The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Fellowes Powershred 53C

Fellowes Powershred 53C

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare papiervernietigers



Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
23 kg
Maximaal geluidsniveau
70 dB
Doorvoercapaciteit
10
Continue werking
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze papiervernietigerspecialist
  • Je vernietigt naast papier ook nietjes, paperclips, creditcards en cd's.
  • Versnipper één vel A4 papier in 421 snippers, waardoor de papierversnipperaar aan de DIN P-4 veiligheidsnorm voldoet.
  • De papierversnipperaar voldoet aan de AVG/GDPR norm, waardoor hij ook geschikt is voor zakelijk gebruik.
  • Na 3 minuten aaneengesloten vernietigen, moet de papiervernietiger afkoelen.
Productspecialist papiervernietigers

Omschrijving

Met deze Fellowes Powershred 53C versnipper je op een klein kantoor papier, paperclips, nietjes, creditcards en zelfs cd's. De Powershred 53C voldoet aan de DIN P-4 veiligheidsnorm, waardoor elk vel A4 papier in 421 snippers verandert. Alle materialen zijn onherstelbaar en je garandeert de privacy van je klanten. Je versnippert tot wel 10 vellen per keer, wat je veel tijd bespaart. De led indicatoren geven aan of de papierversnipperaar vastloopt. Zo weet je direct wat er fout is wanneer hij niet meer werkt. Aan de voorkant zie je een kijkvenster, zodat je eenvoudig ziet of de opvangbak vol is.

Met deze Fellowes Powershred 53C versnipper je op een klein kantoor papier, paperclips, nietjes, creditcards en zelfs cd's. De Powershred 53C voldoet aan de DIN P-4 veiligheidsnorm, waardoor elk vel A4 papier in 421 snippers verandert. Alle materialen zijn onherstelbaar en je garandeert de privacy van je klanten. Je versnippert tot wel 10 vellen per keer, wat je veel tijd bespaart. De led indicatoren geven aan of de papierversnipperaar vastloopt. Zo weet je direct wat er fout is wanneer hij niet meer werkt. Aan de voorkant zie je een kijkvenster, zodat je eenvoudig ziet of de opvangbak vol is.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Inhoud opvangbak
23 kg
Maximaal geluidsniveau
70 dB
Doorvoercapaciteit
10
Continue werking
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,0
Snelheid
8,5
Kwaliteit
9,0
Geluidsniveau
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,8
Mogelijkheden
8,8

Meest behulpzame reviews

4.5 / 5 sterren
9,0/10

Handig, fraai en snel

De Fellowes Powershred 53C heeft een goed uiterlijk en is niet te zwaar om te verplaatsen. Het tempo van versnipperen is vlot en bij normaal gebruik werkt hij langer door dan in principe in de beschrijving is aangegeven.

  • Elisabeth de haas
  • 5 maart 2016
5 / 5 sterren
10/10

gewoon goed

  • goed

het word goed klein

  • W.m.m van.de.ven
  • 16 oktober 2016
4 / 5 sterren
8,0/10

Goed apparaat

Werkt naar verwachting, ideaal voor thuisgebruik of klein kantoor.

  • Joey piessens
  • 3 januari 2017
4 / 5 sterren
7,7/10

Degelijk product

Zeer degelijk product. Echter, bij levering geen aparte opvangbak CD's/CC's, hoewel dit wel in de omschrijving vermeld staat.

  • Marc maes
  • 14 juli 2017
5 / 5 sterren
10/10

goed merk

algemeen bekend product op het internet en verkoop

  • Raoul verbraeken
  • 15 december 2017
4 / 5 sterren
8,0/10

het kan niet beter dan deze

  • goed

hij maakt goed klein

  • W.m.m van.de.ven
  • 18 december 2016
4 / 5 sterren
8,0/10

Prima apparaat dat doet waarvoor het is aangeschaft.

  • Doet precies wat is beloofd
  • Eerste indruk: robust apparaat
  • Vrij lawaaiïg

Nog maar kort in mijn bezit, maar nu al zeer tevreden: versnippert in kleine stukjes; nauwelijks te reconstrueren, dus goed geschikt voor het vernietigen van vertrouwelijke informatie. Ik heb alle vertrouwen in de kwaliteit van de shredder: de constructie ziet er degelijk uit. Hij maakt wel wat geluid maar dat is niet zo'n probleem omdat je hem toch maar kort gebruikt.

  • U.r.a. van sijtsema
  • 31 december 2016
3.5 / 5 sterren
7,0/10

Heb je niet te veel cd’s, knip ze dan gewoon door

  • Papier wordt klein en snel geshredderd
  • Stukken van cd’s blijven veel te groot

Werkt snel maar in een flat niet ‘s avonds te gebruiken

  • Ingrid tan
  • 15 augustus 2021
4 / 5 sterren
8,3/10

Compact, maar kan toch veel in en zijn snelheid.

  • Snelheid
  • Opvangbak

Klein, maar toch groot in zijn prestaties.

  • H.e.m. knops-janssen
  • 23 februari 2021
3.5 / 5 sterren
6,7/10

Middelmaatje, maar hij werkt goed.

  • Extra gleuf voor creditkaarten en CD’s
  • Niet zo snel als vorige.

Vorige stuk, moest vervangen worden.

  • Jaak boelaers
  • 18 februari 2021
4.5 / 5 sterren
9,0/10

Handig, fraai en snel

De Fellowes Powershred 53C heeft een goed uiterlijk en is niet te zwaar om te verplaatsen. Het tempo van versnipperen is vlot en bij normaal gebruik werkt hij langer door dan in principe in de beschrijving is aangegeven.

  • Elisabeth de haas
  • 5 maart 2016
5 / 5 sterren
10/10

gewoon goed

  • goed

het word goed klein

  • W.m.m van.de.ven
  • 16 oktober 2016
4 / 5 sterren
8,0/10

Goed apparaat

Werkt naar verwachting, ideaal voor thuisgebruik of klein kantoor.

  • Joey piessens
  • 3 januari 2017

Verzeker je papiervernietiger

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Fellowes Powershred 53C

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 3 jaar vooruitbetalen (8,63 per jaar) 25,90
  • 5 jaar vooruitbetalen (7,98 per jaar) 39,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
599498
Fabrikantcode
4653101
Merk
Fellowes
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Carry-in-garantie

Eigenschappen papiervernietiger

Wijze van papierinvoer
Handmatig
Veiligheidsniveau (DIN 66399)
[DIN P-4 (421 snippers per A4)]
Vernietigt
CD's, Creditcards, Nietjes, Paperclips, Papier
Type snede
Snippers
Maximale invoerbreedte
216 mm
Doorvoercapaciteit
10
Type gebruiker
Klein kantoor
Continue werking
Nee
Afkoelperiode na gebruik
1800 seconden
Maximaal geluidsniveau
70 dB
Energiebesparingsfuncties
Nee
Veiligheidsfuncties in gebruik
Nee
Anti-vastloop technologie
Nee
Automatische terugloopfunctie
Nee
Wielen
Nee
LED-indicatoren
Ja
Overbelast/vastgelopen
Ja
Invoerlade open
Nee
Volle opvangbak
Nee
AVG/GDPR norm
Ja

Papierbak

Inhoud opvangbak
23 kg
Capaciteit opvangbak
230
Aparte opvangbak CD/DVD/creditcards
Ja
Kijkvenster
Ja
Opvangbak uitneembaar
Nee

Fysieke eigenschappen

Diepte
19,6 cm
Hoogte
40 cm
Breedte
33,8 cm
Gewicht
7 kg
Kleur
Zwart