The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender

Kleur hendel

Witte hendel
Moulinex Easy Soup LM841B10
Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender
Je bespaart 19,01 99,- 79,99
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen
Je bespaart 19,01 99,- 79,99
Beperkte voorraad, bestel snel
Nog sneller op te halen


Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1000 W
Inhoud
1,2 l
Inhoud: max aantal glazen
2 à 3 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Plus- en minpunten

Volgens onze Blenderspecialist
  • Je reinigt de blender gemakkelijk dankzij de auto-cleanfunctie.
  • In deze soepblender maak je ook smoothies en compotes.
  • Je maakt in deze blender soep voor 4 volle borden.
  • De soepkan is niet dubbelwandig dus kan heet worden tijdens de bereiding.
Productspecialist Blenders

Omschrijving

Met de Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender maak je snel en eenvoudig soepen, maar je gebruikt hem ook om koude smoothies te bereiden. Je maakt 1,2 liter soep in de kan, zo zet je meerdere kommen tegelijk op tafel. Je kiest uit 4 programma's; van soep met stukjes tot moes. Zo hoef je nooit meer naar een blik te grijpen als je weinig tijd hebt. De Moulinex Easysoup houdt de soep nog 40 minuten warm na bereiding, voor diegene die later thuis is. Na afloop maak je hem gemakkelijk schoon met de auto-cleanfunctie.

Met de Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender maak je snel en eenvoudig soepen, maar je gebruikt hem ook om koude smoothies te bereiden. Je maakt 1,2 liter soep in de kan, zo zet je meerdere kommen tegelijk op tafel. Je kiest uit 4 programma's; van soep met stukjes tot moes. Zo hoef je nooit meer naar een blik te grijpen als je weinig tijd hebt. De Moulinex Easysoup houdt de soep nog 40 minuten warm na bereiding, voor diegene die later thuis is. Na afloop maak je hem gemakkelijk schoon met de auto-cleanfunctie.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Beknopte specificaties

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1000 W
Inhoud
1,2 l
Inhoud: max aantal glazen
2 à 3 glazen
Type blenderkan
Schenkkan

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Reiniging
8,4
Gebruiksgemak
9,4
Blenderresultaat
9,3
Vormgeving
9,0

Afbeeldingen van klanten

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
9,5/10

Geweldig apparaat

  • Weinig handelingen voor een lekker soepje
  • Geen omkijken naar tijdens de soepbereiding

Super makkelijk apparaat voor de bezige bij. Je stopt de verschillende groente er in, beetje water erbij, druk op de knop en pas weer terugkomen als het piepje gaat. Schoonmaken net zo makkelijk. Het ergste vuil onder de hete kan afspoelen en daarna de schoonmaak-knop indrukken vervolgens een droge doek erdoor en klaar!

  • Diana van holst
  • 6 februari 2017
  • Kleur hendel: Witte hendel
3.5 / 5 sterren
6,5/10

Super product, een aanrader!

  • Handig in gebruik
  • Snel
  • Easy cleaning werkt niet zo goed

Wij zijn grote fan. Je hebt heel snel een heerlijke soep. Wij eten dus veel meer soep dan voordien. Je maakt voor elk wat wils en stopt er amper moeite in. Wel best nog even een sponsje en wat zeep gebruiken, want het resultaat van het easy cleaning programma is niet zo goed.

  • Sarah
  • 30 december 2017
  • Kleur hendel: Witte hendel
5 / 5 sterren
9,5/10

aangenaam verrast

  • gemakkelijke verse soep te maken
  • tijd om ondertussen iets anders te doen
  • niet direct gevonden, doet waarvoor ik hem heb gekocht

Het toestel is zeer goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken. Eens je de groenten versneden hebt , hoef je de ingrediënten alleen nog maar in de soepmaker te doen en het programma te kiezen . De soepmaker doet de rest . Je kunt dus ondertussen andere dingen zonder dat je enig toezicht moet houden . Erg gemakkelijk . Het eindproduct is erg smakelijk en je proeft de versheid !!! Ook het reinigingsprogramma is zonder meer degelijk . Enfin een echte aanrader .

  • Lenas
  • 9 december 2017
  • Kleur hendel: Witte hendel
4 / 5 sterren
8,0/10

Niet het voor mij verwachte resultaat.

  • Gemak van gebruik.
  • Niet het verwachte resultaat wat volheid en smaak van soep betreft.

Niet de volle smaak van soep waarschijnlijk omdat groenten niet aangestooft en onvoldoende gaar worden gekookt.

  • Christel depestel
  • 29 december 2018
  • Kleur hendel: Witte hendel
3 / 5 sterren
6,0/10

Goede soepmaker, geen verbetering van oud model

  • Vorm
  • gebruiksgemak
  • Geen timer

Vergeleken met het oude model, is deze kwa resultaat veel minder. Er zit geen timer op, en als je de deksel optilt om te kijken stopt het programma, moet je 20 minuten wachten, en dan start het programma geheel opnieuw! Hierdoor doe je een uur over je soepje maken! Bij het vorige model stopt die even, en gaat daarna gelijk door waar die gebleven was. De timer is ook prettig, want als je even afwezig was (bij het nieuwe model), en het piepje van het eindsignaal gemist hebt ben je de klos als je hem openmaakt. Het oude model was ook nog eens 30 euro goedkoper!

  • Jeroen maas
  • 21 november 2019
  • Kleur hendel: Witte hendel
4.5 / 5 sterren
8,5/10

Super handig. Gebruik t dagelijks!

  • Alle functies goed toepasbaar
  • Formaat zou ik wat groter willen voor soep. Gaat maar tot 4 personen dus voor ons huishouden net te weinig

Op aanrader van een natuurgeneeskundige gekocht. Mijn kids van 7 maanden, 2 jaar en 5 jaar krijgen nu hun groente via de soep binnen voor de hoofdmaaltijd. Groente snijden, water en kruiden erbij en hoef er niet meer naar om te kijken. Ook maak ik zo super makkelijk verse groente en fruit hapjes voor onze baby. Heel blij mee. Had ik maar eerder van t bestaan geweten.

  • Marijke koster
  • 24 januari 2018
  • Kleur hendel: Witte hendel
4 / 5 sterren
7,5/10

Makkelijk toestel om lekkere verse soep te maken.

  • Gebruiksgemak
  • Soep is snel klaar
  • Schoonmaken is wat moeilijk

Het is echt heel makkelijk soep maken met de Easysoup: groenten en kruiden er in, water toevoegen, programma instellen en 25 min later heb je een perfect gemixte soep. Er zijn verschillende programma's: je kan er ook soep met stukjes mee maken, compote (bijv appelmoes) of ook gewoon blenden. Het toestel heeft ook een warmhoud functie en een 'easy clean'. Dat schoonmaken vind ik niet zo praktisch. Het hele deksel moet er in 1 keer af, je kan het niet echt afwassen onder stromend water. Wat ik ook minder vind, is dat je het deksel niet kan vast klikken. Los van de praktische bezwaren, vind ik dit toestel een aanrader voor mensen die graag verse soep drinken.

  • Ann
  • 28 december 2017
  • Kleur hendel: Witte hendel
4 / 5 sterren
8,0/10

We nemen hem mee op vakantie in bungalowpark...

  • Goed hete soep
  • Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk... verse groenten erin en opzetten. Met of zonder blender. Na enkele minuten begint de mixer bijna onhoorbaar en als hij klaar is heb je lekkere warme en verse soep. Gelijk de dochter kunnen overtuigen en die heeft er nu ook een. Daar ze alleen woont is het nu leuk om om de twee dagen verse soep te hebben.

  • Jef cambre
  • 5 maart 2018
  • Kleur hendel: Witte hendel
4 / 5 sterren
7,5/10

Makkelijk soep, veel variatie!

  • snel soep
  • goed formaat, makkelijk opbergbaar
  • rand wordt nogal warm tijdens bereiding, opletten met kleine handjes in huis!

Ik neem graag soep mee naar mijn werk, maar meestal maakte ik een hele grote pan soep (waar ik een hele tijd aanzat) en mocht ik dus een week dezelfde soep drinken. Eenmaal ingevroren, smaakt soep niet echt hetzelfde, dus ik maakte minder en minder soep. Nu heb je soep in een wip en om de twee dagen maak ik nieuwe soep! Ook met het receptenboekje maak ik nieuwe soepjes en kijk ik uit om snel ook eens compote te maken. Aanrader voor drukke mama's!

  • Kimp
  • 11 december 2017
  • Kleur hendel: Witte hendel
4 / 5 sterren
7,5/10

Snel en gemakkelijk verse soep en appelmoes

  • Snel
  • Gemakkelijk
  • Easy clean

Ik ben tevreden van deze soupmaker. Ik gebruik dit nu sinds een kleine maand en ik heb er al soep en appelmoes mee klaar gemaakt. Op een klein half uurtje is de soep/appelmoes klaar (groenten/fruit snijden inclusief). Het is leuk nu om toch verse soep en appelmoes aan de kindjes voor te schotelen. Vroeger deed ik dit niet wegens tijdsgebrek en de opkuis achteraf (meer afwas). Met de soupmaker heb ik een portie voor ongeveer 5 personen, goed genoeg voor ons gezin van 4. Een nadeel is wel dat als de soep klaar is en dan het lichtje "Keep warm" gaat branden dat je het deksel er niet mag afdoen om eens te kijken of te proeven naar smaak. Van zodra je het deksel open doet gaat dit lichtje uit en kan je de "keep warm" functie niet meer inschakelen. Deze functie wordt enkel geactiveerd als het gerecht klaar is en kan je blijkbaar niet via een knop nog handmatig instellen. Ook de easy clean functie is gewoon met water en de blender. Daarna moet je toch nog handmatig reinigen met zeep en een spons. Het deksel kan ook niet vastgeschroefd worden maar moet je gewoon los de soupmaker plaatsen.

  • Kimberly arys
  • 4 januari 2018
  • Kleur hendel: Witte hendel
5 / 5 sterren
9,5/10

Geweldig apparaat

  • Weinig handelingen voor een lekker soepje
  • Geen omkijken naar tijdens de soepbereiding