The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


BaByliss ST395E

In de variant

Stijlt en hydrateert je haar
BaByliss ST255E
BaByliss ST393E
BaByliss ST395E
BaByliss ST481E
BaByliss ST481E  + BioSilk Silk Therapy
BaByliss Platinum Diamond 235 ST259E
BaByliss 9000RU Draadloos

Borstel je haar voor, tijdens en na het stijlen

24,99
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Borstel je haar voor, tijdens en na het stijlen

24,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type styling platen
Keramische coating
Ionische technologie
Ja
Flexibele platen
Nee
Kabellengte
1,8 m
Minimale temperatuur
170 °C

Plus- en minpunten

Volgens onze Stijltangspecialist
  • Door de stoomfunctie hydrateert de stijltang je haar tijdens het stijlen.
  • Op de display lees je precies af hoe warm de stijltang is.
  • Dankzij de snelle opwarmtijd van 10 seconden neem je de stijltang direct in gebruik.
  • De platen zijn niet flexibel, krullen maken met deze stijltang gaat hierdoor moeilijker.
  • De platen zijn keramisch gecoat, voor extra bescherming van het haar zijn volledig keramische platen een beter alternatief.
Productspecialist Stijltangen

Omschrijving

De stoomfunctie van de BaByliss ST395E hydrateert je haar tijdens het stijlen. Door de stoom voorkom je dat je haar uitdroogt door de hitte van de platen. De keramische coating en 5 warmtestanden maken de stijltang geschikt voor ieder haartype. Dun, gekleurd of beschadigd haar steil je bijvoorbeeld op een temperatuur van 170 graden en dikker haar op 230 graden. Het resultaat is mooie, stijl en gezond haar dat dankzij de ionische technologie niet statisch wordt.

De stoomfunctie van de BaByliss ST395E hydrateert je haar tijdens het stijlen. Door de stoom voorkom je dat je haar uitdroogt door de hitte van de platen. De keramische coating en 5 warmtestanden maken de stijltang geschikt voor ieder haartype. Dun, gekleurd of beschadigd haar steil je bijvoorbeeld op een temperatuur van 170 graden en dikker haar op 230 graden. Het resultaat is mooie, stijl en gezond haar dat dankzij de ionische technologie niet statisch wordt.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type styling platen
Keramische coating
Ionische technologie
Ja
Flexibele platen
Nee
Kabellengte
1,8 m
Minimale temperatuur
170 °C

Aanbevolen combinatie

BaByliss ST395E
BaByliss ST395E
Inbegrepen accessoires
Haarolie Haarolie
Bescherm je haar tegen hittebeschadiging.
Haarborstel Haarborstel
Borstel je haar en breng het in model.
Fohn Fohn
Droog en stijl je haar voordat je aan de slag gaat.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
223,96 216,36
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    gezonder stijlen met stoom.

    Carlos Praet | 9 augustus 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar

    het haar blijft er gezond en natuurlijk uitzien. langdurig resultaat.

    Carlos Praet | 9 augustus 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Zeker een aanrader!

    Fleur Driessen | 6 april 2017 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar

    • Stoom is echt super
    • Bijvullen water

    Super! Ik heb echt krullend haar wat ik met een goedkope stijltang echt niet stijl krijg. Door het stomen werkt het super en ook nog eens anti pluis!!

    Fleur Driessen | 6 april 2017 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Deze stijltang is erg goed in wat hij moet doen!

    Katrien Mesuere | 8 juni 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar

    • instelbare 'kam' in het ijzer
    • aanpassen stoomniveau en temperatuur
    • Bijgevoegde 'hoes' en onderlegger
    • Brede platen
    • wat zwaarder dan mijn vorige, dus even wennen
    • Even zoeken hoe je praktisch het waterreservoir kan bijvullen

    Mijn vorige stijltang was de oudere versie van deze, maar dan zonder stoom. Dus was het voor mij een logische keuze om weer voor hetzelfde merk te kiezen. De vorige werkte perfect voor 6 jaar. Dit model is wel zwaarder en iets dikker dan mijn vorig model, dus dat is even aanpassen. Maar ik ben erg tevreden met het stijlresultaat en gemak. Je handen komen ook niet in de buurt van de platen, wat ik bij het vorig model wel had. Het waterreservoir is inderdaad wat snel leeg, maar dat stoort me niet. Ik vul het bij met een klein flesje en dat gaat perfect. Deze stijltang is echt zijn geld waard!

    Katrien Mesuere | 8 juni 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Fijne, professionele stijltang

    Veel functionaliteiten, werkt goed en professioneel

    Esther sluijter | 7 januari 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    doet wat het moet doen
    • snel resultaat
    • rap gebruiksklaar
    • klein waterreservoir

    het toestel is simpel in gebruik en doet snel wat het moet doen.
    je haar blijft ook langer plat

    Matthias Degryse | 15 januari 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Een aanrader om snel haren vorm te geven
    • Snel klaar voor gebruik
    • Goedkoop
    • Haren snel glad
    • Niet te groot in de hand
    • Niet mogelijk om krullen te maken
    • Kleine waterreservoir
    • Korte kabel

    Haren zijn snel glad en geen friezelhaar

    Nadide Olgun | 8 maart 2020 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Een echte aanrader!!
    • Heel snel stijlhaar
    • Door de stoom voelt je haar zachter
    • Handig tasje om hem op te bergen
    • Snoer is lang genoeg
    • Stijltang is heet genoeg
    • Soms vallen er druppels heet water op mijn been door de stoom
    • Hij is erg groot en zwaar

    Het product bevalt mij erg goed, ookal heb ik wel 2 minpunten aangegeven. Een echte aanrader, want mijn haar voelt gezonder, door de kam in het stijlgedeelte wordt het nog sneller stijl. Het tasje wat erbij zit is ideaal, zo hoef ik hem niet steeds op de grond (stenen) te leggen om hem te laten afkoelen. En verder spreken mijn plus- en minpunten voor zich.

    Andre van den Broek | 24 juni 2017 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Beste aankoop ooit! Fantastisch resultaat!
    • warmt snel op
    • ligt goed in de hand
    • mooi stijl haar
    • klein waterreservoir

    Is mijn derde stijltang en is de enige die me een goed resultaat bezorgt, nl. mooi stijl haar.

    Annick Roelandt | 13 april 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    al veel eerder moeten kopen!!!

    kan niet meer gemist worden

    c de smet | 5 augustus 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeeeeeer goed
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10

    Het haar ligt mooi

    marleen blancquart | 15 november 2016 | In de variant: Stijlt en hydrateert je haar

Specificaties

Product

Artikelnummer
623212
Fabrikantcode
ST395E
Merk
BaByliss
Garantie
3 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemeen

Stijlborstel
Nee
Stoomfunctie
Ja
Ionische technologie
Ja
Geschikt voor beschadigd haar
Ja
Geschikt voor type styling
Haar krullen, Haar steilen, Slag creëren

Stylingplaten

Type styling platen
Keramische coating
Grootte platen
Extra breed
Afgeronde platen
Nee
Flexibele platen
Nee

Temperatuur

Opwarmtijd
10 seconden
Minimale temperatuur
170 °C
Maximum temperatuur
230 °C
Instelbare temperatuur
Ja
Aantal standen
5
Temperatuur boost
Nee
Automatische temperatuurregelaar
Nee

Gebruiksgemak

Geheugenfunctie
Nee
Toetsenvergrendeling
Nee
Automatisch uitschakelen
Ja
Automatische uitschakeling na
60 min
Meedraaiend snoer
Ja
Ingebouwde borstel
Ja

Accessoires

Standaard meegeleverd
Hittebestendige mat

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Netstroom
Draadloos
Nee
Universeel voltage
Nee
Kabellengte
1,8 m

Dit wordt 'm

BaByliss ST395E
BaByliss ST395E
In de variant: Stijlt en hydrateert je haar
71,99
Morgen geleverd

Borstel je haar voor, tijdens en na het stijlen

24,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen