The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Brother ADS-2400N

349,-
Beperkte voorraad, bestel snel
349,-
Beperkte voorraad, bestel snel


Alternatieven


Productinformatie

Beknopte specificaties

Type scanner
Documentscanner
Scanformaten
A4
Automatisch documentinvoer (ADF)
Ja
Automatisch dubbelzijdig scannen
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze scannerspecialist
  • Je deelt de scanner eenvoudig en bedraad met anderen via je modem.
  • Het archiveren van producten gaat makkelijk, dankzij de 60 pagina¿s die je per minuut scant.
  • Dankzij de automatische tekstherkenning zet je documenten makkelijk om in doorzoekbare PDF bestanden.
  • De scanner beschikt niet over wifi om draadloos opdrachten te versturen.
Productspecialist scanners

Omschrijving

Met de Brother ADS-2400N zet jij jouw papieren archief om in hanteerbare digitale bestanden. Leg een stapel papier van 50 vel in de automatische documentinvoer en de scanner doet de rest. De scanner heeft OCR, zodat je van je papieren doorzoekbare documenten maakt. Fijn als je net die ene passage wilt vinden. Deze scanner heeft daarnaast een netwerkaansluiting zodat je deze eenvoudig met anderen in het netwerk deelt.

Met de Brother ADS-2400N zet jij jouw papieren archief om in hanteerbare digitale bestanden. Leg een stapel papier van 50 vel in de automatische documentinvoer en de scanner doet de rest. De scanner heeft OCR, zodat je van je papieren doorzoekbare documenten maakt. Fijn als je net die ene passage wilt vinden. Deze scanner heeft daarnaast een netwerkaansluiting zodat je deze eenvoudig met anderen in het netwerk deelt.


Download de handleiding

Download de handleiding (6,28 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (6,28 MB)
  • USB 2.0 kabel
  • Dvd met software
  • Adapter

Standaard meegeleverd

  • USB 2.0 kabel
  • Dvd met software
  • Adapter

Download de handleiding

Download de handleiding (6,28 MB)

Beknopte specificaties

Type scanner
Documentscanner
Scanformaten
A4
Automatisch documentinvoer (ADF)
Ja
Automatisch dubbelzijdig scannen
Ja

Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Scankwaliteit
9,3
Gebruiksvriendelijkheid
7,8
Snelheid
9,6
Formaat
8,2
Mogelijkheden
8,5
Bedieningsgemak
8,7

Meest behulpzame reviews

5 / 5 sterren
10/10

Superfijn apparaat dat mij naar een papierloos bureau brengt

  • Klein formaat
  • Snelheid
  • Echt niks!

Er is over nagedacht wat je als klant wilt dat ie kan. En ik wil een scanner zodat ik geen papieren meer op mijn bureau heb.

  • Carla van den boogaard
  • 22 november 2018
4.5 / 5 sterren
8,7/10

Goed apparaat met netwerkscannen voor een prima prijs

  • Automatische documentinvoer is ideaal
  • Scannen naar USB scheelt kabeltjes, of als je net even geen computer aan hebt staan
  • Neemt best wat ruimte in als je de papierinvoer en -uitvoer beide openklapt

Handig om je administratie te digitaliseren ipv alles ip papier bij te houden

  • T de zeeuw
  • 30 juni 2016
5 / 5 sterren
10/10

Prijs en prestatie zijn goed

  • Bediening heel duidelijk
  • Makkelijk te installeren
  • Geen

Werkt goed

  • Emile van den heuvel
  • 23 januari 2020
4 / 5 sterren
8,0/10

Zeer degelijk en optimaal voor privé gebruik

  • vlugge installatie
  • Direct bruikbaar
  • Tot op heden nog geen

Scan was direct inzetbaar en ideaal voor privé gebruik

  • Carnel jacky
  • 30 mei 2016
3.5 / 5 sterren
7,3/10

prima voor dat geld

prima apparaat

  • Piet
  • 10 januari 2018
4 / 5 sterren
7,7/10

Doet wat hij moet doen, even zoeken hoe in te stellen

  • Klein formaat
  • Weinig toeters en bellen
  • Geen WiFi

Leuke netwerkscanner zonder WiFi. Niet compatibel met alle cloud services! Je kan hem gebruiken zonder pc met een USB stick of scannen naar een NAS. 3 Voorkeuze knopjes scannen naar netwerklocaties of cloud services (opgelet niet alle cloud services worden ondersteund! Eens ingesteld werkt hij zeer snel en door zijn weinige knopjes wel zeer overzichtelijk! Maar door de weinige knopjes ook een klein aantal voorkeuzes mogelijk (3 netwerklocaties, 1 pc voorkeuze en scannen naar USB) Dat is echt alles wat in te stellen valt. Prijs/kwaliteit misschien iets aan de hoge kant. Maar het is wel een netwerktoestel en werkt zeer stabiel. Op 1 week tijd meer dan 1000 documenten gearchiveerd hiermee en het blijft leuk en zonder ergernissen.

  • Wim
  • 5 april 2021
3 / 5 sterren
6,3/10

slechte software goede hardware

  • scant erg snel
  • handleiding

Er is geen goede handleiding bij om de scanner snel aan te sluiten. Als het gaat om koppeling met de computer, software, is Brother niet thuis. Zeer slechte helpdesk die je niet goed kan helpen. Heb er alles bij elkaar twee uur over gedaan om alles te installeren. Daarna werkt de scanner wel goed en snel .Software beslist NIET handig

  • Jan de sonnaville
  • 4 maart 2018
4.5 / 5 sterren
9,3/10

perfekt apparaat

  • lekker snel
  • gemakkelijk te bedienen
  • pak altijd voor en achterkant soms lastig als er voorwaarden opstaan

gemakkelijk in gebruik en neemt weinig plaats in

  • Rob van gerven
  • 4 februari 2017
4.5 / 5 sterren
8,7/10

Absolute aanrader

  • Snel
  • Compact
  • Setupinstructies

Topscanner voor een paperless desk

  • Bart castro
  • 14 februari 2019
5 / 5 sterren
10/10

Een prima product voor een goede prijs.

  • Robuust
  • Kwaliteit prijs prima
  • Start altijd op wanneer de computer wordt opgestatrt

Het product bevalt mij, goede scans, uitgebreide software.

  • Paul peeters
  • 14 augustus 2019
5 / 5 sterren
10/10

Superfijn apparaat dat mij naar een papierloos bureau brengt

  • Klein formaat
  • Snelheid
  • Nederlandse tekst bij uitvoering
  • Echt niks!

Er is over nagedacht wat je als klant wilt dat ie kan. En ik wil een scanner zodat ik geen papieren meer op mijn bureau heb.

  • Carla van den boogaard
  • 22 november 2018
4.5 / 5 sterren
8,7/10

Goed apparaat met netwerkscannen voor een prima prijs

  • Automatische documentinvoer is ideaal
  • Scannen naar USB scheelt kabeltjes, of als je net even geen computer aan hebt staan
  • Kwaliteit van de scans is goed
  • Neemt best wat ruimte in als je de papierinvoer en -uitvoer beide openklapt

Handig om je administratie te digitaliseren ipv alles ip papier bij te houden

  • T de zeeuw
  • 30 juni 2016
5 / 5 sterren
10/10

Prijs en prestatie zijn goed

  • Bediening heel duidelijk
  • Makkelijk te installeren
  • Geen

Werkt goed

  • Emile van den heuvel
  • 23 januari 2020

Verzeker je scanner

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de