The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Otterbox Symmetry Apple iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6s / 6 Back Cover Zwart

In de variant

2 m valbescherming
Otterbox Symmetry Apple iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6s / 6 Back Cover Zwart
Otterbox Defender Apple iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6s / 6 Back Cover Zwart
GEAR4 Battersea iPhone SE 2 / 8 / 7 / 6 / 6s Back Cover Zwart
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen
Morgen geleverd
Nog sneller op te halen

Productinformatie

Beknopte specificaties

Geschikt voor model
Apple iPhone 7, Apple iPhone 8, Apple iPhone SE (2e generatie)
Model case
Back cover
Materiaal
Kunststof
Beschermingskwaliteit
Goed
Dikte
Dik

Plus- en minpunten

Volgens onze telefoonhoesjespecialist
  • Dit hoesje biedt meer bescherming dan het gemiddelde telefoonhoesje en voorkomt bijvoorbeeld valschade.
  • De dikke, hoge hoesjesrand voorkomt schade aan je knoppen en je scherm.
  • Dit relatief lichte hoesje maakt je toestel niet veel zwaarder.
  • Er zijn geen beschermklepjes om je poorten te beschermen tegen stof.
  • Dit hoesje biedt valbescherming tot maximaal 2 meter hoogte.
Productspecialist telefoonhoesjes

Omschrijving

De Otterbox Symmetry Apple iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6s / 6 Back Cover Zwart is een stevig, maar slank hoesje. De valbescherming voorkomt schade bij een val van maximaal 2 meter hoog. Toch is de Otterbox Symmetry niet zo dik als andere hoesjes met valbescherming. Het is juist een relatief dun en licht hoesje dat makkelijk in je tas of zak past. De extra stevige randen beschermen ook je touchscreen, want de randen zijn iets hoger dan het scherm. Dat voorkomt krassen wanneer je toestel met scherm naar beneden op tafel legt of laat vallen. Die rand loopt over heel de zijkant en voorkomt ook krasjes op je knoppen.

De Otterbox Symmetry Apple iPhone SE 2020 / 8 / 7 / 6s / 6 Back Cover Zwart is een stevig, maar slank hoesje. De valbescherming voorkomt schade bij een val van maximaal 2 meter hoog. Toch is de Otterbox Symmetry niet zo dik als andere hoesjes met valbescherming. Het is juist een relatief dun en licht hoesje dat makkelijk in je tas of zak past. De extra stevige randen beschermen ook je touchscreen, want de randen zijn iets hoger dan het scherm. Dat voorkomt krassen wanneer je toestel met scherm naar beneden op tafel legt of laat vallen. Die rand loopt over heel de zijkant en voorkomt ook krasjes op je knoppen.

Beknopte specificaties

Geschikt voor model
Apple iPhone 7, Apple iPhone 8, Apple iPhone SE (2e generatie)
Model case
Back cover
Materiaal
Kunststof
Beschermingskwaliteit
Goed
Dikte
Dik

Aanbevolen combinatie


Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gewicht/grootte
8,5
Afwerking
9,3
Pasvorm
9,5
Kwaliteit
9,6
Design
8,7
Handligging
8,9

Meest behulpzame reviews

4 / 5 sterren
8,0/10

Dikke case, beschermt fantastisch

  • Bescherming
  • Pasvorm
  • Groot

De hoes doet precies wat ie moet doen: je telefoon beschermen, en goed ook. Ik had een scootertje gehuurd in Italië. Ik reed over de boulevard, zon, vrouwtje achterop, zonnebrilletje op, voelde me helemaal 't mannentje toen boem....ik reed over een putdeksel en m'n gloedje nieuwe iPhone 7stuitert met 50km/u uit het dashboardbakje op het gloeiend hete asfalt. Remmen, vloeken, afstappen, oprapen....engelengezang ...daar was 'ie, in all its beauty...mijn iPhone...volledig gaaf, volledig werkend. Daarom doe je dus zo'n dikke case om dat ranke apparaat.

  • Olivier
  • 16 oktober 2016
  • In de variant: 2 m valbescherming
4 / 5 sterren
8,4/10

Doen

  • Goede bescherming. Voorheen 2 jaar door model om een iPhone 5s gehad. Na 2 jaar nog als nieuw 👍
  • Knoppen goed te bedienen
  • Overgang tussen rubber en kunststof aan de zijkant voelt scherp aan

Na 2 jaar ervaring wil ik geen andere meer

  • Erik
  • 31 december 2016
  • In de variant: 2 m valbescherming
4 / 5 sterren
8,3/10

Tevreden

  • Telefoon goed beschermd
  • Zit strak om de telefoon
  • Achterkant van hoesje geeft weinig grip

Geeft het gevoel m'n telefoon goed te beschermen. Al heb ik het gelukkig nog niet hoeven ondervinden. Het hoesje heeft voor een 'valbeschermend' hoesje een slick design, maar maakt je telefoon wel een stuk groter en zwaarder. Zelf vind ik dit niet zo erg. Enige nadeel vind ik, is de achterkant van het hoesje, deze voelt glad en geeft daardoor weinig grip.

  • Nynke
  • 24 oktober 2017
  • In de variant: 2 m valbescherming
4.5 / 5 sterren
9,2/10

Goede hoes

  • Goede bescherming
  • Opstaande rand voor bescherming voorkant
  • Power knop zwaar te bedienen

zie plus en min punten

  • Patrick
  • 11 januari 2017
  • In de variant: 2 m valbescherming
5 / 5 sterren
9,7/10

Stoer en stevig hoesje waar weinig vuil tussen komt.

  • Past perfect, ik heb ‘m voor mijn nieuwe iPhone SE
  • Superstevig
  • Past misschien iets te perfect, niet handig als je vaak van hoesje wil wisselen

Lekker stevig hoesje, het kost enige moeite om je telefoon erin te krijgen, maar dat geeft wel weer een extra gevoel van veiligheid. Door de opstaande rand langs de zijkanten is je scherm ook beter beschermd. De achterkant is minstens 2 millimeter, dus je telefoon wordt wel een stuk dikker.

  • Roos
  • 30 april 2020
  • In de variant: 2 m valbescherming
5 / 5 sterren
10/10

Een mooie stevige case die je telefoon zeer goed beschermt.

  • Niet te dik
  • Verdeelt de klap goed

Ik heb mijn telefoon al meerdere keren laten vallen geen schade. Niet eens aan case zelf.

  • Felix bongers
  • 7 december 2016
  • In de variant: 2 m valbescherming
5 / 5 sterren
10/10

Top product

  • Licht goed in de hand
  • Robuust

Eerder al een otterbox case voor mijn iphone 5 gehad, daar was ik super content van. Dus heb ik geen moment getwijfeld om me er terug eentje aan te schaffen. En opnieuw zeer tevreden.

  • David anthis
  • 7 maart 2017
  • In de variant: 2 m valbescherming
5 / 5 sterren
9,7/10

Een stoer hoesje ook voor de niet nerd

  • Bescherming
  • Vormgeving

Is nu mijn vierde Otterbox. Voordat ik mijn eerste IPhone kocht duurde dat wat lang doordat ik geen hoesje vond welke goed genoeg was, Otterbox was redelijk onbekend toen. Na maanden lezen uiteindelijk een defender besteld. Wat een ding, stoer en oer en oer sterk. Nadeel, dat plastic frontje waar zand onder kroop welke krassen achter liet. Dat maar verwijdert. Nu is er een waardige tussen oplossing. Minder groot, geen frontje en iets minder stevig/ beschermend. Maar wederom, pracht ding. Heel wat jRen bezig gehouden met ontwikkeling technische producten en dit ding zit goed in elkaar. Niet alleen erg goede bescherming, ook mooi en vriendelijk geprijsd.

  • Jeroen ruigrok
  • 11 mei 2020
  • In de variant: 2 m valbescherming
3.5 / 5 sterren
7,3/10

Een aanrader voor mensen die hem veel laten vallen

  • Opstaande rand
  • Zeer stevig
  • Vrij dik

Perfect voor in de sector waar ik in werk , stevig kan tegen een stootje

  • Servaes de naeyer
  • 19 september 2017
  • In de variant: 2 m valbescherming
4 / 5 sterren
8,4/10

Een stevig/mooi iPhone 7 hoesje.

  • Stevig
  • Stevig aan de zijkanten
  • Zwaar

Het is stevig en als je gsm valt dan breekt je scherm zeker niet.

  • Wim ghys
  • 1 maart 2017
  • In de variant: 2 m valbescherming
4 / 5 sterren
8,0/10

Dikke case, beschermt fantastisch

  • Bescherming
  • Pasvorm
  • Groot

De hoes doet precies wat ie moet doen: je telefoon beschermen, en goed ook. Ik had een scootertje gehuurd in Italië. Ik reed over de boulevard, zon, vrouwtje achterop, zonnebrilletje op, voelde me helemaal 't mannentje toen boem....ik reed over een putdeksel en m'n gloedje nieuwe iPhone 7stuitert met 50km/u uit het dashboardbakje op het gloeiend hete asfalt. Remmen, vloeken, afstappen, oprapen....engelengezang ...daar was 'ie, in all its beauty...mijn iPhone...volledig gaaf, volledig werkend. Daarom doe je dus zo'n dikke case om dat ranke apparaat.

  • Olivier
  • 16 oktober 2016
  • In de variant: 2 m valbescherming
4 / 5 sterren
8,4/10

Doen

  • Goede bescherming. Voorheen 2 jaar door model om een iPhone 5s gehad. Na 2 jaar nog als nieuw 👍
  • Knoppen goed te bedienen
  • Tabletop bescherming
  • Overgang tussen rubber en kunststof aan de zijkant voelt scherp aan

Na 2 jaar ervaring wil ik geen andere meer

  • Erik
  • 31 december 2016
  • In de variant: 2 m valbescherming
4 / 5 sterren
8,3/10

Tevreden

  • Telefoon goed beschermd
  • Zit strak om de telefoon
  • Achterkant van hoesje geeft weinig grip

Geeft het gevoel m'n telefoon goed te beschermen. Al heb ik het gelukkig nog niet hoeven ondervinden. Het hoesje heeft voor een 'valbeschermend' hoesje een slick design, maar maakt je telefoon wel een stuk groter en zwaarder. Zelf vind ik dit niet zo erg. Enige nadeel vind ik, is de achterkant van het hoesje, deze voelt glad en geeft daardoor weinig grip.

  • Nynke
  • 24 oktober 2017
  • In de variant: 2 m valbescherming



Alternatieven