The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


BaByliss 6000E Pro Digital Dryer

In de variant

Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
BaByliss Turbo Smooth 2200 Fohn D572DE
BaByliss Smooth Pro 2100 6709DE
BaByliss Smooth Pro 2100 6709DE + BaByliss Quartz Conical C454E
BaByliss 6613DE
BaByliss 6613DE + BaByliss ST393E
BaByliss Platinum Diamond 2300 Fohn D6490DE
BaByliss 6000E Pro Digital Dryer

Breng je haar in model tijdens het föhnen

25,99
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Breng je haar in model tijdens het föhnen

25,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor haartype
Beschadigd of chemisch behandeld haar, Dik haar, Dun haar, Normaal haar, Pluizig of droog haar
Aanbevolen voor gebruik
Haar droog föhnen, Haar in model föhnen
Gewicht
400 g
Vermogen
2200 W
Type motor
Digitale motor

Plus- en minpunten

Volgens onze fohnspecialist
  • Door de krachtige digitale motor föhn je relatief snel en stil je haren.
  • Dankzij de temperatuursensor voorkom je haarbeschadiging door hoge temperaturen.
  • Je ontvangt een smalle blaasmond om de blaaskracht te centreren en zo specifieke delen van je haar in model te brengen.
  • Voor de koude blaasstand houd je continu de knop ingedrukt tijdens het föhnen.
Productspecialist fohns

Omschrijving

Met de BaByliss 6000E Pro Digital Dryer droog je altijd op een veilige manier je haar. De föhn beschikt namelijk over een temperatuursensor, die ervoor zorgt dat de temperatuur van de geblazen lucht nooit boven den 70°C komt. Hierdoor voorkom je onnodige haarbeschadiging door hitte. Dankzij de hoge blaassnelheid en het vermogen van 2.300 watt droog je in een mum van tijd jouw haren. Voor het drogen van je haar kies je uit 3 verschillende blaasstanden en 2 temperatuurstanden. Hiermee stel je de haardroger precies af op jouw voorkeuren. Je houdt de haardroger in topconditie door af en toe het filter te verwijderen en schoon te maken.

Met de BaByliss 6000E Pro Digital Dryer droog je altijd op een veilige manier je haar. De föhn beschikt namelijk over een temperatuursensor, die ervoor zorgt dat de temperatuur van de geblazen lucht nooit boven den 70°C komt. Hierdoor voorkom je onnodige haarbeschadiging door hitte. Dankzij de hoge blaassnelheid en het vermogen van 2.300 watt droog je in een mum van tijd jouw haren. Voor het drogen van je haar kies je uit 3 verschillende blaasstanden en 2 temperatuurstanden. Hiermee stel je de haardroger precies af op jouw voorkeuren. Je houdt de haardroger in topconditie door af en toe het filter te verwijderen en schoon te maken.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen

Geschikt voor haartype
Beschadigd of chemisch behandeld haar, Dik haar, Dun haar, Normaal haar, Pluizig of droog haar
Aanbevolen voor gebruik
Haar droog föhnen, Haar in model föhnen
Gewicht
400 g
Vermogen
2200 W
Type motor
Digitale motor

Aanbevolen combinatie

BaByliss 6000E Pro Digital Dryer
BaByliss 6000E Pro Digital Dryer
Inbegrepen accessoires
Haarborstel Haarborstel
Breng je haar in model tijdens het föhnen.
Stijltang Stijltang
Creëer steil haar, slag of krullen.
Krultang Krultang
Creëer een volumineus kapsel vol krullen.
5% korting
op de accessoires op het accessoire
273,96 265,61
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Gebruiksvriendelijk en geeft een mooi resultaat.

    Jamila | 13 september 2017 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor

    • gebruiks vriendelijk
    • Droogt snel,mooi resultaat
    • Lang snoer

    Bevalt wel!

    Jamila | 13 september 2017 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Maakt de goede reviews waar

    Tet Lammers | 25 februari 2017 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor

    • Droogt heel snel!
    • Geeft het haar volume
    • Turbo stand is top
    • Constante temperatuur is föhnt prettig

    Ik heb getwijfeld over de aanschaf van deze föhn. De positieve reviews hebben mij over de streep getrokken. Ik had dan ook hoge verwachtingen vanwege de hoge aanschafprijs en heb geen spijt gekregen! Met de hoogste stand (turbo erbij) is je haar echt super snel droog. Maar ook zonder turbo op de twee lagere standen is mijn lange haar in 3/4 minuten droog. Met als resultaat voller haar dan bij mijn oude föhn en dat blijft een dag of 2 zo. De constante tempratuur föhnt op een of andere manier erg prettig. Bij het uitpakken voelde de föhn aanzienlijk zwaarder aan dan mijn oude maar hij ligt prettig in de hand waardoor je er geen last van hebt bij het föhnen. Ben erg blij met mijn aanschaf!

    Tet Lammers | 25 februari 2017 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    👍

    Natalie W. | 14 mei 2016 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor

    • Snel droog
    • Lang snoer

    Mijn haar is droog in 5 min. (met vorige haardroger duurde het zeker 15min)

    Natalie W. | 14 mei 2016 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfecte föhn voor mooie krullen!
    • De constante temperatuur die je haar niet beschadigd.
    • Lichter van gewicht dan mijn oude föhn.
    • Haar pluist niet meer!
    • Redelijk prijzig, maar lijkt zijn geld zeker waard.

    Mijn haar is behoorlijk beschadigd door jarenlang mishandelen met een stijltang. Eindelijk draag ik mijn haar in zijn natuurlijke krul. Met deze föhn met diffuser is mijn haar niet meer pluizig. De krullen zijn mooi gedefinieerd en "vast". Ik ben er erg tevreden over.

    Annegien | 2 november 2019 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Fijne föhn, vanaf nu geen statisch haar meer na het föhnen
    • geen statisch haar meer
    • föhn ligt lekker in de hand
    • lang snoer

    Ik vind het een super föhn. Na jarenlang geföhnd te hebben met een Babyliss expert 2000 ben ik overgegaan op deze Babyliss 6000E Pro Digital. Ik ben er enorm mee in mijn sas. Vanaf nu geen statisch haar meer na het föhnen.

    Dicky | 8 oktober 2017 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastische fohn, aanrader!
    • Blaaskracht
    • Geluid
    • Gewicht
    • Vormgeving
    • Anti statische functie direct zichtbaar aan je haar

    Wat een verademing deze fohn, als man irriteerde ik mij al enige tijd aan onze 11 jaar oude fohn. Met het oude model was ik lange tijd bezig om het haar van mijn dochtertje te drogen, met de 600E is dit in een fractie van de tijd voor elkaar.

    Domien Bakker | 12 november 2017 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Top !
    • Turbo stand
    • Lange kabel
    • veilige temperatuur
    • Goede kwaliteit

    De turbo knop is geweldig ! mijn haar is nu een keer zo snel droog.
    Ook ziet mijn haar er beter uit ( minder droog ) omdat het een constante veilige temperatuur is van 70°C
    En als mijn haar droog is föhn ik het nog eventjes na met de koude stand.

    Ramona Smit | 28 september 2017 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prachtig toestel
    • schitterend resultaat
    • lang snoer
    • haar veel zachter
    • nog geen

    Ik vond hem eigenlijk een beetje duur maar heb totaal geen spijt van mijn aankoop.Hij droogt vrij vlotjes,hoofdhuid niet gevoelig zoals bij mijn andere haardroger door de hitte.Mijn haar voelt veel zachter aan,meer volume waardoor beter in model te brengen.

    karen vandevenne | 30 december 2016 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Geweldig product.
    • Makkelijk in gebruik
    • Super product
    • Geen

    Gewoon een geweldige föhn. Haar zeer snel mooi in model.

    A.M. Ruiter | 23 oktober 2016 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader
    • wat een power!
    • kost wat meer maar dan heb je ook iets!
    • aanrader

    Alsof je de profi-kapsalon in huis haalt, fantastisch ding, blaast als een dolle.

    Frank Verhoeven | 2 juli 2020 | In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor

Specificaties

Product

Artikelnummer
657783
Fabrikantcode
6000E
Merk
Babyliss Pro
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene eigenschappen

Geschikt voor haartype
Beschadigd of chemisch behandeld haar, Dik haar, Dun haar, Normaal haar, Pluizig of droog haar
Aanbevolen voor gebruik
Haar droog föhnen, Haar in model föhnen
Reisfohn
Nee
Type motor
Digitale motor
Ionische technologie
Ja
Keramische technologie
Ja
Aantal temperatuurstanden
2
Aantal blaasstanden
3
Blaassnelheid
208 km/h
Koude blaasstand
Ja
Plaats bedieningspaneel
Links

Extra functionaliteiten

Automatische temperatuurregelaar
Nee
Oververhittingsbeveiliging
Ja
Ophangmogelijkheid
Ja
Oprolbaar snoer
Nee
Meedraaiend snoer
Ja
Afneembaar filter
Ja

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd
Blaasmond, Diffuser

Fysieke eigenschappen

Gewicht
400 g
Kleur
Zilver

Stroomvoorziening

Vermogen
2200 W
Type stroomvoorziening
Netstroom
Kabellengte
2,5 m
Universeel voltage
Nee

Dit wordt 'm

BaByliss 6000E Pro Digital Dryer
BaByliss 6000E Pro Digital Dryer
In de variant: Droogt stil je haren dankzij de digitale motor
106,99
Morgen geleverd

Breng je haar in model tijdens het föhnen

25,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen