The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


DXRacer FORMULA Gaming Chair Zwart/Wit

DXRacer FORMULA Gaming Chair Zwart/Wit

Nooit meer leverbaar

Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven

Vergelijkbare gaming stoelen

0 / 5 sterren
0 reviews
299,-
Morgen geleverd Morgen geleverd
0 / 5 sterren
0 reviews
299,-
Morgen geleverd Morgen geleverd


Alternatieven


Productinformatie

Belangrijkste eigenschappen

Model gaming stoel
Bureaustoel
Maximale gebruikersgewicht
150 kg
Verstelbare zitting
Ja
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Stuurplatform
Nee

Plus- en minpunten

Volgens onze gaming stoelspecialist
  • Dankzij de meegeleverde verstelbare kussens voor je nek en onderrug speel je vanuit een ergonomisch verantwoorde positie.
  • De hoogte van de zitting en de hoek van de rugleuning zijn naar wens aan te passen.
  • Kantel de rugleuning tot 135 graden naar achter om in je stoel te liggen.
  • Deze gamingstoel is minder stabiel wanneer je de rugleuning plat gooit.
Productspecialist gaming stoelen

Omschrijving

Met de DXRacer FORMULA Gaming Chair bij jouw gaming rig zit jij iedere speelsessie klaar om online te domineren. Dankzij de verstelbare nek- en rugsteun zit je namelijk altijd precies in de juiste positie. Zo speel je comfortabel door en zit je recht voor je monitor of tv. Ook heb je geen last meer van RSI klachten, want met 8 verschillende standen rust je arm precies op de juiste hoogte. Even uitgespeeld? Klap de rugleuning naar achteren en doe een dutje tussen de killstreaks door. Het synthetische leer op deze stoel geeft hem een luxe uiterlijk en voorkomt slijtage. Deze Formula is geschikt voor gamers met een lengte van 145cm tot en met 180cm, waardoor deze stoel ook voor de kleinere gamer is.

Met de DXRacer FORMULA Gaming Chair bij jouw gaming rig zit jij iedere speelsessie klaar om online te domineren. Dankzij de verstelbare nek- en rugsteun zit je namelijk altijd precies in de juiste positie. Zo speel je comfortabel door en zit je recht voor je monitor of tv. Ook heb je geen last meer van RSI klachten, want met 8 verschillende standen rust je arm precies op de juiste hoogte. Even uitgespeeld? Klap de rugleuning naar achteren en doe een dutje tussen de killstreaks door. Het synthetische leer op deze stoel geeft hem een luxe uiterlijk en voorkomt slijtage. Deze Formula is geschikt voor gamers met een lengte van 145cm tot en met 180cm, waardoor deze stoel ook voor de kleinere gamer is.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Belangrijkste eigenschappen

Model gaming stoel
Bureaustoel
Maximale gebruikersgewicht
150 kg
Verstelbare zitting
Ja
Bouwkwaliteit
Middenklasse
Stuurplatform
Nee

Aanbevolen combinatie



Reviews

Meest behulpzame reviews

  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Een stoel dit heerlijk zit!

    Henk Noppe | 8 januari 2018 | Kleur: Zwart

    • Instelbare rugleuning
    • Instelbare armleuning
    • Instelbare stoelhoogte
    • Goede zit comfort

    Fantastische stoel met instelbare arm en rugleuning en uiteraard ook de stoel hoogte. Verder zit de stoel heerlijk door de meegeleverde kussens

    Henk Noppe | 8 januari 2018 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fijne stoel.

    JR | 5 maart 2018 | Kleur: Zwart

    • Comfort
    • Voelt premium aan
    • Kussens
    • Handleiding is onduidelijk

    De stoel zit erg fijn. Ik had het idee voordat ik de stoel bestelde dat die kussens wellicht niet fijn of te hard zouden zijn. De kussens zijn erg fijn en redelijk zacht. In je rug zit hij perfect. Gelukkig kan je de kussens eraf halen als je ze toch niet fijn vindt zitten.

    JR | 5 maart 2018 | Kleur: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    9,3/10
    hele goede prijs/kwaliteit verhouding

    Pieter J. | 23 juni 2018 | Kleur: Zwart

    • Gebruik van degelijke materialen
    • Duidelijke montage instructie
    • Snelle Montage

    Gebruik hem dagelijks, de stoel biedt een goede steun in de rug.

    Pieter J. | 23 juni 2018 | Kleur: Zwart
  • 4 / 5 sterren
    8,0/10
    Redelijk goede stoel voor de prijs
    • Comfort
    • Design
    • nekkussen is moeilijk aan te passen

    Het is een comfortabele stoel.

    Slavik | 10 januari 2021 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Heerlijke stoel om in te gamen, werken en zelfs te relaxen
    • Zitting is niet te breed, past perfect. Ben zelf 1.62
    • Hoogte van de stoel past ook goed bij mijn lengte. Zit niet te hoog of te laag bij/ van de grond.
    • Gebruik hem vooral tijdens het gamen. Maar past ook prima aan het bureau.
    • Tv kijken is ook heerlijk in deze (lig)stoel
    • Geen

    Product bevalt tot nu toe prima. Kussentjes waren in het begin even wennen (aan de harde kant), maar nu zit het heerlijk.

    N. | 24 juli 2020 | Kleur: Rood, Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Fenomenaal!
    • Zit heerlijk, stevig maar precies goed
    • Kwaliteit straalt er af en voel je zeker
    • Zit zomaar in elkaar, heel gemakkelijk
    • Hoofd en rug kussen
    • Hoofd en rug kussen

    Mijn ervaring met deze stoel is fenomenaal. Mijn voorgaande stoel was 90 euro en deze zit toch wel minimaal tien keer beter, kwaliteit en een pracht voor het oog.
    De kussens zitten voor mij persoonlijk lekker maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen het lekker vind zitten. Maar gelukkig hoeven ze er niet op.

    Justin Thom Tichelaar | 6 maart 2017 | Kleur: Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goeie stoel. Hier hoef je geen stoel voor opmaat te maken.
    • Ook perfect als kantoorstoel
    • Verstelbare rugleuning
    • Zitcomfort

    Door mijn werk zit ik gemiddeld 12 uur per dag achter een toonbank (bureau) deze stoel zit beter dan een gewone kantoorstoel door de extra kussens en verstellingen van rug , hoogte en armleuningen.

    Frederico Vermolen | 26 maart 2018
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    het geld helemaal waard.
    • zit heerlijk
    • kan zowat alles aanpassen
    • nek kussen

    hij zit gewoon heerlijk. lekker hoog, en het nek kussen komt ook nog echt goed van pas

    Lucas Kazemier | 6 december 2017 | Kleur: Zwart
  • 4.5 / 5 sterren
    8,7/10
    Top product wel prijzig
    • Zit lekketr
    • Makkelijk in elkaar te zetten
    • Lig stand is top
    • Prijs
    • Speling als de stoel achterover ligt

    Goede aanschaf

    Jochem Van Der spek | 3 januari 2020 | Kleur: Rood, Zwart
  • 5 / 5 sterren
    10/10
    Goed product met redelijke prijs
    • Stevig
    • Zit goed
    • Goed aanpasbaar
    • Beetje smal

    Zit goed en is erg stevig.

    Wietse Frietema | 25 september 2019 | Kleur: Rood, Zwart

Hardwareinfo bekroont de DX Formula met de community award!

Hardwareinfo bekroont de DX Formula met de community award!
De Formula Gaming Chair van DX Racer is door lezers van Hardwareinfo gekozen als...
De Formula Gaming Chair van DX Racer is door lezers van Hardwareinfo gekozen als beste gaming stoel van 2017. Hardwareinfo bekroont de stoel dan ook met de community award.

Specificaties

Product

Artikelnummer
743858
Fabrikantcode
GC-F08-NW-H1
Merk
DXRacer
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Carry-in-garantie

Type gaming stoel

Model gaming stoel
Bureaustoel
Gamegenre
Alle genres

Geschikt voor gebruiker

Minimale gebruikerslengte
160 cm
Maximale gebruikerslengte
180 cm
Maximale gebruikersgewicht
150 kg

Verstelmogelijkheden

Verstelbare zitting
Ja
Verstelbaar
Ja
Armleuning
Ja

Racestuur compatabiliteit

Stuurplatform
Nee

Pedaal compatabiliteit

Pedalenplatform
Nee

Fysieke eigenschappen

Bouwkwaliteit
Middenklasse
Kleur
Wit, Zwart
Gewicht
22 kg
Breedte
68 cm
Hoogte
86 cm
Diepte
36 cm
Inklapbaar
Nee
Materiaal
Kunststof
Afwerking
Mat & glanzend
Type kunststof
Kunstleer, Plastic