The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Bosch PFS 5000 E

199,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Soort verfspuitsysteem
HVLP
Geschikt voor lak & beits
Ja
Geschikt voor latex / muurverf
Ja
Maximale spuitsnelheid
0,3 l/m
Aanzuiging uit verfpot
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze verfspuitspecialist
  • Geschikt voor zowel hout- als muurverf zodat je menig oppervlak te lijf gaat.
  • Het draagbare systeem met schouderriem zorgt voor veel bewegingsvrijheid.
  • Ruim 1.000 milliliter reservoir zodat je tot 10 vierkante meter kunt schilderen.
  • Het schoonhouden, hoe makkelijk het ook gemaakt wordt, blijft een lastig klusje bij systemen als dit.
Productspecialist verfspuiten

Omschrijving

Voor het grovere en het grotere verfspuitwerk pak je de Bosch PFS 5000 E. Dit 1.200 watt spuitsysteem is uitgerust met ALLPaint-technologie wat zorgt voor het eenvoudig spuiten van alle verfsoorten zonder verdunning. Dankzij het 1.000 milliliter reservoir met SDS-sluiting (waarvan er 2 worden meegeleverd) en de 4 meter lange toevoerslang ga je met hoge snelheid grote vlakken te lijf. Hierbij zorgt de ConstantFeed voor een gelijkmatige afgifte van de verf voor een egaal resultaat. De Bosch PFS 5000 E schakel je overigens met de hand of - heel handig - met de voet in of uit. De toevoer stel je overigens traploos in zodat ieder oppervlak en iedere verfsoort op de juiste manier behandeld wordt.

Voor het grovere en het grotere verfspuitwerk pak je de Bosch PFS 5000 E. Dit 1.200 watt spuitsysteem is uitgerust met ALLPaint-technologie wat zorgt voor het eenvoudig spuiten van alle verfsoorten zonder verdunning. Dankzij het 1.000 milliliter reservoir met SDS-sluiting (waarvan er 2 worden meegeleverd) en de 4 meter lange toevoerslang ga je met hoge snelheid grote vlakken te lijf. Hierbij zorgt de ConstantFeed voor een gelijkmatige afgifte van de verf voor een egaal resultaat. De Bosch PFS 5000 E schakel je overigens met de hand of - heel handig - met de voet in of uit. De toevoer stel je overigens traploos in zodat ieder oppervlak en iedere verfsoort op de juiste manier behandeld wordt.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Mondstuk voor lakverf (zwart)
  • Mondstuk voor lazuurverf (grijs)
  • Mondstuk voor muurverf (wit)
  • Verffilter
  • Reinigingsborstel
  • 1.000 ml verfcontainer met deksel (2x)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Mondstuk voor lakverf (zwart)
  • Mondstuk voor lazuurverf (grijs)
  • Mondstuk voor muurverf (wit)
  • Verffilter
  • Reinigingsborstel
  • 1.000 ml verfcontainer met deksel (2x)

Belangrijkste eigenschappen

Soort verfspuitsysteem
HVLP
Geschikt voor lak & beits
Ja
Geschikt voor latex / muurverf
Ja
Maximale spuitsnelheid
0,3 l/m
Aanzuiging uit verfpot
Nee


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geschikt voor grote klussen met watergedragen verf

    Erik Huybregts | 4 december 2018

    • Mooi resultaat
    • Eenvoudig in gebruik
    • Veel afplakwerk
    • Veel schoonmaakwerk

    Heel mooi resultaat. Heb hem gebruikt om muren en plafond te witten.
    Wel alles maar dan ook alles goed afplakken/afdekken ....inclusief jezelf en de spuit zelf.... Scheelt een hoop knoeierij en opruimwerk achteraf. En stucloper neerleggen is ook een goed idee. Tussendoor regelmatig de nozzle even schoonvegen anders hoopt verf zich op en krijg je spetters.
    Het schoonmaken achteraf kost je ongeveer 45 minuten. Watergedragen verf: 3 flinke emmers water van te voren klaarzetten en de spuit zover mogelijk uit elkaar draaien en dan in stappen in de emmers water schoonmaken. Bij terpentine gedragen verf lijkt me het schoonmaken een helse klus dus daar ga ik me niet aan wagen.

    Erik Huybregts | 4 december 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ideaal ..doen..

    Mari Schuyers | 5 oktober 2018

    • Snel klaar met verven/witte vd b.v plafonds muren
    • Makelijk in gebruik
    • Veel.minder verf nodig als normaal zonder apparaat
    • Maakt best wel een herrie

    Ideaal ..gebruikt bij grote schoonmaak van ons huis..dus muren plafond ermee gedaan ..alleen je hebt meer werk om alles af te plakken dan het spuiten..ik raad het u aan

    Mari Schuyers | 5 oktober 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    topproduct en zoals gewoonlijk snelle levering door coolblue

    Paul Winters | 8 februari 2017

    • gemakkelijk in te stellen
    • eenvoudig te reinigen

    ik heb deze week een werk dat ik al jaren uitstel geklaard in minder dan een half uur, nl een schutting verven
    geen gedoe gewoon spuiten 12 vierkante meter in minder dan 10 min, en met opstellen en daarna reinigen dus een half uurtje , een zeer tevreden klant

    Paul Winters | 8 februari 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Prima apparaat voor wat grotere klussen,
    • Makkelijk te gebruiken
    • Snel werken
    • Goed resultaat
    • Werkslang is lang genoeg.
    • Geluid valt mee,( stofzuiger)
    • Vraagt aandacht om hem schoon te maken.

    We hebben een schuur gespoten. Dit ging snel en goed. Verf werd gelijkmatig verdeeld, je moet wel afplakken, maar je kunt er redelijk gericht mee werken.

    A Bouwmeester | 15 augustus 2020
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Heel goed
    • Snel grote objecten verven
    • Schoonmaken

    Goeie machine, ook zonder ervaring kan je er prima mee werken.

    Bert Hut Hut | 28 juli 2015
  • 3.5 / 5 sterren
    7,2/10
    Aanrader, niet duur voor prijs/kwaliteit verhouding.
    • Eenvoudig in gebruik
    • Doet wat hij moet doen
    • Veroorzaakt niet veel stof/nevel
    • Maakt veel lawaai

    Geeft perfect resultaat, ook in moeilijk bereikbare hoeken.

    W de Bruijn | 24 januari 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Prima verfspuit voor een schappelijke prijs
    • Goed prijs/kwaliteit verhouding
    • Makkelijk in gebruik
    • 2 verfbekers
    • Geschikt voor alle verven
    • Na gebruik goed schoonmaken

    Volledig uitgerust en makkelijk in het gebruik.

    Henk Selier | 3 maart 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Blij met dit apparaat.

    Perfect om radiatoren en deuren te spuiten. Wel rondom even afplakken ook al valt het stuiven mee.

    Willem Tjepkema | 9 januari 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Prijs kwaliteit in prima verhouding

    Mooi apparaat en doet prima zijn werk

    Dominic van de Velde | 14 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    een echte must-have bij veel schilderwerk!
    • gelijkmatige dekking
    • zeer gebruiksvriendelijjk
    • makkelijk schoon te maken doordat je alles los kunt halen
    • verhoogt snelheid van werkzaamheden
    • lange werk slang, lang snoer.
    • geen schouderband
    • het vullen van het reservoir moet je even onder de knie krijgen

    Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, werkt goed en geeft een mooie gelijkmatige dekking bij het verven. Verder is hij goed schoon te maken doordat je alles goed kan los halen.

    Rosalie Beumer | 9 november 2016

Specificaties

Product

Artikelnummer
553323
Fabrikantcode
0603207200
Merk
Bosch
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom
Vermogen
1200 W
Aansluitspanning
230 V
Kabellengte
2 m

Eigenschappen

Telescopische sproeilans
Nee
Soort verfspuitsysteem
HVLP
Inclusief verfreservoir lak & beits
Ja
Inclusief verfreservoir latex / muurverf
Ja
Type verfreservoir lak & beits
Verfbeker
Reservoirinhoud lak & beits
1 l
Type verfreservoir latex / muurverf
Verfbeker
Reservoirinhoud latex / muurverf
1 l
Aanzuiging uit verfpot
Nee
Maximale spuitsnelheid
0,3 l/m
Geschikt voor grootte klus
Middelgrote klussen
Traploos instelbaar
Ja
Regelbare spuitsnelheid
Ja
Geschikt voor lak & beits
Ja
Geschikt voor latex / muurverf
Ja
Onverdund spuiten
Ja
Verdund spuiten
Ja
Soort turbine
Extern
Lengte luchtslang
4 m
Gewicht verfspuit
4,8 kg

Dit wordt 'm

199,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen