The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

Variant: Pistache
Collectie kleur:
Pistache

Bescherm je KitchenAid Artisan keukenmixer

58,99
549,-
Beperkte voorraad, bestel snel
549,-
Beperkte voorraad, bestel snel

Bescherm je KitchenAid Artisan keukenmixer

58,99


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Bereidingsfuncties
Kloppen, Kneden, Mixen
Vermogen prestatie
Krachtig
Inhoud
4,8 l
Grootte bereiding
Middelgrote bereidingen (4-5L)
Softstart
Ja

Plus- en minpunten

Volgens onze Keukenmixerspecialist
  • Dankzij de directe aandrijving heeft de keukenmixer weinig vermogen nodig om zwaar deeg te kneden.
  • Door de extra mengkom bereid je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor moet afwassen.
  • De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.
  • Er zitten geen extra accessoires bij de keukenmixer om diverse bereidingen te maken.
Productspecialist Keukenmixers

Omschrijving

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS maak jij met weinig inspanning deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar de motor bevindt zich in de kop. Hierdoor kan hij met gemak zwaar brooddeeg aan, want er gaat geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is kantelbaar, hierdoor verwissel je de deeghaken eenvoudig. Doordat er 2 mengkommen worden meegeleverd hoef je tussendoor niet af te wassen en het antispatdeksel voorkomt een aanrecht vol beslagspetters. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Er is een groot assortiment opzetstukken verkrijgbaar. Deze bevestig je op het aansluitpunt aan de voorzijde.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS maak jij met weinig inspanning deeg en beslag. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt, maar de motor bevindt zich in de kop. Hierdoor kan hij met gemak zwaar brooddeeg aan, want er gaat geen energie verloren tussen de menghaak en de motor. De kop van de KitchenAid is kantelbaar, hierdoor verwissel je de deeghaken eenvoudig. Doordat er 2 mengkommen worden meegeleverd hoef je tussendoor niet af te wassen en het antispatdeksel voorkomt een aanrecht vol beslagspetters. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Er is een groot assortiment opzetstukken verkrijgbaar. Deze bevestig je op het aansluitpunt aan de voorzijde.


Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,06 MB)
  • Draadgarde
  • Kneedhaak
  • Platte menghaak
  • Flexibele menghaak
  • Antispatdeksel
  • Extra mengkom (3 L)

Standaard meegeleverd

  • Handleiding (2,06 MB)
  • Draadgarde
  • Kneedhaak
  • Platte menghaak
  • Flexibele menghaak
  • Antispatdeksel
  • Extra mengkom (3 L)

Tips voor het gebruik van dit product

Lees onze tips en ontdek alles over hoe je je product installeert en op de beste manier gebruikt.

Belangrijkste eigenschappen

Bereidingsfuncties
Kloppen, Kneden, Mixen
Vermogen prestatie
Krachtig
Inhoud
4,8 l
Grootte bereiding
Middelgrote bereidingen (4-5L)
Softstart
Ja

Aanbevolen combinatie

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache
Inbegrepen accessoires
Pasta opzetstuk voor keukenmixers
Pasta opzetstuk voor keukenmixers
Kies alternatief
Ijsbereider voor keukenmixers
Ijsbereider voor keukenmixers
Vleesmolen voor keukenmixers
Vleesmolen voor keukenmixers
Kies alternatief
5% korting
op de accessoires op het accessoire
1.050,99 1.025,89
Morgen geleverd


Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Superapparaat

    Sabinel Bos | 26 mei 2020 | Collectie kleur: Vulkaanzwart

    • Mooi design
    • De grootte valt best mee
    • Veel extra accessoires erbij
    • meegeleverde ‘schenkschild’ voelt wat goedkoop en simpel aan en sluit niet goed aan, daardoor erg los op de kom

    Het is een heel mooi degelijk product en bij Coolblue krijg je de meeste extra’s erbij. Top

    Sabinel Bos | 26 mei 2020 | Collectie kleur: Vulkaanzwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fantastisch apparaat

    Marjolijn | 19 mei 2018 | Collectie kleur: Vulkaanzwart

    • Mooi apparaat
    • Makkelijk te bedienen
    • Werkt perfect

    Al jaren droom ik van een kitchenaid, en nu ik hem eindelijk heb voldoet hij ook aan al mijn verwachtingen!
    Hij ziet er prachtig uit, is makkelijk te bedienen en werkt perfect! Nog nooit waren mijn eiwitten zo mooi stijfgeklopt, mijn beslag zo snel gemengd. En terwijl hij staat te draaien kan ik me met andere dingen bezighouden. En voor zo'n groot apparaat is hij ook nog vrij stil. Ik denk dat mijn handmixer meer decibellen produceerde.
    Het is een zwaar apparaat, maar als je hem een vaste plek op het aanrecht geeft merk je daar niks van.
    Het is een aanslag op je portemonnee, maar als je van bakken houdt kan ik hem iedereen van harte aanbevelen!

    Marjolijn | 19 mei 2018 | Collectie kleur: Vulkaanzwart
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    ik had hem jaren eerder moeten kopen, hij is geweldig

    hanneke w | 17 januari 2017 | Collectie kleur: Tin grijs

    • deeg is super snel klaar
    • mooi apparaat
    • degelijk
    • veel kleuren
    • schenkschild ligt er gewoon los op

    Een mooi en degelijk apparaat. In principe kun je er natuurlijk best zonder maar het pizzadeeg was nu echt in 8min goed gekneed en klaar om te rijzen. Daar deed ik met de hand minstens 20 min. over. Ik was bang dat ik hem niet zoveel zou gebruiken maar je kunt er meer mee dan alleen beslag en deeg. Aardappelpuree gaat goed en ook het mengen en kneden van gehakt bijv. In het bijgeleverde boekje hadden wel wat meer suggesties mogen staan vind ik hiervoor maar met een beetje zoekwerk kom je er ook wel. Ik heb heel lang getwijfeld of ik er ooit een zou kopen en toen ik hem had besteld vond ik het nog een dure mixer maar had het eerder moeten doen. Ik gebruik hem vaker en voor meer dingen dan gedacht! Ik ben er super blij mee. Met meer hulpstukken erbij wordt hij nog veelzijdiger.

    hanneke w | 17 januari 2017 | Collectie kleur: Tin grijs
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooi, simpel, sterk, qualiteit
    • Mooi
    • Sterk
    • Degelijk
    • Zwaar
    • Simpel
    • Onveilig
    • Bij zwaar deeg beweegt bovenkant een beetje

    Een prachtig ding, erg sterk en zwaar. Echt kwaliteit.
    Wat ik wel slecht vind is dat alles gewoon blijft werken als je de kop omhoog zet. Het ding is volgens mij sterk genoeg om je vinger eraf te draaien dus je zou verwachten dat hij stopt als je hem omhoog doet. Het is dus mogelijk hem aan te zetten als hij omhoog staat en je pakt de verkeerde knop. Dit staat ook als risico in de handleiding en ze raden daar aan steeds als je hem omhoog zet de stekker eruit te halen... Terwijl het toch met een simpele schakelaar op te lossen zou zijn.
    Er zit ook een beetje speling in de connectie tussen de boven en onderkant dus het klapt een beetje heen en weer bij kneden, ik vraag me af of dat een probleem is, ik denk het niet eigenlijk.

    Freek | 22 mei 2018 | Collectie kleur: Pistache
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    ik ben superblij dat ik eindelijk deze machine heb !!

    Het enige wat mij tegenviel was, dat op de foto het lijkt alsof de kleur "metalic" is, en dat is het niet !

    Daniella Buytaert | 23 december 2016
  • 4.5 / 5 sterren
    9,2/10
    Mooie machine, niet alle info klopt.
    • Zeer goed in te stellen
    • Veel assesoires
    • Brooddeeg is toch echt aan de zware kant voor deze machine
    • Kunsstof afdekllaatje ligt er los bovenop

    Aangegeven is dat hij geschikt is voor brood. Hij heeft het er toch erg zwaar mee.

    Remco Schippers | 15 oktober 2018 | Collectie kleur: Appelrood
  • 4.5 / 5 sterren
    8,8/10
    Prima apparaat
    • Degelijk apparaat, makkelijk te bedienen.
    • Naast functionaliteit oog de machine ook heel goed
    • Accessoires zijn net als de machine ook prijzig

    Het product bevalt goed doet wat ie moet doen en is makkelijk in gebruik. Ook de extra kom is heel handig.

    Erwin Smit | 11 augustus 2019 | Collectie kleur: Vulkaanzwart
  • 4 / 5 sterren
    8,4/10
    Mooi en functioneel apparaat voor de thuiskok
    • vormgeving
    • solide
    • prijs

    Mooi en functioneel apparaat. Omdat dit een sieraad is op het aanrecht, gebruik je het veel vaker.

    Marie-Louise Verberne | 30 december 2016 | Collectie kleur: Tin grijs
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een droomapparaat voor de kook- en bakfanaat!
    • Neemt veel werk uit handen
    • Is zeer veelzijdig
    • Ziet er prachtig uit, een echte eyecatcher
    • Maakt weinig herrie tov andere mixers vind ik

    Deze mixer stond toch al wel 10 jaar op mijn verlanglijstje sinds ik er op school voor het eerst kennis mee maakte. Ik ben een kook- en bakfanaat maar toch had ik altijd moeite met het rechtvaardigen van de prijs terwijl ik toch meer dure apparaten in mijn keuken heb staan. Op de valreep van 2018 heb ik toch de knoop doorgehakt en hem besteld in deze prachtige kleur zijderoze en ik heb nog geen moment spijt gehad! Een geweldig mooie eyecatcher op het aanrecht in mijn lievelingskleur die toch subtiel is.

    Toen ik de mixer ontving bleek dat de grote mengkom beschadigingen had. Daar zaten allemaal deukjes in en de mixer zelf had ook een oneffenheidje, maar die was minuscuul, het ging vooral om de deuken. Na contact met Coolblue hierover mocht ik de mixer zonder problemen omruilen. Om die reden heb ik de mixer überhaupt hier gekocht omdat ik weet dat Coolblue goede service biedt. Ik werd niet teleurgesteld!

    Ik had al ervaring met het gebruik van de KitchenAid dus ik kon er zo mee aan de slag. De garde stond wat te laag afgesteld maar dat is eenvoudig zelf te verstellen. Hij mengt perfect zonder dat er op de bodem ongemengde ingrediënten achterblijven. Het is zo fijn om de machine gewoon het werk te laten doen zodat ik zelf alvast kan opruimen. Ik kan er gewoon gefascineerd naar blijven kijken terwijl hij draait, prachtig vind ik dat. Helaas win ik er dan onder de streep nog geen tijd mee! Haha!

    Ik maak voor de verjaardagen van mijn kinderen altijd een verjaardagstaart van biscuit, botercrème en fondant en dit gaat zoveel schelen vanaf dit jaar! Niet meer 10 minuten met die zware handmixer aan de slag. Ik kijk er nu al naar uit!

    Op mijn verlanglijstje staat nu nog oa de speciale mengkom om ijs te maken. Dat lijkt me enorm handig en leuk!

    Kim | 3 januari 2019 | Collectie kleur: Zijderoze
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Mooi Keukenmachine. Zeer degelijk
    • Mooi Design

    Mooi Keukenmachine. Zeer degelijk

    Rik Kellenaers | 23 januari 2017 | Collectie kleur: Tin grijs

Verzeker je Keukenmixer

Je kan in je winkelwagen één van de onderstaande ERGO Apparatuurverzekeringen kiezen. De verzekering blijft ieder jaar opzegbaar, met het recht op terugbetaling van de te veel betaalde premie.
Deze verzekeringen vallen onder Belgisch recht. ERGO is een Duitse verzekeraar. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de of onze klantenservice.
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache

Dekking

  • Val- en stootschade
  • Fabricagefouten buiten de garantie
  • Diefstal
  • Waterschade

Wat is niet gedekt?

  • Schade veroorzaakt door grove nalatigheid is niet gedekt
  • Schade die geen invloed heeft op de goede werking (zoals deuken) is niet gedekt

ERGO Apparatuurverzekering

  • 5 jaar vooruitbetalen (17,98 per jaar) 89,90

Eigen risico

Bij schade geldt een eigen risico van 10% (reparatie) of 10% (diefstal)

Specificaties

Product

Artikelnummer
735046
Fabrikantcode
5KSM175PSEPT
Merk
KitchenAid
Garantie
5 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie

Functies

Type keukenmachine
Keukenmixer
Vermogen
300 W
Vermogen prestatie
Krachtig
Aantal aandrijfpunten
2
Pulsestand
Nee
Bereidingsfuncties
Kloppen, Kneden, Mixen
Snijfunctie
Nee
Raspfunctie
Nee
Stoomfunctie
Nee
Geïntegreerde weegschaal
Nee
Grootte bereiding
Middelgrote bereidingen (4-5L)
Inhoud
4,8 l

Gebruiksgemak

Softstart
Ja
Kantelbare kop
Ja
Antislipvoetjes
Ja
Mengkom vaatwasserbestendig
Ja
Maataanduiding
Nee
Deksel
Ja
Kabellengte
1,5 m
Snoeropbergmogelijkheid
Nee
Gebruiksgemak volgens klanten
Zeer goed

Accessoires meegeleverd

Meegeleverde keukenmixer accessoires
Extra mengkom, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom
Aantal mengkommen meegeleverd
2
Raspbladen meegeleverd
Nee
Snijbladen meegeleverd
Nee
Meegeleverde accessoires vaatwasserbestendig
Ja
Recepten meegeleverd
Nee
Opbergruimte voor toebehoren
Nee

Fysieke eigenschappen

Design volgens klanten
Heel mooi
Materiaal
Metaal
Materiaal mengkom
RVS
Kleur
Groen
Gewicht
10,4 kg
Breedte
24 cm
Hoogte
36 cm
Diepte
37 cm
Inhoud
4,8 l

Bediening

Display
Nee
Aantal standen
10
Bedieningsmogelijkheden
Draaiknoppen, Schuifregelaar
Traploos instelbaar
Nee
Timer
Nee

Dit wordt 'm

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache
KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Pistache
Collectie kleur: Pistache
549,-
Beperkte voorraad, bestel snel

Bescherm je KitchenAid Artisan keukenmixer

58,99


© 1999 - 2021 - Coolblue België N.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,1 / 10 - 15.418 beoordelingen