The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Brother DCP-1610W

Variant: Wit
Kleur:
Wit
159,-
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type printer
All-in-one
Afdruktechnologie
Laser
Gebruikslocatie
Kantoor
Wifi ingebouwd
Ja
Kleurenprinter
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze printerspecialist
  • Het is een all-in-one printer, waardoor je naast printen ook scant en kopieert.
  • De afdruksnelheid van de printer in zwart-wit is 20 pagina's per minuut, zodat je niet lang op je print wacht.
  • De invoercapaciteit is met 150 vellen hoog, waardoor je niet snel het papier bijvult.
  • Het is met deze printer niet mogelijk om in kleur te printen.
Productspecialist printers

Omschrijving

De Brother DCP-1510 is een compacte all-in-one voor thuis of een klein kantoor, en met name geschikt wanneer je vooal tekstdocumenten wil printen. Met een afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut en een afdrukresolutie van 2.400 x 600 dpi ben je altijd verzekerd van snelle en scherpe tekstafdrukken. Dankzij het compacte design en de optie draadloos opdrachten te versturen, is de printer eenvoudig op een bureau of in een kast te plaatsen.

De Brother DCP-1510 is een compacte all-in-one voor thuis of een klein kantoor, en met name geschikt wanneer je vooal tekstdocumenten wil printen. Met een afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut en een afdrukresolutie van 2.400 x 600 dpi ben je altijd verzekerd van snelle en scherpe tekstafdrukken. Dankzij het compacte design en de optie draadloos opdrachten te versturen, is de printer eenvoudig op een bureau of in een kast te plaatsen.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,89 MB)
  • Toner (1x, niet volledig gevuld en niet nodig voor installatie)
  • Stroomkabel
  • Cd met software

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (3,89 MB)
  • Toner (1x, niet volledig gevuld en niet nodig voor installatie)
  • Stroomkabel
  • Cd met software

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Type printer
All-in-one
Afdruktechnologie
Laser
Gebruikslocatie
Kantoor
Wifi ingebouwd
Ja
Kleurenprinter
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Fijn ding, kan weer jaren vooruit.

    Jack Stultiens | 2 december 2015 | Kleur: Wit

    • Zelfs voor ons "senioren" zonder pc kennis goed te installeren
    • Bediening: draadloos uit laten printen, de printer staat in trapkast
    • kan dat wat wij willen, en overigens een hoop meer
    • Kopieen zonder eerst te moeten scannen
    • Echt heel stil.
    • Wat hoger dan onze ouwe (Brother) printer, maar stond erbij in de info.

    Zie de pluspunten. Voor ons, mij waren de volgende punten zwaar van belang:
    - Volledig draadloos vanaf onze pc en vanaf een smartphone (windows 8 en 10) te bedienen.
    - Je kan een kopie ermee maken zonder eerst het document te moeten scannen (zoals bij somige andere printers).
    - Scanfunctie.
    - Indien gewenst kan je de printer beide zijden van het papier laten printen, bv werkstuk van de kinderen.
    - Prijs: voor goed (incl levering aan de huisdeur binnen een dag) valt mij echt 100% mee.

    Kortom, we zijn er blij mee! ...

    Jack Stultiens | 2 december 2015 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Geen gekke poespas. Doet wat het moet doen.

    AA Zandstra | 9 maart 2016 | Kleur: Wit

    • Warmt erg snel op
    • Pagina's per minuut zijn goed
    • Wifi blijkt niet altijd betrouwbaar

    Gewoon een goede printer voor een leuke prijs. Hij doet wat ik ervan verwacht. Voor thuisgebruik meer dan voldoende.

    De printer is na inschakelen erg snel op warmte en begint vrolijk te werken als er een opdracht verzonden wordt. Door de compacte afmeting is er geen gesloten papier lade. Dit steekt dus een beetje uit aan de voorkant. Voor mij geen probleem. Zeker niet als we naar de prijs van de printer kijken.

    Ik heb wat kleine problemen gehad met het draadloze verbinden. Het ene document werd netjes ingescand en over wifi naar mijn laptop verzonden. Bij het tweede document gaf de printer aan dat de kabel niet aangesloten was. Ik heb dit niet kunnen verhelpen en uiteindelijk moeten scannen door middel van een USB kabel.
    De volgende dag was alles weer zoals normaal en sinds dien geen problemen mee gehad.

    Afdrukkwaliteit is keurig. Verwacht er niet veel meer van. Sommige pagina's zijn niet helemaal recht afgedrukt. Maar dan moet je er wel op letten.

    Over het algemeen zeer tevreden.

    AA Zandstra | 9 maart 2016 | Kleur: Wit
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Prijs-kwaliteit verhouding is uitmuntend

    M.S. Ucman | 3 maart 2016 | Kleur: Wit

    • Bediening
    • Prijs

    Makkelijke bediening, zo geïnstalleerd

    M.S. Ucman | 3 maart 2016 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Fijne printer, maar papierhandling had iets beter gemogen.
    • Print vlot
    • Scant vlot
    • Niet lelijk
    • Papierlade halfopen
    • Sporen op papier van rollers

    Deze printer vervangt een Brother van 15 jaar oud die inmiddels z'n beste tijd gehad heeft. Omdat die printer het zo lang heeft volgehouden ben ik weer voor Brother gegaan, en deze nieuwe valt niet tegen: hij print en scant vlot, is makkelijk in gebruik, en werkt prima samen met de Mac's in huis (draadloos, uiteraard). Ook vind ik het geen lelijk apparaat om naar te kijken. Printkwaliteit is wat mij betreft prima.

    Minpunt is dat de papierlade halfopen is, dus het papier steekt voor ongeveer de helft uit het apparaat aan de voorkant. Ook zie je na printen duidelijk sporen van de rollers die het papier door de printer heen "trekken", maar uiteindelijk vind ik dat niet zo storend.

    Hij is wat luidruchtig, maar daar heb ik zelf geen problemen mee.

    Robert Klep | 25 maart 2018 | Kleur: Wit
  • 3 / 5 sterren
    5,6/10
    Als je met Apple devices werkt geen aanrader.
    • Geen dure inkt cartridges
    • WIFI
    • Geen AirPrint mogelijkheid
    • installatie op iPhone is gedoe

    Ik wilde een printer waarin de inkt niet opdroogt en ik geen dure cartridges hoef te kopen. Dat is gelukt met deze Brother.
    De installatie op een Mac gaat prima als je de printerkabel aansluit op je Mac. Installatie op mobiele apparaten levert geen snelle printmogelijkheden. Je moet via de Brother App via een omweg printen. Onnodig zou je zeggen anno 2016.

    W. Veen | 4 december 2016 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    goede printer voor een redelijk bedrag
    • Wifi
    • niet te groot
    • prijs
    • geen

    goede all in one printer makkelijk te installeren

    Hans | 22 oktober 2015 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Goede all-in-one voor wie af en toe wil afdrukken/kopiëren.
    • Snel
    • Goede afdrukkwaliteit
    • Kopie nemen met 1 druk op de knop
    • Display is niet verlicht

    Dit is een ideale printer voor mensen die af en toe iets willen afdrukken en kopiëren. De afdrukwaliteit is onberispelijk en een kopie nemen zonder de pc aan te zetten kan met 1 druk op de knop.

    Dries De Roo | 13 januari 2016 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Helemaal goed!
    • makkelijke installatie
    • snel
    • afdruk kwaliteit
    • goede scanner
    • kopieer functie
    • geen

    Het apparaat is makkelijk te installeren zonder usb kabel.
    Stabiele draadloze verbinding.
    Als je de printer voor de eerste keer gebruikt ruikt deze vrij sterk.
    Maar dit verdwijnt na enige tijd.
    De meegeleverde software werkt gemakkelijk.
    Kortom een goede keus.

    Marjolein | 25 september 2015 | Kleur: Wit
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    goede prijs voor deze printer
    • snel
    • werkt zeer goed draadloos
    • veel lawaai

    veel bedienings gemak

    jacob v/d plaats | 28 februari 2016 | Kleur: Wit
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    SUPER

    Makkelijk te installeren.
    Eenvoudige bediening.
    Ik heb samen met mijn vriendin ieder een printer gekocht.
    We zijn beide er super tevreden over.

    H. Marsman | 16 maart 2016 | Kleur: Wit

Verzeker je printer

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de