The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Difrnce MP855 4GB Roze

Variant: Roze
Kleur:
Roze
27,99
Beperkte voorraad, bestel snel
27,99
Beperkte voorraad, bestel snel



Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
1,1 inch
Totale opslagcapaciteit
4 GB

Plus- en minpunten

Volgens onze MP3 spelerspecialist
  • Met de klem bevestig je de mp3 speler aan je jas of rugzak.
  • Je luistert met de mp3 speler niet naar de radio.

Omschrijving

De Difrnce MP855 is een compacte, lichtgewicht mp3 speler. Met de clip aan de achterkant klem je de speler eenvoudig aan je broeksriem of tas. Op het LCD scherm bekijk je informatie over het huidige nummer en navigeer je eenvoudig tussen artiesten en afspeellijsten. Door de centrale positie van de bedieningsknoppen is de mp3 speler blindelings te bedienen. Op het interne geheugen van 4 GB is ruimte voor ongeveer 1000 mp3's. Dit is voldoende voor uren luisterplezier. De MP855 wordt geleverd met bijpassende oordopjes, zo geniet je direct van je favoriete artiest.

De Difrnce MP855 is een compacte, lichtgewicht mp3 speler. Met de clip aan de achterkant klem je de speler eenvoudig aan je broeksriem of tas. Op het LCD scherm bekijk je informatie over het huidige nummer en navigeer je eenvoudig tussen artiesten en afspeellijsten. Door de centrale positie van de bedieningsknoppen is de mp3 speler blindelings te bedienen. Op het interne geheugen van 4 GB is ruimte voor ongeveer 1000 mp3's. Dit is voldoende voor uren luisterplezier. De MP855 wordt geleverd met bijpassende oordopjes, zo geniet je direct van je favoriete artiest.


Handleiding

Handleiding (171,79 KB)

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

  • Oordopjes

Handleiding

Handleiding (171,79 KB)

Belangrijkste eigenschappen

Schermdiagonaal
1,1 inch
Totale opslagcapaciteit
4 GB

Aanbevolen combinatie

Difrnce MP855 4GB Roze
Difrnce MP855 4GB Roze
Inbegrepen accessoires
Oordopjes
Oordopjes
Kies alternatief
Hoofdtelefoon
Hoofdtelefoon
Kies alternatief
Aux kabel
Aux kabel
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
97,97 94,47
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Functioneel

    Jose Serne | 4 juli 2016 | Kleur: Zilver

    • ruim voldoende ruimte voor heel veel mp3 bestanden
    • geluidskwaliteit is ruim voldoende
    • leuk design
    • goede bevestgingsclip
    • Bij opnieuw inschakelen speelt het apparaatje alles opnieuw af i.p.v. verder te gaan waar hij gebleven was
    • shufflefunctie niet gevonden
    • doorschakelen naar volgende bestand gaat traag. Bladeren dus ook.

    4 gb is voldoende voor heel veel mp3 bestanden. Een shufflefunctie is niet gevonden. Jammer is dat bij opnieuw inschakelen het afspelen weer van voren af aan begint i.p.v. door te gaan waar is uitgeschakeld. In de sportschool heb ik nu toch nog steeds dezelfde muziek als ik niet doorschakel. Doorschakelen naar het volgende bestand gaat traag.

    Jose Serne | 4 juli 2016 | Kleur: Zilver
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Klein formaat, groot geluid, mooi design

    Bert Kok | 5 juni 2016 | Kleur: Blauw

    • Afmetingen
    • Afwerking
    • Prijs
    • Interface niet intuïtief

    Ziet er goed uit. Handig tijdens het hardlopen, door formaat en klip makkelijk te bevestigen. Er zijn geen eigen lijstjes in te stellen. Het gebruiksgemak is matig. Dat is jammer.

    Bert Kok | 5 juni 2016 | Kleur: Blauw
  • 2 / 5 sterren
    4,4/10
    Waardeloos en absoluut geen aanrader.

    M Bosma | 11 december 2019 | Kleur: Zilver

    • Klein en fijn
    • Goed geluid
    • Opladen wil niet
    • Onduidelijk "scheve" display
    • Goedkoop laagje verf

    Display is scheef en opladen werkt niet meer omdat het scherm constant de foutmelding geeft: schuifnop op "aan" zetten tijdens opladen. Nou, dat heb ik ook... Dus heb er 1 keer fijn van kunnen genieten. Verder zeer onhandige navigatie en lastig tijdens sporten. Ik heb hem zojuist platgeslagen en weggegooid.

    M Bosma | 11 december 2019 | Kleur: Zilver
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Top apparaat
    • makkelijk in gebruik
    • Ruime opslag

    ik heb deze MP3 Speler aangeschaft voor straks in het vliegtuig, en vanwege zijn prijs, verder heeft de speler een strakke uitstraling.

    Dit apparaatje heeft een mooi formaat en je loopt niet met zo'n grote lomp apparaat.

    Al met al een echte aanrader.

    Dennis Eek | 15 mei 2016 | Kleur: Zilver
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Uitstekend
    • Geluidskwaliteit
    • Oortjes blijven goed zitten tijdens het hardlopen.
    • Clip om vast te maken.
    • Aanrader

    Handig met de clip tij de nieuwe het hardlopen. Verde grote opslagcapaciteit. Lekker lang lopen met veel muziek.

    Petra Kuijpers-Entrup | 24 september 2016 | Kleur: Roze
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Super!

    Hij is gebruiksvriendelijk!

    Fedra Deneut | 8 augustus 2016 | Kleur: Roze
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    een fijn en makkelijk apparaat
    • makkelijk mee te nemen
    • mooie kleur
    • kan veel op staan

    het product bevalt me omdat het makkelijk mee te nemen is.

    Carlein | 9 februari 2016 | Kleur: Zilver
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Gebruiksvriendelijk
    • Ophangclip
    • klein

    Leuk en makkelijk toestel

    Matthieu Meynaerts | 17 augustus 2018 | Kleur: Zilver
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Leuk klein mp3 model

    leuk klein mp3 speler, handige clip waarmee je hem overal kan bevestigen. Alleen de musiekshuffel is moeilijk te vinden

    VH Siemons | 13 juni 2016 | Kleur: Zilver
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Handig
    • 4 Gb
    • Klein
    • Handig

    Klein maar handig prima met de clip is zeer gemakkelijk

    Sandra Sels | 8 augustus 2016 | Kleur: Blauw

Specificaties

Product

Artikelnummer
678171
Fabrikantcode
MP855-4GB PINK
Merk
difrnce
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Afspeelmogelijkheden

High-resolution audio
Nee
Equalizer
Nee

Fysieke eigenschappen

Diepte
15 mm
Breedte
30 mm
Hoogte
48 mm
Gewicht
21 g
Kleur
Roze
Ingebouwd scherm
Ja
Touchscreen
Nee
Kleurenscherm
Nee
Schermdiagonaal
1,1 inch
Ingebouwde camera
Nee
Ingebouwde luidsprekers
Nee

Aansluitingen

Hoofdtelefoon aansluiting
Ja
Type hoofdtelefoon aansluiting
[3,5 mm mini-jack]

Opslag

Totale opslagcapaciteit
4 GB
Geheugenkaartlezer
Nee
Geheugen uitbreidbaar
Nee

Draadloze connectiviteit

Bluetooth
Nee
NFC
Nee
Wifi ingebouwd
Nee

Waterbestendigheid

Waterbestendig
Nee

Afspeelmogelijkheden

Radio
Nee

Batterij

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Soort batterij/accu
Specifieke accu
Maximale accu/batterijduur
7 uren
Verwisselbare accu/batterij
Nee
Stroombron
Ja

Accessoires

Hoofdtelefoon meegeleverd
Ja
Draagclip
Ja
Hardcase meegeleverd
Nee
Geheugenkaart inbegrepen
Nee
Usb-aansluiting
Ja
Aantal usb-aansluitingen
1
Usb functie
Data overdracht, Opladen
Oplaadbare accu/batterij
Ja

Dit wordt 'm

Difrnce MP855 4GB Roze
Difrnce MP855 4GB Roze
Kleur: Roze
27,99
Beperkte voorraad, bestel snel


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen