The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Philips onion chef HR2505/90

49,99
Tijdelijk uitverkocht

Gerelateerde producten


Gerelateerde producten


Productinformatie

Plus- en minpunten

Volgens onze Hakmolenspecialist
  • Deze hakmolen wordt geleverd met een ruime mengkom van 1,1 liter.
  • Door het compacte formaat neemt de hakmolen weinig ruimte in beslag.
  • De losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
  • Deze hakmolen is met een vermogen van 500 watt niet geschikt voor zwaar kneedwerk.
Productspecialist Hakmolens

Omschrijving

Van uien ga je huilen? Niet met de Philips HR2505/90 uiensnijder. Hij snijdt de ui in gelijkmatige blokjes door het mesinzetstuk met 3 bladen. Door de maatverdeling op het opvangbakje meet je hoeveelheden nauwkeurig af. Met het meegeleverde hakmes gebruik je de uiensnijder ook als hakmolen. Zo vermaal je gemakkelijk vlees, noten, kaas en ingrediënten voor dipsauzen. Na het hakken en vermalen stop je de losse onderdelen in de vaatwasmachine.

Van uien ga je huilen? Niet met de Philips HR2505/90 uiensnijder. Hij snijdt de ui in gelijkmatige blokjes door het mesinzetstuk met 3 bladen. Door de maatverdeling op het opvangbakje meet je hoeveelheden nauwkeurig af. Met het meegeleverde hakmes gebruik je de uiensnijder ook als hakmolen. Zo vermaal je gemakkelijk vlees, noten, kaas en ingrediënten voor dipsauzen. Na het hakken en vermalen stop je de losse onderdelen in de vaatwasmachine.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,4
Duurzaamheid
8,8
Vormgeving
9,0

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,0/10

Perfecte hakmolen

  • Grof hakken
  • fijn hakken
  • er blijft aardig wat haksel plakken bovenin de machine

Erg blij mee. Het grof hakken is echt ideaal.

  • Wim van der veen
  • 20 februari 2018
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Supersnel, zet m op aanrecht en gebruik m!

  • Makkelijk schoon te maken
  • Doet meer dan alleen uien hakken
  • Er zouden rubber dopjes tegen weg glijden onder kunnen

Gebruiksgemak en makkelijk schoon te maken. Hakt van kruiden en knoflook rot uien en eieren.... En nog veel meer!

  • Chester van houte
  • 26 februari 2016
5 / 5 sterren
10/10

Ik beveel hem iedereen aan.

  • veilig
  • makkelijk schoon maken
  • geen

Het is geweldig , of ik nu kruiden , noten ijs of groenten ,of broodkruim wil hakken , het gaat geweldig. En het is zo schoon te spoelen.

  • A. voogt
  • 3 januari 2017
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Mooi tostel

  • Modern design
  • makkelijk schoon te maken

Bij gebruik van het bovenste mes wordt alles mooi droog gehakt, bij het onderste mes iets vochtiger. redelijk geruisloos

  • Stef ostrowski
  • 24 september 2018
4.5 / 5 sterren
9,3/10

top apparaat!

  • eenvoudig te bedienen
  • zelf nooit meer huilen van het snijden van uien
  • grote bovenkant door de krachtige motor

ik probeerde als eerste van tomatemblokjes in blik, tomatensaus te maken. hiervoor heb je dan alleen het hakmesje nodig. ik vergat het koppelstuk te plaatsen waardoor het even duurde voordat ik hem aan de praat had. maar na het tussenstuk te plaatsen ook goed voor de veiligheid deed hij het meteen! hij werkt super simpel en maakt minder geluid dan ik had verwacht. maar hij hert natuurlijk de onioncgef, dus we hebben er ook sjalotjes in gehakt. ging met veel gemak, voor je het weet is het al klaar!

  • Fiona lee
  • 24 februari 2016
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Handig en compact

  • Compact
  • vaatwasbestendig
  • Geen gebruikershandleiding

Gemakkelijk in gebruik, voldoet aan verwachting

  • Nancy kosters
  • 6 maart 2019
5 / 5 sterren
10/10

Beste keukengadget ooit

  • uien hakken zonder traantjes
  • twee in één functie: blokjes hakken en fijn malen

Een bakje vol perfecte uisnippers zonder één traantje te laten. Met evenveel plezier broodkorstjes-in-blokjes gehakt voor de vogeltjes buiten en sausjes met kruiden voor de mondjes binnen.

  • Lutje van belleghem
  • 26 februari 2018
5 / 5 sterren
10/10

Fijn product die aan wensen voldoet

  • Makkelijk in gebruik

Nu twee keer grbruikt. Voor verscillende groentes. Oa ui, pepper, knoflook, paprika en courgette. Als je bovenste mes gebruikt, met het netje gaan de stukjes er door heen zodra dat kan. Dus het wordt geen moes

  • Marjan van der spek
  • 26 juli 2020
5 / 5 sterren
10/10

Aanrader

  • Perfect gesneden ui
  • Compact
  • Zwarte bovenkant kan niet vast gezet, oppassen met optillen.

Het is een handig, compact apparaat, met uitstekende hak en fijnmaalfunctie.

  • M. oostindie
  • 11 oktober 2018
5 / 5 sterren
10/10

Snij als een chef in je eigen keuken.

  • snijdt als een chef.
  • makkelijk te bedienen.
  • Het apparaat is best groot (kan een pluspunt zijn voor sommigen).

Het product werkt voor bijna al het etenswaar, zelfs dingen die niet op de doos staan zoals kip, rund, Etc. maar ik moet om eerlijk te zijn ee nog uien/ajuinen/siepels mee snijden dus weet ik niet of zij ook haar naam eert. ;-)

  • R.c.t. menses-vu
  • 12 april 2017
4 / 5 sterren
8,0/10

Perfecte hakmolen

  • Grof hakken
  • fijn hakken
  • Hakt ook bevroren fuit
  • er blijft aardig wat haksel plakken bovenin de machine

Erg blij mee. Het grof hakken is echt ideaal.

  • Wim van der veen
  • 20 februari 2018
4.5 / 5 sterren
9,3/10

Supersnel, zet m op aanrecht en gebruik m!

  • Makkelijk schoon te maken
  • Doet meer dan alleen uien hakken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Er zouden rubber dopjes tegen weg glijden onder kunnen

Gebruiksgemak en makkelijk schoon te maken. Hakt van kruiden en knoflook rot uien en eieren.... En nog veel meer!

  • Chester van houte
  • 26 februari 2016
5 / 5 sterren
10/10

Ik beveel hem iedereen aan.

  • veilig
  • makkelijk schoon maken
  • prachtig resultaat met alles,
  • geen

Het is geweldig , of ik nu kruiden , noten ijs of groenten ,of broodkruim wil hakken , het gaat geweldig. En het is zo schoon te spoelen.

  • A. voogt
  • 3 januari 2017

Specificaties

Product

Artikelnummer
661413
Fabrikantcode
HR2505/90
Merk
Philips
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Breedte
18 cm
Diepte
18 cm
Hoogte
34 cm
Gewicht
1,2 kg
Materiaal
Kunststof
Type kunststof
Plastic
Kleur
Zwart
BPA-vrij
Ja

Eigenschappen

Type keukenmachine
Hakmolen
Type stroomvoorziening
Netstroom
Mixfunctie
Ja
Hakfunctie
Ja
Snijfunctie
Nee
Raspfunctie
Nee
Aantal messen meegeleverd
2
Mixmogelijkheden
Mixen
IJs crushen
Nee
Aantal standen
2
Pulsestand
Ja
Turbo Power Functie
Nee
Vaatwasmachinebestendig
Ja

Accessoires meegeleverd

Inclusief mengkom
Ja
Maataanduiding
Nee
Deksel
Nee
Inhoud
1,1 l
Aantal mengkommen meegeleverd
1
Spatel meegeleverd
Nee
Recepten meegeleverd
Nee

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Dit wordt 'm

Philips onion chef HR2505/90
Philips onion chef HR2505/90
49,99
Tijdelijk uitverkocht