The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

Variant: Contourzilver | Geen extra accessoires

Kies je uitvoering

Collectie kleur:
Contourzilver
Bundel bevat

Bescherm je KitchenAid Artisan keukenmixer

58,99
399,-
Morgen geleverd
399,-
Morgen geleverd

Bescherm je KitchenAid Artisan keukenmixer

58,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Bereidingsfuncties
Kloppen, Kneden, Mixen
Vermogen prestatie
Krachtig
Inhoud
4,8 l
Grootte bereiding
Middelgrote bereidingen (4-5L)
Softstart
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze Keukenmixerspecialist
  • Dankzij de directe aandrijving heeft de keukenmixer weinig vermogen nodig om zwaar deeg te kneden.
  • Je stelt de snelheid nauwkeurig in met de 10 standen.
  • Ingrediënten vliegen niet de lucht in, door de softstart die de snelheid langzaam opbouwt.
  • Er zitten geen extra accessoires bij de keukenmixer om diverse bereidingen te maken.
  • Er zit geen extra mengkom bij om gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar te maken.
Productspecialist Keukenmixers

Omschrijving

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver heeft een directe aandrijving van de motor, zodat er minder vermogen nodig is om veel kracht te leveren. Fijn, want dit maakt jouw keukenmixer energiezuiniger. De motor is krachtig genoeg om ook af en toe zwaar deeg te kneden. Zo maak je niet alleen taarten en cakes, maar zet je ook jouw eigen pizza of brood op tafel. De mengkom heeft een handgreep, zodat je 'm gemakkelijk pakt en op de mixer bevestigt. Je maakt in één keer beslag voor 1,5 taart in de mengkom van 4,8 liter. Bij deze keukenmixer zit een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver heeft een directe aandrijving van de motor, zodat er minder vermogen nodig is om veel kracht te leveren. Fijn, want dit maakt jouw keukenmixer energiezuiniger. De motor is krachtig genoeg om ook af en toe zwaar deeg te kneden. Zo maak je niet alleen taarten en cakes, maar zet je ook jouw eigen pizza of brood op tafel. De mengkom heeft een handgreep, zodat je 'm gemakkelijk pakt en op de mixer bevestigt. Je maakt in één keer beslag voor 1,5 taart in de mengkom van 4,8 liter. Bij deze keukenmixer zit een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,06 MB)
  • Draadgarde
  • Kneedhaak
  • Platte menghaak

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,06 MB)
  • Draadgarde
  • Kneedhaak
  • Platte menghaak

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Bereidingsfuncties
Kloppen, Kneden, Mixen
Vermogen prestatie
Krachtig
Inhoud
4,8 l
Grootte bereiding
Middelgrote bereidingen (4-5L)
Softstart
Ja

Aanbevolen combinatie

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver
Inbegrepen accessoires
Pasta opzetstuk voor keukenmixers
Pasta opzetstuk voor keukenmixers
Kies alternatief
Ijsbereider voor keukenmixers
Ijsbereider voor keukenmixers
Vleesmolen voor keukenmixers
Vleesmolen voor keukenmixers
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
900,99 875,89
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    prachtig en krachtig!

    Sandra | 2 januari 2020 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires

    • Krachtig
    • Snel
    • Sieraad in je keuken
    • De flexibele plaste haak zit er niet standaard bij. Die moet je wel echt hebben!

    Prima apparaat wat doet wat het beloofd en bovendien een sieraad in je keuken. Echter de flexibele plaat haak zou er standaard bij moeten zitten

    Sandra | 2 januari 2020 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Twijfel niet met aanschaffen. Het is elke cent waard.

    R. Martens | 5 december 2018 | In de variant: Contourzilver | Geen extra accessoires

    • Superfijn en gemakkelijk in gebruik
    • Prijs, maar wel een aanschaf voor het leven, dus is relatief

    Na jaren van twijfelen eindelijk aangeschaft, maar dat had ik echt veeeeeeeel eerder moeten doen, maar ja die andere machine ging ook maar niet stuk....

    R. Martens | 5 december 2018 | In de variant: Contourzilver | Geen extra accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Bij twijfel kopen

    Femke | 6 januari 2020 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires

    • Handen vrij om andere dingen te doen
    • Geweldig design
    • Eenvoudig in gebruik
    • Stil in gebruik
    • Dure accessoires

    Tijdens het Black Friday Weekend heb ik deze KitchenAid Keizerrood aangeschaft. Al vrij lang wou ik een KitchenAid, maar vanwege de hoge prijs destijds heb ik erg veel getwijfeld en het uiteindelijk niet aangeschaft. Toen de prijs met Black Friday (en nu ook) wel acceptabel werd, was de keuze voor mij erg snel gemaakt. Deze mixer staat mooi en strak in de keuken. Persoonlijk vind ik het erg mooi dat het gebruik van de keukenmachine met hendels werkt en niet met bijvoorbeeld een knop. Dit maakt het design van de KitchenAid echt af.

    Het gebruik van de KitchenAid is erg eenvoudig. Ik heb nu een aantal recepten gemaakt. Doordat ik nu niet zelf hoef te mixen heb ik handen over om bijvoorbeeld dingen af te wegen of de oven aan te zetten etc. Merengue (of andere luchtige dingen) maken werkt echt geweldig. Er wordt genoeg lucht in de merengue geklopt wat met handmixer erg lastig is.

    Deze keukenmachine vind ik enorm meevallen met hoeveel geluid het maakt. Vergeleken met de handmixer die ik heb, maakt de KitchenAid minder geluid.

    De bijgeleverde roestvrijstalen menghaak, deeghaak en garde voelen "zwaar" aan. Doordat het van RVS en wat zwaarder is geeft het gebruik hiervan mij een luxe gevoel

    Een nadeel van de KitchenAid is dat bij het mixen van een beslag het met de bijgeleverde menghaak niet alles goed mengt. Hierdoor moet je vaak met een lepel nog even onder het beslag om bijvoorbeeld vastgeplakte boter naar boven te halen, zodat dit weer goed gemengd kan worden. Hier heeft KitchenAid wel een oplossing voor, want je kan een KitchenAid 5KFE5T Menghaak aanschaffen (zie foto). Deze zou dus wel alles goed moeten mengen. (Ik heb hier geen ervaring mee). Deze kost €40,00, wat ik best wel aan de prijzige kant vindt.

    KitchenAid geeft de mogelijkheid om de keukenmachine nog uit te bereiden met bijvoorbeeld een pasta maker, gehaktmolen, rasp etc. wat erg handig is, behalve dat de prijs best duur is.

    Al met al ben ik enorm blij met deze KitchenAid. Ik vind dit een aankoop die ik eigenlijk al veel eerder had moeten kopen ondanks de prijs. De prijs is de KitchenAid het zeker waard, dus wanneer je twijfel hebt, koop het. Ik heb zelf nu een stuk meer plezier in het bakken en krijg geen lamme arm meer van het mixen. Het apparaat werkt erg fijn en vergeleken met andere keukenmachines vind ik de KitchenAid verreweg het beste design hebben.

    Femke | 6 januari 2020 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires
  • 5 / 5 sterren
    9,6/10
    Fantastisch mooi en prima apparaat
    • Vormgeving
    • Zeer solide
    • Krachtig
    • Niet duur, wel veel geld

    We hadden een Kenwood mixer die het nog prima deed, hebben een Kitchenaid gekocht voor de uitstraling en omdat we verder alles van Kitchenaid hebben. Toch voldoet de Kitchenaid het beter omdat hij sterker is en minder geluid maakt.

    Ron Van Veen | 13 februari 2018 | In de variant: Amandel wit | Geen extra accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Design apparaat wat gezien mag worden op je aanrecht.
    • Iconisch
    • Uitbreidingsmogelijkheden
    • simpel in gebruik
    • Duur
    • Zwaar

    De stalen garde kan niet in de vaatwasser en moet met de hand afgewassen worden. De gecoate kneedhaken kunnen wel in de vaatwasser.

    Roland | 27 maart 2017 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    "hands free bakken"
    • Design
    • Grote capaciteit
    • Veel mogelijkheden
    • Dure accessoires

    Na ettelijke jaren eindelijk mezelf een KitchenAid cadeau gedaan. Nu bak ik zelf brood in een "handomdraai". Heerlijk! Staat ook geweldig, wat een upgrade voor de keuken.

    Bo Van Nuffel | 29 november 2017 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Goed, mooi en degelijk stuk onmisbaar keukengereedschap
    • Voelt heel degelijk aan
    • Maakt weinig geluid
    • Doet wat ie moet doen, zonder in te hoeven grijpen
    • Veel gebruiksmogelijkheden
    • In een kleurtje staat ie ook nog mooi in de keuken
    • Zwaar
    • Sommige accessoires wel aan de prijzige kant

    Eindelijk een machine die redelijk geruisloos een prima beslag/mix maakt. Extra schrapen of iets dergelijks is niet nodig. Bovendien straalt de degelijkheid er van af. Dit lijkt een machine "voor het leven" en is de investering dubbel en dwars waard.

    Ben Siebels | 15 januari 2020 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Top keuze
    • Mooi
    • Handig
    • Ook voor kleine hoeveelheid geschikt
    • Zwaar

    Stil, komt overal bij mengt goed ook kleine hoeveelheden

    Irene Araujo | 17 januari 2019 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Pracht apparaat
    • Betrouwbaar
    • fantastisch prestaties
    • snelle leverrng
    • nog niet kunnen ontdekken

    een keukenmachine welke doet wat je verlangt van zo'n ding en er ook nog eens mooi uitziet!

    E Diks | 19 december 2018 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een sieraad in mijn keuken
    • Sublieme kwaliteit
    • Prijs en kwaliteit in verhouding
    • Handig in gebruik
    • Duidelijke handleiding
    • Doet wat je verwacht
    • Geen

    Al bij het eerste gebruik glad en mooi beslag voor kruidkoek

    E.J. Jansen-Dekker | 6 januari 2019 | In de variant: Keizerrood | Geen extra accessoires

Verzeker je Keukenmixer

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (15,98 per jaar) 79,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
734961
Fabrikantcode
5KSM125ECU
Merk
KitchenAid
Garantie
5 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Functies

Type keukenmachine
Keukenmixer
Vermogen
300 W
Vermogen prestatie
Krachtig
Aantal aandrijfpunten
2
Pulsestand
Nee
Bereidingsfuncties
Kloppen, Kneden, Mixen
Snijfunctie
Nee
Raspfunctie
Nee
Stoomfunctie
Nee
Geïntegreerde weegschaal
Nee
Grootte bereiding
Middelgrote bereidingen (4-5L)
Inhoud
4,8 l

Gebruiksgemak

Softstart
Ja
Kantelbare kop
Ja
Antislipvoetjes
Ja
Mengkom vaatwasserbestendig
Ja
Maataanduiding
Nee
Deksel
Nee
Kabellengte
1,45 m
Snoeropbergmogelijkheid
Nee
Gebruiksgemak volgens klanten
Uitstekend

Accessoires meegeleverd

Meegeleverde keukenmixer accessoires
Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom
Aantal mengkommen meegeleverd
1
Raspbladen meegeleverd
Nee
Snijbladen meegeleverd
Nee
Meegeleverde accessoires vaatwasserbestendig
Nee
Recepten meegeleverd
Nee
Opbergruimte voor toebehoren
Nee

Fysieke eigenschappen

Design volgens klanten
Heel mooi
Materiaal
Metaal
Materiaal mengkom
RVS
Kleur
Zilver
Gewicht
10,4 kg
Breedte
24 cm
Hoogte
36 cm
Diepte
37 cm
Inhoud
4,8 l

Bediening

Display
Nee
Aantal standen
10
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Schuifregelaar
Traploos instelbaar
Nee
Timer
Nee

Dit wordt 'm

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver
In de variant: Contourzilver - Geen extra accessoires
399,-
Morgen geleverd

Bescherm je KitchenAid Artisan keukenmixer

58,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen