The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Nodig om je cameralens schoon te houden

32,99
457,-
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel
457,-
Minder dan 4 op voorraad, bestel snel

Nodig om je cameralens schoon te houden

32,99

Aanbevolen combinatie

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
Inbegrepen accessoires
Lensfilter
Lensfilter
Kies alternatief
Cameratas
Cameratas
Kies alternatief
Lensbal
Lensbal
Kies alternatief
Schoonmaakset voor camera's
Schoonmaakset voor camera's
Kies alternatief
0% korting
op de accessoires op het accessoire
605,96 605,96
Morgen in huis

Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Objectiefvatting
Canon EF-S-vatting
Geschikt voor type camera
APS-C
Lens compatibel met
Canon spiegelreflexcamera's
Zoom- of primelens
Zoomlens
Type lens
Groothoek, Standaard, Telelens

Plus- en minpunten

Volgens onze cameralensspecialist
  • De stille scherpstelmotor zorgt ervoor dat je onderwerp niet schrikt tijdens het maken van de foto.
  • Tijdens het inzoomen daalt de lichtsterkte waardoor je minder lang uit de hand kunt fotograferen.

Omschrijving

De Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM is een zoomlens geschikt voor architectuur-, interieur-, straat-, reis- en landschapsfoto's. Dankzij de stille scherpstelmotor is de lens tevens geschikt om mee te filmen. Door de beeldstabilisatie is de kans op bewogen foto's klein. De lens is speciaal ontworpen voor APS C spiegelreflexcamera's.

De Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM is een zoomlens geschikt voor architectuur-, interieur-, straat-, reis- en landschapsfoto's. Dankzij de stille scherpstelmotor is de lens tevens geschikt om mee te filmen. Door de beeldstabilisatie is de kans op bewogen foto's klein. De lens is speciaal ontworpen voor APS C spiegelreflexcamera's.


Handleiding

Handleiding (1,36 MB)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (1,36 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Objectiefvatting
Canon EF-S-vatting
Geschikt voor type camera
APS-C
Lens compatibel met
Canon spiegelreflexcamera's
Zoom- of primelens
Zoomlens
Type lens
Groothoek, Standaard, Telelens

Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Mooie lens, breed inzetbaar

    Stein Van der Valk | 12 juli 2016

    • Mooie kleuren
    • Scherp beeld
    • Groot zoom bereik
    • Zwaarder als een kit lens

    Het is een behoorlijke aanwinst op mijn Canon camera. Voorheen had ik alleen de standaard Kit lens van Canon, deze lens geeft echt een meerwaarde waardoor je foto's een stuk mooier en scherper worden.

    Ook het zoombereik 18 - 135 is erg prettig werken waardoor je net snel van lens hoeft te wisselen.

    Stein Van der Valk | 12 juli 2016
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Aanrader i.c.m 80D

    Ferdi | 26 mei 2016

    • Stelt zeer snel scherp
    • Stil
    • kan ook goed mee gefilmd worden
    • nog niet tegen gekomen

    Zeer fijne lens, voelt degelijk aan. stelt snel scherp en is erg stil.

    Ferdi | 26 mei 2016
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Perfecte allround lens met super snelle autofocus.

    Melmer | 2 juli 2017

    • Super snelle autofocus
    • Zeer geschikt voor filmen
    • Stevig gebouwd
    • Powerzoom adapter aansluiting
    • Niet erg lichtsterk
    • Geen zonnekap

    Na de aanschaf van een nieuwe body waarmee ik kan filmen kwam ik erachter dat mijn huidige lenzen niet erg stil waren tijdens het autofocusen. Het geluid van het scherp stellen hoor je direct terug in je video. Ik vind dit storend. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een vervanger en ben ik uitgekomen bij deze lens: de Canon 18-135mm IS USM. Wat een uitkomst! Deze lens heeft een erg super stille en een snelle autofocus Nano USM motor. Die ook nog eens geen geluid maakt. Daarnaast is de bouwkwaliteit van deze lens erg goed, voelt stevig aan en het bereik is daarnaast ook handig voor algemeen gebruik. Ik ben erg tevreden met deze lens. Een aanrader!

    Melmer | 2 juli 2017
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    heel blij mee

    goed merk en preciese werk voor foto

    Martine De Potter | 12 juni 2017
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Kwaliteit

    Zeer degelijke lens, goede stabilisator

    Sam Janssen | 3 oktober 2016
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Top allround lens voor zowel foto als film
    • Beetje aan de zware kant

    Ik gebruik de lens om te filmen. De ingebouwde beeldstabilisatie is een topper en werkt perfect.

    Caroline Van Gestel | 31 mei 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Haarscherpe lens
    • Prima formaat en afstand
    • beetje duur

    Ik vind deze tussenmaat prima waardoor ik niet steeds van lens hoef te wisselen. Ik neem hem mee op vakantie en zowel gebouwen als portretten komen er scherp op. heel blij mee!! prachtig resultaat.

    Iris Boer | 8 september 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Zeer goede keus icm investering!
    • Goede kwaliteit
    • Mooie foto’s
    • Voelt degelijk aan

    Erg plezierige lens en gezien prijs/kwaliteit een eerg goede keuze.

    G. Baris | 1 november 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    top
    • stelt goed scherp
    • goed bereik

    Goede lens met een toepasselijk diafragma, waardoor als het iets donkerder wordt je toch nog goede foto's kan maken.

    Elly van Egmond | 4 juli 2017
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Gedaan met continu wisselen van de lens!

    prima lens, voor onderwerpen dichtbij en ver(der) weg. Ik had een standaard 18 - 70 mm lens, maar gebruik nu deze als standaard lens en ben er zeer tevreden van.

    Els | 15 januari 2020


Verzeker je cameralens

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.