The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Brodit ProClip Mini Cooper 2001-2006 / Convertible 2001-2007 Haakse Bevestiging

Brodit ProClip Mini Cooper 2001-2006 / Convertible 2001-2007 Haakse Bevestiging

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare dashboard clips voor telefoonhouders



Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor model auto
Mini Cooper, Mini Cooper Convertible
Bevestigingspositie
Haaks
Plaatsing montageset
Dashboard

Omschrijving

Op de Brodit ProClip Mini Cooper 2001-2006 / Convertible 2001-2007 Haakse Bevestiging bevestig je veilig een telefoonhouder. De Proclip is een bevestigingsclip die je in je auto plaatst zonder de auto te beschadigen. De Proclip past namelijk precies op je dashboard, er komen geen schroeven aan te pas. Deze clip heeft een haakse bevestiging, wat betekent dat de clip aan de zijkant van je dashboard zit. De Brodit Proclip is slechts het montagemateriaal, je hebt nog een telefoonhouder nodig om je toestel zelf in te plaatsen. Je gaat dus pas veilig de weg op als je alle twee de onderdelen hebt. Deze Proclip is op maat gemaakt voor de Mini Cooper 2001-2006 en de Mini Cooper Convertible 2001-2007.

Op de Brodit ProClip Mini Cooper 2001-2006 / Convertible 2001-2007 Haakse Bevestiging bevestig je veilig een telefoonhouder. De Proclip is een bevestigingsclip die je in je auto plaatst zonder de auto te beschadigen. De Proclip past namelijk precies op je dashboard, er komen geen schroeven aan te pas. Deze clip heeft een haakse bevestiging, wat betekent dat de clip aan de zijkant van je dashboard zit. De Brodit Proclip is slechts het montagemateriaal, je hebt nog een telefoonhouder nodig om je toestel zelf in te plaatsen. Je gaat dus pas veilig de weg op als je alle twee de onderdelen hebt. Deze Proclip is op maat gemaakt voor de Mini Cooper 2001-2006 en de Mini Cooper Convertible 2001-2007.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Wigje
  • Alcoholdoekje

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Wigje
  • Alcoholdoekje

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor model auto
Mini Cooper, Mini Cooper Convertible
Bevestigingspositie
Haaks
Plaatsing montageset
Dashboard


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    proclip Mini Cooper

    Gert-Jan | 19 januari 2012

    • past perfect;
    • super snel te bevestigen;
    • geen beschadigingen aan dashbord;
    • na bestelling de volgende werkdag in huis;
    • geen

    Was op zoek naar een i-pod houder voor in onze Mini Cooper.

    Diverse houders bekeken (met o.a. zuignap of middels boren te bevestigen op dashbord) maar deze exemplaren voldeden niet aan mijn verwachting.

    Uiteindelijk de proclip Brodit besteld bij Cool Blue en de volgende werkdag keurig ontvangen zoals stond aangegeven op de Website.

    De proclip past perfect en is binnen een hand om draai te bevestigen zonder te boren.

    Een absolute aanrader.

    Gert-Jan | 19 januari 2012
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    mini

    rudi vekemans | 29 juni 2010

    Ik ben zo blij dit kan ik je wel vertellen van af nu kunnen we dankzij PDA SHOP handevrij bellen.
    super tevreden, product past perfect en voldoet aan elke verwachting.
    Rudi uit Vorselaar

    rudi vekemans | 29 juni 2010
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top product

    ... | 5 juli 2021

    • Past goed voor model auto
    • Stevig
    • Betrouwbaar
    • Makkelijk te installeren
    • Duurder

    Fijn product, zit stevig en kan je per model een goed passende houder vinden

    ... | 5 juli 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Coolblue doet alles wat het zegt.

    Jullie van Coolblue zijn perfect georganiseerd om jullie service te kunnen blijven handhaven. Proficiat en doe zo voort.
    De producten die ik bij jullie reeds kocht, zijn kwaliteitsproducten die jullie zelf wel testen volgens mij. Dus ik koop met m'n ogen toe bij jullie. Jullie zullen me nooit ontgoochelen want dat kan je maar één keer en dan is het over. Dat is nu eenmaal internet. Ook hier, doe zo voort. Kwaliteit van producten met jullie service maakt voor mij het verschil. En als ik twijfel, dan ga ik het bekijken in Lochristi of Antwerpen. Tot nog eens. Frank De Neve.

    Frank De Neve | 7 december 2014
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Kwaliteit is goed en snel geleverd!

    Hij past per perfect op de Mini, zit stevig en je ziet dat hij van een hele goede kwaliteit is.

    Top weer dus!

    Yellowlab Maartje Valk | 12 augustus 2015
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    In het algemeen tevreden met de aankoop
    • Past zeer goed in het interieur
    • Wat zoeken om op juiste plaats te kunnen bevestigen
    • Engelstalige documentatie

    Niet gezien dat er houder voor gsm bijzit
    Deze nogmaals apart mogen bestellen

    Rik Feys | 30 mei 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooie telefoonbeugel
    • Perfecte pasvorm
    • Ziet er mooi uit
    • 1 schroef van de console is niet meer bereikbaar na montage van de proclip

    Broclip past perfect en ziet er professioneel uit, jaamer dat er een schroef van de middenconsole niet meer bereikbaar is.

    Ilja Van de Beek | 21 september 2018
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Niet twijfelen; kopen!
    • Ziet er gelikt uit
    • Makkelijk te bevestigen

    Het past perfect. Geen gerotzooi met goedkope troep. Het is het geld meer dan waard.

    Tamara Sebok | 13 januari 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    goede kwaliteit en goed zicht op je mobiel

    makkelijke montage, stevig product

    Frank van Stuijvenberg | 30 juni 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ik ben ronduit tevreden, precies wat ik zocht!
    • Paat precies
    • Juiste hoek
    • Vast te plakken
    • Geen !

    Monteren in 10 seconde en de juiste hoek voor zicht op je scherm

    Tim Van der Steen | 8 augustus 2018

Specificaties

Product

Artikelnummer
60309
Fabrikantcode
853013
Merk
Brodit
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Fysieke eigenschappen

Geschikt voor model auto
Mini Cooper, Mini Cooper Convertible
Bevestigingspositie
Haaks
Plaatsing montageset
Dashboard



© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen