The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Siemens CM676G0S6

In de uitvoering

Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
Siemens CM636GBS1
Siemens CM676GBS1
Siemens CM676G0S6
1.249,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een combi oven met volledige zelfreiniging.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze ovenspecialist
  • Je bedient de oven via een app op je smartphone.
  • Dankzij turbo hetelucht bak je gerechten op meerdere niveaus.
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.
  • Heeft geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies naar jouw voorkeur te bereiden.
Productspecialist ovens

Omschrijving

Wanneer jij na je werk in de trein naar huis zit, zet je de Siemens CM676G0S6 alvast aan. Deze combi oven werkt met Home Connect; een app waarmee je de oven bedient als je niet thuis bent. Bij thuiskomst, kun je dus direct aan tafel. Welk bereidingssysteem je nodig hebt, stel je heel gemakkelijk in door aan te geven welk gerecht er in de oven staat. Jij hoeft je dus niet druk te maken over welke temperatuurstand en bereidingswijze er nodig zijn. Na het bakken, braden en grillen is de oven zo weer schoon. De pyrolysefunctie verwarmt de oven tot 480 graden zodat al het vuil verbrandt en je alleen de as uit de oven hoeft te vegen.

Wanneer jij na je werk in de trein naar huis zit, zet je de Siemens CM676G0S6 alvast aan. Deze combi oven werkt met Home Connect; een app waarmee je de oven bedient als je niet thuis bent. Bij thuiskomst, kun je dus direct aan tafel. Welk bereidingssysteem je nodig hebt, stel je heel gemakkelijk in door aan te geven welk gerecht er in de oven staat. Jij hoeft je dus niet druk te maken over welke temperatuurstand en bereidingswijze er nodig zijn. Na het bakken, braden en grillen is de oven zo weer schoon. De pyrolysefunctie verwarmt de oven tot 480 graden zodat al het vuil verbrandt en je alleen de as uit de oven hoeft te vegen.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,57 MB)
  • Ovenrooster
  • Braadslede
  • Installatiemateriaal

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,57 MB)
  • Ovenrooster
  • Braadslede
  • Installatiemateriaal

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Inbouw
Type oven / magnetron
Combi oven
Inhoud
45 l
Maximale oventemperatuur
300 °C
Magnetronfunctie
Ja


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Super!

    Pepijn van der Kooij | 13 maart 2019 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails

    • Stil!!!
    • Mooi
    • Betrouwbaar
    • Te bedienen via een app

    De oven is heel stil en dat is natuurlijk heel fijn in een open keuken. Onze vorige oven was veel lawaaieriger. Ook is de oven heel intuïtief te gebruiken, dankzij het touchscreen en de draaiknop.
    Maar de topper vind ik de app. Instellen op de telefoon is nog makkelijker dan via de oven zelf en je krijgt op je telefoon (en je horloge) een melding als de oven iets te melden heeft.

    Pepijn van der Kooij | 13 maart 2019 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer tevreden

    walter daniels | 1 november 2019 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails

    Bij deze oven op 4D of pizza stand word je eten overal gelijkmatig gaar/bruin. Pizza's hoeven niet gedraaid te worden of een bakblik vol ovenaardappeltjes hoeft geschut of gedraaid te worden.

    walter daniels | 1 november 2019 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Hij kost wat, maar dan heb je ook wat!

    Leon | 24 april 2020 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails

    • Fluisterstil
    • Blijft koel
    • Handige notificaties op je telefoon
    • Afwerkingsstrip ontbreekt
    • Emaille opvangbak niet compatibel met hoge magnetronvermogens

    Gekocht als vervanging voor een wat oudere Zanussi combimagnetron. Bij het 1e keer aanzetten vroegen wij ons af of hij het wel deed, zo stil bleef het. Hij warmt ook snel op en de meegeleverde programma's leveren top werk af. Nog nooit zo'n goed afgebakken pizza uit een normale oven gezien!

    Wij hebben wel nog een extra afwerkstrip los gekocht voor de onderkant van de oven om e.e.a. net af te werken, jammer dat dat er standaard niet bij zat.

    Leon | 24 april 2020 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Topklasse apparaat, dik zijn geld waard.
    • Snelle leer curve
    • Oven werkt perfect, magnetron is prima, Grillen is plezier hebben
    • Van alle ovens die ik nu gehad heb is deze Siemens een aanrader. Snel resultaat, en top bak kwaliteit.
    • Duidelijk afleesbaar, via de app en op de oven zelf. Ook de uitschuif lade is een perfecte oplossing van Siemens
    • Drie baklagen maakt het helemaal af.
    • tijd klok in seconde, via de app werkt het wel sneller

    Mijn taarten zijn gewoon gelukt, geen kleffe binnenkant geen verbrande randen, overal perfect.
    Bladerdeeg perfect krokant. Grillen van vlees is een must in deze oven.

    R van der Post | 21 september 2020 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 4 / 5 sterren
    7,6/10
    Mooi maar afdek plint niet meegeleverd!
    • Degelijke uitstraling
    • Mooi ontwerp, luxe
    • Slimme indeling
    • Onhandige interface, niet intuïtief
    • GEEN afdek plint meegeleverd!

    Apparaat lijkt degelijk en prima te werken, mooie vormgeving ook.

    Dik nadeel wel: er wordt geen afdek plint geleverd, waardoor de onderkant lelijk blijft: je ziet de poten/onderkant! Heel vreemd dat Siemens dit niet meeleverd en je dus apart moet aanschaffen (ca. 30 euro). Ook jammer dat Coolblue dit er niet bij vermeld, en het toch een 'Coolblue'-keuze is...

    Michel Koenen | 1 januari 2021 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 4.5 / 5 sterren
    8,5/10
    Mooie oven met veel mogelijkheden
    • Ziet er mooi uit
    • Uitschuifrail
    • Veel programmamigelijkheden
    • Vingertasten op rvs moeilijk weg te poetsen

    De nieuwe oven heb ik nog niet heel uitgebreid getest, maar hij doet wat je mag verwachten.
    De WiFi functie op deze oven heb ik nog niet gebruikt en is wat mij betreft overbodig.

    C. Bekema | 10 oktober 2019 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Mooie, ruime, gebruiksvriendelijke combi-magnetron
    • 3 lagen met 1 uitschuifbaar rek
    • Snel voorverwarmen
    • Voorprogrammeren
    • Schoommaakfunctie
    • Tijdens voorverwarmen kun je de huidige temperatuur opvragen
    • Snelfunctie magnetron start op 600w
    • Combi oven-magn is met Max. 360w

    Prima magnetron. Duidelijke werking zelfs in een mannenhuishouding. Zit WIFI op maar ben benieuwd of ik het ooit ga gebruiken.
    Netjes afgeleverd en oude weer mee terug.

    joyce melissant | 7 mei 2020 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Iets aan de prijs, maar elke cent waard!
    • Mooi design
    • Snel voorverwarmen
    • Alle benodigde functies op 1 apparaat
    • Makkelijk in te bouwen
    • Zachtsluitende deur + rails
    • Prijs
    • Draaiknop

    Mooie oven met magnetron functie. Sinds we hem hebben elke dag gebruikt! Super blij mee. Ik twijfelde over deze oven in verband met de prijs, maar geen spijt van. Hij was makkelijk in te bouwen en ik vind de bediening gemakkelijk. Enige "minpunt" zou de draaiknop kunnen zijn. Hier moet je soms flink aan sjorren om bij de juiste tijd te komen (in geval van de wekker). Dit is echt zo'n klein puntje dat het je aankoop niet zou moeten tegenhouden!

    Lara | 17 mei 2020 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Deze had ik eerder moeten kopen.....
    • Makkelijke bediening
    • Stil tijdens gebruik en het afkoelen
    • App voor bediening op afstand

    Nu 3 weken in gebruik, maar wat een verbetering ten opzichte van de kapotte 3 jaar oud Zanussi. De Siemens is makkelijk in gebruik middels een draaiknop en een touchscreen. De ondersteunde uittrekbare bakplaat scheelt een hoop gemors en schroeiplekken. En het is een heerlijk stil apparaat, zowel tijden het gebruik als na afloop. En de bediening met de app scheelt ook een hoop onnodig heen en weer lopen door het huis.

    Ben | 11 november 2020 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    een aanrader die zijn geld waard is
    • wifi bediening
    • geruisloos, ook bij warme lucht en koelen
    • vele mogelijkheden

    alles wat we tot hiertoe uitprobeerden is gelukt. dus...

    Marc Van Looy | 29 november 2020 | In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails

Bescherm je oven

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Siemens CM676G0S6

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (35,98 per jaar) 179,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
671499
Fabrikantcode
CM676G0S6
Merk
Siemens
Garantie
2 jaar
Garantietype
On-site service

Inbouwmaten

Plaatsing apparaat
Inbouw
Nisbreedte
56 - 56,8 cm
Nishoogte
45 - 45,5 cm
Nisdiepte
55 cm
Geschikt voor IKEA METOD keukens
Ja
Geschikt voor IKEA FAKTUM keukens
Ja

Fysieke eigenschappen

Breedte
59,5 cm
Hoogte
45,5 cm
Diepte
54,8 cm
Inhoud
45 l
Interne afmetingen: hoogte
23,7 cm
Interne afmetingen: breedte
48 cm
Interne afmetingen: diepte
39,2 cm
Gewicht
39 kg
Kleur
Zilver, Zwart
Openingsrichting
Horizontaal
Zacht sluitende deur
Ja
Uitneembare ovendeur
Ja
Telescopische rail
Ja
Materiaal wanden binnenzijde
Emaille

Gebruiksgemak

Reinigingsmethode
Pyrolyse
Automatische kookprogramma's
Ja
Aantal automatische programma's
37
Binnenverlichting
Ja
Kinderbeveiliging
Ja
Standaard meegeleverd
Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Gebruiksgemak ovens
Topklasse

Ovenfuncties

Type oven / magnetron
Combi oven
Magnetron/ovenfuncties
Grill, Magnetron, Oven
Type ovenfuncties
Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte
Positie grill
Bovengrill
Type hetelucht
Turbo hetelucht
Bereidingskwaliteit
Topklasse
Aanbevolen voor type eten
Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza
Minimale oventemperatuur
30 °C
Maximale oventemperatuur
300 °C
Snel voorverwarmen
Ja
Ontdooifunctie
Ja

Bedieningsmogelijkheden

Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen
Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Display
Ja
Digitale weergave
Bereidingstijd, Klok, Resttijd, Temperatuur
Taal bedieningspaneel
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Symbolen
Smart home platform
Amazon Alexa, Homey, IFTTT

Stroomvoorziening

Kabellengte
1,5 m
Aansluitwaarde
3600 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

Siemens CM676G0S6
Siemens CM676G0S6
In de uitvoering: Met volledige zelfreiniging en telescopische rails
1.249,-
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen