The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


BLACK+DECKER KA902EK-QS

149,-
Tijdelijk uitverkocht
  • Weet als eerste wanneer dit product op voorraad is


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Type stroomvoorziening
Netstroom
Type schuurmachine
Stripschuurmachine
Type klusser
Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver
Schuursnelheid
Zeer snel
Vorm schuurzool
Rechthoek

Plus- en minpunten

Volgens onze schuurmachinespecialist
  • Wordt compleet met een gebogen, een rechte en een smalle arm geleverd voor uiteenlopende klussen.
  • Je schuurt gemakkelijk tussen spijlen van hekwerk of stoelen door de smalle en langwerpige vorm van de schuurzool.
  • De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu in hoeft te drukken.
  • Grote vlakken schuren met een stripschuurmachine is erg tijdrovend.
Productspecialist schuurmachines

Omschrijving

De Black en Decker KA902EK-QS schuurt alles aan de lopende band glad. Met behulp van zijn sterke motor schuur je met een opgenomen vermogen van 400 watt. Zo modelleer je probleemloos hout, braam je lasnaden af, verwijder je roest of bewerk je keramische tegels. Smalle ruimtes zijn geen probleem voor de KA902EK-QS, dankzij de smalle schuurarm. De stofafzuiging zorgt daarnaast voor een schone werkplek. Hij wordt geleverd met verschillende armen voor het schuren onder een hoek, met 6 schuurbanden zodat je meteen aan de slag kunt en een handige koffer.

De Black en Decker KA902EK-QS schuurt alles aan de lopende band glad. Met behulp van zijn sterke motor schuur je met een opgenomen vermogen van 400 watt. Zo modelleer je probleemloos hout, braam je lasnaden af, verwijder je roest of bewerk je keramische tegels. Smalle ruimtes zijn geen probleem voor de KA902EK-QS, dankzij de smalle schuurarm. De stofafzuiging zorgt daarnaast voor een schone werkplek. Hij wordt geleverd met verschillende armen voor het schuren onder een hoek, met 6 schuurbanden zodat je meteen aan de slag kunt en een handige koffer.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,07 MB)
  • 13 millimeter gebogen arm
  • 6 millimeter smalle arm
  • 13 millimeter rechte arm
  • Schuurbanden (6x)
  • Koffer

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (1,07 MB)
  • 13 millimeter gebogen arm
  • 6 millimeter smalle arm
  • 13 millimeter rechte arm
  • Schuurbanden (6x)
  • Koffer

Belangrijkste eigenschappen

Type stroomvoorziening
Netstroom
Type schuurmachine
Stripschuurmachine
Type klusser
Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver
Schuursnelheid
Zeer snel
Vorm schuurzool
Rechthoek

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
9,1
Prijs-kwaliteitverhouding
9,1
Duurzaamheid
8,4
Schuurprestaties
9,3
Handligging
9,2

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,0/10

De minpunten zijn geen reden om het apparaat niet aan te sch

  • Schuurt prima
  • Makkelijk schuurbandje wisselen
  • Lawaaiig, klinkt een beetje goedkoop

Machine wordt gebruikt bij het maken van div meubels ed. Doet wat ik ervan verwachtte nl in kleine hoeken en gaten nog iets wegschuren.

  • Ron
  • 30 december 2015
4 / 5 sterren
8,4/10

Prima

  • Ligt goed in de hand
  • Lawaai

Schuurt zeer krachtig

  • Eric verkuil
  • 30 maart 2017
5 / 5 sterren
10/10

Goed

  • Schuurband loopt er snel af

Alleen schuurband loopt er snel af

  • Dennis laenen
  • 10 november 2019
4 / 5 sterren
8,4/10

Top apparaat den de beste powervijl die er is

heb deze gekocht omdat ik hier voor er ook 1 had van Black & Decker en die is meer als 20 jaar mee gegaan en in de tijd is hij regelmatig intensief gebruikt

  • Jeroen van den berg
  • 30 mei 2020
4.5 / 5 sterren
8,8/10

Fijn apparaat voor de moeilijk bereikbare plekken.

  • zeer handig voor de moeilijk bereikbare plekken
  • schuurbanden zijn best wel prijzig

Ik had erg stijlen van balkons te schuren en dit machientje maakte het een stuk gemakkelijker in de verbindingshoeken.

  • Guus
  • 28 mei 2017
5 / 5 sterren
10/10

Fijnapparaat dat iedere die het zelfvertrouwen zou moeten he

  • Is lekker licht en fijn in de hand
  • Schuurt prima
  • Nog niet gezien

Uitstekende prestatie en goed prijs/kwaliteit verhouding

  • Math jennekens
  • 24 april 2020
5 / 5 sterren
9,6/10

fijn om mee te werken.

  • handzaam
  • nog niet gevonden

perfect voor afwerking van kleine dingen

  • Aad bleyie
  • 16 april 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

Handig apparaat met veel toepassingsmogelijkheden

  • 3 verschillende schuurarmen
  • Regelbaar toerental
  • Stofafzuig werkt matig

De regelmatige klusser vindt steeds meer toepassingen. Zker voor de hobby houtbewerker een erg handig apparaat. Wel met beleid gebruiken, want je schuurt al snel teveel weg. Niet te gebruiken voor delicaat werk, daarvoor is de werking te grof.

  • Wim janse
  • 9 augustus 2020
5 / 5 sterren
10/10

top machine

  • Vorige 20 jaar mee gedaan
  • schuurt perfect zeker op moeilijke plaatsen
  • dat hij uit elkaar moet in koffer

ik heb er 1 net zo lang ik werk en dat is zo'n 30 jaar en heb nu m'n derde gekocht.

  • Jeroen van den berg
  • 28 oktober 2020
4 / 5 sterren
8,4/10

super erg blij met apparaat

  • hulpstukken
  • power van de machine

schuurt erg gemakkelijk. handzaam ook bij kleinere oppervlakte

  • C van den broek
  • 20 september 2016
4 / 5 sterren
8,0/10

De minpunten zijn geen reden om het apparaat niet aan te sch

  • Schuurt prima
  • Makkelijk schuurbandje wisselen
  • 3 verschillende "schuurarmen"
  • Lawaaiig, klinkt een beetje goedkoop

Machine wordt gebruikt bij het maken van div meubels ed. Doet wat ik ervan verwachtte nl in kleine hoeken en gaten nog iets wegschuren.

  • Ron
  • 30 december 2015
4 / 5 sterren
8,4/10

Prima

  • Ligt goed in de hand
  • Lawaai

Schuurt zeer krachtig

  • Eric verkuil
  • 30 maart 2017
5 / 5 sterren
10/10

Goed

  • Schuurband loopt er snel af

Alleen schuurband loopt er snel af

  • Dennis laenen
  • 10 november 2019

BLACK+DECKER: tot € 30,- euro cashback

BLACK+DECKER: tot € 30,- euro cashback
Wanneer je tussen 21 september 2021 en 2 januari 2022 de BLACK+DECKER KA902EK-QS...
Wanneer je tussen 21 september 2021 en 2 januari 2022 de BLACK+DECKER KA902EK-QS aanschaft, ontvang je tot € 30 cashback van BLACK+DECKER. Tot 15 januari 2022 kun je jouw actieproduct aanmelden voor de actie van BLACK+DECKER. Bekijk de actievoorwaarden (pdf) voor meer informatie.

Specificaties

Product

Artikelnummer
673035
Fabrikantcode
KA902EK-QS
Merk
Black & Decker
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Schuurkenmerken

Type schuurmachine
Stripschuurmachine
Aansluiting voor stofafzuiging
Ja
Type stofafzuiging
Stofzak/bak
Handpalmschuurmachine
Nee
Constant toerental
Ja
Variabele snelheid (schuurmachines)
Ja
Geschikt voor (schuurmachines)
Hoeken en randen, Kozijnen