The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Siemens CM678G4S1

1.399,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze ovenspecialist
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.
  • Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet.
  • Met de kerntemperatuurmeter bereid je gerechten precies naar jouw voorkeur.
  • De oven is niet te bedienen via je smartphone of tablet.
Productspecialist ovens

Omschrijving

De Siemens CM678G4S1 helpt jou met het vinden van de exacte bereidingswijze,- tijd en - temperatuur voor jouw gerecht. Als je aangeeft wat je in de oven zet, gaat deze combi oven aan de slag met rekenen en kiest hij voor jouw gerecht de perfecte instellingen. De oven beschikt over 5 bereidingssystemen zodat je de meest bijzondere en uitgebreide gerechten klaar maakt. Met de baksensor en kerntemperatuurmeter houdt de oven jouw gerecht nauwlettend in de gaten. Een biefstuk perfect bakken is vanaf nu kinderspel. Klaar met koken? De oven schakelt automatisch uit, zodat je gerecht niet doorbakken de oven uit komt. En dankzij de pyrolyse reinigingsfunctie hoef je de oven zelf niet meer schoon te maken.

De Siemens CM678G4S1 helpt jou met het vinden van de exacte bereidingswijze,- tijd en - temperatuur voor jouw gerecht. Als je aangeeft wat je in de oven zet, gaat deze combi oven aan de slag met rekenen en kiest hij voor jouw gerecht de perfecte instellingen. De oven beschikt over 5 bereidingssystemen zodat je de meest bijzondere en uitgebreide gerechten klaar maakt. Met de baksensor en kerntemperatuurmeter houdt de oven jouw gerecht nauwlettend in de gaten. Een biefstuk perfect bakken is vanaf nu kinderspel. Klaar met koken? De oven schakelt automatisch uit, zodat je gerecht niet doorbakken de oven uit komt. En dankzij de pyrolyse reinigingsfunctie hoef je de oven zelf niet meer schoon te maken.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,23 MB)
  • Bakblik
  • Ovenrooster
  • Braadslede
  • Kernthermometer
  • Installatiemateriaal

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,23 MB)
  • Bakblik
  • Ovenrooster
  • Braadslede
  • Kernthermometer
  • Installatiemateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Tevreden over kwaliteit, iets minder over de inbouw

    R Janssen | 24 november 2016

    • Duidelijk display
    • Stil
    • Geen onderplint, waardoor er een klier boven de direct eronder gemonteerde vaatwasserdeur ontstaat

    Mooi apparaat met een goed intuitief menu. Eerste bakresultaat was prima! Jammer vind ik wel dat er geen onderdorpel / onderplint aan het apparaat zit. Hierdoor is er een kier ontstaan onder de oven naar de onderliggende deur van de vaatwasser. Hierdoor zie je ook de steunpoten van de oven iets.Dat maakt de inbouw minder strak.

    R Janssen | 24 november 2016
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Ik ben 81jaar en ik ben er heel fier op

    Joséphine De Jonghe | 21 november 2019

    Een mooie combioven.Na een aantal keren de richt lijnen goed te hebben gelezen luk het mij aardig om hem te gebruiken.

    Joséphine De Jonghe | 21 november 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Hele fijne oven met handige bediening

    Casper Eyckelhof | 19 november 2019

    • temperatuurcontrole
    • menu-structuur

    Is veel constanter van temperatuur dan onze vorige oven: ook overal en geen (te) hete zones. Snel warm. Handige menu's en slim nagedacht over de functie van de draaiknop (bijvoorbeeld of je eerst naar links of rechts draait bij een tijd instellen, begint het bij 10 minuten of 30 minuten te tellen).

    Ook blijft de buitenkant behoorlijk koud.

    Een soort nadeel: over een groot deel van de achterkant is de diepte ook echt de aangegeven 55cm, dus dat betekende een stopcontact verplaatsen...

    Casper Eyckelhof | 19 november 2019
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Oké maar niet perfect
    • Snel warm
    • Prima magnetron
    • Duidelijk keuzemenu
    • Veel te veel draaien aan die knop
    • Vanwege de draaiknop 2 punten aftrek bij gebruiksgemak
    • Magnetron enkel met rooster, bakplaat moet eruit

    Verder heeft het ding een intuïtieve bediening.
    Pyrolytische reiniging nog niet geprobeerd. Vindt het vreemd dat er een speciale waarschuwing in het boekje staat voor de hoge temp mbt keukenkastjes. Als de oven de kastjes beïnvloed stel ik mijn waardering bij.

    anoniem | 4 september 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Met dit apparaat is de keuken compleet!
    • Schuiflade, hierdoor kan je gemakkelijk een gerecht even omscheppen
    • Het rooster is magnetronbestendig (juiste metaal)
    • Overzichtelijk en "dummyproof" programma
    • Inclusief braadthermometer en automatische programma's hiervoor
    • Self cleaning door pyrolyse
    • Wordt niet geleverd met een afwerkstrip

    Hiervoor hadden wij een Pelgrim die meer kuren had dan dat wij er plezier van hadden. Vervolgens toch maar goed op zoek gegaan op de site naar een geschikte vervanger die wij gevonden hebben met dit apparaat. Enorm compleet uitgerust, gemakkelijk te plaatsen en écht self-cleaning. Na het verhitten alleen nog maar een doekje er doorheen en klaar. Ook de braadthermometer en menukeuzes (die je helpen het gerecht klaar te maken door slimme sensors) zijn een uitkomst!

    Pascal | 16 augustus 2018
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Zeer mooie en fijne oven met pyrolyse

    Vervanger van mijn Bosch van 17 jaar oud. Soortgelijke oven, maar moderner. Gekozen voor deze ivm pyrolyse. Dit is namelijk erg fijn en heeft er mede voor gezorgd dat onze vorige oven lang meeging en goed schoon bleef. Deze Siemens is meer gedigitaliseerd, er zit een draaiknop op en tiptoetsen. Wij vinden de oven erg prettig, duidelijk menu. Draaitoets werkt prima en prettig, ook de tiptoetsen en het menu met touchscreen. Helemaal fijn. Alleen het nut van de voorgeprogrammeerde programma's heb ik nog niet ontdekt.

    G.W. | 1 september 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Aanrader
    • Geluidarm
    • Zeer goede (bak)prestaties
    • Intuïtief display. Makkelijk bedienbaar
    • Degelijke constructie
    • Tijdinstelling onhandig

    Kwalitatief zeer goed product

    Otto | 23 december 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Erg tevreden.
    • Veel mogelijkheden
    • Gebruiksaanwijzing
    • Energie zuinig
    • Volume alarm
    • Wekkerfunctie gaat per seconde, veel draaien.

    Het kook en bakplezier neemt toe bij de mogelijkheden die het apparaat heeft in combinatie met de gebruiksaanwijzing.

    E van der Haar | 27 juli 2019
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    siemens is een merk wat staat voor kwaliteit
    • ruimte in de oven
    • magnetron maar 600 watt

    makkelijke bediening en betrouwbaar product

    frits Bakhuisen | 1 april 2020
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    een plezier in de keuken, maakt koken leuk
    • de vele opties en toepassingen
    • het makkelijk bedienen en gebruiken

    superhandig in gebruik en veel mogelijkheden

    elly ledez | 29 oktober 2020

Bescherm je oven

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Siemens CM678G4S1

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (37,98 per jaar) 189,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
671481
Fabrikantcode
CM678G4S1
Merk
Siemens
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Inbouwmaten

Plaatsing apparaat
Inbouw
Nisbreedte
56 - 56,8 cm
Nishoogte
45 - 45,5 cm
Nisdiepte
55 cm
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Ja
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Ja

Fysieke eigenschappen

Breedte
59,5 cm
Hoogte
45,5 cm
Diepte
54,8 cm
Inhoud
45 l
Interne afmetingen: hoogte
23,7 cm
Interne afmetingen: breedte
48 cm
Interne afmetingen: diepte
39,2 cm
Gewicht
39 kg
Kleur
Zilver, Zwart
Openingsrichting
Horizontaal
Zacht sluitende deur
Ja
Uitneembare ovendeur
Ja
Telescopische rail
Ja
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille

Gebruiksgemak

Reinigingsmethode
Pyrolyse
Automatische kookprogramma's
Ja
Aantal automatische programma's
12
Oven/magnetron sensoren
Gewicht, Kerntemperatuur
Binnenverlichting
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Standaard meegeleverd
Bakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Kernthermometer, Ovenrooster, Stroomkabel
Gebruiksgemak ovens
Topklasse

Ovenfuncties

Type oven / magnetron
Combi oven
Magnetron/ovenfuncties
Grill, Magnetron, Oven
Type ovenfuncties
Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte
Positie grill
Bovengrill
Type hetelucht
Turbo hetelucht
Bereidingskwaliteit
Topklasse
Aanbevolen voor type eten
Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza
Minimale oventemperatuur
30 °C
Maximale oventemperatuur
300 °C
Snel voorverwarmen
Ja
Ontdooifunctie
Nee

Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen
Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Digitale weergave
Bereidingstijd, Klok, Resttijd, Temperatuur
Taal bedieningspaneel
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Symbolen

Stroomvoorziening

Kabellengte
1,5 m
Aansluitwaarde
3600 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

1.399,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen