The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Domo DO1950S Grijs

156,99
Beperkte voorraad, bestel snel
156,99
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

Snijmachine geschikt voor
Brood, Kaas, Vleeswaren
Type mes meegeleverd
Gekarteld mes
Diameter mes
19 cm
Snijdikte
30 mm
Materiaal
Metaal

Plus- en minpunten

Volgens onze snijmachinespecialist
  • De snijdikte is precies en eenvoudig in te stellen tot 30 mm.
  • De machine is veilig voor kinderen dankzij de veiligheidsschakelaar.
  • De slede is afneembaar waardoor je de machine eenvoudig schoonmaakt.
  • Een glad mes voor fijne vleeswaren wordt niet meegeleverd.
Productspecialist snijmachines

Omschrijving

Met de Domo DO1950S Grijs is het niet meer nodig voorgesneden plakken kaas of worst te kopen. Met deze snijmachine snijd je zelf jouw broodbeleg in de gewenste dikte tot 30 millimeter. Deze snijdikte stel je zelf traploos in. Hierdoor geef je heel precies aan hoe dik of juist hoe dun je jouw snijwaren wilt hebben. De veiligheidsschakelaar op de machine zorgt ervoor dat je geen onnodig risico loopt.

Met de Domo DO1950S Grijs is het niet meer nodig voorgesneden plakken kaas of worst te kopen. Met deze snijmachine snijd je zelf jouw broodbeleg in de gewenste dikte tot 30 millimeter. Deze snijdikte stel je zelf traploos in. Hierdoor geef je heel precies aan hoe dik of juist hoe dun je jouw snijwaren wilt hebben. De veiligheidsschakelaar op de machine zorgt ervoor dat je geen onnodig risico loopt.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Beknopte specificaties

Snijmachine geschikt voor
Brood, Kaas, Vleeswaren
Type mes meegeleverd
Gekarteld mes
Diameter mes
19 cm
Snijdikte
30 mm
Materiaal
Metaal

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Snijprestaties
9,5
Vormgeving
9,0
Bedieningsgemak
9,2
Kwaliteit materiaal
9,4

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Eenvoudige te gebruiken snijmachine, goed product

  • Eenvoudige bediening
  • Dikte snijden instelbaar

We waren al langer bezig met zelf broodbakken, maar het snijden bleef lastig. Met deze machine is het een genot om de dunne sneetjes brood te eten. Aanrader.

  • Las
  • 19 januari 2020
5 / 5 sterren
10/10

Prima snijmachine

  • Makkelijk in het gebruik

Prima snijmachine

  • Ans
  • 18 maart 2018
5 / 5 sterren
9,5/10

Als je zelf brood bakt dan is dit een noodzakelijk apparaat

  • Geluidsniveau is laag
  • Vlijmscherp mes waar je brood , maar ook je blok super goed kan snijdenkaas
  • Je kunt machine niet inklappen dus neemt wel wat ruimte in

We waren positief verbaasd dat het snijden zo makkelijk gaat

  • Bert zandstra
  • 13 juni 2021
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Een top machine !

het machine snijdt super goed !

  • Ronny de coen
  • 17 februari 2021
4 / 5 sterren
7,5/10

Goed machientje op enkele verbeterpunten na.

  • Snijd vlot .
  • Machientje staat onder hoek .
  • Kinderbeveiliging klikt vast waardoor het machientje blijft draaien.

Buiten brood wordt er niet veel meer op gesneden. Mes staat iets dieper dan geleiding waardoor je soms vastloopt als halfweg met snijden bent.

  • David fierens
  • 15 juni 2017
5 / 5 sterren
10/10

goede keuze

  • veilig
  • perfect mes
  • geen

Zelf gebakken brood wordt perfect gesneden op de gewenste dikte.

  • Vergauwen dominique
  • 3 april 2017
5 / 5 sterren
10/10

Perfect om brood mee te snijden

  • Zeer goed om brood te snijden
  • licht en handig

Vers gebakken brood kan gesneden worden zonder dat je de boterhammen in stukken trekt. Ons vorig toestel van een ander merk en type kan niet tippen aan deze snijmachine.

  • Johan stalpaert
  • 2 februari 2021
5 / 5 sterren
10/10

De domo is een makkelijk werkbaar machine

  • grootte
  • snelheid
  • momenteel geen

makkelijk hanteerbaar en licht in gebruik

  • Dianne dobbelsteen
  • 2 augustus 2019
5 / 5 sterren
9,5/10

super machine!

Kan heel soepel het brood snijden (zelfs als het nog warm is) zonder al te veel kruimels.

  • Henny van neck
  • 24 april 2018
5 / 5 sterren
10/10

is heel goed van kwaliteit en gaat dus langer mee!

  • kwalitatief
  • gemakkelijk in gebruik
  • geen

heel handig in het gebruik en meer mogelijkeheden om te snijden in verschillende dikte ttz meer dan 15.

  • Lemmens elisabeth
  • 22 mei 2019
5 / 5 sterren
10/10

Eenvoudige te gebruiken snijmachine, goed product

  • Eenvoudige bediening
  • Dikte snijden instelbaar
  • Scherp mes

We waren al langer bezig met zelf broodbakken, maar het snijden bleef lastig. Met deze machine is het een genot om de dunne sneetjes brood te eten. Aanrader.

  • Las
  • 19 januari 2020
5 / 5 sterren
10/10

Prima snijmachine

  • Makkelijk in het gebruik

Prima snijmachine

  • Ans
  • 18 maart 2018
5 / 5 sterren
9,5/10

Als je zelf brood bakt dan is dit een noodzakelijk apparaat

  • Geluidsniveau is laag
  • Vlijmscherp mes waar je brood , maar ook je blok super goed kan snijdenkaas
  • Je kunt machine niet inklappen dus neemt wel wat ruimte in

We waren positief verbaasd dat het snijden zo makkelijk gaat

  • Bert zandstra
  • 13 juni 2021

Specificaties

Product

Artikelnummer
560617
Fabrikantcode
DO1950S
Merk
Domo
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Hoogte
28 cm
Diepte
39 cm
Breedte
31 cm
Gewicht
5,4 kg
Kleur
Grijs
Materiaal
Metaal
Type metaal
RVS
Afwerking
Glanzend

Gebruiksgemak

Vermogen
100 W
Snijmachine geschikt voor
Brood, Kaas, Vleeswaren
Aantal messen meegeleverd
1
Materiaal messen
RVS
Type mes meegeleverd
Gekarteld mes
Diameter mes
19 cm
Snijdikte
30 mm
Schuin of kantelbaar
Ja
Opvangschaal
Ja
Demonteerbaar messtuk
Ja
Afneembare slede
Nee
Vaatwasmachinebestendig messtuk
Nee
Veiligheidsschakelaar
Ja

Dit wordt 'm

Domo DO1950S Grijs
Domo DO1950S Grijs