The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Tefal MB450B

38,99
Tijdelijk uitverkocht

Gerelateerde producten


Gerelateerde producten


Productinformatie

Coolblue's keuze

Dit product is onze keuze voor een hakmolen voor af en toe.
Coolblue's keuze

Plus- en minpunten

Volgens onze Hakmolenspecialist
  • Geschikt om mee te hakken, mixen en malen.
  • Met een compact formaat gemakkelijk op te bergen.
  • De deksel is lekdicht, zo bereid je ook vloeibare stoffen in de hakmolen.
  • De deksel heeft geen vulopening om tussentijds ingrediënten toe te voegen.
Productspecialist Hakmolens

Omschrijving

Met de Tefal MB450B hakmolen hak, mix en maal je diverse ingrediënten, zoals groenten en fruit maar ook chocolade of noten. De mixfunctie gebruik je voor vloeibare ingrediënten; handig voor het bereiden van bijvoorbeeld babyvoeding. Met slechts één druk op de knop gaat de hakmolen aan het werk, lekker eenvoudig dus. De kom heeft een inhoud van 500 milliliter met maataanduiding, hierdoor voeg je direct de juiste hoeveelheden toe. Dankzij zijn compacte formaat berg je de hakmolen na gebruik weer gemakkelijk op in je keukenkastje. De losse onderdelen mogen in de vaatwasmachine; hoef je ze niet met de hand af te wassen.

Met de Tefal MB450B hakmolen hak, mix en maal je diverse ingrediënten, zoals groenten en fruit maar ook chocolade of noten. De mixfunctie gebruik je voor vloeibare ingrediënten; handig voor het bereiden van bijvoorbeeld babyvoeding. Met slechts één druk op de knop gaat de hakmolen aan het werk, lekker eenvoudig dus. De kom heeft een inhoud van 500 milliliter met maataanduiding, hierdoor voeg je direct de juiste hoeveelheden toe. Dankzij zijn compacte formaat berg je de hakmolen na gebruik weer gemakkelijk op in je keukenkastje. De losse onderdelen mogen in de vaatwasmachine; hoef je ze niet met de hand af te wassen.


Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd


Aanbevolen combinatie



Reviews

Beoordeling

Beoordeling per onderdeel

Gebruiksgemak
7,1
Duurzaamheid
7,4
Vormgeving
7,4

Meest behulpzame reviews

4.5 / 5 sterren
8,7/10

Krachtig en vlijmscherp

  • Supersnel
  • Heel krachtig
  • Nog niet kunnen ontdekken

Fijn klein formaat. Doet snel & goed wat hij moet doen, ik heb er noten mee gehakt, dadels gepureerd, gemengd, etc, alles naar wens! Oppassen dat het niet te fijn wordt gesneden en oppassen voor de scherpe messen! Ik ben blij met deze aankoop!

  • Krista
  • 7 mei 2018
5 / 5 sterren
10/10

Prijs kwaliteit een topper

  • Dubbele messen
  • Makkelijk te reinigen
  • Kabel mocht iets langer zijn

Heel gemakkelijk in onderhoud.Het toestel heeft een grote tankinhoud 0,5 liter dus net perfect. Snoer van het toestel mocht wel iets langer zijn.

  • Olivier hamerlinck
  • 19 maart 2019
2.5 / 5 sterren
4,7/10

Best to avoid. Horrible design flaw.

  • 500w motor - fast
  • Lid gets stuck and is impossible to get off

Terrible design. The lid is impossible to take off after a few times. Both for my wife and I. She can’t even close it.

  • Abhi khurana
  • 11 oktober 2020
1.5 / 5 sterren
3,3/10

Deksel gaat na een week inderdaad heel stroef open.

  • Krachtig
  • Deksel gaat na een week inderdaad heel stroef open.

Deksel gaat na een week inderdaad heel stroef open.

  • Wikash b
  • 26 januari 2021
4 / 5 sterren
8,0/10

value

prima voor zijn prijs

  • Athanasios amoiridis
  • 1 november 2021
4 / 5 sterren
8,0/10

Goede prijs/kwaliteit verhouding

  • Makkelijk in gebruik
  • Kan in vaatwasser

Doet wat we willen; hakt alles fijn.

  • Marloes
  • 27 december 2020
2.5 / 5 sterren
5,3/10

Mooi apparaat, maar gebruiksonvriendelijk

  • Hakt heel fijn
  • 2 messen, welke je los van elkaar kunt gebruiken
  • Geen verschillende standen in snelheid

Het product bevalt mij niet omdat ik het gebruiksonvriendelijk vind. Je hebt geen grof of fijne stand waardoor alles in 2 seconde superfijn gesneden is, ook als je 1 mesje niet gebruikt. Daarnaast zit er geen drukknop op, wat ik heel prettig werken vind, maar moet je op de bovenkant duwen om de hakmolen aan te zetten. Zodra je los laat, stopt het apparaat. Daardoor kan ik niet goed in de maatbeker kijken of ik tevreden ben.

  • Maaike b
  • 27 mei 2019
4 / 5 sterren
8,0/10

Perfect

  • Snel en makkelijk
  • Geen minpunten

Het bevalt goed en snijd fijn

  • Olief
  • 21 maart 2018
4 / 5 sterren
8,0/10

Goede kwaliteit , prima hakker

  • Heel snel
  • Heel scherp
  • Hels lawaai

Heel goede hakker, maar maakt een verschrikkelijk lawaai

  • Francoise de raeve
  • 16 april 2020
5 / 5 sterren
10/10

Nostalgisch apparaat, die zijn waarde bewijst!

  • Compact
  • Snel in het malen
  • Maakt veel lawaai

In de Surinaamse gemeenschap was dit een apart - toen in een iets grotere uitvoering - een must have. Voor het bereiden van gerechten - vaak voor geen kleine gezelschappen - was dit apparaat snel en handig. Toen het eruit ging, kwam er nooit een volwaardig alternatief tot nu! De Tefal MB brengt niet alleen de tijd terug dat ik als kleine jongen in de keuken stond bij mijn moeder, oma of tantes, maar het geluid helpt daar ook mee. Het feit dat je veel in de bakjes kwijt en in amper 30 seconden versgemalen peper hebt, maakt dit tot een absoluut top apparaat. Een echte aanrader!

  • Ravish sitaldin
  • 29 juli 2021
4.5 / 5 sterren
8,7/10

Krachtig en vlijmscherp

  • Supersnel
  • Heel krachtig
  • Goed op te bergen
  • Nog niet kunnen ontdekken

Fijn klein formaat. Doet snel & goed wat hij moet doen, ik heb er noten mee gehakt, dadels gepureerd, gemengd, etc, alles naar wens! Oppassen dat het niet te fijn wordt gesneden en oppassen voor de scherpe messen! Ik ben blij met deze aankoop!

  • Krista
  • 7 mei 2018
5 / 5 sterren
10/10

Prijs kwaliteit een topper

  • Dubbele messen
  • Makkelijk te reinigen
  • Grote inhoud container
  • Kabel mocht iets langer zijn

Heel gemakkelijk in onderhoud.Het toestel heeft een grote tankinhoud 0,5 liter dus net perfect. Snoer van het toestel mocht wel iets langer zijn.

  • Olivier hamerlinck
  • 19 maart 2019
2.5 / 5 sterren
4,7/10

Best to avoid. Horrible design flaw.

  • 500w motor - fast
  • Lid gets stuck and is impossible to get off

Terrible design. The lid is impossible to take off after a few times. Both for my wife and I. She can’t even close it.

  • Abhi khurana
  • 11 oktober 2020

Specificaties

Product

Artikelnummer
746424
Fabrikantcode
MB450B
Merk
Tefal
Garantie
2 jaar
Afhandeling van je defect
Via Coolblue

Fysieke eigenschappen

Breedte
12,6 cm
Diepte
12,6 cm
Hoogte
27,5 cm
Gewicht
1,04 kg
Materiaal
Kunststof
Type kunststof
Plastic
Kleur
Wit
BPA-vrij
Ja

Eigenschappen

Type keukenmachine
Hakmolen
Type stroomvoorziening
Netstroom
Mixfunctie
Ja
Hakfunctie
Ja
Snijfunctie
Nee
Raspfunctie
Nee
Aantal messen meegeleverd
4
Mixmogelijkheden
Mixen
IJs crushen
Ja
Aantal standen
1
Pulsestand
Nee
Turbo Power Functie
Nee
Vaatwasmachinebestendig
Ja

Accessoires meegeleverd

Inclusief mengkom
Ja
Maataanduiding
Ja
Deksel
Nee
Inhoud
0,5 l
Aantal mengkommen meegeleverd
1
Spatel meegeleverd
Nee
Recepten meegeleverd
Nee

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Dit wordt 'm

38,99
Tijdelijk uitverkocht