The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Siemens CM636GBS1

In de uitvoering

Met gedeeltelijke zelfreiniging
Siemens CM636GBS1
Siemens CM676GBS1
Siemens CM676G0S6
979,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze ovenspecialist
  • De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt.
  • Je bedient de oven redelijk gemakkelijk dankzij middenklasse gebruiksgemak.
  • Warmt met een vermogen van 900 watt minder snel op dan vergelijkbare combi ovens.
Productspecialist ovens

Omschrijving

Als je dol bent op pizza's bakken, dan ben je bij de Siemens CM636GBS1 aan het juiste adres. Deze combi oven heeft een speciale pizzastand om jouw pizza's een heerlijke knapperige bodem te geven met een krokante kaaskorst. Naast deze speciale pizzastand heb je ook de functies grill, hetelucht, magnetron en boven-en onderwarmte tot je beschikking. Zo zit er altijd wel een systeem tussen dat perfect past bij het gerecht dat jij wilt klaarmaken. Ben je klaar met kokkerellen? De oven schakelt automatisch uit na de bereiding. Door de speciale coating aan de binnenzijde koeken vuil en etensresten niet aan, waardoor je deze met een doekje snel weer verwijdert.

Als je dol bent op pizza's bakken, dan ben je bij de Siemens CM636GBS1 aan het juiste adres. Deze combi oven heeft een speciale pizzastand om jouw pizza's een heerlijke knapperige bodem te geven met een krokante kaaskorst. Naast deze speciale pizzastand heb je ook de functies grill, hetelucht, magnetron en boven-en onderwarmte tot je beschikking. Zo zit er altijd wel een systeem tussen dat perfect past bij het gerecht dat jij wilt klaarmaken. Ben je klaar met kokkerellen? De oven schakelt automatisch uit na de bereiding. Door de speciale coating aan de binnenzijde koeken vuil en etensresten niet aan, waardoor je deze met een doekje snel weer verwijdert.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (960,43 KB)
  • Rooster
  • Braadslede
  • Installatiemateriaal

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (960,43 KB)
  • Rooster
  • Braadslede
  • Installatiemateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    klassebak

    Dirickx Hylke | 17 februari 2017 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

    • makkelijk te programmeren
    • geen draaiplateau
    • makkelijk te reinigen
    • kipprogramma: kip bakt aan
    • microgolf bediening programmeren als standaard sluit opwarmfunctie uit

    De bruikbare hoogte is beperkt. voor de rest werkt hij gelijkaardig aan mijn oude Siemens

    Dirickx Hylke | 17 februari 2017 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed apparaat voor prima prijs

    Roy Hendriks | 17 februari 2017 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

    • Makkelijk te gebruiken
    • Piza stand
    • Compleet
    • Nog geen

    Doet wat die moet doen.

    Roy Hendriks | 17 februari 2017 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Goede aankoop.

    Sil Vaes | 2 september 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

    • Grote inhoud voor een combi-oven
    • Prijs / kwaliteit is goed
    • De combi oven is zoals het is voorgesteld.
    • Bediening kan omslachtig zijn, omdat al de menu's moeten doorlopen worden vooraleer de magnetron kan ingesteld worden.

    Gelijkmatige verdeling van warmte.

    Sil Vaes | 2 september 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Goede keuze voor een goede prijs
    • ruim
    • bedieniningsgemak
    • ontdooistand
    • geluid bij afkoelen

    Prima apparaat, eenvoudige duidelijke bediening, warmt snel op. Bakresultaten zijn goed. In eerste instantie leek het ontbreken van de 800 w. stand voor de magnetron een gemis, maar in de praktijk voldoen de de standen 600 w. en max (1000 w.). Samengevat een fijne ruime oven en een goede magnetron. Enige nadeel is het geluid bij het afkoelen van de oven/magnetron wat meer dan 10 minuten kan aanhouden.

    L.P.A. Smulders | 3 oktober 2016 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Komt de beloftes na

    Het voldoet aan de beschrijving. Het is een waardig alternatief voor de oven die ik vroeger had.

    Nancy | 31 augustus 2020 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    Duur, maar goed apparaat
    • Sluit eenvoudig
    • Warmt snel op
    • Makkelijke bediening

    Zoals reeds aangegeven erg eenvoudige bediening en grote veelzijdigheid qua bediening, erg blij mee!

    Pepijn Bergman | 9 november 2016 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede universele oven met magnetron functie.
    • Snel op temperatuur
    • Veel voorkeuren voor automatische programma's
    • Voor snel even de timer zetten ook hele menu door

    We hebben 15 jaar met onze vorige Siemens oven gedaan. Daarom wilden we eigenlijk eenzelfde model terug. Dat hebben we nu min of meer. Na ontvangst in enkele minuten geïnstalleerd en mbv boekje eerste installatie gedaan.
    Snel op temperatuur en houdt deze ook goed vast.
    Meteen met een automatisch programma een cake gemaakt en die kwam er droog en luchtig uit. Moet nog wel even wennen aan alle opties, maar zal snel genoeg bekems zijn.
    We maken veel klaar in de oven en in de aankomende weken zal er veel gemaakt worden.
    Wel mooi dat de oude oven een 3D verwarming had en deze 4D. Wat is de volgende stap?

    Bjorn Leenen | 9 juni 2020 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Een oven waar ik veel plezier aan ga beleven.
    • Duidelijk menu en display
    • Prijs/kwaliteit
    • Veel ovenstanden
    • Deur deels ontmantelbaar om schoon te maken
    • Touchscreen (op een oven wordt dit erg vies op den duur)
    • Plastic servies niet bruikbaar
    • Krassend geluid bij in- en uitschuiven van rooster of bakplaat

    Ik heb de oven nu twee dagen. En ik ben positief gestemd.

    Oven
    Ik heb inmiddels fruit gebakken, magnetronfunctie gebruikt een pizza afgebakken. Al deze dingen gingen veel beter dan bij mijn oude Whirlpool. De pizza had een zeer krokante bodem en de topping was heet en de kaas goed gesmolten.

    Magnetron
    De magnetron functie heeft een van die pizzaslices opgewarmd. Ik was positief verbaasd dat de pizza weer goed warm was, maar het bord met de hand kon worden vastgehouden.

    De levering van Coolblue is als vanouds goed geregeld. De oude oven is meegenomen en de bezorgers hebben de oven voor me in een verhoogde nis geschoven zodat ik het alleen nog maar hoefde aan te sluiten.

    Aroen Bechan | 12 juli 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Stille en snelle oven
    • Stil
    • Snel warm
    • Eenvoudig menu
    • Magnetron via menuknop
    • Verdeling van hoogte (drie standen) mocht iets lager

    Fijne oven die snel op temperatuur is. Voor de timer inlezen en dan werkt de rest allemaal intuïtief.
    Enige punt is dat de timer van de oven op 30 min start en je dus blijft draaien. Bij de magnetron begint deze op 0 sec en moet je deze juist per seconde opschroeven tot je boven een minuut bent.

    Otto Maclaine Pont | 27 maart 2019 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed werkende combi oven
    • Werkt goed
    • Lekker stil
    • Veel opties
    • Even wennen aan het menu

    Goeie oven met de functies en mogelijkheden die ik zocht. Voor mij een aanrader

    Marco Ros | 6 januari 2021 | In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging

Bescherm je oven

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Siemens CM636GBS1

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (29,98 per jaar) 149,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
584970
Fabrikantcode
CM636GBS1
Merk
Siemens
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Inbouwmaten

Plaatsing apparaat
Inbouw
Nisbreedte
56 - 56,8 cm
Nishoogte
45 - 45,5 cm
Nisdiepte
55 cm
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Ja
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Ja

Fysieke eigenschappen

Breedte
59,4 cm
Hoogte
45,5 cm
Diepte
54,8 cm
Inhoud
45 l
Interne afmetingen: hoogte
23,7 cm
Interne afmetingen: breedte
48 cm
Interne afmetingen: diepte
39,2 cm
Gewicht
36 kg
Kleur
Zwart
Openingsrichting
Horizontaal
Zacht sluitende deur
Ja
Uitneembare ovendeur
Ja
Telescopische rail
Nee
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille

Gebruiksgemak

Reinigingsmethode
Katalyse
Automatische kookprogramma's
Nee
Binnenverlichting
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Standaard meegeleverd
Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Gebruiksgemak ovens
Basisklasse

Ovenfuncties

Type oven / magnetron
Combi oven
Magnetron/ovenfuncties
Grill, Magnetron, Oven
Type ovenfuncties
Bovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Positie grill
Bovengrill
Type hetelucht
Turbo hetelucht
Bereidingskwaliteit
Middenklasse
Aanbevolen voor type eten
Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Zelfgemaakte pizza
Minimale oventemperatuur
30 °C
Maximale oventemperatuur
300 °C
Snel voorverwarmen
Ja
Ontdooifunctie
Nee

Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen, Touchscreen
Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Digitale weergave
Bereidingstijd, Klok, Resttijd
Taal bedieningspaneel
Engels, Symbolen

Stroomvoorziening

Kabellengte
1,5 m
Aansluitwaarde
3650 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

Siemens CM636GBS1
Siemens CM636GBS1
In de uitvoering: Met gedeeltelijke zelfreiniging
979,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen