideale oplossing. Heb de letters op het allergrootst kunnen zetten en de beltoon staat op het uiterste en nu is hij zo blij dat hij contact kan maken met de buitenwereld en daar doe je het voor mede te danken aan dit senioren vriendelijke toestel

    Ruhl | 16 mei 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    voortreffelijk
    • goed verlicht
    • goed leesbaar
    • oma duwt soms op de toetsen aan de zijkant terwijl ze het toestel vasthoud

    een goed toestelletje voor oudere personen

    Rita Wackenier | 19 februari 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    een echte aanrader voor senioren
    • grote toetsen
    • gebruiksvriendelijk
    • groot lettertype
    • geen

    Het is en zeer gebruiksvriendelijk toestel ook wanneer je geen ervaring hebt in het gsm gebruik. Na een korte aanpassingsperiode
    was ik het al snel gewoon om met dit toestel te werken.

    Petra Schrey | 21 februari 2016
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfect toestel
    • Zeer grote toestel die een senior makkelijk kan zien.
    • Gemakkelijk om bejaarden het aan leren hoe ze de gsm moeten gebruiken
    • Gewoon ideaal voor ouderen mensen. Voelen zich veiliger als ze weggaan en alsnog bij nood op iemand beroep kunnen doen
    • Lekker groot zodat een oudere persoon die minder gevoel in zijn handen heeft hem alsnog kan vasthouden
    • De toets voor de noodoproepen zou op een andere plaats moeten staan. Nu staat hij in de omgeving wanneer je het toestel gewoon in je handen hebt

    Toestel aan te raden met alleen de noodzakelijke functies.

    Rutger Aertgeerts | 26 september 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Geweldig
    • grote toetsen
    • grote letters
    • oplaadpunt
    • normale prijs

    Het gaat mij niet zozeer om het toestel , die is goed voor deze prijs.
    het gaat mij meer om de service van Coolbleu die vindt ik geweldig zoals ik behandelt ben. ik had eerst een ander toestel besteld wat het niet deed,dat heb ik geretourneerd en voor dat ik het wist was mijn geld alweer terug gestort .( DAT VINDT IK NOG EENS SERVICE)
    en plus punten. toen heb ik gelijk de Emporia Pure telefoon besteld , en daar is niks mis mee !!!!!!!

    J.F. de Winter | 6 november 2015
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Ideaal voor ouderen!
    • grote toetsen
    • leesbaar scherm
    • handig in de hand
    • moeilijk met de menu-knop opzij

    Ik heb nogal dikke vingers en slechter wordende ogen.
    Het beeldscherm is perfect voor mij om alles te lezen en de toetsen zijn perfect aangepast aan de dikte van mijn vingers.

    Liesbeth Vermeiren | 16 februari 2016

Verzeker je Mobiele telefoon

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Emporia Pure Senioren Telefoon

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Waterschade
  • Diefstal (Optioneel)

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Mobiele apparatuurverzekering exclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (22,90 per jaar) 22,90
  • 2 jaar vooruitbetalen (22,95 per jaar) 45,90

ERGO Mobiele apparatuurverzekering inclusief diefstal

  • 1 jaar vooruitbetalen (29,90 per jaar) 29,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 20% (diefstal)