The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Blendtec Designer 725 Zilver

899,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
899,99
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1800 W
Inhoud
2,8 l
Inhoud: max aantal glazen
8 glazen of meer
Type blenderkan
Schenkkan

Plus- en minpunten

Volgens onze Blenderspecialist
  • Je versnelt of verlaagt de snelheid van het automatische programma op de snelheidsbalk voor meer controle.
  • Je gebruikt de blender ook professioneel, dankzij de sterke motor die niet oververhit raakt als je 'm veel achter elkaar gebruikt.
  • Door de vierkante vorm duwt de blender de ingrediënten naar beneden, zodat je alles glad mixt.
  • De blenderkan klikt niet vast op het motorblok, waardoor hij bij de hoge standen wankelt.
Productspecialist Blenders

Omschrijving

Met de Blendtec Designer 725 pas je de snelheid eenvoudig aan met de snelheidsbalk, zodat je veel controle hebt over de mixstand. Daarnaast heeft de blender 6 automatische programma's voor het maken van smoothies, salsa's, ijs, sappen, warme soepen en voor het schoonmaken van de blender. Dankzij het hoge vermogen van 1800 watt mix je veel bereidingen achter elkaar, zonder dat de motor oververhit raakt. De tritan blenderkan is hittebestendig en erg stevig, zodat je met gemak hete soepen of juist harde ijsklontjes mixt. Daarbij is de blenderkan vierkant, zodat ingrediënten naar beneden zakken. Hierdoor mixen alle ingrediënten goed mee en blijft er niks bovenin de kan hangen.

Met de Blendtec Designer 725 pas je de snelheid eenvoudig aan met de snelheidsbalk, zodat je veel controle hebt over de mixstand. Daarnaast heeft de blender 6 automatische programma's voor het maken van smoothies, salsa's, ijs, sappen, warme soepen en voor het schoonmaken van de blender. Dankzij het hoge vermogen van 1800 watt mix je veel bereidingen achter elkaar, zonder dat de motor oververhit raakt. De tritan blenderkan is hittebestendig en erg stevig, zodat je met gemak hete soepen of juist harde ijsklontjes mixt. Daarbij is de blenderkan vierkant, zodat ingrediënten naar beneden zakken. Hierdoor mixen alle ingrediënten goed mee en blijft er niks bovenin de kan hangen.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ga snel en gemakkelijk aan de slag met je product.

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Blender geschikt voor
Bevroren fruit, Dadels, Eiwitpoeder, Gember en kurkuma, IJsblokjes, Noten, Rauwe groenten, Warme ingrediënten
Vermogen
1800 W
Inhoud
2,8 l
Inhoud: max aantal glazen
8 glazen of meer
Type blenderkan
Schenkkan

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Een supertoestel dat prima resultaten afleverd.

    David Delaey | 31 maart 2017

    • Zeer krachtig
    • Gebruiksgemak
    • Lawaai

    Toch wel even getwijfeld of ik zo veel geld wou uitgeven aan een blender. De 725 wordt geleverd met een WildSide+ jar en niet een FoursSide Jar zoals op de foto's van het product, en daar ben ik blij om, want met de WildSide+ Jar haal je nog betere resultaten. De smoothies zijn perfect. De vooringestelde programma's zijn handig te gebruiken, een duidelijk voordeel tov blenders met enkel manuele instellingen. Ook het reinigingsgemak valt heel goed mee. Het toestel is wel behoorlijk luid, maar desondanks blij dat ik voor een oerdegelijke Blendtec heb gekozen.

    David Delaey | 31 maart 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Niet verkeerd...

    ilboga | 27 juni 2019

    • Groot
    • Mes is niet scherp genoeg
    • Duurt heel erg lang tot dat hij gaat mengen
    • lawaai

    Jammer dat ze maar in zo'n dure apparaat maar 1 snijmes hebben ingebouwd! Hier door duurt echt lang tot hij staren met mengen bijv. als je stukjes fruit o.a. watermeloen enz. erin hebt. Verder is een prima ding en gaat heel veel in....

    ilboga | 27 juni 2019
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Blender is zijn geld waard!

    Lauren | 27 juli 2021

    • Simpel te bedienen
    • Handige voorgeprogrammeerde programma’s
    • Perfect resultaat
    • Binnen een handomdraai de lekkerste smoothies
    • Snel te reinigen
    • Prijzig

    Erg getwijfeld omdat het een dure aankoop is, maar het is zijn geld wel waard! Nog nooit zulke lekkere smoothies gehad! Kan als je wilt zelfs de kleinste pitjes vermalen.

    Lauren | 27 juli 2021
  • 4.5 / 5 sterren
    9,0/10
    Wat je mag verwachten van een blender!
    • Design
    • Vorm van de kan
    • Smooth resultaat
    • Veelzijdige programmering
    • Dopje kan bij bevroren ingrediënten eraf vliegen

    De blender is een paradepaardje onder de blenders. Je krijgt een blender van topkwaliteit, voor de prijsklasse moet dat ook wel. De motor is krachtiger dan de motoren in vitamix blenders en past gemakkelijk op het aanrecht, ook onder keukenkastjes.
    De smoothies zijn, mits je er genoeg vloeistof aan toevoegt ook echt smooth en je gooit de belangrijke vezels van de producten niet weg, zoals bij een sapcentrifuge of slowjuicer. Ik heb zelf al een sapcentrifuge, slowjuicer en een aantal blenders gehad waar ik toch nooit echt tevreden was over de resultaten. Te korrelig, dik, of juist ontdaan van alle vezels. Deze blender is flink aan de prijs, maar je krijgt er 8 jaar garantie voor terug. Ik heb van anderen begrepen dat de garantie bij Blendtec ook echt is wat je van garantie verwacht. Als er iets kapot gaat zorgen zij voor vervanging of reparatie, vrij van kosten!

    Emilie Van den Broek | 4 januari 2021
  • 5 / 5 sterren
    9,5/10
    Waar voor je geld!
    • Reinigingsfunctie
    • Fraai design
    • Smooth resultaat
    • Garantie termijn van 8 jaar
    • Formaat
    • Herrie in de ochtend
    • Accessoires zijn aan de prijs

    Ik heb zowel een sapcentrifuge als een slowjuicer gehad, en een paar blenders. Het mooie aan de blendtec blender is het onwijs zachte resultaat! Je behoudt al je vezels die in een sapcentrifuge of slowjuicer verloren gaan. De vorige blenders die ik heb gehad gaven een korrelig resultaat waardoor de smoothies snel gingen scheiden (vezels boven, vocht onder). Met de blendtec krijg ik smoothies zoals ze horen te zijn, goed zacht en een geheel. Daarnaast past de blender dankzij haar formaat makkelijk op het aanrecht, ook onder de keukenkastjes. Mijn voormalige blender van KitchenAid paste daar niet onder. Na gebruik is de blendtec heel makkelijk schoon te maken dankzij de voorgeprogrammeerde reinigingsfunctie. Dat scheelt veel tijd en/of ruimte in de vaatwasser! De prijs voor de blender is erg hoog, maar je krijgt 8 jaar garantie van Blendtec. Van wat ik heb vernomen is de service erg goed, als er iets mis is wordt het kapotte onderdeel kosteloos vervangen of gerepareerd.
    Ik ben erg blij met deze blender en zou het iedereen aanraden :)

    Emilie Van den Broek | 6 januari 2021
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top aanwinst!
    • Krachtig
    • Reiniging
    • Mooie vormgeving

    Net mijn Blendtec 725 ontvangen en direct een aantal recepten uitgeprobeerd die mijn vorige apparaat niet zo goed aankon. Mijn nut butter, hummus en ijs is super gelukt en het schoonmaken ging met de reiniging cyclus super snel en fijn.

    Eefje | 14 juni 2020
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een zeer krachtige alleskunner
    • Krachtige motor
    • Led display gebruiksgemak
    • Groot volume
    • Snel schoon te maken / vaatwasser
    • voor koude en warme gerechten
    • maakt enigzins lawaai
    • relatief hoge prijs

    Een kennis van me had al een blendtec 575, het instapmodel. Ik was daar redelijk van onder de indruk. De 725 heeft echter een meer krachtige motor en de fourside jar die gemakkelijker mengt. De 725 heeft tevens een mooi led display dat interactief met je communiceert. Na ontvangst al eerste smoothies en soepen gemaakt. Wat een snelheid ! De soepen zijn overigens door de krachtige motor gelijk op warmte waardoor alle vitamine bewaard blijft en je de echte groenten proeft. De prijs van de 725 is relatief hoog. Je zou daarom als het je eerste blender is en je hem niet zo vaak gaat gebruiken, ook voor de goedkopere modellen kunnen gaan. Mijn ervaring is echter dat je hem koopt voor 10-20 jaar (onverslijtbaar) en je dan ook voor een topmodel kan gaan. Ben er enorm tevreden mee !

    Norbert Kouwenberg | 10 november 2019