The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Samsung MC32K7055CK/EN

In de uitvoering

Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
Samsung MG28F303TAK/EN
Samsung MC28H5013AK/EN
Samsung MC32K7055CK/EN
219,-
Morgen geleverd
219,-
Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor de hobbykok.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Type oven / magnetron
Combimagnetron
Inhoud
32 l
Magnetronvermogen
900 W
Gewichtssensor
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze Magnetronspecialist
  • Dankzij HotBlast is je gerecht 50% sneller klaar.
  • Het draaiplateau is uit te schakelen, zodat de randen van een grote ovenschotel niet tegen de wand botsen.
  • Met de crispfunctie bak je kip of ovenfriet aan alle kanten krokant.
  • De magnetron neemt vanwege het formaat veel ruimte in op je keukenblad; let dus goed op of hij past.
  • Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven niet automatisch uit.
Productspecialist Magnetrons

Omschrijving

De veelzijdige Samsung MC32K7055CK/EN beschikt over de Slim Fry functie waarmee je met één theelepel olie een frietje of krokante snacks bereidt. De HotBlast functie combineert de magnetron- met de heteluchtfunctie en zorgt ervoor dat gerechten een extra warme luchtstroom vanaf boven toegediend krijgen. Dat bespaart jou tijd in de keuken. Naast Slim Fry en HotBlast heeft de combi magnetron 49 automatische programma's; jij geeft aan wat je wilt bereiden, waarna de magnetron automatisch de juiste functie kiest. Voor het bereiden van een gezonde maaltijd kies je de Healthy Cooking stand en zelfs voor het maken van yoghurt of deeg is er een speciale stand. Zo zet je dus elke dag in een mum van tijd een gevarieerde maaltijd op tafel.

De veelzijdige Samsung MC32K7055CK/EN beschikt over de Slim Fry functie waarmee je met één theelepel olie een frietje of krokante snacks bereidt. De HotBlast functie combineert de magnetron- met de heteluchtfunctie en zorgt ervoor dat gerechten een extra warme luchtstroom vanaf boven toegediend krijgen. Dat bespaart jou tijd in de keuken. Naast Slim Fry en HotBlast heeft de combi magnetron 49 automatische programma's; jij geeft aan wat je wilt bereiden, waarna de magnetron automatisch de juiste functie kiest. Voor het bereiden van een gezonde maaltijd kies je de Healthy Cooking stand en zelfs voor het maken van yoghurt of deeg is er een speciale stand. Zo zet je dus elke dag in een mum van tijd een gevarieerde maaltijd op tafel.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (21,02 MB)
  • Hoog ovenrooster
  • Laag ovenrooster
  • Crispplaat

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (21,02 MB)
  • Hoog ovenrooster
  • Laag ovenrooster
  • Crispplaat

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Plaatsing apparaat
Vrijstaand
Type oven / magnetron
Combimagnetron
Inhoud
32 l
Magnetronvermogen
900 W
Gewichtssensor
Nee

Aanbevolen combinatie

Samsung MC32K7055CK/EN
Samsung MC32K7055CK/EN
Inbegrepen accessoires
Koelkast
Koelkast
Kies alternatief
Kookplaat
Kookplaat
Kies alternatief
Blender
Blender
5% korting
op de accessoires op het accessoire
936,- 900,15
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Aanrader voor iemand die graag kookt!

    Bart | 16 november 2016 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer

    • Handige voorgeprogrammeerde kookprograma's
    • Stil, maakt nauwelijks geluid
    • Groot genoeg voor 2-3 pers.
    • Klep i.p.v. draaideur
    • Kort snoer
    • Glazen deur wordt heet bij oven
    • Geen voortgang bij voorverwarmen

    Ik heb deze oven nu bijna 2 weken in gebruik en al aardig getest. In het begin is het even wennen, maar nu na het maken van verschillende groenteschotels, gebakken aardappeltjes, vlees en afbakbrood, durf ik deze oven zeker aan te bevelen!

    Bouwkwaliteit
    De oven ziet er erg goed uit. Moderne, zwarte look met aanraakgevoelig display en een grote draaiknop. De 'knoppen' zijn voor mijn gevoel geen knoppen, maar meer een display waar je op kan drukken. Het handvat ziet er erg strak uit, zeker met het subtiele zilveren lijntje, maar is wel van plastic en oogt en voelt daardoor wat goedkoop.

    Inhoud
    De oven is qua inhoud is groter dan mijn vorige, desonanks is de oven zelf kleiner. Wel zo fijn op mijn aanrecht. De oven is ook relatief laag vergeleken met andere magnetrons/ovens, waardoor deze gemakkelijk onder een kastje past. De draaischijf is ook lekker ruim, en door de meegeleverde rekjes (laag en hoog) en bakplaat, kun je heerlijke gerechten maken voor 2-3 personen. Wil je een grotere ovenschaal gebruiken voor meer mensen? Geen probleem. Het draaiplateau kun je uitzetten zodat je een schaal over de volledige breedte kunt gebruiken. Let dan wel op dat je halverwege de kooktijd de schaal zelf omdraait, zodat je voorkomt dat 1 kant iets sneller gaar wordt dan de andere kant. De warmte komt namelijk van achter en van boven.

    Veelzijdigheid
    Dit is ongeveer de meest veelzijdige combi-magnetron die ik ben tegen gekomen. Er zitten heel veel voorgeprogrammeerde opties op voor de oven (HotBlast), maar ook om te grillen (Healthy Cooking) en bakken zoals met een AirFryer (HealthFry). Je kan er zelfs deeg mee laten rijzen, yoghurt in bereiden of met behulp van de bakplaat een ei bakken. Al heb ik deze laatste 3 nog niet uitgeprobeerd. De veelzijdigheid kan in het begin afschrikken, maar zowel de handleiding als de sticker aan de binnenkant van de deur maken snel duidelijk welk programma je voor welk gerecht moet kiezen. Uiteraard kun je ook zelf de controle behouden en alles handmatig instellen.

    Gebruiksgemak
    1 woord: top! Het is een veelzijdige oven met veel mogelijkheden welke in het begin kunnen afschrikken, maar alles wijst zich vanzelf. Naast de vele programma's was de klep in plaats van een deur voor ons een groot voordeel. De magnetron/oven staat bij ons op het aanrecht in een hoek tegen de muur waardoor een deur niet altijd even handig is. Let wel op, de klep is van glas en net boven dit glas zit het handvat. Echter, bij het misgrijpen van het handvat raken je vingers het glas, welke bij het gebruik van de oven erg warm kan worden. Zodra je dit weet en het handvat verschillende keren hebt weten beet te pakken, zul je het glas niet meer raken.

    Prestaties
    De HotBlast-technologie is vernieuwend en wijkt af van traditionele heteluchtovens. De warmte komt hierbij vanuit verschillende hoeken en van boven. Hierdoor zijn gerechten veel sneller klaar. Je moet hier dus wel goed rekening mee houden. Een lasagne was bijvoorbeeld in 15 minuten gaar, waar afbakbroodjes na 4 minuten al klaar waren. De maximale temperatuur is slechts 200 graden, maar ik heb dit nog niet als een belemmering gezien.

    Tenslotte nog een tip waar ik nergens iets over had gelezen: voordat je de oven gaat gebruiken, laat deze dan een half uur op de hoogste temperatuur draaien. Zo 'bak je de oven in' en verwijder je de nieuwe geur uit de oven.

    Bart | 16 november 2016 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Veel waar voor je geld, focust zich op magnetronfuncties.

    Ruben | 30 augustus 2016 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer

    • Veel programma's
    • Ziet er mooi uit
    • Uitgebreide handleiding over (snel)programma's
    • Eenvoudig te bedienen
    • Oven kan niet hoger dan 200 graden
    • Net iets te kleine inhoud
    • Oven werkt niet als de deur open is.

    De combimagnetron van Samsung ziet er mooi uit, niet zo goedkoop als witte magnetrons er vaak uitzien. Doordat hij zwart is, valt hij bovendien niet zo op op het aanrecht. Dat is voor ons zeker een pluspunt.

    Tot zover de esthetica. Wat kan deze combimagnetron?
    De magnetron heeft een standaard draaiplateau van 34 cm. doorsnede. Daarmee is hij wel een flink stuk kleiner dan onze inbouwcombinatie, maar een diepvriespizza past er gemakkelijk in. Voor ons dus iets aan de kleine kant, maar dit hoeft niet voor iedereen een nadeel te zijn.
    Een groot pluspunt is dat je het apparaat ook kunt gebruiken, zonder het draaiplateau. Daardoor kan je een grote vierkante/rechthoekige ovenschaal (tot ca. 34 cm. breed) tóch kwijt in deze magnetron.

    Ook vallen direct de vele extra functies op dit apparaat op:
    - Snel opwarmen
    - Gezond frituren
    - Yoghurtmaker/deeg rijzen
    Daarmee biedt deze magnetron veel opties.

    Als eerste hebben we de frituurstand getest. Voor kroketten helaas niet geschikt (deze barstten open en werden taai), maar patatjes en aardappelkroketjes gaan een stuk beter.
    Ook de deegrijsfunctie werkt goed. Je kunt programma's kiezen voor verschillende deegsoorten (pizza, brood, etc.) en dit werkt goed. Het deeg kwam mooi los, dus zeker een aanrader als je graag brood bakt. De handleiding is hierbij erg handig. Hier staan alle programma's duidelijk in uitgelegd, met per programma een stappenplan voor het instellen. Ook staan er enkele recepten bij. Hieruit blijkt echt de veelzijdigheid van deze magnetron.
    Qua gebruiksgemak scoort deze magnetron zeker goed. Eenvoudig te begrijpen en te bedienen. Zeker een pluspunt.

    Ook kan eten snel worden bereid, met de supersnelle functie is je eten in de helft van de tijd klaar (t.o.v. normaal). Je kan dus snel aan tafel!

    Als laatste voordeel de vele meegeleverde accessoires. Er zijn twee rekjes meegeleverd, die je tegelijk kunt gebruiken (verschillende hoogtes, dus je kunt plateaus maken). Daarnaast ook een 'crisp-schaal' voor het krokant bakken van o.a. patatjes. Daarnaast natuurlijk een standaard glazen draaiplateau. Alle accessoires zijn uitneembaar en goed schoon te maken. Ook prettig dat de oven functioneert zónder draaiplateau. Daardoor kunnen ook vierkante/rechthoekige ovenschalen gebruikt worden.

    Helaas zijn er voor ons toch ook wel wat nadelen. Allereerst dus de afmetingen. Deze zijn voor ons net iets aan de kleine kant, omdat wij erg veel bakken en ook vaak grote porties bereiden. Als je minder intensief bakt (of een kleinere gezinssamenstelling hebt) hoeft dit dus geen nadeel te zijn. Zoals gezegd, een diepvriespizza past er gemakkelijk in.
    Ook de temperatuur van de traditionele ovenstand (hot-blast-programma) is een nadeel. Deze kan niet hoger dan 200 graden Celsius. Voor veel bakrecepten is dit te laag. 250 graden was beter geweest.
    Een laatste nadeel (dat hebben veel combimagnetrons) is dat de oven het niet doet als de deur open staat. Dit is nadelig voor het drogen van eten bijvoorbeeld.

    Al met al een mooie magnetron, die zeker voor deze prijs veel in zijn mars heeft. De verschillende functies zijn duidelijk en gemakkelijk te bedienen. Uitstekend geschikt voor diegenen die de magnetronfuncties voornamelijk gebruiken: eten bereiden/opwarmen, pizza bakken, etc. Ben je echter een enthousiaste hobbykok/bakker dan zouden we aanraden nog iets verder te zoeken, want dan kent deze combimagnetron wel enkele beperkingen.

    Ruben | 30 augustus 2016 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Mooie oven met een kleine leercurve

    Thomas Loos | 28 augustus 2016 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer

    • Veel bereidingsopties
    • Oven vergt halve bereidingstijd
    • Mooi vormgegeven
    • Overdaad aan functies
    • Ovenfunctie is weggestopt
    • Vooraf de handleiding bestuderen is noodzakelijk

    Ik heb deze combi magnetron gewonnen tijdens de Coolblue review actie. Hoewel er Smart Oven op de doos staat, werkt het apparaat primair als magnetron. Als magnetron werkt het apparaat prima. De ovenfunctie zal echter in het begin wat lastiger in gebruik zijn.

    Samsung staat bekend om de vele unieke functies die zij aan hun producten toevoegen. De twee unique selling points van deze combi magnetron zijn de vooraf ingestelde bereidingsopties en de Hotblast functie.

    Met een paar drukken op de knop kan je verschillende gerechten bereiden, zoals kip, lasagna of taart. De vele knoppen en achterliggende functies kunnen nogal overweldigend zijn, maar in de deur staat een handig overzicht van alle bereidingsopties. Dit maakt het geheel al een stuk makkelijker in gebruik.

    Wanneer je de oven wilt gebruiken voor een gerecht dat niet ingesteld staat, bijvoorbeeld brownies, dan wordt de combi magnetron iets lastiger in gebruik. Met behulp van de handleiding wist ik de oven handmatig in te stellen. Helaas kwamen de brownies er deels verbrand uit. Ik had namelijk een paar belangrijke aspecten over het hoofd gezien:
    - De oven kan alleen gebruikt worden in combinatie met Hotblast. De oven hoeft dan niet voorverwarmd te worden, maar de helft van de oorspronkelijke bereidingstijd moet wel worden ingesteld. Als je de tijd volgens het recept instelt, dan loop je kans dat je gerecht verbrand.
    - Het is mogelijk om het draaiplateau uit te zetten, maar het is aan te raden om dit niet te doen in combinatie met de ovenfunctie. De warmte wordt van een kant opgeblazen, dus het is belangrijk dat je maaltijd ronddraait om gelijkmatig verwarmd te worden.
    - De combi magnetron wordt met plateau's meegeleverd. Bij de ovenfunctie is het aan te raden om hier gebruik van te maken. Zo wordt je voedsel boven en onder verwarmd.

    Al met al is het een hele mooie combi magnetron, ondanks het feit dat de oven enige trial & error vereist. Ik geef het advies mee om te beginnen met simpele gerechten die al ingesteld staan. Zo kan je al doende wennen aan je nieuwe combi magnetron.

    Thomas Loos | 28 augustus 2016 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    topproduct !
    • handig in gebruik
    • veel autom.programma's
    • degelijk
    • deur veert gemakkelijk omhoog

    Magnetron,oven, grill en hotblast geeft veel mogelijkheden. Handig zijn de automatische programma's en de tips in de handleiding.
    Let wel op bij gebruik van de oven. De deur gaat bij de minste trilling
    (bij het uitnemen van een hete schaal) vanzelf omhoog en kan tegen
    je polsen komen (heet!!). Waarschijnlijk is de veer te sterk en neemt dit na langer gebruik af. Ik ben in ieder geval erg tevreden met de Samsung en kan het iedereen aanbevelen.

    Hans van Rens | 27 maart 2018 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 3.5 / 5 sterren
    7,3/10
    Jammer!
    • Design
    • Grote inhoud
    • Goed schoon te houden
    • Veel programma's
    • Nu al stuk
    • Lastig in te stellen

    Heb hem nog geen jaar, gebruik hem amper. Helaas ineens doorbranden systeem...Kan er niets meer mee. Zonde van zo'n duur apparaat. Blinkt nog van nieuwheid:(

    Liesbeth | 25 september 2020 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 4 / 5 sterren
    8,3/10
    Goede combimagnetron
    • Goede oven
    • Ecoknop

    Ik heb het nu een paar dagen in gebruik en het bevalt goed. Moet alleen de gebruiksaanwijzing goed doorlezen door de vele functies. En fijn dat je we nu eindelijk 2 pizza’s te gelijk kunnen bakken. En de combimagnetron ziet er mooi uit in de keuken.

    Mevr van Dam | 2 september 2020 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Is een goede aankoop geweest.
    • Het design is mooi
    • Omdat de magnetron naar voren open gaat, sta je er wat verder vanaf en heb je langere armen nodig.

    De magnetron bevalt prima.

    Martin Boertje | 29 december 2018 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goede en degelijke oven voor een goede prijs.
    • Een goede inhoud
    • Deur
    • Uitstraling
    • Geen

    De inhoud in vergelijking met de totale afmetingen.Zeer duidelijke en makkelijke bediening.De recepten in het bedieningsboekje zijn héél duidelijk en goed omschreven.

    Sjaak van Kuijen | 4 februari 2019 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    handige veelzijdige combi-oven
    • makkelijke bediening
    • veel mogelijkheden
    • naar voren klappemde deur
    • nog niet ontdekt

    De binnenruimte is voldoende groot, de bediening is duidelijk en eenvoudig. Zelfs de klok instellen lukt zonder handleiding :)
    Er zijn een groot aantal programma's

    bert van Sas | 14 oktober 2017 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Mooi veelzijdig toestel dat makkelijk te bedienen is.
    • Handige bediening
    • Mooi design
    • Duidelijke handleiding
    • Extra bakplaat voor pizza
    • Geen stoomfunctie
    • Ovenfunctie maar tot 200°C

    Eenvoudig in gebruik, veel handige functies zoals het maken van frietjes. Duidelijke handleiding met instructies voor het maken van verschillende gerechten. Mogelijkheid om draaiplateau uit te schakelen is heel handig voor grote schotels.
    Jammer dat er geen stoomfunctie is & ovenfunctie gaat maar tot 200°C

    Dieter | 10 augustus 2020 | In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer

Bescherm je Magnetron

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
Samsung MC32K7055CK/EN

Dekking

  • Schade door onopzettelijk verkeerd gebruik
  • Schade door kortsluiting
  • Onderzoeks- en voorrijkosten

Wat is niet gedekt?

  • Schade die opzettelijk door u aan het toestel is aangebracht is niet gedekt
  • Schade aan het toestel die verholpen kan worden door reiniging is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking van het toestel (zoals krassen) is niet gedekt

ERGO Grote Huishoudtoestellen-verzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (13,98 per jaar) 69,90

Specificaties

Product

Artikelnummer
704912
Fabrikantcode
MC32K7055CK/EN
Merk
Samsung
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Algemene kenmerken

Plaatsing apparaat
Vrijstaand

Fysieke kenmerken

Hoogte
30,9 cm
Breedte
52,3 cm
Diepte
48,8 cm
Maximale interne diameter
36,5 cm
Interne afmetingen: hoogte
23,3 cm
Interne afmetingen: breedte
37,3 cm
Interne afmetingen: diepte
37 cm
Gewicht
20 kg
Inhoud
32 l
Kleur
Zwart
Materiaal voorzijde
Metaal met coating
Materiaal wanden binnenzijde
Keramisch
Openingsrichting
Horizontaal
Diameter draaiplateau
34,5 cm
Uitschakelbaar draaiplateau
Ja
Materiaal draaiplateau
Glas
Manier van openen
Handvat
Draaiplateau
Ja
Inschuifhoogtes
Nee
Als beste getest
Nee
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Bereidingskwaliteit
Middenklasse

Type magnetron

Type oven / magnetron
Combimagnetron
Horeca magnetron
Nee

Magnetronfuncties

Magnetronfunctie
Ja
Magnetronvermogen
900 W
Vermogensstanden magnetron
6
Ovenfunctie
Ja
Grill techniek
Verwarmingselement
Positie grill
Bovengrill
Grillfunctie
Ja
Stoomfunctie
Nee
Minimale oventemperatuur
40 °C
Type ovenfuncties
Grill, Hetelucht, Hotblast
Temperatuurregeling oven/magnetron
Elektronisch
Maximale oventemperatuur
200 °C
Ontdooifunctie
Ja
Magnetron/ovenfuncties
Grill, Magnetron, Oven
Type hetelucht
Turbo hetelucht
Heteluchtvermogen
2100 W
Aanbevolen voor type eten
Diepvriespizza bakken, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Langzaam garen van vlees, Lasagne bereiden
Verspreiding microgolven
Via 3 ingangen
Inverter techniek
Nee

Gebruiksgemak

Timer
Ja
Type timer
Elektronisch
Geheugenfunctie
Nee
Kinderbeveiliging
Ja
Binnenverlichting
Ja
Startuitstel
Nee
Gewichtssensor
Nee
Automatische kookprogramma's
Ja
Aantal automatische programma's
49
Reinigingsmethode
Wanden met coating
Type verlichting
Gloeilamp

Bedieningsmogelijkheden

Display
Ja
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Druktoetsen
Digitale weergave
Bereidingstijd, Klok, Resttijd
Taal bedieningspaneel
Engels, Symbolen

Meegeleverde accessoires

Meegeleverde accessoires
Crispschaal, Hoog rond ovenrooster, Laag rond ovenrooster
Meegeleverde oven/magnetron accessoires
Ja

Stroomtoevoer

Kabellengte
0,9 m
Aansluitwaarde
2100 W
Stekker meegeleverd
Ja
Type stekker meegeleverd
Schuko-/Gardy met aarding (2-polig)

Dit wordt 'm

Samsung MC32K7055CK/EN
Samsung MC32K7055CK/EN
In de uitvoering: Met oven- en grillfunctie en 4 liter ruimer
219,-
Morgen geleverd


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen