The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Fellowes AutoMax 200C


Aanbevolen combinatie

Fellowes AutoMax 200C
Fellowes AutoMax 200C
Inbegrepen accessoires
Papier
Papier
Kies alternatief
Onderhoudsolie voor papiervernietiger
Onderhoudsolie voor papiervernietiger
Kies alternatief
Lamineerapparaat
Lamineerapparaat
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
493,97 489,22
Morgen geleverd

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
32 kg
Maximaal geluidsniveau
60 dB
Doorvoercapaciteit
8
Continue werking
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze papiervernietigerspecialist
  • Je vernietigt naast papier ook nietjes, paperclips, creditcards en cd's.
  • De automatische invoer zorgt ervoor dat je tot 200 vellen tegelijk vernietigt.
  • Versnipper één vel A4 papier in 421 snippers, waardoor de papierversnipperaar aan de DIN P-4 veiligheidsnorm voldoet.
  • Na 25 minuten aaneengesloten vernietigen, moet de papiervernietiger afkoelen.
Productspecialist papiervernietigers

Omschrijving

Met deze Fellowes papierversnipperaar hoef je niet bang te zijn dat je documenten in vreemde handen vallen. Deze papiervernietiger voldoet namelijk aan de DIN P-4 vernietigingsnorm zodat van al je papieren alleen snippers overblijven. Handige extra is dat je tot 200 vellen tegelijk vernietigt via de automatische papierinvoer. Zo werk je rustig door terwijl je papierversnipperaar het werk doet.

Met deze Fellowes papierversnipperaar hoef je niet bang te zijn dat je documenten in vreemde handen vallen. Deze papiervernietiger voldoet namelijk aan de DIN P-4 vernietigingsnorm zodat van al je papieren alleen snippers overblijven. Handige extra is dat je tot 200 vellen tegelijk vernietigt via de automatische papierinvoer. Zo werk je rustig door terwijl je papierversnipperaar het werk doet.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
32 kg
Maximaal geluidsniveau
60 dB
Doorvoercapaciteit
8
Continue werking
Nee

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    aan te bevelen toestel voor klein bureel

    GDM | 1 mei 2020

    • in vergelijking met mijn oude versnipperaar is deze stil
    • automatische papierinvoer
    • voldoende krachtig voor kleiner bureel
    • papier kleiner dan A4 is problematisch in de automatische papierinvoer
    • komt soms, zonder reden, uit standby mode. Dit is storend.

    doet wat het moet

    GDM | 1 mei 2020
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Een echte aanrader

    B. van Rij | 9 december 2016

    • Stille machine
    • Prima werkende automatische invoer
    • voldoende opvangcapaciteit
    • toegepast materiaal opvangbak is kwetsbaar

    Apparaat doet wat is beloofd en doet dit uitstekend.

    B. van Rij | 9 december 2016
  • 4 / 5 sterren
    7,7/10
    Prima apparaat!

    Marga | 9 juni 2021

    • Automatische doorvoer
    • Sluiting opvangbank en klep

    Automatische doorvoer is ideaal. Je zet het apparaat aan het werk en kan zelf wat anders doen. Zelfs met nietjes gaat het goed (ervaring heeft wel geleerd dat je de nietjes naar voren moet leggen, dan heb je minder opstopping). Apparaat loopt wel eens vast (ondanks dat het papier er netjes inligt), maar dan zit het papier nog niet vast tussen de messen, dus even recht leggen en weer verder met vernietigen.
    De sluiting van de bovenklep en de opvangbank zijn niet geweldig. Kost soms moeite om hem aan te laten sluiten.

    Marga | 9 juni 2021
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    prima toestel
    • kan veel blz ineens aan
    • snel oververhit
    • documenten moeten er heel netjes ingelegd worden, of loopt vast

    Goed toestel voor zijn prijs. Ik zou het opnieuw kopen.

    Severine Vaerendonck | 20 november 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Goede waar voor de prijs.
    • gewicht
    • wieltjes
    • geluid
    • het legen gaat gepaard met geknoei

    Voor dagelijks gebruik prima. Voor versnipperen van grotere hoeveelheden niet zo geschikt, want wat langzaam.

    Margriet | 3 oktober 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Erg makkelijk in gebruik
    • Makkelijk in gebruik
    • Geen

    Erg makkelijk in gebruik.

    Mischa Edelenbos | 23 mei 2018
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goed en handig produkt
    • doelmatig
    • geluid

    werkt effectiever dan vorige

    Frank Sterkens | 7 mei 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Fijne machine

    De machine doet goed en snel zijn werk. Hij gaat vanzelf aan als je papier aanbied, alles word goed en probleemloos versnippert!

    Maaike van Wiefferen | 30 maart 2017
  • 2.5 / 5 sterren
    5,0/10
    geen gebruiksgemakelijk toestel

    de bedoeling van een automatische versnipperlade is dat je niet bij het toestel moet blijven tijdens het versnipperen!! maar papier blijft veel steken. je moet steeds de documenten herschikken

    Katty Vdm | 14 mei 2018


Verzeker je papiervernietiger

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Fellowes AutoMax 200C

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (13,30 per jaar) 39,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (11,98 per jaar) 59,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)


Alternatieven

Specificaties

Product

Artikelnummer
599432
Fabrikantcode
4653601
Merk
Fellowes
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Eigenschappen papiervernietiger

Wijze van papierinvoer
Automatisch
Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Vernietigt
CD's, Creditcards, Nietjes, Paperclips, Papier
Type snede
Snippers
Maximale invoerbreedte
22,86 cm
Doorvoercapaciteit
8
Type gebruiker
Groot kantoor
Continue werking
Nee
Afkoelperiode na gebruik
25 min
Maximaal geluidsniveau
60 dB
Energiebesparingsfuncties
Ja
Automatisch uitschakelen
Ja
Veiligheidsfuncties in gebruik
Ja
Anti-vastloop technologie
Ja
Automatische terugloopfunctie
Ja
Wielen
Nee
LED-indicatoren
Ja
Overbelast/vastgelopen
Ja
Invoerlade open
Ja
Volle opvangbak
Ja
Automatisch standby
Ja
AVG/GDPR norm
Ja
Automatische uitschakeling na
2 min

Papierbak

Inhoud opvangbak
32 kg
Capaciteit opvangbak
320
Aparte opvangbak CD/DVD/creditcards
Nee
Kijkvenster
Ja
Opvangbak uitneembaar
Ja

Fysieke eigenschappen

Diepte
57 cm
Hoogte
41 cm
Breedte
62 cm
Gewicht
14 kg
Kleur
Zwart

Dit wordt 'm

Fellowes AutoMax 200C
Fellowes AutoMax 200C
399,-
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen