The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Beurer BM 28

In de uitvoering

4 x 30 geheugenplaatsen
Beurer BM 28
Beurer BM44
Beurer BM54
Beurer BM51
Beurer BM93
42,99
Tijdelijk uitverkocht


Alternatieven


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een bloeddrukmeter met hartslagmeting.
Coolblue's keuze

Belangrijkste eigenschappen

Locatie meting
Bovenarm
Berekening gemiddelde bloeddruk
Ja
Data overdracht functie
Nee
Melding onregelmatige hartslag
Ja
AFIB detectie
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze bloeddrukmeterspecialist
  • De rustindicator geeft een melding wanneer je niet genoeg rust hebt gepakt vlak voor de meting, om onbetrouwbare resultaten te voorkomen.
  • De bloeddrukmeter meet zowel je bloeddruk als je hartslag, wat je een vollediger beeld geeft van je gezondheid.
  • Het apparaat heeft 4 gebruikersprofielen, waardoor je de bloeddrukmeter met meerdere mensen gebruikt.
  • Je verbindt de bloeddrukmeter niet met een applicatie om metingen in op te slaan en inzichtelijk te maken.
Productspecialist bloeddrukmeters

Omschrijving

De Beurer BM28 is een volledig automatische bovenarm bloeddrukmeter die snel inzicht geeft in je bloeddruk en hartslag. De bloeddrukmeter heeft 4 keer 60 geheugenplaatsen waardoor je zowel jouw bloeddruk, als die van je partner kunt meten. Wil je je gemiddelde bloeddruk over een bepaalde periode meten om meer inzicht te krijgen in je gezondheid? Dat kan. Om te waarborgen dat je een betrouwbare meting doet, herkent het apparaat mogelijke hartritmestoornissen tijdens de metingen. Ook heeft het apparaat de gepatenteerde rustindicator. Deze functie geeft een melding wanneer je meting mogelijk onbetrouwbaar is omdat je niet genoeg rust hebt gepakt voor de meting. De Beurer BM28 meet volgens de norm die opgesteld is door de World Health Organisation.

De Beurer BM28 is een volledig automatische bovenarm bloeddrukmeter die snel inzicht geeft in je bloeddruk en hartslag. De bloeddrukmeter heeft 4 keer 60 geheugenplaatsen waardoor je zowel jouw bloeddruk, als die van je partner kunt meten. Wil je je gemiddelde bloeddruk over een bepaalde periode meten om meer inzicht te krijgen in je gezondheid? Dat kan. Om te waarborgen dat je een betrouwbare meting doet, herkent het apparaat mogelijke hartritmestoornissen tijdens de metingen. Ook heeft het apparaat de gepatenteerde rustindicator. Deze functie geeft een melding wanneer je meting mogelijk onbetrouwbaar is omdat je niet genoeg rust hebt gepakt voor de meting. De Beurer BM28 meet volgens de norm die opgesteld is door de World Health Organisation.


Handleiding

Handleiding (4,85 MB)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (4,85 MB)
  • 4 x AA batterijen
  • Manchet
  • Opbergetui

Standaard meegeleverd

  • 4 x AA batterijen
  • Manchet
  • Opbergetui

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Handleiding

Handleiding (4,85 MB)

Belangrijkste eigenschappen

Locatie meting
Bovenarm
Berekening gemiddelde bloeddruk
Ja
Data overdracht functie
Nee
Melding onregelmatige hartslag
Ja
AFIB detectie
Nee


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    bloeddrukmeter

    Tony Van Kerrebroeck | 7 september 2013 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening

    • betrouwbaare metingen
    • eenvoudig
    • grote display
    • adaptor in optie

    Uitstekend toestel voor deze prijs
    simpele en eenvoudige bloeddrukmeter.
    zelfde waarden als bij dokter (getest).

    Tony Van Kerrebroeck | 7 september 2013 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    gemakkelijk bedienbaar en duidelijk apparaat

    will van gerven | 18 februari 2015 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening

    • makkelijk te bedienen
    • groot afleesbaar scherm
    • betroubare gemeten waardes
    • hartslag meting

    eindelijk eens een apparaat dat niet moeilijk te bedienen is .
    gewoon uitpakken omdoen en starten.
    het apparaat onthoud je laatste meting en er is een lijst bijgevoegd om je waardes te noteren. aanbevolen door de hartstichting . huisarts was ook tevreden over de metingen. Ik mis niet de adaptor het bergt nu gemakkelijk weg. ik ben er helemaal blij en tevreden over. het geeft me rust om te weten hoe het staat met mijn bloeddruk en hartslag.

    will van gerven | 18 februari 2015 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een zeer handzaam formaat en gemakkelijke bediening !

    J Mermans | 24 april 2020 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening

    • Het apparaat doet gewoon wat het moet doen, niet meer, of niet minder
    • De meegeleverde handleiding in het Nederlands, waar duidelijk is aangegeven hoe je het apparaat moet gebruiken

    Het apparaat doet gewoon wat het moet doen, niet meer, of niet minder

    J Mermans | 24 april 2020 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed apparaat, manchet te klein.
    • Bijgeleverde manchet is te klein voor de arm van een volwassen man

    Op zich prima product, wat betrouwbare informatie levert. Echter, de meegeleverde manchet is veel te klein voor de bovenarm van een volwassen man. Hierdoor een extra manchet moeten aanschaffen voor €35 waardoor het een duur apparaat wordt.

    Sjoerd | 27 december 2020 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Het is een duidelijke bloeddruk meter
    • Duidelijke diplay

    Gewoon een goed betrouwbaar product.

    G. Molema | 19 december 2014 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Beurer BM44 TOP!!!
    • Voelt goed en degelijk aan
    • Werkt simpel maar doeltreffend.
    • Slangetje moet steeds losgekoppeld worden om hem in het hoesje op te bergen. ( je kunt hem er ook uitlaten met het langetje erin.)

    Ben zeer tevreden en blij met de Beurer BM44 meter, hij voelt degelijk aan en is simpel te gebruiken. Is een prima vervanger van onze oude meter en hoop ook hier heel lang mee te doen.

    Jack Roos | 4 februari 2018 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Prima om mee te werken
    • Geeft bloeddruk aan in welke zone je zit
    • Klem om arm is prettig
    • Is klein en compact
    • Gemakkelijk op te bergen in etui
    • Is zuiver in meting

    Het product bevalt mij omdat het gemakkelijk in gebruik is.

    Willy Romers-Kruijsifix | 21 mei 2020 | In de uitvoering: 2 x 200 geheugenplaatsen + eenvoudige bevestiging
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Meer moet dat niet zijn!
    • Een grote knop
    • Knijpt wel hard en lang in de arm vind ik persoonlijk

    Handig en betrouwbaar toestel.

    Veerle Verheyde | 21 mei 2016 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed, en makelijk in het bediening.

    Het bevalt mij zeer goed omdat het klein is, en precisie, en makelijk in bediening.

    Lilian Mitrovic | 28 april 2016 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Een zeer goed apparaat met een betrouw bare meting.
    • Consistente meting
    • Eenvoudige bediening
    • Goede kraag
    • Geen opslag mogelijkheden.

    Na net nemen van bv. 3 metingen blijven de waarden vrij goed consistent. Dus ik vertrouw het apparaat. Eenvoudige bediening.
    Een nadeel is misschien dat je geen waarden van een persoon kan opslaan. En een grafiek kan maken. Maar dit is niet het belangrijkste.

    randall swaving | 11 augustus 2015 | In de uitvoering: Geen geheugenplaatsen + eenvoudige bediening

Specificaties

Product

Artikelnummer
723745
Fabrikantcode
65813
Merk
Beurer
Garantie
5 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Metingen

Locatie meting
Bovenarm
Afmeting manchet
22 - 42 cm
Meetbereik bloeddruk
50 - 280 mm Hg
Meetbereik hartslag
40 - 199 ppm
Berekening gemiddelde bloeddruk
Ja
Gemiddelde berekening over
alle metingen
AFIB detectie
Nee
Nachtmeting
Nee
Aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting
Nee

Connectiviteit

Data overdracht functie
Nee

Extra functies

Geheugenfunctie
Ja
Aantal geheugenplaatsen
30
Aantal instelbare gebruikersprofielen
4
Herinneringsfunctie
Ja
Eenknopsbediening
Ja
Gegarandeerde ondersteuning met updates
36 maanden na introductiedatum
Te gebruiken bij zwangerschap
Nee

Stroomvoorziening

Type stroomvoorziening
Accu / batterij
Indicator van batterij-niveau
Ja
Type standaard batterij
AA

Fysieke kenmerken

Gewicht
370 g
Hoogte
10,3 cm
Breedte
13,4 cm
Diepte
6 cm
Kleur
Grijs, Wit
Materiaal
Kunststof

Dit wordt 'm

Beurer BM 28
Beurer BM 28
In de uitvoering: 4 x 30 geheugenplaatsen
42,99
Tijdelijk uitverkocht


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen